Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netflix opinie

Ocena na podstawie 262 opinii

2.59 / 5

  • Oferta
    2.54
  • Cena/Jakość
    2.55
  • Obsługa klienta
    2.78

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Bogdan / 2020-02-09 11:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Netflix to coś co nie powinno się w ogóle ukazać,nędza, rozpacz,nie chcę tego za darmo !!!!!!!!!!!!!
  • ~Dorota PP / 2020-02-08 11:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Katastrofa. 3 lutego otrzymałam wiadomość od Netflixa że ktoś z Kalifornii zmienił mój adres mailowy. Jestem w Stuttgarcie! Nie mam możliwości zalogować się i usunąć konto lub wstrzymać subskrypcję. Obsługa czatu nie odpowiada na moje prośby więc jestem w czarnej doopie. Opłaty będą pobierać i tak.
    ZaletyZero zalet
    WadySame wady
    MiejscowośćStuttgart
  • ~AN / 2020-02-07 09:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Niestety kiepskie seriale, błędy w tłumaczeniu, niezgodność tekstu pisanego z lektorem. Podstawowa wada pobieranie pieniędzy z konta bez wystawienia faktury, bez potwierdzenia zapłaty
    Zaletybrak
    Wadywsystkie jak wyżej
    MiejscowośćŁódź
  • ~PZ / 2020-02-02 20:23
    Ocena: 1.33 / 5
    Mam od 2016 - samodzielnie, bez dzielnia konta. Od ponad roku nie pojawiło się nic naprawdę interesującego (za wyjątkiem Wiedźmina). Seriale dla młodzieży z nastoletnimi aktorami których gaże pozwalają zapewne na nakręcenie 20 seriali a nie jednego są bez fabuły; przestane, przegadane, rozwlekłe, nudne... Sytuacje ratują trochę dokumenty. O filmach fabularnych lepiej nie wspominać - jest jeszcze gorzej niż z serialami. Jakość techniczna OK - choć często ten netflixowy HDR zamiast uatrakcyjniać odbiór powoduje pogorszenie obrazu. Nic dziwnego przy tzw 4K z HDR z bitrate ok 15 Mb/s to zdecydowanie zbyt mało (standard to na blu-ray 4K ok 100 Mb/s a w streamingu Apple Tv+ średnio ok 30 Mb/sek w scenach wymagających więcej danych nawet ok 50Mb/sek). Cena - cena jest przesadzona. 52 PLN/mc w 2016 było do zaakceptowania (wtedy jak pamiętam było to ok 45 PLN - teraz przy większej konkurencji jest to przesada. Co z tego, że usługa zasypuje nas "toną" seriali skoro 95 % to gnioty. Tych 5% w tłoku nie da się łatwo znaleźć. Znany dowcip o użytkowniku Netflixa który po przyjściu z pracy relaksuje się przez 2 godziny szukając coś do obejrzenia na Netflixie jest jak najbardziej prawdziwy.
    Zaletyobecnie 1 serial Wiedźmin
    Wadyobecnie reszta nowych produkcji czyli cała masa badziewia
    MiejscowośćLublin
  • ~Csgva / 2020-01-25 20:12
    Ocena: 5.00 / 5
    Czy ktoś ma Netflixa którego mog bym pożyczyć
  • ~Paweł / 2020-01-23 07:20
    Ocena: 4.00 / 5
    Netflix mógłby postarać się, żeby wszystkie filmy były po polsku :) tak to nie narzekam ;)
    ZaletyRóżnorodność
    WadyBrak nie których filmów z lektorem polskim
    MiejscowośćPoniatowa
  • ~Mardziuba / 2020-01-19 20:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Jedna wielka lipa zmarnowane pieniądze, brak jak dla mnie czegoś sensownego do oglądania
    ZaletyBrak
    WadyNic nie ma ciekawego do oglądania
    MiejscowośćLublin
  • ~KAROL PAWEL / 2020-01-19 11:55
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia większość filmów bez pilskiego lektora i to są starsze filmy dużo innych języków ale polskieg nie ma kpina.
    ZaletyNie ma
    WadyBrak lektorów w większości filmów
    MiejscowośćBerlin
  • ~B / 2020-01-14 19:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Kiepskie filmy , nie ma co oglądać, miałem abonament wykupiony do 17,stycznia, zlikwidowali moje konto 14,stycznia. Telefon podany jako kontakt to ściema,żadnego kontaktu E-mail.
    NIE POLECAM!!!!
    ZaletyBRAK
    WadyWSZYSTKIE.
    MiejscowośćMielec
  • ~Plizka / 2020-01-12 21:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Zawiesza się serwer, płaci się, a nie można obejrzeć do końca żadnego serialu.
    ZaletyBrak
    WadyZawiesza się serwer,
    MiejscowośćTczew
  • ~Boria / 2020-01-07 22:02
    Ocena: 1.33 / 5
    Wykupiłem na 60 dni a po 30 mnie wylogowali i nikt reklamacji nie przyjmuje. A ogólnie niema co oglądać. Dramat
  • ~Anna / 2020-01-06 22:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Porażka fajne filmy usunęli. Oglądałam już 5 sezon A oni usuwają po prostu brak słów
    MiejscowośćŚwiętochłowice
  • ~Wajot / 2020-01-06 13:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Mam prośbę, wysyłajcie prośbę o przedłużenie licencji na serial,, grimm"
  • ~Dominika / 2020-01-06 00:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Ogladallaam serial Grimm
    Nagle w trakcie oglądania zniknął z platformy
    Nie płacę więcej za to
    Netflix to jedno gówno
    Pełno szmelcu i nic ciekawego
    ZaletyBył grimm
    WadyUsuwanie polecanych seriali
    MiejscowośćSiemianowice Śląskie
  • ~Szochu / 2020-01-05 16:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Piszę w sprawie serjalu wiedźmin. Awięc czytałem książki Andrzeja Sapkowskiego wielokrotnie i znam temat, uważam że serial nie ma nic wspólnego z prozą pisarza, czekałem na ten serial i psu w dupę, serial nie ma nic wspólnego z książkami, pieprzona pizza gdzie ładują co popadnie. Do Pierwszego odcinka podchodziłem pięć razy, odbiło mi się i wymiotowałem, gorszego syfu nie widziałem, odbieram wrażenie że scenariusz pisała osoba która nie ma kompletnego pojęcia o sadze Wiedźmińskiej tylko coś tam słyszała i nie słuchała uważnie, a książki są idealne tak jak książki Tolkiena i nic nie powinno być zmieniane. Ja osobiście bym zwolnił osobę odpowiedzialną za scenariusz i ewentualnie tych którzy na to wydali zgodę, a opinie które niby przeważają na plus wyrzuciłbym do kosza bo są to opinie osób nie mających pojęcia o książkach z tej serii i zachwycają się efektami specjalnymi. Gra aktorska jest ok, efekty specjalne ok, fabuła jest totalnym syfem nieudacznika. Jedyną osobą która popsuła wszystko jest osobą odpowiedzialną zascenariusz i powinna stracić pracę. To jest serial a nie film pełnometrażowy i nie trzeba tu nic ucinać czy zmieniać, wystarczy mieć pojęcie o temacie i odpowiednio dopasować scenariusz, a nie wstawiać jakieś cuda i wszystko przewracać do góry nogami. Zastanówcie się nad tym zanim zabrniecie za daleko bo Andrzej Sapkowski mógłby wytoczyć wam sprawę sondową za niszczenie jego życiowego dzieła. Ja bym tak zrobił.
    ZaletyGra aktorska, efekty specialne
    WadyNie ma nic wspólnego z książkami z tej serii, nic nie trzyma się kupy, ogólnie zbiera na wymioty. Dobre dla tych co nie czytali książek, po prostu syf.
  • ~No cóż / 2020-01-04 22:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Wasza telewizja obraża filmami miliony ludzi. Mam nadzieję że was nikt nie będzie oglądał
    MiejscowośćKatowice
  • ~Maria / 2020-01-02 16:31
    Ocena: 1.50 / 5
    Zostawcie Pana Jezusa i Matkę Bożą w spokoju.To są osoby Boskie
  • ~bob / 2020-01-01 13:35
    Ocena: 2.33 / 5
    Na stronie netflix maja przekierowanie do zakupu kodow podarunkowych. Kod nie dziala - godzinna walka na chacie z supportem. Problem mialo m.in. rozwiazac rozlaczenie sie z wifi na telefonie i wprowadzenie kodu laczac sie po lte., czyszczenie cookies'ow. Cuda nie widy... Koniec koncow okazalo sie, że kod zaczyna sie na zle literki zmiast LL, ale oni nic z tym nie zrobia, bo mam walczyc z posrednikiem, ktory sprzedal kod. Oni - poza likiem z ich strony - przeciez nic z tym wspolnego nie maja... Lekcewazenie klienta, zrzucanie odpowiedzialnosci, brak procedur na tego typu sytuacje. Infantylne dziewczyny na chacie, ktore nie potrafia z twarza wybrnac z takiej sytuacji.
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Mateusz / 2019-12-27 18:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Jakość filmów i oferta jest porażająca. Nic szczególnego nie ma tylko bajki dla dzieci.
  • ~Krystyna / 2019-12-22 06:53
    Ocena: 4.33 / 5
    Świetna platforma, za te pieniądze ciekawy wybór filmów w doskonałej jakości i bez zniewalających reklam, niezadowolonych odsyłam do telewizji Kurskiego , może tak na księdza Mateusz.
    MiejscowośćMiędzyrzecz - Lubuskie
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.88, ilość opinii: 839
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.56, ilość opinii: 537
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.39, ilość opinii: 273
Netflix
Ocena: 2.59, ilość opinii: 262
HBO GO
Ocena: 1.79, ilość opinii: 188
UPC (TV)
Ocena: 1.87, ilość opinii: 128
Flixbus
Ocena: 2.27, ilość opinii: 892
mBank
Ocena: 1.92, ilość opinii: 754
ITAKA
Ocena: 2.68, ilość opinii: 398
Link4
Ocena: 1.56, ilość opinii: 358
nju mobile
Ocena: 3.02, ilość opinii: 176
Virgin Mobile
Ocena: 2.44, ilość opinii: 139