Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netflix opinie

Ocena na podstawie 226 opinii

2.59 / 5

  • Oferta
    2.52
  • Cena/Jakość
    2.53
  • Obsługa klienta
    2.80

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Maria / 2020-01-02 16:31
    Ocena: 1.50 / 5
    Zostawcie Pana Jezusa i Matkę Bożą w spokoju.To są osoby Boskie
  • ~bob / 2020-01-01 13:35
    Ocena: 2.33 / 5
    Na stronie netflix maja przekierowanie do zakupu kodow podarunkowych. Kod nie dziala - godzinna walka na chacie z supportem. Problem mialo m.in. rozwiazac rozlaczenie sie z wifi na telefonie i wprowadzenie kodu laczac sie po lte., czyszczenie cookies'ow. Cuda nie widy... Koniec koncow okazalo sie, że kod zaczyna sie na zle literki zmiast LL, ale oni nic z tym nie zrobia, bo mam walczyc z posrednikiem, ktory sprzedal kod. Oni - poza likiem z ich strony - przeciez nic z tym wspolnego nie maja... Lekcewazenie klienta, zrzucanie odpowiedzialnosci, brak procedur na tego typu sytuacje. Infantylne dziewczyny na chacie, ktore nie potrafia z twarza wybrnac z takiej sytuacji.
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Mateusz / 2019-12-27 18:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Jakość filmów i oferta jest porażająca. Nic szczególnego nie ma tylko bajki dla dzieci.
  • ~Krystyna / 2019-12-22 06:53
    Ocena: 4.33 / 5
    Świetna platforma, za te pieniądze ciekawy wybór filmów w doskonałej jakości i bez zniewalających reklam, niezadowolonych odsyłam do telewizji Kurskiego , może tak na księdza Mateusz.
    MiejscowośćMiędzyrzecz - Lubuskie
  • ~Dominika / 2019-12-22 00:12
    Ocena: 2.00 / 5
    Wybór filmów/seriali dosyć okrojony, chyba ze szukasz bajeczek dla nastolatek. Zdejmowane klasyki światowego kina za rzecz „nowoczesnych” badziewi. Nie polecam.
    MiejscowośćRzeszów
  • ~Ona / 2019-12-17 11:25
    Ocena: 3.33 / 5
    Zdjeto serial tak porostu, zero odpowiedzi na pytania czy wznowią. Wogole ciężki kontakt z nimi
    ZaletyDość duży wybór
    WadyMało nowości
    MiejscowośćKonin
  • ~Daniel / 2019-12-16 20:48
    Ocena: 3.33 / 5
    Kilka filmów było od ok 7 grudnia w zapowiedzi że będa w przyszłym tygodniu. W przyszłym tygodniu niestety nie było, a przy filmie napisane, ze premiera w piątek (nie wiadomo w który). Po konsultacji z obsługą, sami nie wiedzieli. Ściema i brak jasności. POza tymi nieścisłościami to jest w miarę ok, obejrzałem kilka dobrych seriali. Jest sporo bajek. Mało starych filmów. Brakuje mi tu sagi o obcym, Evil dead, Koszmaru z ul. Wiązów i wielu innych fajnych produkcji z dawnych lat. Zanim będzie porządna oferta to umrę zapewne
    Zaletydobre seriale, dużo bajek
    Wadymało filmów i nieścisłości w terminach premier
    MiejscowośćStarogard Gdański
  • ~Skubidu / 2019-12-15 21:01
    Ocena: 2.33 / 5
    Nie polecam ze względu na obecną w serialach propagandę lewactwa i homo-niewiadomo za którą jeszcze trzeba płacić.
    ZaletyDość spory wybór seriali.
    WadyPropagowanie homoseksualistów.
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Marcin / 2019-12-13 15:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Jestem użytkownikiem Netflixa od półtora roku, mieszkam w Danii i wszystko bylo cacy az do zeszlego tygodnia kiedy sie okazalo ze poliwa filmow jest dunska albo do wyboru mam napisy w jezyku dunskim lub szwedzkim. Z racji tego ze mieszkam za granica nie ma możliwości dodzwonienia sie na Polska infolinie. Gdy zadzwonilem na Dunska okazalo sie ze netflix wypiął się na ludzi mieszkających poza granicami swojego kraju i nie mam mozliwosci zmiany jezyka napisów i lektora na Polski bo jesteśmy w Danii. Brawo netflix???????????? nie dosc ze wasza oferta jest niezbyt ciekawa bo wiekszosc filmow to ogrzewane kotlety to jeszcze sie wypinacie na klientów. Ogolnie nie polecam.
    ZaletyBrak
    WadyBrak możliwości ogladania za granicą w ojczystym języku.
    Marna oferta filmowa.
    Problem z kontaktem z obsluga klienta.
    MiejscowośćOdense/ Dania
  • ~Lidia / 2019-12-11 10:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Z netflixu korzystalem w USA jeszcze wtedy gdy wysyłali płyty DVD do domu na wypozyczenie. Wtedy to byla najwieksza videoteka wszechczasow. Ogromna kolekcja wszystkich nowych i starych filmow. Co bys nie wpisal w wyszukiwarke to znajdowalo sie w ich kolekcji i był gotowe do wyslania. Byłem bardzo zadowolonym ich klientem. Jednym słowem wszystko SUPER !!! . Teraz Netflix to absolutny SYF !!! Znajdujace sie obecnie filmy w tej skromnej internetowe videotece to produkcje, grypy B, C , D, czesto i F. Wszystkie filmy dokumentalne włącznie z tymi ktore beda chcialy ogladac dzieci (np. o zwierzetach) glowne role odgrywaja w nich wszelkiej masci zboczency: pedły lezbijki , transy i zoofile.
    Filim "Irlandczyk",na ktorego produkcje tylko Netflix wyrazil zgodne po tym jak wszystkie inne wielkie wytwornie odmowily jego finansowania to absolutna porazka. Wstepuja w nim najwieksze do disiaj zyjace gwiazdy kina mafijno-gangsterskiego.Jest po prostu nudny, niczym nie przypomina " Goodfellas " " Bronx tale ", czy " Casino" . A to przecież ta sama obsada aktorska i ten sam rezyser. Zero akcji , tylko siedza i smeca przy stołach. Wspominam w mojej opini o tym filmie , dlatego, ze ta okrzyknieta przez samych producentow produkcja miala byc powodem dla, ktorych cale wielkie rzesze nowych klientow mialy zapisac do Netflixa aby go obejzec. ZDECYDOWANIE ODRADZAM KORZYSTANIE Z NETFLIXU. Dziekuje za uwagę.
    ZaletyNie ma.
    WadyBardzo ograniczony wybór filmow. Te ktore sa dostepne to sa po prostu smętne i nieciekawe. Promowanie dewiacji wśród najmłodszych widzów.
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Zdzichu / 2019-12-07 09:17
    Ocena: 1.33 / 5
    Wybór filmów nawet jest tylko beznadziejnie że większość komedie i filmów rodzinnych jest bez lektora to jest nie do przyjęcia za co oni biorą pieniądz to nie wiem
    ZaletyDuży wybór bajek dla dzieci
    WadyBrak lektorów w dużo filmach
    MiejscowośćPoznań
  • ~Monika / 2019-12-06 13:17
    Ocena: 5.00 / 5
    Nie rozumiem ataku na brak miesiaca za darmo, ja swoj aktywowalam w październiku bez problemu, filmy i seriale te które oglądam są dobrej jakości, lubię opcję że można ustalić czy chce się same napisy, lektora, itd
    MiejscowośćBiałystok
  • ~Mariusz / 2019-12-05 19:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Miesiac darmowego ogladania ? Nie idzie to w parze bo zarejestrowałem konto na netflix ale usunąłem konto z powodu braku możliwości oglądania filmów poza granicami kraj pobrali pieniadze . Pytam dla czego ? A druga sprawa żeby skontaktować się z netflix to też graniczy z cudem bo szukam żeby napisać reklamację o zwrot to nie ma jak tylko zadzwonić można co dla mnie jest dużym problem bo nie jestem w kraju
    MiejscowośćRotterdam
  • ~Miro / 2019-12-04 20:32
    Ocena: 2.33 / 5
    Słaba jakość sygnału, kilka dobrych seriali. Filmy albo stare, albo klasy B,C,D itd. Od czasu jak im Disney zabrał dużą część oferty ( w Polsce dostępny będzie za rok...) szykuje się totalne dno. Bardzo, ale to bardzo słaby wybór filmów.
    No i drogo. Amazon tańszy, HBO GO w pakiecie z HBO też mam taniej na Vectrze, Disney w USA za 7 USD/miesiąc. Za rok 2 miesiące w gratisie. I tam nie dopłaca się za jakość sygnału i ilość odbiorników. W Netfliksie, co uważam za kompletną porażkę, niestety tak.
    Zaletykilka dobrych seriali
    Wadysłaby wybór filmów - 90% i tak już widzieliście. Brak nowych filmów klasy A.
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Michał / 2019-11-26 16:38
    Ocena: 4.67 / 5
    Mam netflixa już ponad rok. Wszystko gra, nic nie przerywa, jakość filmów i seriali bez wad.
    Nie wiem skąd opinia, że naciągają na bezpłatny okres, skoro o tym już trąbili dawno, a wszystko przez Januszy biznesu, którzy odsprzedawali darmowy okres próbny za pieniądze na allegro etc. ????
    Odnośnie propagowaniu nazizmu to śmiech na sali. Zabawne, jak niektórzy przeczytają urywek hejterskiej publikacji i piszą bzdurne oskarżenia. Iwana z Treblinki oglądałem i nie odszukałem żadnego nawiązania do faktu, ażeby to Netflix propagował nazizm lub padało stwierdzenie o polskich obozach śmierci. Bardziej dokument o tym jak ciężko udowodnić winę za zbrodnie, które zostały popełnione lata temu, gdzie świadkowie gubią się w zeznaniach,, a takze o podejściu żydowskiej społeczności do całej sytuacji.
    Podsumowując, piszecie komentarze od czapy. Ktoś wam za to płaci, trolling czy po prostu głupota?
    ZaletyDuży wybór seriali, jakość, bezproblemowe korzystanie z serwisu na tv, telefonie i komputerze
    WadyMała ilość wartościowych filmów poza dokumentami
  • ~monika / 2019-11-25 22:37
    Ocena: 5.00 / 5
    Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Kompetencja konsultantów idąca w parze z nienachalną uprzejmością. I nie, nie dzwoniłam w sprawie zakupu subskrypcji, tylko rezygnacji z usługi podpiętej do faktury operatora telekomunikacyjnego. Klasa! Pozdrawiam serdecznie osoby, z którymi miałam przyjemność rozmawiać w dniu dzisiejszym. Co do kwestii dostępnego katalogu materiałów video, to również uważam, iż jest on na tyle szeroki, że wiele osób znajdzie dla siebie coś interesującego, legalnie i w na prawdę przystępnej cenie. Brawo Netflix!
    ZaletyObsługa klienta na najwyższym poziomie. Bez wazeliny.
    MiejscowośćBiałystok
  • ~Przemo / 2019-11-24 22:36
    Ocena: 1.67 / 5
    Za obrazę narodu polskiego rezygnuje z subskrypcji. Sajonaros frajeros...
    ZaletyZa tą cenę dno. Same produkcje klasy D.
    WadyNie dość, że produkcje klasy D to jeszcze poprawność polityczna.. Nie ma serialu bez pedałów i tym podobnych. A dodatkowo zsklamywabie histori. DNO
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Oliii / 2019-11-24 13:46
    Ocena: 4.33 / 5
    ................................................................................
    MiejscowośćFalkowa
  • ~Szpyc / 2019-11-23 21:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Promują fałszywe informacje i propagują nasizm.
    WadyPlatforma Polityczna.
    MiejscowośćKuźnica
  • ~MartA / 2019-11-21 12:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Pani na infolinii nie miła. Z automatu odnowiła się subskrypcja,czyste oszustwo.
    ZaletyBrak
    WadyMały wybór filmów
    MiejscowośćOrzysz
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.87, ilość opinii: 790
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.57, ilość opinii: 469
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.38, ilość opinii: 238
Netflix
Ocena: 2.59, ilość opinii: 226
UPC (TV)
Ocena: 1.85, ilość opinii: 127
HBO GO
Ocena: 1.75, ilość opinii: 127
Flixbus
Ocena: 2.30, ilość opinii: 858
mBank
Ocena: 1.95, ilość opinii: 681
ITAKA
Ocena: 2.73, ilość opinii: 381
Link4
Ocena: 1.56, ilość opinii: 348
nju mobile
Ocena: 3.11, ilość opinii: 153
Virgin Mobile
Ocena: 2.45, ilość opinii: 132