Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netflix opinie

Ocena na podstawie 234 opinii

2.57 / 5

  • Oferta
    2.52
  • Cena/Jakość
    2.52
  • Obsługa klienta
    2.78

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Mariusz / 2019-12-05 19:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Miesiac darmowego ogladania ? Nie idzie to w parze bo zarejestrowałem konto na netflix ale usunąłem konto z powodu braku możliwości oglądania filmów poza granicami kraj pobrali pieniadze . Pytam dla czego ? A druga sprawa żeby skontaktować się z netflix to też graniczy z cudem bo szukam żeby napisać reklamację o zwrot to nie ma jak tylko zadzwonić można co dla mnie jest dużym problem bo nie jestem w kraju
    MiejscowośćRotterdam
  • ~Miro / 2019-12-04 20:32
    Ocena: 2.33 / 5
    Słaba jakość sygnału, kilka dobrych seriali. Filmy albo stare, albo klasy B,C,D itd. Od czasu jak im Disney zabrał dużą część oferty ( w Polsce dostępny będzie za rok...) szykuje się totalne dno. Bardzo, ale to bardzo słaby wybór filmów.
    No i drogo. Amazon tańszy, HBO GO w pakiecie z HBO też mam taniej na Vectrze, Disney w USA za 7 USD/miesiąc. Za rok 2 miesiące w gratisie. I tam nie dopłaca się za jakość sygnału i ilość odbiorników. W Netfliksie, co uważam za kompletną porażkę, niestety tak.
    Zaletykilka dobrych seriali
    Wadysłaby wybór filmów - 90% i tak już widzieliście. Brak nowych filmów klasy A.
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Michał / 2019-11-26 16:38
    Ocena: 4.67 / 5
    Mam netflixa już ponad rok. Wszystko gra, nic nie przerywa, jakość filmów i seriali bez wad.
    Nie wiem skąd opinia, że naciągają na bezpłatny okres, skoro o tym już trąbili dawno, a wszystko przez Januszy biznesu, którzy odsprzedawali darmowy okres próbny za pieniądze na allegro etc. ????
    Odnośnie propagowaniu nazizmu to śmiech na sali. Zabawne, jak niektórzy przeczytają urywek hejterskiej publikacji i piszą bzdurne oskarżenia. Iwana z Treblinki oglądałem i nie odszukałem żadnego nawiązania do faktu, ażeby to Netflix propagował nazizm lub padało stwierdzenie o polskich obozach śmierci. Bardziej dokument o tym jak ciężko udowodnić winę za zbrodnie, które zostały popełnione lata temu, gdzie świadkowie gubią się w zeznaniach,, a takze o podejściu żydowskiej społeczności do całej sytuacji.
    Podsumowując, piszecie komentarze od czapy. Ktoś wam za to płaci, trolling czy po prostu głupota?
    ZaletyDuży wybór seriali, jakość, bezproblemowe korzystanie z serwisu na tv, telefonie i komputerze
    WadyMała ilość wartościowych filmów poza dokumentami
  • ~monika / 2019-11-25 22:37
    Ocena: 5.00 / 5
    Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Kompetencja konsultantów idąca w parze z nienachalną uprzejmością. I nie, nie dzwoniłam w sprawie zakupu subskrypcji, tylko rezygnacji z usługi podpiętej do faktury operatora telekomunikacyjnego. Klasa! Pozdrawiam serdecznie osoby, z którymi miałam przyjemność rozmawiać w dniu dzisiejszym. Co do kwestii dostępnego katalogu materiałów video, to również uważam, iż jest on na tyle szeroki, że wiele osób znajdzie dla siebie coś interesującego, legalnie i w na prawdę przystępnej cenie. Brawo Netflix!
    ZaletyObsługa klienta na najwyższym poziomie. Bez wazeliny.
    MiejscowośćBiałystok
  • ~Przemo / 2019-11-24 22:36
    Ocena: 1.67 / 5
    Za obrazę narodu polskiego rezygnuje z subskrypcji. Sajonaros frajeros...
    ZaletyZa tą cenę dno. Same produkcje klasy D.
    WadyNie dość, że produkcje klasy D to jeszcze poprawność polityczna.. Nie ma serialu bez pedałów i tym podobnych. A dodatkowo zsklamywabie histori. DNO
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Oliii / 2019-11-24 13:46
    Ocena: 4.33 / 5
    ................................................................................
    MiejscowośćFalkowa
  • ~Szpyc / 2019-11-23 21:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Promują fałszywe informacje i propagują nasizm.
    WadyPlatforma Polityczna.
    MiejscowośćKuźnica
  • ~MartA / 2019-11-21 12:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Pani na infolinii nie miła. Z automatu odnowiła się subskrypcja,czyste oszustwo.
    ZaletyBrak
    WadyMały wybór filmów
    MiejscowośćOrzysz
  • ~Góral / 2019-11-18 15:00
    Ocena: 3.33 / 5
    Darmowy okres próbny który wyświetla się na pierwszych stronach logowania to jest jedno wielkie naciągnięcie człowieka!!!!!! ponieważ od marca nie działa!!!!!!!!!!! Kupiłem pakiet ze względu na ten 30 dniowy okres próbny i zostałem zrobiony na szaro!!!!!!!!!
    Wady30 dniowy okres próbny reklamują chodź od marca już nie działa
    MiejscowośćLeśnica
  • ~Alan / 2019-11-18 12:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Podobnie jak Vod i Player bardzo cieniutki repertuar, nie ma co oglądać, same badziewie, a jeszcze mam za to płacić, to śmieszne !!!
    ZaletyBrak jakichkolwiek
    WadySame wady
  • ~Laersi / 2019-11-15 22:33
    Ocena: 4.33 / 5
    Wszystko jest opisane na moim blogu https://laersi.blogspot.com/2019/11/netflix-warto-czy-nie.html
    Zapraszam, dowiecie się czy warto wykupić Netflixa czy nie
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Aaaa...... / 2019-11-15 09:23
    Ocena: 1.67 / 5
    Dwa razy korzystałam z Netflix'a.... (z rocznymi przerwami)
    Pomyślałam, że za trzecim razem będzie coś lepiej, że poprawili się.. ale czytając komentarze raczej nie zdecyduję się bo wynika, że jest gorzej....
    Pozdrawiam!!!

    ZaletyBrak
    Wady...
    MiejscowośćStęszew
  • ~rompa / 2019-11-14 21:03
    Ocena: 2.50 / 5
    na poczatku pare fajnych seriali potem juz tylko nuda
    Zaletyłatwo doładowac poprzez karty podarunkowe
    Wadyjakosc przesyłu czasami ponizej sd pomimo za mam opcje uhd
    MiejscowośćŁomża
  • ~TAJEMNICA / 2019-11-10 12:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Skandaliczna mapa w dokumencie Netflixa! Obozy zagłady wpisane w granice współczesnej Polski. Internauci są oburzeni
    Netflix przygotował serial dokumentalny „Iwan Groźny z Treblinki”, odpowiadającym o procesie przed izraelskim sądem ukraińskiego zbrodniarza wojennego Iwana Demianiuku. W pierwszym odcinku serialu zaprezentowana jest mapa, najpewniej z początku lat 90-tych (przed rozwiązaniem ZSRR), na której zaznaczone są obozy zagłady m.in. na terytorium Polski, bez słowa komentarza, że były to niemieckie nazistowskie obozy zagłady.
    ZaletybRAK ZALET
    WadyZBYT MAŁO MIEJSCA ABY OPISAĆ WADY TEGO BADZIEWIASTEGO DROGIEGO KANAŁU NIE POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM
    MiejscowośćTAJEMNICA
  • ~Slawek / 2019-11-09 12:43
    Ocena: 4.00 / 5
    Jestem fanem filmów z lektorem i dubbingiem. Netflix mnie dyskryminuje. Filmów z lektorem i dubbingiem jest ok.30%. Reszta w wersji oryginalnej lub z napisami. Szkoda. Oferta jest naprawdę interesująca. Abonament od 2 lat.
    ZaletyDuży wybór wszystkiego.
    WadyMało , bardzo mało filmów z lektorem i dubbingiem.
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~Marta / 2019-11-07 19:40
    Ocena: 3.33 / 5
    Netflix jest glownie pod seriale. Filmy maja strasznie slaba ocene ktorych sie ogladac nie da. Wiecej nie wykupie go, na jedynce w tv leca lepsze filmy niz na netflixie. NIE POLECAM JESLI CHODZI O FILMY. SZKODA KASY
    ZaletyTylko do seriali
    WadySlabo oceniane filmy
    MiejscowośćGryfino
  • ~annnna / 2019-11-07 18:11
    Ocena: 1.67 / 5
    Oglądam netfilxa od ok.ponad 0,5roku , interesują mnie filmy s-f głównie , a te głównie na netflixie sa z elementami horroru czyli leje sie krew i jest duża brutalność , ogolnie rozumiem, ale non stop promowanie agresji i morderstw to trochę słabe.Coraz mniej dobrych efektów i fabuły która jest żadna tylko rąbanka na całego i sikanie krwią , dodatkowo element zawsze homo - szczególnie gey-ow ( przegięcie bo to rypanie sie jest niesmaczne - ogólnie członki niepokazane ale pozostała golizna jak najbardziej z minami i oczywiście dotykanie aktorów, można to bardziej subtelnie pokazać aby nikomu nie obrzydzać obiadu ).
    Sa pojedyncze seriale fajne ale z dalszymi sezonami zmieniają sie na totalne gnioty . Biblioteka filmów to żenada na calej linii i jeszcze ta cena , mam hbo i stwierdzam ze filmów jest o wiele więcej.Seriale s-f.horror nie sa az tak niesmaczne i obrzydliwe , bardziej delikatne ( dla każdego a nie maniaka z obsesja sekcji i zboczeń seksualnych)
    Zaletypojedyncze seriale
    Wadycena, jakość, ilość filmów
    MiejscowośćStarachowice
  • ~sir-Gio / 2019-11-07 11:29
    Ocena: 2.67 / 5
    Strasznie mała oferta! Wpisuję różne tytuły filmów (znanych), które chcę obejrzeć i ... ni ma !
    Chyba nie zapłacę za drugi miesiąc.
    ZaletyPrzejrzysty interfejs
    Możliwość pominięcia czołówek
    Wybór napisy lub lektor
    Dobra jakość obrazu i dźwięku
    WadyBardzo mały wybór filmów
    MiejscowośćWarszawa
  • ~motyleku2@gmail.com / 2019-11-05 01:11
    Ocena: 1.00 / 5
    dramat i nie maqm ochoty pisac nic wiecej to jest pl netflix czuy ang >>????serio slabe to ze polowy nie ogladam przez lektora dziekuje teraz zmnieniam Was na HBO!!!!!!!!!
  • ~Matiix99 / 2019-11-03 10:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Założyłem konto na netflix i wykupilem ten zajwyklejszy pakiet który kosztuje 40zl co i tak jest dużo po 2 dniach chciałem oglądnac film to dostałem komunikat, że na ten adres mail nie było zakładane konto. ŻENADA banda złodziei!!!!!
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.87, ilość opinii: 791
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.56, ilość opinii: 474
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.38, ilość opinii: 243
Netflix
Ocena: 2.57, ilość opinii: 234
HBO GO
Ocena: 1.74, ilość opinii: 133
UPC (TV)
Ocena: 1.85, ilość opinii: 127
Flixbus
Ocena: 2.30, ilość opinii: 860
mBank
Ocena: 1.95, ilość opinii: 683
ITAKA
Ocena: 2.72, ilość opinii: 387
Link4
Ocena: 1.56, ilość opinii: 348
nju mobile
Ocena: 3.10, ilość opinii: 154
Virgin Mobile
Ocena: 2.44, ilość opinii: 133