Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netflix opinie

Ocena na podstawie 293 opinii

2.59 / 5

  • Oferta
    2.52
  • Cena/Jakość
    2.55
  • Obsługa klienta
    2.77

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Kimi / 2021-01-01 19:00
    Ocena: 2.00 / 5
    Mało ciekawych nowości, szczególnie jeżeli chodzi o filmy. Mam wrażenie, ze Netflix idzie coraz bardziej w dół
    WadyUsunięcie Plotkary, Harrego Pottera i przyjaciół
    MiejscowośćStaszów
  • ~Krzysztof / 2020-12-30 19:08
    Ocena: 3.33 / 5
    Zrezygnowałem z kablówki bo znajomi polecali . Głównie seriale , reszta to większość powtórki paręnaście razy odgrzewane i innych telewizjach .
    ZaletyPoza paroma serialami to raczej średnio.
    WadyOdgrzewane filmy które już od lat krążą jako ,,premiery " na innych stacjach TV, część z nich tutaj też występują pod nazwą : nowość .
    MiejscowośćKraków
  • ~Maniek / 2020-12-30 05:39
    Ocena: 1.00 / 5
    W tej platformie Ogladania filmów i seriali nie ma filmów chyba. W miesiącu październik,listopad grudzień nie dodali nic ciekawego. Żenada i wielki wstyd.planuje zrezygnować z abonamentu bo szkoda pieniędzy. Jak nam ich dziadostwo oglądać wole się przesiąść na rok na hbo a później za 12 miesięcy może wrócić.
    ZaletyBrak
    WadyBrak filmów wydawanych w 2020
    MiejscowośćWawa
  • ~Olivia / 2020-12-28 17:41
    Ocena: 3.33 / 5
    Jestem oburzona tym że Netflix usuwa harrego Pottera jest to mój ulubiony film bez niego nie potrafię zasnąć. Oglądam go codziennie pod wieczór
  • ~Ola / 2020-12-27 13:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Niestety Netflix usuwa mój ulubiony serial... Jest nim przyjaciele. Jest mi bardzo przykro, bo głownie dla tego serialu zdecydowalam sie na wykupienie Netflixa
    MiejscowośćŁódź
  • ~M / 2020-12-22 17:06
    Ocena: 3.67 / 5
    Nie wszystkie filmy seriale są po polsku za co płacę?????
    MiejscowośćJarosław
  • ~Teresa / 2020-12-16 18:20
    Ocena: 3.00 / 5
    Promocje Netflixa to sciema. Reklamują, ze pierwsze miesiące są za 50% ceny, ale to nieprawda. Elasnie otrzymalam informacje, iz jedni dostają taką promocję, a inni nie - bednak brak reguł, kwestia szczęścia. To nie promocja tylko losowanie.
    WadyNiejasne reguly, wręcz zadnych, wedlug widzi misię
    MiejscowośćKraków
  • ~tomek / 2020-12-09 16:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Powiem tak, Netflix wyglada bardzo skromnie przy CDA, testuje obie platformy i to co robi Netflix to jakas parodia, przewijam liste filmow i praktycznie w kazdej kategorii pokazuje sie po 6-7 tych samych tytułów czyzby Netflix probowal ukryć smutną prawdę że ma tak mało filmów fabularnych ?????

    Uwaga: platforma netflix - ok 500 filmów fabularnych, CDA : prawie 8 000 filmów !!!

    Seriale to nie wszystko, szkoda życia na tasiemcowe seriale netflixa , netflix to przede wszystkim seriale i bardzo uboga oferta jesli chodzi o filmy pelnometrażowe. CDA bije na glowe wszystkie platformy tego typu. Jesli lubisz tracic czas na tasiemcowe miałkie seriale - z pewnoscia Netflix zaspokoi twoje potrzeby. Jesli stawiasz na kino wysokiej jakości, bardziej ambitne CDA bije na glowe Netflixa

    Dodatkowo irytuje koniecznosc przeklikania sie przez ustawienia profilu zeby zmienic jakosc filmu, na CDA robi sie to jednym kliknieciem w trakcie ogladania filmu ..... Kompletnie nie rozumiem tego owczego pędu w kierunku Netflixa, nie dosc ze kosztuje to 50 zł/mc to ma 10 razy mniej filmow niz polskie CDA ktore kosztuje 19 zł/mc .... gdzie tu logika ????
    Zaletybrak
    Wadysame wady, bardzo mala baza filmow fabularnych
  • ~Aśka / 2020-12-06 00:35
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam, jestem bardzo zadowolona, obsługa działa fantastycznie, nie zbywa klienta, rozwiązuje problem.
    ZaletyDziała płynnie, szeroki wybór, świetne pozycje, dużo azjatyckich seriali, możliwość obejrzenia całego sezonu od razu
    WadyBrak
  • ~Monte / 2020-12-05 18:40
    Ocena: 2.00 / 5
    Oferta filmów w Polsce jest na dramatycznie niskim poziomie ...
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Lucek / 2020-12-04 00:14
    Ocena: 1.33 / 5
    Nie ma co oglądać bida z nędzą, albo nowe filmy to normalny szmelc, albo starcowie nie polecam dramat.
    Zaletybrak
    MiejscowośćKąty Wrocławskie
  • ~A/m / 2020-11-26 15:19
    Ocena: 2.67 / 5
    Oferta slaba, te seriale też nic wielkiego, osławiony Wiedźmin to kicha (jako sympatyk prozy Sapkowskiego chyba wiem, co mówię), poziom tych wszystkich Lucyferow i Outlanderow dla dzieci (o ile rodzice pozwola im oglądać erotyki), a Crown nudne jak flaki z olejem. O ofercie w dziedzinie filmów w ogóle szkoda mówić. Jedne z najgorszej wydanych przeze mnie pieniędzy - abonament za Netflixa.
    ZaletyZabijacz czasu.
    WadyZabijacz czasu.
    MiejscowośćHajnówka
  • ~Michał / 2020-11-24 21:49
    Ocena: 1.67 / 5
    Filmy do niczego, trzeciej kategorii, ten kto robi te filmy i seriale jest chyba chory psychicznie, tylko zombie i zarazy, apokalipsy itd, wszystko niskobudżetowe, hity kinowe stare jak świat, nigdy więcej nie zapłacę ani grosza, nie polecam.
    ZaletyBrak
    WadyDrogo i nudy
    MiejscowośćZębowice
  • ~Piotr / 2020-11-13 22:53
    Ocena: 2.00 / 5
    Wyszukiwarka znajduje wszystko, ale filmu nie ma w naszej lokalizacji (w Polsce). W Niemczech juz jest.
    Wiekszosci nie zobaczysz. Pelno seriali i niskonakladowych filmow. Za te pieniadze nie warto.
    Niemiec placi tyle samo a ma to, czego my nie mamy. No ale Niemcy nie maja superprodukcji Zenek...
    ZaletyStabilna aplikacja. Njlepsza a testowanych.
    WadyMarna oferta.
    Cena.
    MiejscowośćNa poludniu
  • ~Lere / 2020-11-13 16:04
    Ocena: 1.67 / 5
    Totalna porażka. Większość filmów bez lektora- co jest skandalem za tą cenę. Nowości to odgrzewane kotlety sprzed dziesiątek lat. Dominują przeważnie słabe, nudne produkcje, których nie da się oglądać.
    ZaletyJakość obrazu, niezacinanie sie filmów
    WadyNotoryczny brak lektora. Słabe produkcje. Mało nowości. Stare filmy.
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Paweł / 2020-11-12 20:22
    Ocena: 2.33 / 5
    Dziś zaktualizowałem dane dotyczące płatności, bowiem stare konto bankowe było nieaktualne. Netflix natychmiast pobrał opłatę za plan Premium, choć planowałem opłacić plan Podstawowy, bo taki był dla mnie zupełnie wystarczający. Nie wiedziałem, że plan muszę zmienić przed aktualizacją płatności. Myślałem, że po aktualizacji płatności system zapyta mnie czy dalej chcę korzystać z planu Premium, czy też nie, tym bardziej że za pierwszym razem też go nie wybierałem, to Netflix mi go włączył w ramach swojej promocji. Ale nic to, pomyślałem, że jak szybko zrobię reklamację, to przełączą mi na plan Podstawowy i zwrócą różnicę w cenie. Niestety z góry odmówili. Już na etapie rozmowy z konsultantem na czacie dowiedziałem się, że nie ma takiej możliwości, dzięki czemu jako klient poczułem się potraktowany jak gówno.
    WadyCwaniackie zagrywki zmierzające do tego, żeby klient opłacał najdroższy pakiet nawet gdy tego nie potrzebuje
    MiejscowośćJedlnia-Letnisko
  • ~Ola / 2020-11-05 21:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Większego nasycenia sexu, perwersji, zboczenia nigdzie więcej nie znajdziecie.lewackie gó wno nic więcej
    MiejscowośćWrocław
  • ~uuu / 2020-11-02 17:41
    Ocena: 2.33 / 5
    Masakra, koszmar... to nie jest oferta dla osób lubiących kino/filmy.
    Zaletydostępny online
    Wadybardzo złe filmy
    nieczytelna strona
    brak wyszukiwania filmów (szukasz filmu x, a wyszukiwarka podsuwa filmy y)
    MiejscowośćBielsko
  • ~Angelika / 2020-10-29 19:37
    Ocena: 3.00 / 5
    Muzyka w filmach jest okropnie głośna. Rozmawiają po cichu a nagle jak chuknie to ściany drżą. Nie ma wszystkich części bajek i filmów. W dodatku niektóre bajki są po angielsku. Jak małemu dziecku, które nie umie czytać mam włączyć bajkę...
    MiejscowośćSosnowiec
  • ~Kamil / 2020-10-22 21:46
    Ocena: 2.33 / 5
    Filmy przed zarejestrowaniem np. dany tytuł który mnie interesuje, jest dostępny, jest recenzja, opis, po rejestracji nie ma tego tytułu... żenada... nie polecam!
    ZaletyBrak
    WadyDuuużo by pisać
    MiejscowośćGliwice
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.85, ilość opinii: 942
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.54, ilość opinii: 696
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.41, ilość opinii: 370
Netflix
Ocena: 2.59, ilość opinii: 293
HBO GO
Ocena: 1.79, ilość opinii: 285
UPC (TV)
Ocena: 1.98, ilość opinii: 175
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2569
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2309
VECTRA
Ocena: 1.70, ilość opinii: 2251
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 2002
Play
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1216
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1140