Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netflix opinie

Ocena na podstawie 326 opinii

2.53 / 5

  • Oferta
    2.47
  • Cena/Jakość
    2.47
  • Obsługa klienta
    2.69

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~tomek / 2020-12-09 16:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Powiem tak, Netflix wyglada bardzo skromnie przy CDA, testuje obie platformy i to co robi Netflix to jakas parodia, przewijam liste filmow i praktycznie w kazdej kategorii pokazuje sie po 6-7 tych samych tytułów czyzby Netflix probowal ukryć smutną prawdę że ma tak mało filmów fabularnych ?????

    Uwaga: platforma netflix - ok 500 filmów fabularnych, CDA : prawie 8 000 filmów !!!

    Seriale to nie wszystko, szkoda życia na tasiemcowe seriale netflixa , netflix to przede wszystkim seriale i bardzo uboga oferta jesli chodzi o filmy pelnometrażowe. CDA bije na glowe wszystkie platformy tego typu. Jesli lubisz tracic czas na tasiemcowe miałkie seriale - z pewnoscia Netflix zaspokoi twoje potrzeby. Jesli stawiasz na kino wysokiej jakości, bardziej ambitne CDA bije na glowe Netflixa

    Dodatkowo irytuje koniecznosc przeklikania sie przez ustawienia profilu zeby zmienic jakosc filmu, na CDA robi sie to jednym kliknieciem w trakcie ogladania filmu ..... Kompletnie nie rozumiem tego owczego pędu w kierunku Netflixa, nie dosc ze kosztuje to 50 zł/mc to ma 10 razy mniej filmow niz polskie CDA ktore kosztuje 19 zł/mc .... gdzie tu logika ????
    Zaletybrak
    Wadysame wady, bardzo mala baza filmow fabularnych
  • ~Aśka / 2020-12-06 00:35
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam, jestem bardzo zadowolona, obsługa działa fantastycznie, nie zbywa klienta, rozwiązuje problem.
    ZaletyDziała płynnie, szeroki wybór, świetne pozycje, dużo azjatyckich seriali, możliwość obejrzenia całego sezonu od razu
    WadyBrak
  • ~Monte / 2020-12-05 18:40
    Ocena: 2.00 / 5
    Oferta filmów w Polsce jest na dramatycznie niskim poziomie ...
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Lucek / 2020-12-04 00:14
    Ocena: 1.33 / 5
    Nie ma co oglądać bida z nędzą, albo nowe filmy to normalny szmelc, albo starcowie nie polecam dramat.
    Zaletybrak
    MiejscowośćKąty Wrocławskie
  • ~A/m / 2020-11-26 15:19
    Ocena: 2.67 / 5
    Oferta slaba, te seriale też nic wielkiego, osławiony Wiedźmin to kicha (jako sympatyk prozy Sapkowskiego chyba wiem, co mówię), poziom tych wszystkich Lucyferow i Outlanderow dla dzieci (o ile rodzice pozwola im oglądać erotyki), a Crown nudne jak flaki z olejem. O ofercie w dziedzinie filmów w ogóle szkoda mówić. Jedne z najgorszej wydanych przeze mnie pieniędzy - abonament za Netflixa.
    ZaletyZabijacz czasu.
    WadyZabijacz czasu.
    MiejscowośćHajnówka
  • ~Michał / 2020-11-24 21:49
    Ocena: 1.67 / 5
    Filmy do niczego, trzeciej kategorii, ten kto robi te filmy i seriale jest chyba chory psychicznie, tylko zombie i zarazy, apokalipsy itd, wszystko niskobudżetowe, hity kinowe stare jak świat, nigdy więcej nie zapłacę ani grosza, nie polecam.
    ZaletyBrak
    WadyDrogo i nudy
    MiejscowośćZębowice
  • ~Piotr / 2020-11-13 22:53
    Ocena: 2.00 / 5
    Wyszukiwarka znajduje wszystko, ale filmu nie ma w naszej lokalizacji (w Polsce). W Niemczech juz jest.
    Wiekszosci nie zobaczysz. Pelno seriali i niskonakladowych filmow. Za te pieniadze nie warto.
    Niemiec placi tyle samo a ma to, czego my nie mamy. No ale Niemcy nie maja superprodukcji Zenek...
    ZaletyStabilna aplikacja. Njlepsza a testowanych.
    WadyMarna oferta.
    Cena.
    MiejscowośćNa poludniu
  • ~Lere / 2020-11-13 16:04
    Ocena: 1.67 / 5
    Totalna porażka. Większość filmów bez lektora- co jest skandalem za tą cenę. Nowości to odgrzewane kotlety sprzed dziesiątek lat. Dominują przeważnie słabe, nudne produkcje, których nie da się oglądać.
    ZaletyJakość obrazu, niezacinanie sie filmów
    WadyNotoryczny brak lektora. Słabe produkcje. Mało nowości. Stare filmy.
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Paweł / 2020-11-12 20:22
    Ocena: 2.33 / 5
    Dziś zaktualizowałem dane dotyczące płatności, bowiem stare konto bankowe było nieaktualne. Netflix natychmiast pobrał opłatę za plan Premium, choć planowałem opłacić plan Podstawowy, bo taki był dla mnie zupełnie wystarczający. Nie wiedziałem, że plan muszę zmienić przed aktualizacją płatności. Myślałem, że po aktualizacji płatności system zapyta mnie czy dalej chcę korzystać z planu Premium, czy też nie, tym bardziej że za pierwszym razem też go nie wybierałem, to Netflix mi go włączył w ramach swojej promocji. Ale nic to, pomyślałem, że jak szybko zrobię reklamację, to przełączą mi na plan Podstawowy i zwrócą różnicę w cenie. Niestety z góry odmówili. Już na etapie rozmowy z konsultantem na czacie dowiedziałem się, że nie ma takiej możliwości, dzięki czemu jako klient poczułem się potraktowany jak gówno.
    WadyCwaniackie zagrywki zmierzające do tego, żeby klient opłacał najdroższy pakiet nawet gdy tego nie potrzebuje
    MiejscowośćJedlnia-Letnisko
  • ~Ola / 2020-11-05 21:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Większego nasycenia sexu, perwersji, zboczenia nigdzie więcej nie znajdziecie.lewackie gó wno nic więcej
    MiejscowośćWrocław
  • ~uuu / 2020-11-02 17:41
    Ocena: 2.33 / 5
    Masakra, koszmar... to nie jest oferta dla osób lubiących kino/filmy.
    Zaletydostępny online
    Wadybardzo złe filmy
    nieczytelna strona
    brak wyszukiwania filmów (szukasz filmu x, a wyszukiwarka podsuwa filmy y)
    MiejscowośćBielsko
  • ~Angelika / 2020-10-29 19:37
    Ocena: 3.00 / 5
    Muzyka w filmach jest okropnie głośna. Rozmawiają po cichu a nagle jak chuknie to ściany drżą. Nie ma wszystkich części bajek i filmów. W dodatku niektóre bajki są po angielsku. Jak małemu dziecku, które nie umie czytać mam włączyć bajkę...
    MiejscowośćSosnowiec
  • ~Kamil / 2020-10-22 21:46
    Ocena: 2.33 / 5
    Filmy przed zarejestrowaniem np. dany tytuł który mnie interesuje, jest dostępny, jest recenzja, opis, po rejestracji nie ma tego tytułu... żenada... nie polecam!
    ZaletyBrak
    WadyDuuużo by pisać
    MiejscowośćGliwice
  • ~Rafał / 2020-10-22 20:23
    Ocena: 2.00 / 5
    Konto premium opłacone na 2 miesiące i po trzech dniach proszą o odnowienie członkostwa i ponowne opłacenie konta. brak jakiegokolwiek kontaktu z zagranicy po prostu dno.
    Miejscowośćgoteborg
  • ~Klierowski / 2020-10-20 22:35
    Ocena: 1.33 / 5
    Płacimy tyle samo co w usa czy na zachodzie a np ulubiony serial w usa ma już 7 sezon a u nas 5 i od lat cisza.
  • ~Paola / 2020-10-15 13:02
    Ocena: 3.33 / 5
    Notorycznie wyskakuje komunikat"w tej chwili film nie jest dostępny"dzieje sie tak na trzech różnych telewizorach w domu.w obsłudze klienta stwierdzili ze to wina telewizorów????
    MiejscowośćJaworzno
  • ~szczęk / 2020-10-04 14:31
    Ocena: 3.67 / 5
    Filmy jak filmy i stare i nowe tylko jeden problem Netfikx nie potrafi napisać jakiej produkcji film
    ZaletyOglądanie na życzenie
    WadyBrak opisu jakiej produkcji film
    MiejscowośćZabrze
  • ~nie chce / 2020-09-30 23:50
    Ocena: 1.33 / 5
    tragedia,pieniedzy kupe 52.40 a niema filmow ktore sa bezplatnie na cda.zwiastuny i cuda wianki pokazuja sie tylko przed kupnem,pozniej tego niema. najlepiej w goglach szukac i wpisywac bo na nowosciach sa filmy z 2015......
    Zaletybrak, ,,przepraszamy.....,,
    Wadydziwne ze zasiegu brak
    Miejscowośćlodz
  • ~Zdzicha / 2020-09-26 14:10
    Ocena: 1.67 / 5
    Nie polecam. Z mojej karty zostało utworzone konto zza granicy (po bojach dowiedziałam się ze było opłacone funtami) czyli ktoś skradł dane mojej karty i mam silne podejrzenie ze był to wyciek z netflixa. Poziom rozmowy na czacie byl godny "Madki z chorom curkom", Pani na infolinii byla najbardziej zainteresowana jak mogę im zapłacić za następny miesiąc skoro zlikwidowałam kartę. Oczywiście zero pomocy, mam się udać do banku bo to nie ich wina. (prędzej UFO ukradło dane aniżeli Netflix jest za cokolwiek odpowiedzialny) Hitem dla mnie był fakt, ze nie mogę uzyskać żadnych informacji o koncie bo nie mogą mi ich podać, ale jako ze opłacam mogę je zamknąć....
    MiejscowośćBytom
  • ~Stefanulek / 2020-09-20 09:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Filmy badziewne. Za tę pieniądze lepiej kupić piwo. Jest raptem kilka ciekawych pozycji do obejrzenia w 2 weekendy. Polskie filmy dno.
    ZaletyKilka dobrych dokumentów
    WadyDrogo, brak dobrych filmów, samo badziewie
    MiejscowośćDzierzgoń
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.85, ilość opinii: 987
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.52, ilość opinii: 769
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.40, ilość opinii: 391
HBO GO
Ocena: 1.79, ilość opinii: 327
Netflix
Ocena: 2.53, ilość opinii: 326
UPC (TV)
Ocena: 2.02, ilość opinii: 180
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.11, ilość opinii: 2610
VECTRA
Ocena: 1.70, ilość opinii: 2387
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.52, ilość opinii: 2350
UPC Internet
Ocena: 1.94, ilość opinii: 2113
Play
Ocena: 1.44, ilość opinii: 1426
Orange
Ocena: 1.43, ilość opinii: 1402