Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netflix opinie

Ocena na podstawie 113 opinii

2.92 / 5

  • Oferta
    2.74
  • Cena/Jakość
    2.83
  • Obsługa klienta
    3.31

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Krzysiek / 2017-12-23 22:41
    Ocena: 4.67 / 5
    Co kilka tygodni pojawia się nowy serial - najczęściej jeden sezon ma około 10/12 odcienków - przygotowany specjalnie dla Netflixa, bardzo czesto da się trafić na coś naprwdę wybitnego. House of Cards, Stranger Things, wspomniany juz The Crown czy ostatnie Mindhunter i Dark. Każdy z tych seriali to naprawde kawał dobrego filmu, który ma ta przewagę nad zwykłymi fabułami, że trzyma w napięciu nie przez godzinę, ale przez tydzień! Uwielbiam taki rodzaj telewizji. Zrezygnowałem z kablówki. Właściwie brakuje mi tylko lepszej oferty programów dokumentalnych.
    ZaletyDoskonała oferta serialowa, fajna aplikacja, dobrze podpowiadająca kolejne rzeczy do zobaczenia, łatwość obsługi, stałe opłaty bez konieczności wiązania się na długi czas.
    WadyCena wyższa niż u konkurencji
    MiejscowośćKraków
  • ~nick / 2017-12-18 16:51
    Ocena: 4.67 / 5
    Jeśli interesuje cię dużo nowości filmowych tonie jest to chyba najlepsze rozwiązanie dla ciebie. Ale jeśli jestes miłośnikiem dobrych seriali to nie ma obecnie lepszego dostawcy treści niż Netflix. Właściwie każdy znajdzie jakiś serial dla siebie, niezależnie od gustu i zainteresowań. Czy będziesz oglądał jeden odcinek tygodniowo czy uprawiał binge watching to juz zależy od ciebie i ja uwielbiam ta wolność.
    Zalety- Duża baza świetnych seriali
    - Doskonała aplikacja na telefon
    - Możliwość oglądania tam, gdzie sie chce
    Wady- Nienajszersza oferta filmowa
  • ~Ania / 2017-12-13 21:44
    Ocena: 5.00 / 5
    Wrócił kolejny sezon mojego ulubionego "The Crown" więc wykupujęabonament na miesiąc by obejżeć, co chcę, a potem pewnie tak samo jak poprzednim razem po prostu przestanę płacić. W czasach telewizji, które mają programy napchane starociami i czymś, czego zupełnie nie chce oglądać takie rozwiązanie jak netflix jest najlepsze. Za cenę dwóch biletów do kina mam kilkanaście odcinków ulubionego serialu, które oglądam kiedy chce i gdzie chcę.
    Zaletydobre produkcje własne, bardzo wygodna aplikacja mobilna.
    WadyCena mogłaby być niższa.
  • ~kowalski / 2017-11-04 10:37
    Ocena: 2.00 / 5
    Sądziłem ze bedzie bogata biblioteka,a 70% filmów widziałem i mało jest nowości. 1wrsze wrażenie "wow" a jak sie wdrazylemm to żałuję...nie odradzam : ale dupy nie urywa
    ZaletyFilmy w dobrej jakości
    WadyUboga biblioteka filmów- w szczegolnosci nowych tzn.2016 wstecz
  • ~Zubr / 2017-10-09 17:22
    Ocena: 5.00 / 5
    Wszystkie moje ulubione seriale w bardzo wygodnej aplikacji. Uwielbiam to! Dodatkowo cena wcale nie jest wygórowana, bo za kilkadziesiąt godzin oglądania, które spędzam w Netflix miesięcznie place tyle, co za bilet na jedną premierę w kinie ????
    ZaletySuper seriale, dobra i użyteczna aplikacja
  • ~Cleo / 2017-10-08 16:50
    Ocena: 5.00 / 5
    W końcu telewizja którą da się oglądać! Mnóstwo fajnnych i wciągających seriali, oglądam wtedy kiedy chce i jak mi się podoba - czy w domu na tlewizorze, czy na telefonie w podróży. No o to chodzi! Jestem zachwycona!
    43zł miesięcznie
  • ~Tomasz / 2017-09-24 12:42
    Ocena: 2.00 / 5
    Plusem jest względnie dobra cena, a jak się kupuj z kimś plan HD lub 4K to cena tym bardziej dobra. Jednak muszę mu wytknąć jest największą wadę czyli fskt, że jest już prawie 2 lata na rynku, a wciąż ma bieda-fertę. Niby ma dużo pozycji ale te interesujące można policzyć na palcach jednej ręki. A jak już dadzą jakiś interesujący serial to tylko jeden sezon zamiast wszystkich dostępnych, gdzie ten który łaskawie dali już dawno obejrzałem na "wiadomo których stronach". A wiadomo, nie będę płacił Netflixowi za obejrzenie połowy serialu, czy dwóch filmów z całej serii (mam na myśli np. MCU, X-Menów, Obcego, itp.) a drugą połowę z nielegalnych źródeł. To już wole wszystko na tych nielegalnych serwisach obejrzeć.

    Tak więc, nie jest to wada wyłącznie Netflixa co całego przemysłu rozrywkowego: Te uczucie gdy naprawdę chcesz być legalny, ale nikt ci na to nie pozwala!!!
    ZaletyWzględnie dobra cena, a jak się kupuj z kimś plan HD lub 4K to cena tym bardziej dobra.
    WadyJest już prawie 2 lata na rynku, a wciąż ma bieda-fertę. Niby ma dużo pozycji ale te interesujące można policzyć na palcach jednej ręki. A jak już dadzą jakiś interesujący serial to tylko jeden sezon zamiast wszystkich dostępnych, gdzie ten który łaskawie dali już dawno obejrzałem na "wiadomo których stronach".
  • ~Rozi / 2017-09-18 08:35
    Ocena: 4.00 / 5
    Ostrzegam przez Netflixem - miał być miesiąc bezpłatny na próbę, a po tygodniu komunikat, że upłynął okres próbny i za kilka godzin mail, że rozwiązali problem ściągając z mojego konta 52 zł... Nie miałam na to żadnego wpływu. Wzięli na początku numer karty kredytowej i ściągają sobie kiedy chcą... z Netfixem nie ma żadnego kontaktu, więc kasy nie odzyskam...

    ---- AKTUALIZACJA ----

    Moja negatywna opinia o Netflix była zbyt pośpieszna, wszystkie wątpliwości z Netflixem wyjaśniłem - z firmą jest dobry i sympatyczny kontakt. Pobrane pieniążki zostały mi zwrócone bez problemów i choć prosiłem o wygaszenie mojego konta to nadal mogę oglądać filmy w ramach okresu bezpłatnego próbnego. Mogę więc polecić

  • ~asdasd / 2017-08-03 15:08
    Ocena: 4.67 / 5
    Świetny wybór seriali, dla każdego coś dobrego. Ostatnio ogladam ich zdecydowanie więcej niż filmów fabularnych. Dobrze jest mieć te kilka / kilkanascie godzin na fajny i dokładny rozwój fabuły. Szczególnie polecam: House of cards, The Crown, Stranger Things. Fajnie tez poprzypominać sobie takie starocie jak Dexter czy nawet Cudowne Lata! Polecam.
  • ~Rafciop / 2017-07-17 10:14
    Ocena: 3.00 / 5
    Duży wybór seriali. Filmów za to jak kot napłakał. Za tą cenę to szkoda kupować. No chyba, że ktoś wogóle nie ogląda filmów to moze coś dla siebie wybierze.
    ZaletyDUzy wybór seriali
    WadyDrogo, mały wybór filmów, nowości brak
    2 miesiące, 54/msc
  • ~kotorminator / 2017-07-15 15:41
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem pod wrażeniem co do jakości i bogactwa oferty. Odkąd jestem abonentów Netflixu, nie potrzebuję telewizji.
    ZaletyJakość, oferta, cena.
    Leszno
  • ~knd / 2017-07-12 21:55
    Ocena: 5.00 / 5
    Na samym początku gdy w PL wystartował Netflix jego ofertę oceniłbym na 3 gwiazdki. Obecnie oferta jest naprawdę bogata i teraz dla takiego użytkownika jak ja naprawdę zastanawiam się nad dalszym sensem posiadania pełnej oferty nc+ ..... bo przez ostatni rok obejrzałem może jeden film na canal+ i ze dwa na hbo...

    Jeżeli Netflix nadal będzie się tak rozwijał jak do tej pory to na 100% przy nim zostanę:)
    Częstochowa
  • ~Reshi84 / 2017-06-12 19:57
    Ocena: 2.33 / 5
    Masa seriali.. STAROCI. Updaty sporadyczne. Cena wysoka jak na świeżośc materiałów. Raczej nie polecę znajomym.
    ZaletySporo serialii niestety starych lub nie aktualizowanych.
    WadyCena. Updaty.
    Łódź
  • ~Mirosław / 2017-05-13 10:05
    Ocena: 5.00 / 5
    Posiadam Netflixa od 6 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Nie ma problemów z odbiorem i płatnościami. BOK dzieła świetnie. Jeżeli chodzi o repertuar to każdy znajdzie coś dla siebie, ja nareszcie zacząłem oglądać Startreka (pomimo ze to stare seriale ) bo przedtem brakowało mi czasu. Polecam wszystkim fanom kina.
  • ~fuuong / 2017-04-16 10:58
    Ocena: 2.00 / 5
    Mały wybór fomów i seriali - większość stare, prawie nie mam co oglądać po dwóch testowych dniach, abonament opłaca się tylko, gdy dzieli się nim kilka osób i mamy gwarancję, że będą płaciły swoją część
    Zaletyjakośc obraz/dźwieku, nawet przy najmniższym abonamencie (oczywiście gdy ktos ogląda tylko na komputerze czy w komorce) jest zakomita
    Wadymały wybor filmów i seriali, wiekszośc stara, mało nowości
  • ~marshal970 / 2017-03-26 21:13
    Ocena: 3.00 / 5
    -Niby dużo ale większość to starocie które można było obejrzeć na Cda lub Youtubie lub telewizji za darmo...Jak już jest coś dobrego to tylko 1 sezon lub kilka odcinków
    -Za tą cenę nie można narzekać na Obsługę Klienta wszystko sprawnie
    -Nie jestem sknerą ale cena nie jest adekwatna do wyświetlanych tam filmów/seriali
    ZaletyNa pierwszy rzut oka dużo filmów
    Wady-Mało nowości wręcz ich brak,filmy które lecą mają już po kilka lat

  • ~Mundek / 2017-03-23 16:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Oceniam bardzo słabo. Same starocie ktore oglądaliśmy juz wielokrotnie. Nic nowego i ciekawego.
    Jestem mocno rozczarowany.
    WadyStarocie
    1 rok
  • ~madmark / 2017-03-14 02:02
    Ocena: 4.67 / 5
    Krótka piłka, trzeba brac abonament za 52zł. Mamy wtedy dostęp do najlepszej jakości obrazu. Dzielimy się kosztami ze znajomymi. Wychodzi wtedy zaledwie 13zł za jeden profil. Więc za 13 zł dostajemy świetnej jakości obraz i dźwięk, nie musimy oglądać żadnych reklam badziewnych. Znajomy ma najnowszy TV oled LG za 16tys i na tym ekranie dopiero jakość Netflixa objawia się w całej okazałości. Poprostu rewelacja. Ale nawet na mojej starej plazmie wyglada to wszystko rewelacyjnie. Wziałem ten darmowy miesiąc i po zapoznaniu się z ofertą netflixa powiem jedno, napewno już z niego nie zrezygnuję. Może i ma obcietą ofertę w stosunku do stanów, jednak cały czas coś dodają i ilość kontentu systematycznie wzrasta. Masa zajebistych seriali plus spora ilość fajnych filmów. Kto skorzysta temu już ciężko będzie się rozstać z Netflixem. Ja osobiście polecam :)
    ZaletyJakość obrazu i dźwięku
    Brak problemów technicznych przy oglądaniu czy to na smart TV czy też na kompie lub telefonie.
    Możliwość podzielenia kosztów ze znajomymi, rodziną, kumplami
    WadyTrochę wysoka cena jak na nasze warunki, ale można to zniwelować dzieląc się kosztami z rodzinką bądź znajomymi
    opłaca sie tylko brać opcję za 52zł, tylko wtedy dostajemy dostęp do obrazów 4K i HDR
  • ~Grzegorz / 2017-02-24 20:13
    Ocena: 5.00 / 5
    Oceniam na bardzo dobrze aczkolwiek nie wszystkim pasuje ,wiadomo są ludzie i ludziska ale co szukać na rynku z tak bardzo przyzwoita jakością jak ten NETFLIX ,wiadomo nie wszystkie filmy są nowością i no jeszcze mało jest z lektorem czy z napisami w naszym ojczystym języku , ale co wymagać jak dopiero to wchodzi do naszego kraju ,polecam z całego serca .
    ZaletyWysoka jakoś adio video
    WadyNie ma
    Korzystam od paru miesięcy a cena jest no trochę duża ale przyzwoita za tak dobrą jakość.
  • ~Ufik / 2017-02-06 23:08
    Ocena: 5.00 / 5
    Wszystko na 5-ke! Za połowę ceny abonamentu kablówki mam coś, co naprawdę oglądam i nie jest pełne powtórek zeszłorocznych seriali. Dodatkowo nie podpisuję umowy na jakiś długi okres, tylko spokojnie płacę sobie co miesiąc. Tak wygląda przyszłość telewizji!
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.92, ilość opinii: 654
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.55, ilość opinii: 285
Netflix
Ocena: 2.92, ilość opinii: 113
UPC (TV)
Ocena: 1.75, ilość opinii: 101
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.30, ilość opinii: 81
Netia (TV)
Ocena: 2.66, ilość opinii: 75
mBank
Ocena: 2.11, ilość opinii: 451
Flixbus
Ocena: 2.14, ilość opinii: 379
Link4
Ocena: 1.62, ilość opinii: 262
ITAKA
Ocena: 2.92, ilość opinii: 183
nju mobile
Ocena: 3.23, ilość opinii: 115
Virgin Mobile
Ocena: 2.52, ilość opinii: 75