Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Lycamobile opinie

Ocena na podstawie 459 opinii

2.34 / 5

  • Cena/Jakość
    2.27
  • Obsługa klienta
    2.10
  • Oferta
    2.69

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~fajny Boguś H. / 2023-08-14 23:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Przyjedziesz z tatą, mamą czy ze starszym bratem?
    A, będziesz miał w co się odziać przy wjeździe do miasta aby wstydu praszzzce nie narobić czy w dresach przypełzniesz?
    A tramwajem będziecie czy choćby z Ele jak ludzie z miasta ... podjedziecie?
    Na bilety macie?
    Wybacz koleszko, lecz - patrząc na styl jakim się posługujesz śmiem stwierdzić, że rowerka jeszcze się nie dorobiłeś, zatem uczciwie wprost sobie... zapytałem. Mogę, prawda?
    To po pierwsze, po drugie, nie głupio Tobie przed lustrem?
    Upsss! Sorry! Zprażałem przy Tobie z deka, nie zapytałem, zatem - masz lustro?
    Jeśli już tak, to popatrz tam w ślipia temu, którego dopatrzysz i zadaj mu jedno - proste pytanie:
    "Tyś facet, mężczyzna, samiec czy zwykły żulo-głąb ?"

    Pewnie nie wiesz, że najwięcej ryczy krówka, która najmniej mleczka daje, stąd tyle w Tobie piany tani "Wiatraku". Niemoc męczy, prawda?
    Przecież, już Ciebie zapraszałem, czyżby brak kontaktu z winy sąsiadów - wifi wyłączyli ? :)

    Powiem Tobie łosiu wprost, co Ty możesz, zatem, o praszcce skończonej to Ty sobie śnić już tylko możesz. A wiesz czemu? A temu, że gdy istniał jeszcze trójkąt bermudzki Ciebie - być może już wtedy - dopiero z połogi skrobali.
    Pojął?

    Skocz sobie zatem na jakiegoś biedro-browarka, najlepiej gdzieś za róg przy Kickiego, tam twe klimaty w całości, nie zgubisz się, będzie jak w domu ... a ludziom z miasta wiocho oszczędź zdrowia. Nie chcę mieć Ciebie na sumieniu, wszak z takim ilorazem inteligencji to Ty w mieście się zgubisz, nawet z tatą... i wtedy będzie mi przykro.

    Typowy wsiur...
    albowiem każdy normalny człowiek doskonale wie, czym są Pragi dwie.
    Patologia, ćpunostwo, qurestvo, złodziejstwo, pijactwo i buractwo ... co zresztą widać po Twoich wpisach.
    Gdyby nie ilośc lombardów przy Kijowskiej, Targowej i Grochowskiej pewnie musiałbyś zapitalać na michę na zachodni, hehe... prażaku Tyy ... :)










  • ~Szmulowizna team / 2023-08-14 23:00
    Ocena: 5.00 / 5
    Bogumił H. cwelu chcesz żeby cię Praszka dojechała za cwelowanie? Starszy Pan z pieskiem czyli co z psami się prowadzasz mendo z Ochoty? Chcesz mieć ślipie obtajczone emerycie z Romperem w ręku. Ty samozwańczy parchu co z gołębiami gadasz. Praszka jedzie pytanie czy mamy zostawić futryny w twojej norze???
  • ~Tadeusz / 2023-08-14 22:41
    Ocena: 1.00 / 5
    9 polskich dyszek za 6 giga na unię, dobre. W doładowaniu za 25 w Orange w Polsce dają do pakietu w Polsce 30GB i na unię 6. Pakiety się sumują, więc po skromnym zbieraniu przez trzy miechy wydajemy 3 x 25zł = 75zł i dostajemy za to 18GB na unię. Ja w ten sposób uzbierałem już 36GB, serio, w zwykłej taryfie nolimit. Warto ciułać sobie cały rok a te GB przechodzą z ważnością do 24 miesięcy. Wtedy po roku mamy super pakiet na wakacje i nie trzeba męczyć się z kanaliami a kanalia to taka np. Lyca. Otworzyłem allegro na dosłownie chwilę. Byłem tam tylko po to aby zalogować się, wejść w obserwowane, kliknąć kup teraz (akurat ponton), przekierowało mnie do płatności i na tym wsio użytkowania internetu. Z karty Lyca poszło za te przygodę w roamingu 670MB. Trzy minuty w necie i 670MB nie ma.
    A co na to biuro obsługi? Twierdzą, że aktualizacje mogłem w tle pobierać.
    No fakt, mogłem, tyle że już 5 lat temu Huawei przestał rozsyłać aktualizacje do routera 5573C.
    Brak słów! Tłumacz im to a oni swoje, wciskają bajkę że jeśli nie sprzęt to system. No fakt, mógłby gdyby to był Wieśdołs ale ja mam Linucha, czystego Archa z wykastrowanymi aktualizacjami. Nawet mirrorów nie mam.
    Ja swoje - oni swoje. Morał? Złodzieje.
  • ~Petro / 2023-08-14 21:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie goń pani insektów naszych, ich zostało co kot napłakał. Wszystkie wyjedzone przez te ze wschodu już.
  • ~Pani / 2023-08-14 20:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Wypad karaluchy polskie nazad pod kamienie, już, poszły stąd!
    Wylazły i syfią!
    Lyca to dno, wie o tym każdy, kogo Lyca choć raz zrobiła.
    I tyle w temacie.
  • ~fajny Bogumił H. / 2023-08-14 19:55
    Ocena: 1.00 / 5
    I ostrego nie było, taki ostro miękki :)
    Wracając do tematu, rozmawiałem z sąsiadem który także ujadał się z Lycamobile. Chodzi o rozmowy międzynarodowe, gdzies tam wyczytał, że można większe pakiety na UE wykupić, wykupił, zapłacił i klnie lepiej ode mnie.
    Wcale taniej nie było.
  • ~Przemek / 2023-08-14 15:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Zastanawiam się, co opiniodawcy mają do telefonii satelitarnej, gdy użytkuje ją ponad 850 milionów ludzi na Świecie. Bez telefonu satelitarnego nie da się podróżować po 85% powierzchni globu a osoby negujące przydatność satelitów do życia mają coś jakby z głową. Pokrycie sygnałem choćby 3G na terenie Afryki jest na poziomie 6%. Pokrycie identycznym sygnałem dalekiego wschodu na poziomie 37%. Aż 62% Australii nie ma ani 2G ani 3G.
    Ludzie, przestańcie się ośmieszać bo aż wstyd, że piszą to Polacy, naród ponoć mądry i kształcony. Telefony komórkowe nie działają już w odległości 30km od lądu! Każdy polski kuter na Bałtyku ma telefon satelitarny, takie czasy. Dlaczego zatem traktujecie to za coś extra nowego, drogiego?
    Abonament za satelitę często jest tańszy aniżeli miesięczny koszt utrzymwania połowy waszych smartfonów wzietych na mini ratki. Macie problem z kwotą 300zł? Serio? Dla mnie to jedna/któraśTAM dniówki, współczuję zatem.
    Telefonia naziemna nie ma najmniejszych szans dorównać jakością telefonom satelitarnym, zwłaszcza tym z najnowszej generacji Starlink. Taka jest niestety prawda, bo bez względu na pogodę i lokalizację internet zawsze mamy z prędkością od 50 mega w górę czego o Lycamobile powiedzieć nie można. Plus utrzymuje sobą dużo mvno, zatem bardzo utracił kosztem pazerności na jakości a to sie czuje na każdym kroku. Byle lasek, byle górka i zasięgu nie ma. TE całe Lyca i poziom jakości to to samo co TuBiedronka, identyczny szit/kit.
  • ~Martyna / 2023-08-14 14:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak poczty faxowej, brak tele konferencji, brak zawieszania połączenia, brak obsługi vo-lte, brak obsługi wifi-calling. Te braki dyskwalifikują Lyca z użytku codziennego w firmie. Sieć dla dzieci. Internet + zwykłe telefonowanie, nic więcej lecz internet bardzo spowolniony, raczej mocno nieużytkowalny.
    Nie polecam po 8 miesiącach.
  • ~fajny Bogumił H. / 2023-08-14 13:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Totem inteligencjo, dobrze rozumuję to co przeczytałem?
    Masz zaropiałe haluksy, tak?

    IQ ślimaka dosłownie... buahahahhahaahah!
    Ty pewnie sam siebie nie rozumiesz, zatem, jak chcesz zrozumieć innych?

  • ~fajny Bogumił H. / 2023-08-14 13:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Do Handlarza, chłopcze, ja dzieci nigdy nie biłem a jajka mam na tyle duże, że nie muszę pisać sam ze sobą z kilku nicków i bardzo proszę Ciebie, zlituj się nad starczością, zlituj się.
    Ty, tacy jak Ty, pseudo kibole i reszta kokso cwaniaczków już pokazała ile możecie!
    Ukry najechały a cwaniaczki łby w piach pochowały. Każdego dnia wpitol, każdego dnia kopa, ha.
    Należy Wam się Wasza fałszywość bo krzyczeć to tylko po necie umiecie.
    Równo o godz. 19 będę dziś czekał, Korotyńskiego róg Grójeckiej, duży starszy Pan z małym pieskiem.
    Czekam 10 minutek i się zwijam.
    No choć ... chłopcze... masz okazję mnie spotkać.
    Najpierw nagram godzinę i datę wyświetloną w aptece a potem "jak przyszedłeś" leszczu mały. Wrzucę na neta i pośmiejemy się z mordki, która klapie tylko z klawiaturki.

    Daj znać, jeśli godzinka nie pasuje ale z tego co wiem, wiczorynki o 19 już nie ma, zatem stratny nie będziesz a kaszę mama podgrzeje.
  • ~fajny Bogumił H. / 2023-08-14 13:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Czym miało zatkać prostaku z lasu? Tym, tanim mięchem chciałeś samca przypchać? Serio? Za malusi i głupiusi jesteś niuniuś a mama musiała karmić Ciebie z procy gdy byłeś mały - wszak poziom jaki sobą zaprezentowałeś jasno i wyraźnie wskazuje na wybity mózg - ale to, akurat, plus. Nie musisz męczyć się tak, jak ja się bawię, bawię czytając updalaka, no bo chyba sam przyznasz, że przerwóciłeś się w piaskownicy i tak już zostało, Polakuuu, prawda?

    Powiem Tobie teraz, czym dziś charakteryzują się żyjątka zwane potocznie jamochłonami znad Wisły, zatem karmić takiego można wszystkim. Poźre byle kupę, podziękuje i będzie prosić o jeszcze a gdy do japu nikt nie da - to się wypnie i też będzie prosić, aby ktoś dał. Im głębiej, częściej, mocniej, taniej ... tym lepiej dlatego nad Wisłą każdy bubel zwany jakąś technologią a w tym i telefonią komórkową można sprzedać w cenie złota.

    Pojął sam czy po mamusię będzie dzwonił??
    Sorry robaku za zuchwały wpis, starałem się jak najbardziej łopatologicznie, abyś na wylew z przegrzania ze Świata nie odjechał podczas prób ów przekazu zrozumienia.

    Ostry?
    Ha!!!!
    Ostry to Ty może masz, ale jedynie ketchup w tatusiowo / mamusiowej lodówce.
    Lodówka, to ta duża skrzynka w kuchni co w niej zimno jakby co...

    :-)




  • ~Ostry / 2023-08-14 12:53
    Ocena: 4.00 / 5
    Do Cwaniaczka: psie w jakiej sieci masz swój przepocony telefon, z którego tak tu walisz śmierdzące bąki? Ruska onuco albo pożyteczny idioto. Taki jesteś polaczek-patriota od starca z kotem czyli masz telefon w Plusie (jedyna polska sieć), a na tym samym zasięgu działa właśnie Lyca. No i co konusie z Polski C? Zatkało kakao???
  • ~Handlarz_kokainą / 2023-08-14 12:46
    Ocena: 4.33 / 5
    Ja wiem kto kryje się za nickami: Cwaniaczek, Bogumił H. To zwykła menda z konkurencji. Jak go spotkam, to zobaczymy czy nadal będzie taki kozak. To zwykły karzeł, uliczny podjudzacz i kamienicowy zapluty obszczymur.
    Zaletydobra oferta zawsze się obroni
  • ~Totem / 2023-08-14 12:37
    Ocena: 5.00 / 5
    Cwaniaczek LIŻ MI ZAROPIAŁEGO HALUKSA. PUSTAKU PORÓWNUJESZ LICZBĘ KLIENTÓW PLUSA I LYCA PL? Z H... NA ŁBY SIĘ POZAMIENIAŁEŚ??? Liczą się finalne oceny przydenny robalu z miejskiej ubikacji.
    Zaletyjedna z najlepszych ofert na kartę
    Wadysieć na dla pustaków wszystko i wszystkich negujących
  • ~Monika / 2023-08-13 16:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Skusiłam się na tani internet, był to błąd, pieniądze na kartę i doładowania wyrzucone w błoto. Przez ponad 2 tygodnie reklamowałam i reklamowałam i nic to nie dało. Po prostu internet działał z taką prędkością, że logo google otwierało mi się na raty a otwarcie jakiegokolwiek serwisu graniczyło z cudem. Nie udało mi się zużytkować choćby 10% z pakietu (na start w taryfie było 30GB). Nie polecam. Rozpatrywanie reklamacji w tej firmie polega jedynie na przyjęciu zgłoszenia i na tym koniec. Jak w studnię bez dna.
    ZaletyBydgoszcz i okolice
    WadyBrak internetu, brak obsługi reklamacji
  • ~Cwaniaczek / 2023-08-13 16:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Totem, dzbanie, czytaj:

    Lycamobile opinie:
    Ocena na podstawie 314 opinii
    2.37 / 5

    Cena/Jakość = 2.28
    Obsługa klienta = 2.09
    Oferta = 2.75

    Plus opinie
    Ocena na podstawie 2320 opinii
    1.41 / 5

    Oferta = 1.49
    Obsługa klienta = 1.44
    Cena/Jakość = 1.30

    314 opinii VS 2320 ...
    nizłe porównanie, zwłaszcza że z minimum 100 super opinii dla Lyca dodali handlarzyny kartami SIM od Lyca :)

    I z czego mordką cieszysz?
    Czego Ty tak smyrasz jęzorem te poza unijną firemkę?
    Udziałowiec? :)

    Czasy telefonii komórkowej w Polsce skończyły się wraz z końcem Ery i IDEI a teraz zachód trzepie w pupska Twoich biaooo-czerwonych a Ty uradowany jak głąb do sera z dziurkami.


  • ~Robert / 2023-08-13 16:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Uwaga, radzę omijać szerokim łukiem. Po miesiącu internet przestał całkowicie działać. Przedłużył pakiet all m. Gigabajty doszły, ale internet co 2 sec się wyłącza, na żadna stronę nie można wejść. Tragedia. Obsługa klienta w ogóle nie działa.
    WadyBrak obsługi klienta
    Nie działający internetu
    Brak zasiegu
  • ~Totem / 2023-08-13 15:12
    Ocena: 3.00 / 5
    Do tego pocierucha co wiesza totalne psy na MVNO LycaMobile. Porównaj sobie jamochłonie jaką finalną ocenę na opiniuj.pl ma Lyca, a jaką np. sieć Plus. Zanim coś napiszesz, walnij dobrego baranka w podziemnym parkingu.
  • ~Cwaniak-handlarz / 2023-08-13 14:58
    Ocena: 4.33 / 5
    Boguś przestań pisać na fazie (% + biały pył).
    Twoje przefazowane wpisy aż ociekają reprezentowaną przez ciebie przydenną, internetową patologią. Lubisz żabki, jaszczurki, jamochłony, to tam się realizuj, a nie TU! Nie psuj szczurzyno nikomu biznesu bo cię ktoś sądownie dojedzie. Kupujcie Lyca i testujcie i dopiero piszcie.
    WadyLyca ściąga do siebie różnej kasty trolli i WYKOLEJEŃCÓW
  • ~Roman z trałowca / 2023-08-13 13:59
    Ocena: 5.00 / 5
    Ludziska uważajcie na tych CWELI co tu zachwalają telefonię satelitarną. To pokurcze i karły mentalne oraz płatne mendy.
    Co do Lyca to ma ona i wady i zalety jak każda telefonia. Gdyby tak było źle jak piszą te karły, to 90% jechało by na tej nędznej satelicie z abonamentem 300 zł i zerowym zasięgiem w pochmurne dni. Płatne trolle WON!!! LYCAMOBILE GÓRĄ!
    Zaletypakiety krajowe GB
    Wadytylko w umysłach piszących tu CWELI
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4008
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2389
Mobile Vikings
Ocena: 4.64, ilość opinii: 1141
Lajt Mobile
Ocena: 4.13, ilość opinii: 906
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2530
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1883
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1177