Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netflix opinie

Ocena na podstawie 99 opinii

3.03 / 5

  • Oferta
    2.82
  • Cena/Jakość
    2.97
  • Obsługa klienta
    3.43

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Paweł / 2018-09-17 15:56
    Ocena: 5.00 / 5
    jak dla mnie Netflix jest najlepszy ze wszystkich,Tylko trzeba umieć się w nim poruszać.Po pierwsze jest to serwis SERIALOWY,filmów jest mało Netflix ma tak ogromną ofertę seriali ,że dobrze jest wczesniej zapoznać się z recenzjami i wybrać kilka.NP serial Ranczo sitkom o którym niesłyszeliście ,a który jest fenomenalny,albo Rain genialny duński serial, stranger things, 13 powodów ,making murder i wiele wiele innych.Zabawa na wiele godzin.Chodzi o to,że każdy ma inny gust i nie ma tak że odpalasz 10 seriali i wszystkie ci się podobają, każdy znajdzie coś dla siebie.Natomiast filmy są na dokładkę,dokumenty tez są super (np wspomniany making murder czy Amanda Knox).Serwis dziecięcy chodź często pomijany jest oszałamiający: świnka pepe (nie tak jak na youtubie piracka i rozmydlona,psi patrol czy masza i niedzwiedz to dla mojego synka ulubione bajki.Odkąd założyłem sobie światłowód i fboxa do tv oglądam super hd bez problemu.Chodzi jak atom.Nierozumiem ludzi którzy tu narzekali na płatność.Przeciez w Netflixie nie ma umowy a płatność jest Z DOŁU.Czyli jak zapłacisz to masz a jak nie to masz pusty miesiąc.Czyli płacę pierwszego i mam cały miesiąc, nie płacę -nie mam.A osoby które mówią że nie da się zrezygnować ściemniają na każdym koncie jest przycisk ANULUJ SUBSKRYPCJĘ i Tyle!
    Zalety-wielki wybór seriali
    -Wielkie hity serialowe
    -genialny dział dziecięcy
    -możliwość oglądania w 4k
    możliwość oglądania na kilku urządzeniach
    -intuicyjny świetny interfejs szanujący mój czas(np przycisk pomiń czołówkę czy automatyczne puszczanie następnego odcinka (Wielki minus Showmaxa)
    Wady-Trochę za wysokie opłaty(wyższe niż w USA)
    Miejscowośćnowy sącz
  • ~etoo / 2018-09-08 20:09
    Ocena: 4.33 / 5
    Jeżeli szukasz dobrych seriali to warto, jak preferujesz filmy to szukaj czegoś innego.
  • ~shaolinka / 2018-08-24 23:35
    Ocena: 1.67 / 5
    Dobrze, że dali okres próbny. Szkoda kasy na to. Płaci się co najmniej 30 zł za miesiąc, a nie ma niczego, czego nie można by było znaleźć na darmowych stronach...Założyłam konto, bo myślałam, że wybór będzie większy i znajdę w końcu filmy, których nie mogłam znaleźć tak w internecie. Myliłam się. Na tej stronie jest to samo, co da się znaleźć na pirackich stronach, nic poza tym. Jeśli czegoś nie ma na darmowych stronach to i nie ma tego tutaj. może poza jakimiś hitami kinowymi. Ale one akurat mnie nie obchodzą.
  • ~bartezy / 2018-08-24 14:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Kupiłem nowy TV, postanowiłem, że skorzystam z ich usługi, podałem dane karty kredytowej, i zamiast pełnego miesiąca okresu rozliczeniowego otrzymałem kilka dni i pobrali mi z konta środki. Rozmawiam z Panią z COK i tam metodą zdartej płyty w kółko to samo ( brak szacunku), chcę w takim razie złożyć reklamacje i ją dostałem, ale jednocześnie Pani informuje mnie, że ODPOWIEDZI NIE DOSTANĘ ! Najgorsze, że firma jest z Holandii i Polskie prawo nie działa.
    ZaletyN/D
    WadyN/D
    MiejscowośćBez znaczenia
  • ~Jan / 2018-08-18 14:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam. Slaba oferta. Ewidentnie maja swiadomosc ze nawet jeden okres rozliczeniowy platny, realizuje ich biznes plan. Naprawde mega beznadziejny wybor produkcji. Fajnych filnow tu nie znajdziecie. Moja kablowka, chodz slaba programowo... O niebo lepsza od Netflixa.
    ZaletyZadnych zalet. Goraco nie polecam.
    WadySame wady. Oferta programowa beznadziejna. Disko polo pośród kablowek.
    MiejscowośćWroclaw
  • ~Kasia / 2018-08-10 11:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Mialam darmowy okres uzytkowania (rok, abonament na tel-promocja),przez rok rozne rzeczy sie dzieja i mozna zapomniec o dacie poczatkowej i sprytnie to wymyslili bo nie dali znaku ze darmowy okres sie konczy i przedluzyli mi automatycznie czlonkowstwo, Oszusci!!!!!!
    Jesli chodzi o to czy ogladalam cokolwiek, malo bo maja bardzo slabe filmy i seriale. Nie polecam!
    ZaletyBrak
    WadyNie powiadamiaja o koncu darmowego korzystania i naliczaja opłaty, slaby wybor filmów i seriali
    MiejscowośćPoznan
  • ~GKK / 2018-08-10 09:27
    Ocena: 1.33 / 5
    Skorzystałem z darmowego miesiąca netflix - albo właściwie tak mi się wydawało, że będzie darmowy. Podczas rejestracji trzeba dodać nr karty kredytowej ale widnieje ładny napis "BEZ OBAW poinformujemy cię 3 dni przed zakończeniem okresu darmowego..." Gówno prawda - o niczym nie informują, nawet po zalogowaniu się do panelu klienta w zakładce alerty nie ma żadnej informacji, że jutro pobiorą kasę z twojego konta! Alerty są tylko o nowościach jakie wspaniały netflix przygotował. Oferta programowa - jak u wszystkich - czyli taka sobie - jak ktoś jest fanem różnych seriali to być może będzie zadowolony z Netflixa jak ktoś lub poprostu oglądnąć film to tak sobie. Interfejs na TV Samsung to jakiejś jeba... nieporozumienie! wygląda to tak, jak by cała kolekcja netflix składała się z 30-40 filmów. Okno wyszukiwania to jakaś farsa, tylko po angielsku, cały interfejs jest po polsku ale wyszukiwanie po angielsku, opis filmu po angielsku, nie da się zmienić żadnych ustawień w zakładce profil, domyślny język w filmie to angielski dopiero podczas odtwarzania filmu trzeba go zatrzymać i zmienić ścieżkę dźwiękową - nie da się tego ustawić w profilu. Żenująca aplikacja tak dużego gracza. Netflix powinien zobaczyć jak wygląda soft w showmax i poprawić swój.
    ZaletySeriale których nie ma na showmax
    WadyInterfejs na Samsung TV - żenada,
    MiejscowośćNiegoszowice
  • ~Korbatorba / 2018-08-08 20:27
    Ocena: 2.67 / 5
    Po ostatniej aktualizacji poruszanie się po menu wyboru jest tragiczne. Nie ma możliwości wybrania interesującego gatunku łatwo i przyjemnie tylko trzeba przewijać w dół i szukać w pasku lub użyć opcji szukaj i tam dopiero są gatunki(jest to bardzo upierdliwe),ale uwaga co się zmieniło - nie ma już informacji przy miniaturce filmu jak było wcześniej przez co trzeba wejść w miniaturkę i wyczytać to co zamieszczono w tym krótkim opisie. Może to by działało lepiej gdyby każdy film miał zwiastun? Nie wiem, to ich robota a nie moja, ale zdecydowanie przed aktualizacją ich aplikacji, łatwiej było się poruszać po interfejsie, wszystko było bardziej przejrzyste, a teraz wygląda to jak podróbka YouTube.
    WadyPo aktualizacji - Nie przejrzysty interfejs, bezsensowne innowacje, brak zwiastunów, brak informacji o filmie, trudności z szybkim wyborem gatunku, trudność poruszania się po nowym interfejsie
    MiejscowośćWielkopolskie
  • ~Banan / 2018-08-02 16:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Niestety, netflix tylko fajnie się reklamuje.
    Skorzystałam z oferty darmowego miesiąca. Polegało to na tym, że przez miesiąc mogłam oglądać wszystko za darmo a pod koniec miałam dostać sms z przypomnieniem, że kończy się mój darmowy miesiąc. Żadnego sms nie dostałam a z konta poprano pieniądze.
    Pomijając ten fakt, na netflixie jest dość ograniczony wybór filmów.
    Zaletybrak
    Wadymały wybór filmów, oszustwo
    MiejscowośćCzęstochowa
  • ~Carla / 2018-05-30 12:12
    Ocena: 3.00 / 5
    Mają wiele ciekawych seriali do zaproponowania oraz swoje własne produkcję. Adaptacje książek np. Ani z Zielonego Wzgórza (Ania, nie Anna) czy Serii Niefortunnych Zdażeń wyszły im po prostu doskonałe. Dlategj czekam na ich wydanie Wiedźmina. Niestety wiele ciekawych programów, w tym duża część filmów dokumentalnych nie posiada tłumaczenie na język polski, a często nawet brak napisów... Cena dostępnu wyższa niż USA. Netflix Polska powinien jeszcze wiele nadrobić, zanim narzuci tak wysokie opłaty!!!
    Zalety- Ciekawe seriale własne i obchych wytwórni
    - Dobra aplikacja
    Wady- Brak tłumaczenia na PL
    - Za drogii
    - Seriale znikają (patrz dr Who, Futurama)
    MiejscowośćKatowice
Dodaj własną opinię »

Pytania i odpowiedzi

Dodaj pytanie » Zobacz wszystkie pytania »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.95, ilość opinii: 637
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.57, ilość opinii: 266
Netflix
Ocena: 3.03, ilość opinii: 99
UPC (TV)
Ocena: 1.75, ilość opinii: 95
Netia (TV)
Ocena: 2.72, ilość opinii: 72
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.32, ilość opinii: 61
mBank
Ocena: 2.14, ilość opinii: 420
Flixbus
Ocena: 2.12, ilość opinii: 310
Link4
Ocena: 1.65, ilość opinii: 236
ITAKA
Ocena: 2.90, ilość opinii: 161
nju mobile
Ocena: 3.31, ilość opinii: 105
Virgin Mobile
Ocena: 2.72, ilość opinii: 52