Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netflix opinie

Ocena na podstawie 134 opinii

2.86 / 5

  • Oferta
    2.71
  • Cena/Jakość
    2.76
  • Obsługa klienta
    3.24

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~kosax / 2018-12-30 20:55
    Ocena: 2.67 / 5
    Przy pakiecie podstawowym jakość obrazu bardzo słaba i buforowanie tak samo. Przy pakiecie standard hd ponad 40zł/msc, niewielka poprawa. Są dni, że nie da się oglądać przez przycinający obraz (są pozycje, które idą bez problemu, ale to jak na loterii). Generalnie za tą cenę, jak na usługę internetową, nie polecam.
    Zaletyróżnorodność
    Wadyjakość
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Jerry / 2018-12-30 12:33
    Ocena: 2.67 / 5
    Filmy które oferują były już w tv a te co nie były to jakieś gniota żadnych nowości wziąłem darmowy miesiąc ale rezygnuje i nie przedłużam to jakaś lipa jak się dobrze poszuka to na necie online można lepsze nowości za darmo znaleźć niż na netflix za 50 zł dno i 4 metry mułu jestem zawiedziony ta aplikacja bo spodziewałem się naprawdę dobrych filmów a tu 90 % juz dawno oglądałem nie polecam
    ZaletyDźwięk i jakość tego nie można zarzuciec wygląd aplikacji tez przejrzysty ładny cieszy oko ładnie to wszystko pomyślane tylko żeby było co ogladac
    WadyBrak nowości jak coś się pojawia zazwyczaj z napisami filmy lektorem to raczej stare oklepane tytuły
    MiejscowośćPuławy
  • ~Krzysztof / 2018-12-24 17:33
    Ocena: 2.00 / 5
    Po 2 miesiącach oglądania nic nowego, nie ma co oglądać wszystkie dodawane filmy po za produkcjami Netflix w komercyjnej TV można bylo obejrzeć. Na dłuższą metę do kitu
    MiejscowośćCZESTOCHOWA
  • ~Weronika / 2018-12-21 06:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Netflix to złodzieje. Po 28 dniach okresu próbnego zabrali mi pieniądze przed rezygnacją, w nastepnym miesiącu kolejna kwota juz po rezygnacji. JAK TO MOŻLIWE ??????????
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Tomek / 2018-12-15 02:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Windows 10, nigdzie nie ma listy moich wybranych filmów / seriali. UI netflixa to jakaś kpina.
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Jarosław / 2018-12-11 21:42
    Ocena: 2.33 / 5
    Wziąłem jak na razie na próbę i niestety nie przedłużę na kolejny miesiąc.
    1- Filmy co rusz się zmieniają, usuwają, usuwają seriale, usuwają np. 1 i 2 część danego filmu, zostawiając tylko 3 lub dorzucają tylko 2 część z trylogii.
    2- Słaaaaaby wybór filmów. Mam ochotę wrócić do jakichś klasyków kina/straszych filmów/legend jak Terminator/Przeminęło z wiatrem/ Predator/ I kto to mówi/ ...wiele by pisać...no nic nie ma. Tak siedzę przed Tv już 10 minut, wpisuję i wyskakują mi tylko propozycję z podobnymi treściami.
    MiejscowośćBiała
  • ~bobo / 2018-12-07 09:57
    Ocena: 2.33 / 5
    Produkcje netflixa-słabe. Poprawnośc, az do porzygu. Mało uznanych produkcji w ofercie. Lepiej przepić te pieniądze
    Zaletyjakość obrazu i dźwieku
    Wadysłaba oferta, seriale do dupy (dla gimbazy)
    MiejscowośćKłodzko
  • ~Zen / 2018-11-25 11:50
    Ocena: 2.33 / 5
    Pełno seriali Netflixowskich niektóre mogą się podobAĆ. Jednak mało produkcji holliwodzkich z ostatnich lat. Wiekszość to co na Netfliksie jest lub było w telewizji 150 razy w roku. Generalnie cena premium za wysoka jak na tą ofertę. Po darmowym miesiącu zrezygnuje chyba że pojawi się coś mega
    ZaletyPraktycznie bez zacinki, ładny obraz hd i 4k wymaga dobrego internetu, przejrzysty i ciekawy interfejs
    Wadycena, mało holliwodzkich produkcji z ostatnich lat( same starocie), filmy Netflixowskie raczej kiepskie, mało dokumentów i przydałyby się jakieś koncerty zespołów muzycznych, mało polskich produkcji i mało filmów dla dzieci
    MiejscowośćPoznań
  • ~Michał / 2018-11-17 09:51
    Ocena: 2.00 / 5
    Oferta słaba. Za pieniądze które płaci się w Stanach dostajemy 1/3 zawartości. Jedyny plus to jakość obrazu i dźwięku. Niemniej co z tego jak nie ma tam co oglądać. Jeśli zawartość byłaby jak w Stanach to napewno zdecydowałbym się na ofertę operatora. W tym stanie rzeczy wolę skorzystać np. z player gdzie filmy też są w 4k i wspierać polskie firmy, a nie ładować pieniądze Amerykanom którzy mają nas w głębokim poważaniu.
    ZaletyDobra jakość obrazu i dźwięku.
    WadySłaba oferta filmowa. 1/3 tego co w Stanach za te same pieniądze.
    MiejscowośćGłogów
  • ~Nancy / 2018-11-13 14:29
    Ocena: 4.00 / 5
    Netflix - jak dla mnie super sprawa. Bardzo szeroki wybór filmów i seriali ( seriale netflixa są świetne, warto chociażby dla nich utworzyć konto) . Jest to jedyna platforma na której moge obejrzeć filmy w dobrej jakości i bez zacinania. Cena jak dla mnie troche za wysoka, ale coś za coś. Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie , mój problem został bardzo szybko rozwiązany a Pani z obsługi była dla mnie bardzo miła - da się? da się. Ogólnie moja ocena to 8/10. Odejmuje jeden punkt za cene ( mogłaby być odrobine niższa) oraz jeden punkt za to że nie ma kilku tytułów, które przydałoby się żeby były :-)
    Zalety- super seriale
    - filmy i seriale w dobrej jakości
    - możliwość miesięcznego przetestowania serwisu za darmo
    - można oglądać na kilku urządzeniach
    -obsługa klienta
    - ładny i uporządkowany wygląd platformy
    - polecane filmy dla ciebie na podstawie obejrzanych już filmów
    Wady- cena
    - brakuje mi kilku filmów, które chciałabym tam obejrzeć
    MiejscowośćDąbrowa Górnicza
  • ~Alan / 2018-11-10 16:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Przereklamowane!!! Jakość HD na komputerze działa jak się jej podoba, czyli raz się włącza HD raz SD :D ...i nie ma opcji wymuszenia HD, czy ustawienia :) Oferta filmowa to słabizna, brak znanych, albo klasycznych filmów np Aviator, itp :D Połowa filmów jest nie przetłumaczona (bez lektora), a jaka jest przyjemność oglądania filmu i czytania napisów? ...w takim razie lepiej wypożyczyć książkę :) Strata pieniędzy, odradzam!!!
    Zaletywypożyczanie bez potrzeby wychodzenia z domu, dostęp 24h na całym świecie
    Wadytryb HD działa kiedy chce, brak znanych filmów, filmy hiszpańskie francuskie itd są bez lektora
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Meg / 2018-11-07 19:47
    Ocena: 2.33 / 5
    Wiecznie sie zawiesza. Problem z właczeniem jakiego kolwiek filmu wiecznie informacja MAMY OBECNIE PROBLEM Z UZYSKANIEM DOSTĘPU DO TYCH TYTUŁOW. SPRÓBUJ PONOWNIE PÓŹNIEJ. I tak w kułko, tak co wieczór z każdym filmem. Wybieram HBO tam nigdy niema takich numerów.
    ZaletyCoraz większy wybór seriali.
    WadyBardzo czesto powtarzajacy sie Problemy z uzyskaniem dostepów do filmow.
    MiejscowośćLegnica
  • ~Pat / 2018-10-15 19:44
    Ocena: 4.67 / 5
    Opinia o serwisie super. Raczej będzie to skarga za brak wyczucia rynku i jakość przygotowywanych materiałów. Jakiś rok temu pokochałam Ru Paul"s Drag Race. Co więcej nagle tą samą miłością zapałało mnóstwo moich znajomych - chyba jest dobry czas społeczny na to. Wiadomości o tym show zaczęły się pojawiać w mainstreamie. I super - bo warto. A tu, zamiast czerpać korzyści z udostępniania zarąbistego programu niedostępnego z żadnych innych legalnych źródeł w Polsce, zniknęło z serwisu 7 sezonów. Plus brak - All stars. Ale pojawił się sezon 10. Dość szybko od premiery. Ale poziom tłumaczenia żenujący. Część odcinków jakby została przepuszczona przez google translator. Naprawdę nie wymagam jakości tłumaczenia oddającego wszystkie "smaczki". Ale podstawowa znajomość poprzednich odcinków byłaby mile widziana. Co odcinek to nowe słowotwórstwo. Wszystko chyba przebiło tłumaczenie frazy "shady bitch" jako "cienista ździra". Pomijanie dużych części wypowiedzi i zwracanie się do córki Byonce (nie uczestnika/czki show) - raz formą męską raz żeńską nie skomentuję. Szkoda strasznie, bo program jest boski
  • ~włodzimierz / 2018-10-01 10:42
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie wiem czego oczekiwałem od Netflixa. Myślę, że wielu ludzi tak naprawdę nie wie czego może się spodziewać po zakupie platformy ale żyje nadzieją. Posłuchałem jakie to och i ach wiec kupiłem. Mi do gustu nie przypadł. Większość oferty jest na Showmax i VOD. Po co dodatkowo płacić za coś co okresowo jest na kanałach TV. Wiele treści bez lektora i napisów. Netflix byłby dobry gdyby pojawiały się tam filmy już po czterech miesiącach od polskiej premiery kinowej.
    ZaletyDobra jakość obrazu i dziwięku
    Wadywyszukiwarka, mało filmów w j. polskim.
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Mariusz / 2018-09-26 13:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Ciągle sie wiesza, jakaś masakra, oglądając jeden film 11 razy się zwiesił
    ZaletyJakość HD
    WadyCiagłe wieszanie się
    MiejscowośćCzechowice Dziedzice
  • ~Fenris / 2018-09-18 11:32
    Ocena: 2.33 / 5
    Oferta słaba zwłaszcza jeśli porównać ją do amerykańskiego netflixa. A co gorsza polityka firmy wspierająca poprawność polityczną, SJW i feminizm. Przez co sporo filmów to propagandowa papka.
    ZaletyJakość kodeków i rozdzielczość.
    WadyBiedna oferta filmowa i słaba różnorodność filmów.
    MiejscowośćPolskiej
  • ~Paweł / 2018-09-17 15:56
    Ocena: 5.00 / 5
    jak dla mnie Netflix jest najlepszy ze wszystkich,Tylko trzeba umieć się w nim poruszać.Po pierwsze jest to serwis SERIALOWY,filmów jest mało Netflix ma tak ogromną ofertę seriali ,że dobrze jest wczesniej zapoznać się z recenzjami i wybrać kilka.NP serial Ranczo sitkom o którym niesłyszeliście ,a który jest fenomenalny,albo Rain genialny duński serial, stranger things, 13 powodów ,making murder i wiele wiele innych.Zabawa na wiele godzin.Chodzi o to,że każdy ma inny gust i nie ma tak że odpalasz 10 seriali i wszystkie ci się podobają, każdy znajdzie coś dla siebie.Natomiast filmy są na dokładkę,dokumenty tez są super (np wspomniany making murder czy Amanda Knox).Serwis dziecięcy chodź często pomijany jest oszałamiający: świnka pepe (nie tak jak na youtubie piracka i rozmydlona,psi patrol czy masza i niedzwiedz to dla mojego synka ulubione bajki.Odkąd założyłem sobie światłowód i fboxa do tv oglądam super hd bez problemu.Chodzi jak atom.Nierozumiem ludzi którzy tu narzekali na płatność.Przeciez w Netflixie nie ma umowy a płatność jest Z DOŁU.Czyli jak zapłacisz to masz a jak nie to masz pusty miesiąc.Czyli płacę pierwszego i mam cały miesiąc, nie płacę -nie mam.A osoby które mówią że nie da się zrezygnować ściemniają na każdym koncie jest przycisk ANULUJ SUBSKRYPCJĘ i Tyle!
    Zalety-wielki wybór seriali
    -Wielkie hity serialowe
    -genialny dział dziecięcy
    -możliwość oglądania w 4k
    możliwość oglądania na kilku urządzeniach
    -intuicyjny świetny interfejs szanujący mój czas(np przycisk pomiń czołówkę czy automatyczne puszczanie następnego odcinka (Wielki minus Showmaxa)
    Wady-Trochę za wysokie opłaty(wyższe niż w USA)
    Miejscowośćnowy sącz
  • ~etoo / 2018-09-08 20:09
    Ocena: 4.33 / 5
    Jeżeli szukasz dobrych seriali to warto, jak preferujesz filmy to szukaj czegoś innego.
  • ~shaolinka / 2018-08-24 23:35
    Ocena: 1.67 / 5
    Dobrze, że dali okres próbny. Szkoda kasy na to. Płaci się co najmniej 30 zł za miesiąc, a nie ma niczego, czego nie można by było znaleźć na darmowych stronach...Założyłam konto, bo myślałam, że wybór będzie większy i znajdę w końcu filmy, których nie mogłam znaleźć tak w internecie. Myliłam się. Na tej stronie jest to samo, co da się znaleźć na pirackich stronach, nic poza tym. Jeśli czegoś nie ma na darmowych stronach to i nie ma tego tutaj. może poza jakimiś hitami kinowymi. Ale one akurat mnie nie obchodzą.
  • ~bartezy / 2018-08-24 14:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Kupiłem nowy TV, postanowiłem, że skorzystam z ich usługi, podałem dane karty kredytowej, i zamiast pełnego miesiąca okresu rozliczeniowego otrzymałem kilka dni i pobrali mi z konta środki. Rozmawiam z Panią z COK i tam metodą zdartej płyty w kółko to samo ( brak szacunku), chcę w takim razie złożyć reklamacje i ją dostałem, ale jednocześnie Pani informuje mnie, że ODPOWIEDZI NIE DOSTANĘ ! Najgorsze, że firma jest z Holandii i Polskie prawo nie działa.
    ZaletyN/D
    WadyN/D
    MiejscowośćBez znaczenia
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.90, ilość opinii: 684
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.55, ilość opinii: 316
Netflix
Ocena: 2.86, ilość opinii: 134
UPC (TV)
Ocena: 1.79, ilość opinii: 110
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.32, ilość opinii: 105
Netia (TV)
Ocena: 2.60, ilość opinii: 80
Flixbus
Ocena: 2.22, ilość opinii: 562
mBank
Ocena: 2.05, ilość opinii: 512
Link4
Ocena: 1.57, ilość opinii: 294
ITAKA
Ocena: 2.78, ilość opinii: 246
nju mobile
Ocena: 3.15, ilość opinii: 124
Virgin Mobile
Ocena: 2.57, ilość opinii: 86