Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netflix opinie

Ocena na podstawie 235 opinii

2.58 / 5

  • Oferta
    2.53
  • Cena/Jakość
    2.53
  • Obsługa klienta
    2.78

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Matiix99 / 2019-11-03 10:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Założyłem konto na netflix i wykupilem ten zajwyklejszy pakiet który kosztuje 40zl co i tak jest dużo po 2 dniach chciałem oglądnac film to dostałem komunikat, że na ten adres mail nie było zakładane konto. ŻENADA banda złodziei!!!!!
  • ~KazikNaZywo / 2019-10-31 00:32
    Ocena: 2.00 / 5
    W porównaniu do HBOgo to netflix może robic laske filmy ich produkcji są słabe i nudne jak flaki z olejem scenariusze pisane na kolanie za każdym razem mam wrażenie jakbym oglądał serial klasy c zrezygnowałem z abonamentu szkoda kasy za hboGo płace 19.99 i mam więcej filmów a już nie powiem o serialach które są genialne i widać ze hbo inwestuje teraz w nie np. Euforia , Czarny Poniedziałek , Slepnac od Świateł , Watchman... i wiele innych to same hity!
    ZaletyDla dzieci może być
    WadyŻadnych fajnych produkcji dla dorosłych ...
    MiejscowośćWroclw
  • ~Szok / 2019-10-27 16:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Dziękuję za Państwa opinie. Miałam zamiar korzystać z Netflixa, ale rezygnuję. Nie zamierzam płacić za taką jakość usług. Nie będę tego nawet komentować. Co za upokorzenie Użytkowników...(!!!)...
    ZaletyJeśli takie są to cieszę się.
    WadyBrak możliwości włączenia tego do czego umowa zobowiązuje usługodawcę- bez komentarza.
    MiejscowośćStalowa Wola
  • ~marek / 2019-10-24 19:14
    Ocena: 1.33 / 5
    bardzo się cieszę, że znalazłem to forum. Wszystkie negatywne opinie, jakie słyszałem wcesniej tu takze sie potwierdziły. Samo to, że ściągaja pieniadze na bezpłatny pierwszy miesiąc oznacza, że to są oszusci i trzeba ich omijać szderokim łukie. A jeszcze teraz maja ograniczyc ilość monitorów ogladania, bo zainteresowanie netflixem spada (mniej klientów) i wymyślili sobie, że jak ktoś ma dom i działkę to będzie musiał nabyć 2 odrębne abonenty.
    Swoja drogą zawsze intrygowało mnie to, ze preferowane jest oglądanie na smartfonie i oferuje się lepszą jakość nagrań. Co mozna zobaczyć na smartfonie?
    Zaletytandetne filmy i seriale
    Wadydrobo, mało z lektorem PL,konieczność ogladania na urządzeniu, na które został ściagniety film, i jeszcze kilka innych
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Daria / 2019-10-24 17:11
    Ocena: 2.00 / 5
    W tym miesiącu podnieśli bez ostrzeżenia minimalny zakup do 60 zł. Chyba tylko po to by wkurzyć ludzi, bo każdy abonament jest tańszy. Innym razem zamiast pobrać normalnie za miesiąc, pobrali mi za kilka dni a potem za kolejny miesiąc w nowym okresie - przy okazji zaokrąglając na swoją korzyść. Niby parę złotych, ale nie lubię takego dziadowania na granicy oszystwa. Jeśli ich menedżerowie uważają, że można tak dorobić tanim chwytem, to niech pamiętają że jest jeszcze takie pojęcie jak wizerunek i dobre imię.
    MiejscowośćSuwałki
  • ~vosu / 2019-10-23 21:18
    Ocena: 1.67 / 5
    Mała ilość tłumaczeń małej ilości tytułów, które i tak są bardzo niskiej jakości. Przykładem może być seria The Walking Dead, przetłumaczona połowicznie, z dużą ilością błędów, nie tylko ortograficznych ale także stylistycznych i posiadających luki i braki całych zdań, bądź ich części. Dodatkowo, większość seriali jest już dostępna w innych serwisach nie tylko za darmo, ale także dużo szybcieh, jak dla przykładu Kroniki Arthardalu, którego odcinki dostępne są tego samego dnia w innych serwisach (google) zaraz po przetłumaczeniu, podczas gdy na netflixie, dopiero po paru tygodniach. Za co, więc płacimy? W przypadku jak w innych niskiej jakości produktach (apple, audi, facebook) za markę. Polecam google, yandex, yahoo dla tych, którzy wolą alternatywę, często darmową i lepszej jakości. Kolejnym minusem jest totalny brak obsługi klienta. Coś takiego istnieje w ogóle na netflixie?
    Zaletybrak
    Wady-cena
    -brak obsługi klienta
    -produkty limitowane do regionu
    -słaba jakość
    -cena nieadekwatna do jakości, ilości i produktów
  • ~Piotr / 2019-10-23 16:43
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem zakochany w tej platformie od paru lat. Wciąż nowe seriale i filmy. Jest super!
    ZaletyDuża biblioteka filmów i seriali, wiele produkcji wlasnych
    MiejscowośćTarnów
  • ~daro / 2019-10-20 15:23
    Ocena: 4.33 / 5
    Jesteśmy bardzo zadowoleni oglądając całą rodziną NETFLIXA czas płynie w mig ! Polecamy !
    ZaletyBardzo dobra jakość obrazu ! , bez reklam, domowe kino !
    Wadymoże troszkę inny wyglad układu propozycji filmowych
    MiejscowośćWrocław
  • ~Bujajsię / 2019-10-19 01:03
    Ocena: 1.00 / 5
    Wiecznie te same nudne seriale do bólu. Poziom kretynizmu tłumaczy powala.
    Przykład: Bronie w górę... - Broń w górę... Półmózgi bez skończonej podstawówki. Dalej? Proszę: Łódź podwodna... To z rosyjskiego idioci. W Polsce taki pojazd nazywany jest okrętem podwodnym.
    Masa błędów i to nie przez nieznajomość języka angielskiego tylko własnego, rodowitego języka polskiego! Żenujące. Rezygnuję ponieważ nie chcę wspierać kretynów, którzy zajmują się tłumaczeniem dla tej smutnej korporacji.
    ZaletyTańsze od kablówki i nie ma reklam
    WadyTłumaczą byle jakie osoby nie znające własnego języka.
    Seriale rozwleczone i nudne.
    Jakość filmów i seriali 3 na 5.
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Tomy / 2019-10-15 23:11
    Ocena: 4.00 / 5
    Duży wybór filmów i seriali ale... Obejrzenie czegokolwiek na Netflixie graniczy z cudem. Wiecznie komunikat mamy problem z odtworzeniem tego tytułu. Spróbuj później lub wybierz inny tytuł. Tylko, ze wybierajac inne tytuły pojawia się ten sam komunikat. Zastanawiam się za co płacę.
    ZaletyDuży wybór filmów i seriali.
    WadyWieczny problem z odtworzeniem czegokolwiek.
    MiejscowośćOświęcim
  • ~Janek / 2019-10-15 18:33
    Ocena: 3.67 / 5
    Doskonały interface, treść niektórych filmów i seriali wciągająca. Niestety po raz kolejny rzucam nieźle zapowiadający sie serial, dlaczego? Odrzuca mnie wpychanie do coraz większej ilości filmów homoseksualistów. Jak tak dalej pójdzie to niestety zrezygnuję.
    ZaletyDoskonały interface, cena
    WadyPropagowanie filmów treści LGBT
    MiejscowośćWrocław
  • ~Ruda / 2019-10-13 21:10
    Ocena: 3.00 / 5
    Uważajcie na konto na Netflix. Miałam konto na Netflix i po kilku miesiącach zrezygnowałam. Mój e-mail i moje dane pozostały. Po 6 miesiącach ktoś się podszył pod mój e-mail i przejął konto na mój koszt!!! Musiałam zablokować swoją kartę!!! Netflix nie poczuwa się do odpowiedzialności, że wyciekły dane oraz nie ma zamiaru zwrócić kasy. Bo przecież Netflix była aktywowany, szczegół że w Holandii na mój koszt!!!
    Wadybardzo słaba ochrona danych!!!!!
  • ~Sonder / 2019-10-07 00:44
    Ocena: 3.00 / 5
    Wszystko Fanie przejrzysty interfejs, szybkość dostępu ale brakuje np.: 9 sezonu TWD
    Zaletyintuicyjny interfejs, Jakoś filmów, łatwość dodawania do biblioteki i oceniania.
    WadyMały wybór, Drogo, przede wszystkim filmy które w oryginale mają polski dubbing tu nawet nie mają polskich napisów. np.: "Niezgodna", gdzie indziej można znaleźć wersje z lektorem czy jak ktoś woli z napisami a na netflix.com nie ma nawet napisów PL. Niestety tak jest z większością filmów.
    MiejscowośćGdańsk
  • ~lamsiu / 2019-10-01 17:11
    Ocena: 2.00 / 5
    Stare filmy dodawane bez lektora polskiego no porażka nie ma co włączyć chce oglądnąć już nawet jakiś starsze filmy ale się nie da
    ZaletyJakość
    WadyZwiedza się przy zalanczaniu jednocześnie na telefonie tego samego filmu
    MiejscowośćAlmacelles. Hiszpania
  • ~sebo / 2019-09-28 17:55
    Ocena: 1.67 / 5
    Ostatnio wrzucane tylko kiepskie filmy i seriale. Szczerze mówiąc po dwóch miesiącach nie ma już kompletnie czego oglądać, chyba że ktoś jest mało wymagający. Po za tym cena i oferta w stosunku do innych krajów to porażka.
  • ~Jacek / 2019-09-19 14:38
    Ocena: 1.00 / 5
    jestem oburzony netflix miał zostać aktywowany po zamontowaniu światłowodu a czekam już miesiąc i nie dostałem kodu na emaila >:(
    Miejscowośćkatowice
  • ~Vas / 2019-09-13 14:31
    Ocena: 1.67 / 5
    Serwis oferuje okruchy tego co jest wypuszczenie w innych krajach i regionach, w Polskim netflixie jesteśmy skazani na nudę, odgrzewanie staaaarych filmów jak w polskiej telewizji, nic ciekawego krótko mówiąc. Seriale z początku ciekawe okazują się nudne, od groma idiotycznych bajek.
    Najlepszym wyjściem jest przestać subskrybować, i wykupić inne platformy które oferują o wiele więcej.
    ZaletyJakość
    WadyBiedne aktualizacje, seriale z kilkoma sezonami na świecie w Polskim serwisie ukazują się tylko pojedyczne sezony - resztę doogladac ttrzeba w sieci, lektor i dubbing w większości filmach jest tragiczny - zero ekspresji i wyrażania emocji przy tłumaczeniu, syf taki jak Polska telewizja.
    MiejscowośćWOODSTOCK
  • ~BARTŁOMIEJ / 2019-09-09 14:08
    Ocena: 5.00 / 5
    Cześć
    Poszukuje kogoś kto chce podzielić się kontem
    Wiem że istnieje coś takiego jak współdziele konto i mniej się płaci dzięki temu
    MiejscowośćBłonie
  • ~arrhythmia / 2019-09-05 23:47
    Ocena: 4.33 / 5
    Netflix jest okei, płacimy za niego mniej niż za cyfrowy polsat, mimo ze odrobina mniej seriali. Brat za to przestał oglądać durne programy na youtubie. Niektóre seriale są dość nudne, ale jak się dobrze poszuka łatwo znaleźć coś ciekawego.
    Aplikacja na telefonie czy laptopie działa bez zarzutów. Przydatna funkcja na laptopie jest możliwość zmniejszenia programu i wyświetlania filmu w rogu ekranu.
    ZaletyWygodne aplikację, dużo bajek dla dzieci, różnorodność seriali.
    Pobieranie oplaty bezpośrednio z konta
    WadySzwankuje w aplikacji na telewizorze, dopłacanie za dokupienie 2 ekranów. (Limit powinien byc do 3 przynajmniej)
    MiejscowośćŁambinowice
  • ~Kinomaniak / 2019-08-29 11:51
    Ocena: 4.00 / 5
    Jakiś rok temu "próbny"jak był wykorzystałem później pauza...,niedawno znów reaktywował em.Dodane nowości z Dubbing/Lektor/Napisy...Co do Likwidacji okresu próbnego to jak najbardziej na Plus!(Nie Szkoda mi Cvaniactwa po prostu)Netfixie chyba też...A to że jacyś tam "obrońcy życia"odchodzą...cóż ich wybór,przychodzą nowi bardzie Wyedukowani na Światopogląd,Nie na Rydzyka...,Netflix to Targetowany na Seriale,Filmy to jako Bonus (choć też są bardzo dobre ARQ,Geostorm i wiele innych)Do Filmów to Rakuten TV/Chili/Google Filmy....Nie dość,że "Dali Spróbować"...to jeszcze Źle..(zdjęcie blokady regionalnej i oczywiste słabszy katalog względem USA),ale i tak nie jest Źle.Obsługa klienta nie wiem bo nie miałem przyjemności.. jak to się zmieni to ocenię????Pozdrawiam
    ZaletyAplikacja na Androida Genialna,algorytmy bardzo trafnie dobierają tytuły
    WadyNo poza "Katalogiem"względem USA innych Nie znalazłem????
    MiejscowośćPolska
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.87, ilość opinii: 791
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.56, ilość opinii: 475
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.38, ilość opinii: 243
Netflix
Ocena: 2.58, ilość opinii: 235
HBO GO
Ocena: 1.74, ilość opinii: 134
UPC (TV)
Ocena: 1.85, ilość opinii: 127
Flixbus
Ocena: 2.30, ilość opinii: 860
mBank
Ocena: 1.95, ilość opinii: 683
ITAKA
Ocena: 2.72, ilość opinii: 387
Link4
Ocena: 1.56, ilość opinii: 348
nju mobile
Ocena: 3.10, ilość opinii: 154
Virgin Mobile
Ocena: 2.44, ilość opinii: 133