Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Merlin.pl opinie

Ocena na podstawie 1789 opinii

3.96 / 5

  • Obsługa i reklamacje
    3.79
  • Dostawa
    3.89
  • Poziom cen
    3.81
  • Łatwość zamawiania
    4.31
  • Asortyment
    4.13

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Malw / 2022-12-09 10:03
    Ocena: 1.00 / 5
    Kompletny upadek . Nazwa pozostała a nowy właściciel wyciąga tylko kasę od klientów nie dostarczając towaru i nie zwracając kasy. Kompletne dno
    ZaletyKompletny brak
    WadyKasę przyjmują - towaru nie mają i kasy nie zwracają
  • ~Greg / 2022-12-07 09:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Reklamują towar którego nie mają.
    Nie kupować tam nic bo stracicie kasę.
    Szczerze nie polecam
    ZaletyBrak
    WadySame
  • ~Zibi / 2022-11-18 11:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Złodzieje ! Korzystałem parę lat temu i wszystko było OK. Parę tygodni temu złożyłem zamówienie które zostało ostatecznie anulowane z obietnicą zwrotu pieniędzy. Po wymianie paru wymijających maili i braku zwrotu - mimo poświadczenia z mBanku - ewidentny fałsz - postanowiłem zajrzeć tutaj i przeczytałem opinie - ogromna większość o treści pokrywającej się z moją.
    ZaletyZłodzieje i oszuści !
    WadyJak wyżej
  • ~Wiesiu / 2022-11-09 09:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Witam chcę wyrazić swoją opinię na temat sklepu w galerii VIVO w pile bardzo nie miła obsługa nie miła pani i bardzo wulgarna ogólnie nie polecam
  • ~Beata / 2022-11-05 12:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Zamówienie niezrealizowane, od stycznia 2022 brak zwrotu środków, brak kontaktu, ODRADZAM! NIE KUPUJCIE NIC!
  • ~Violetta / 2022-10-25 17:47
    Ocena: 1.80 / 5
    Niestety nie realizują zamówień i nie zwracają środków z tytułu anulowanego zamówienia. Jednym słowem nie polecam.
    ZaletyBRAK ZALET
  • ~Iwona / 2022-10-23 11:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Złodzieje okradają ludzi od roku i polskie państwo nic z tym nie robi mimo tysięcy oszukanych ludzi. Czekam na zwrot pieniędzy od 18.01 i nic.
    ZaletyBrak
    WadyKradzież
  • ~Jovanka / 2022-09-19 23:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści i złodzieje !!!!!!!! Zero zamówienia, żadnej wysyłki, żadnego kontaktu. Totalne dno.
    WadyZłodzieje
  • ~M. / 2022-08-10 18:30
    Ocena: 1.00 / 5
    OSZUŚCI!!!! UWAGA!!! 10 MIESIĘCY CZEKAM NA ZWROT PIENIEDZY I ZERO KONTAKTU, MAIL-I POPROSTU NIC!! CZYTAM O TYSIACACH OSZUKANYCH OSÓB I DALEJ NIC SIE Z TYM NIE DZIEJE :(((
    ZaletyOSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!
    WadyOSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!
  • ~Izabela / 2022-08-04 01:07
    Ocena: 1.00 / 5
    OD ROKU NIE OTRZYMAŁAM ANI ZAMÓWIENIA ANI ZWROTU PIENIĘDZY!
    ZaletyBRAK ZALET
    WadyCAŁY SKLEP JEST JEDNĄ WIELKĄ WADĄ
  • ~Kamil / 2022-07-21 16:48
    Ocena: 5.00 / 5
    W poniedziałek zlozyłem zamowienie w srode juz mialem przesyłke mega duzo promocji POLECAM
    Zaletyspory asrotyment, promocje
    Wadyjakie wady?
  • ~Iwona / 2022-07-07 08:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Od stycznia walczę o zwrot pieniędzy za niezrealizowane zamówienie. Zgłaszałam do uokiku, bez rezultatów. Kpina z ludzi
    ZaletyBrak
    WadyZłodzieje
  • ~Marek / 2022-07-02 18:05
    Ocena: 2.80 / 5
    Naciągacze i złodzieje. Polska to bezprawie skoro taki niby sklep funkcjonuje nadal od ponad roku nie realizując zamówień i kasując pieniądze.
    ZaletyŁatwo przyjmują cudzą kasę.
    WadyNie zamierzają realizować zleceń
  • ~Marzena / 2022-06-20 22:35
    Ocena: 1.00 / 5
    ZŁODZIEJE!!!!!!! NIE REALIZUJĄ ZAMÓWIEŃ! Od miesięcy ani książek ani pieniędzy! Złodzieje!!!!!!!!!!!
    ZaletyBrak
    WadyCzyste złodziejstwo!
  • ~Tomek / 2022-06-06 20:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Strona nie działa. Kontakt przez maila, którego nie idzie wysłać bo ciągle powtarza się komunikat o koniecznie sci wypełnienia captcha, albo cyt. "Sprawdź czy nie jesteś robotem". Wygląda na oszustwo.
  • ~Anna / 2022-05-28 14:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam! Zamówienie złożone 3 października 2021 na kwotę w przybliżeniu 350 zł. Kilka tygodni pytań, kiedy otrzymam książki, w końcu prośba o zwrot środków - anulowali zamówienie 3 miesiące od jego złożenia. Po 8 miesiącach do tej pory bez zwrotu środków.
    Przestrzegam Państwa przed składaniem zamówień w tej księgarni.
  • ~Lucjan / 2022-05-27 12:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Szanowni Państwo,
    nie dajcie się zwieść informacją jakie Merlin.pl wysyła na maile. Ta strona to dalej przekręt. Teraz kontakt jedynie przez kwestionariusz ale po zaznaczeniu "nie jestem robotem" i tak kwestionariusz się nie wysyła.
  • ~Damian / 2022-04-22 07:40
    Ocena: 1.00 / 5
    niestety firma niepoważna, zamówienie złożone przez spółkę z grupy merlin - profitm zajmującą się obsługą firm i instytucji opłacone (prawie 3000 pln) i brak realizacji zamówienia, po rezygnacji brak zwrotu środków - i tak od 4 miesięcy. Zostało złożone doniesienie do prokuratury o możliwości popełnienie przestępstwa, polecam tą formę "reklamacji" względem tej firmy ponieważ im więcej takich zgłoszeń tym szybsze załatwienie sprawy. gdyby ktoś potrzebował pomocy w napisaniu proszę o informację - prześle wzór zawiadomienia
    Wady- nie realizują zamówień
    - nie zwracają pieniędzy za niezrealizowane zamówienia
    - brak kontaktu
  • ~Rafał / 2022-04-08 14:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie ma znaczenia jakie mają ceny i asortyment skoro nigdy nie realizują zamówień: w sumie mogli by nawet kłamać, że mają jeszcze taniej ale może by ludzie byli bardziej podejrzliwi?
    Kontaktu nie ma - telefon, email etc nie działa. Strona wreszcie też jest zawieszona wiec może więcej już nie kradną ale pewnie już nigdy nie zwrócą nam ukradzionych do tej pory pieniędzy. Złodzieje
    ZaletyNIE MA
    WadyZłodzieje
  • ~Grażyna / 2022-04-06 16:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Z powodu braku jednej z książek z zamówienia, zrezygnowałam z całości. Obiecano mi zwrot pieniędzy w ciągu dwóch tygodni Minely już trzy miesiące, a pieniędzy na koncie brak. Odpowiedzi na moje e-maile zapytaniem o powód opóźnienia brak
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Merlin.pl
Ocena: 3.96, ilość opinii: 1789
pocztakwiatowa.pl
Ocena: 2.49, ilość opinii: 1676
Empik.com
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1649
Tauron
Ocena: 1.38, ilość opinii: 920
KwiatowaPrzesylka.pl
Ocena: 2.18, ilość opinii: 684
Komputronik.pl
Ocena: 3.41, ilość opinii: 611
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4284
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4175
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3772
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3464
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3186
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2820