Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netflix opinie

Ocena na podstawie 88 opinii

3.06 / 5

  • Oferta
    2.85
  • Cena/Jakość
    2.99
  • Obsługa klienta
    3.46

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Maks / 2018-11-18 20:56
    Ocena: 5.00 / 5
    Czy jak wezmę darmowy miesiąc.a potem nie będę chciał to mam płacić czy nie
    MiejscowośćTbg
  • ~Michał / 2018-11-17 09:51
    Ocena: 2.00 / 5
    Oferta słaba. Za pieniądze które płaci się w Stanach dostajemy 1/3 zawartości. Jedyny plus to jakość obrazu i dźwięku. Niemniej co z tego jak nie ma tam co oglądać. Jeśli zawartość byłaby jak w Stanach to napewno zdecydowałbym się na ofertę operatora. W tym stanie rzeczy wolę skorzystać np. z player gdzie filmy też są w 4k i wspierać polskie firmy, a nie ładować pieniądze Amerykanom którzy mają nas w głębokim poważaniu.
    ZaletyDobra jakość obrazu i dźwięku.
    WadySłaba oferta filmowa. 1/3 tego co w Stanach za te same pieniądze.
    MiejscowośćGłogów
  • ~Nancy / 2018-11-13 14:29
    Ocena: 4.00 / 5
    Netflix - jak dla mnie super sprawa. Bardzo szeroki wybór filmów i seriali ( seriale netflixa są świetne, warto chociażby dla nich utworzyć konto) . Jest to jedyna platforma na której moge obejrzeć filmy w dobrej jakości i bez zacinania. Cena jak dla mnie troche za wysoka, ale coś za coś. Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie , mój problem został bardzo szybko rozwiązany a Pani z obsługi była dla mnie bardzo miła - da się? da się. Ogólnie moja ocena to 8/10. Odejmuje jeden punkt za cene ( mogłaby być odrobine niższa) oraz jeden punkt za to że nie ma kilku tytułów, które przydałoby się żeby były :-)
    Zalety- super seriale
    - filmy i seriale w dobrej jakości
    - możliwość miesięcznego przetestowania serwisu za darmo
    - można oglądać na kilku urządzeniach
    -obsługa klienta
    - ładny i uporządkowany wygląd platformy
    - polecane filmy dla ciebie na podstawie obejrzanych już filmów
    Wady- cena
    - brakuje mi kilku filmów, które chciałabym tam obejrzeć
    MiejscowośćDąbrowa Górnicza
  • ~Alan / 2018-11-10 16:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Przereklamowane!!! Jakość HD na komputerze działa jak się jej podoba, czyli raz się włącza HD raz SD :D ...i nie ma opcji wymuszenia HD, czy ustawienia :) Oferta filmowa to słabizna, brak znanych, albo klasycznych filmów np Aviator, itp :D Połowa filmów jest nie przetłumaczona (bez lektora), a jaka jest przyjemność oglądania filmu i czytania napisów? ...w takim razie lepiej wypożyczyć książkę :) Strata pieniędzy, odradzam!!!
    Zaletywypożyczanie bez potrzeby wychodzenia z domu, dostęp 24h na całym świecie
    Wadytryb HD działa kiedy chce, brak znanych filmów, filmy hiszpańskie francuskie itd są bez lektora
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Meg / 2018-11-07 19:47
    Ocena: 2.33 / 5
    Wiecznie sie zawiesza. Problem z właczeniem jakiego kolwiek filmu wiecznie informacja MAMY OBECNIE PROBLEM Z UZYSKANIEM DOSTĘPU DO TYCH TYTUŁOW. SPRÓBUJ PONOWNIE PÓŹNIEJ. I tak w kułko, tak co wieczór z każdym filmem. Wybieram HBO tam nigdy niema takich numerów.
    ZaletyCoraz większy wybór seriali.
    WadyBardzo czesto powtarzajacy sie Problemy z uzyskaniem dostepów do filmow.
    MiejscowośćLegnica
  • ~Pat / 2018-10-15 19:44
    Ocena: 4.67 / 5
    Opinia o serwisie super. Raczej będzie to skarga za brak wyczucia rynku i jakość przygotowywanych materiałów. Jakiś rok temu pokochałam Ru Paul"s Drag Race. Co więcej nagle tą samą miłością zapałało mnóstwo moich znajomych - chyba jest dobry czas społeczny na to. Wiadomości o tym show zaczęły się pojawiać w mainstreamie. I super - bo warto. A tu, zamiast czerpać korzyści z udostępniania zarąbistego programu niedostępnego z żadnych innych legalnych źródeł w Polsce, zniknęło z serwisu 7 sezonów. Plus brak - All stars. Ale pojawił się sezon 10. Dość szybko od premiery. Ale poziom tłumaczenia żenujący. Część odcinków jakby została przepuszczona przez google translator. Naprawdę nie wymagam jakości tłumaczenia oddającego wszystkie "smaczki". Ale podstawowa znajomość poprzednich odcinków byłaby mile widziana. Co odcinek to nowe słowotwórstwo. Wszystko chyba przebiło tłumaczenie frazy "shady bitch" jako "cienista ździra". Pomijanie dużych części wypowiedzi i zwracanie się do córki Byonce (nie uczestnika/czki show) - raz formą męską raz żeńską nie skomentuję. Szkoda strasznie, bo program jest boski
  • ~włodzimierz / 2018-10-01 10:42
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie wiem czego oczekiwałem od Netflixa. Myślę, że wielu ludzi tak naprawdę nie wie czego może się spodziewać po zakupie platformy ale żyje nadzieją. Posłuchałem jakie to och i ach wiec kupiłem. Mi do gustu nie przypadł. Większość oferty jest na Showmax i VOD. Po co dodatkowo płacić za coś co okresowo jest na kanałach TV. Wiele treści bez lektora i napisów. Netflix byłby dobry gdyby pojawiały się tam filmy już po czterech miesiącach od polskiej premiery kinowej.
    ZaletyDobra jakość obrazu i dziwięku
    Wadywyszukiwarka, mało filmów w j. polskim.
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Mariusz / 2018-09-26 13:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Ciągle sie wiesza, jakaś masakra, oglądając jeden film 11 razy się zwiesił
    ZaletyJakość HD
    WadyCiagłe wieszanie się
    MiejscowośćCzechowice Dziedzice
  • ~Fenris / 2018-09-18 11:32
    Ocena: 2.33 / 5
    Oferta słaba zwłaszcza jeśli porównać ją do amerykańskiego netflixa. A co gorsza polityka firmy wspierająca poprawność polityczną, SJW i feminizm. Przez co sporo filmów to propagandowa papka.
    ZaletyJakość kodeków i rozdzielczość.
    WadyBiedna oferta filmowa i słaba różnorodność filmów.
    MiejscowośćPolskiej
  • ~Paweł / 2018-09-17 15:56
    Ocena: 5.00 / 5
    jak dla mnie Netflix jest najlepszy ze wszystkich,Tylko trzeba umieć się w nim poruszać.Po pierwsze jest to serwis SERIALOWY,filmów jest mało Netflix ma tak ogromną ofertę seriali ,że dobrze jest wczesniej zapoznać się z recenzjami i wybrać kilka.NP serial Ranczo sitkom o którym niesłyszeliście ,a który jest fenomenalny,albo Rain genialny duński serial, stranger things, 13 powodów ,making murder i wiele wiele innych.Zabawa na wiele godzin.Chodzi o to,że każdy ma inny gust i nie ma tak że odpalasz 10 seriali i wszystkie ci się podobają, każdy znajdzie coś dla siebie.Natomiast filmy są na dokładkę,dokumenty tez są super (np wspomniany making murder czy Amanda Knox).Serwis dziecięcy chodź często pomijany jest oszałamiający: świnka pepe (nie tak jak na youtubie piracka i rozmydlona,psi patrol czy masza i niedzwiedz to dla mojego synka ulubione bajki.Odkąd założyłem sobie światłowód i fboxa do tv oglądam super hd bez problemu.Chodzi jak atom.Nierozumiem ludzi którzy tu narzekali na płatność.Przeciez w Netflixie nie ma umowy a płatność jest Z DOŁU.Czyli jak zapłacisz to masz a jak nie to masz pusty miesiąc.Czyli płacę pierwszego i mam cały miesiąc, nie płacę -nie mam.A osoby które mówią że nie da się zrezygnować ściemniają na każdym koncie jest przycisk ANULUJ SUBSKRYPCJĘ i Tyle!
    Zalety-wielki wybór seriali
    -Wielkie hity serialowe
    -genialny dział dziecięcy
    -możliwość oglądania w 4k
    możliwość oglądania na kilku urządzeniach
    -intuicyjny świetny interfejs szanujący mój czas(np przycisk pomiń czołówkę czy automatyczne puszczanie następnego odcinka (Wielki minus Showmaxa)
    Wady-Trochę za wysokie opłaty(wyższe niż w USA)
    Miejscowośćnowy sącz
Dodaj własną opinię »