Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netflix opinie

Ocena na podstawie 164 opinii

2.78 / 5

  • Oferta
    2.65
  • Cena/Jakość
    2.70
  • Obsługa klienta
    3.08

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Paulina / 2019-04-13 22:48
    Ocena: 1.67 / 5
    Jestem bardzo zniesmaczona oferta netflixa, ponieważ we wszystkich serialach netflixa jest pbowiązkowo jakiś wątek zboczenia seksualnego, musi być conajmniej jeden murzyn, jeden gej, albo lesbijka albo transseksualista, a ja bym chciała obejrzeć sobie jakieś dobry serial o zwykłych ludziach, którzy nie kopulują ze świniami i nie zastanawiają się, czy fajnie jest bzykać się w trójkącie z dwoma gejami, chce dobrego horroru, którego tu nie ma w ofercie, bo to jest oferta robiona pod masę, która nie ma za grosz inteligencji i oglàdnie byle gówno, nie polecam
    ZaletyNie ma zalet
    WadySame wady
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Ja / 2019-04-10 20:35
    Ocena: 5.00 / 5
    Dla mnie bomba?
    Informacja dla co niektórych, to jest platforma posiadająca swiją własną bazę filmów do bejrzenia tylko u nich. Decydując się na kupno abonamentu każdy wie czego oczekiwać, nie spodziewajcie się cudów pokroju filmów kinonych sprzed miesiąca. Podejżewam, że większość pieniędzy przeznaczają na własne produkcje, które do kin nigdy nie trafiają, więc i aktorowi trzeba zapłacić odpowiednio więcej, co z tego że zagra na najwyższym poziomie skoro nikt go nie doceni bo oscara za taki fim nie dostanie.

    Mała ciekawostka, są dostępne Gwiezdne Wojny, są superbohaterowie Maevela, ale do czasu puki Disney nie skończy swojej platformy, wtedy podejrzewam, że wszystkie superbohatery, Piraci z Karaibów itp. znikną i będą dostępni tylko w ich usłudze, wtedy zobaczymy jak lidzie będą piszczeć bo przecież Disney stara się zmonopolizować co tylko się da.

    A co do oglądania filmów na innych stronach i to za darmo to przypominam, że jest to piractwo (nie mam na myśli serwisów z czterdziestoletnimi lub starszymi klasykami filmu, których same wytwórnie się pozbywają ;).
    Zaletywszystko
    Wadybrak
  • ~marek / 2019-03-29 19:53
    Ocena: 2.67 / 5
    oferta bardzo słaba.do tego mimo że mam światłowód 150 to na większości materiałów dżwięk jest mniej lub bardziej szarpany.jakby to było za 15 zeta to ok.
    Miejscowośćgoczałkowice-zdrój
  • ~albert / 2019-03-26 21:52
    Ocena: 1.33 / 5
    Ta platforma to jest beznadzieja przez wielkie B.
    Niewielki wybór filmów, szczególnie kinowych, których większość znana jest z TV.
    Te filmy które są oferowane w serwisie są słabe, a najsłabsze są te zrobione przez Netflixa.
    Posiadam konto od trzech miesięcy i mogę powiedzieć że do obejrzenia nadaje się 10% tego co oni tam oferują.
    Od jakichś dwóch tygodni nie oglądam już tego serwisu i gdy upłynie ważność konta zlikwiduję je.

    Większośći z ich oferty - filmy i seriale nie da się oglądać.
    Wystarczy zprawdzić ich oceny na filweb albo imdb.
    Serial w większości (poza paroma wyjątkami) są równie słabe, nudne .
    Zdecydowanie nie polecam, szkoda kasy na ten serwis lepiej wybrać konkurencję.
    ZaletyZalet brak omijać Netflix szerokim łukiem szkoda waszych pieniędzy lepiej wybrać inną platformę.
    WadySame wady - nuda, mało filmów najsłabsze te zrobione przez netflixa.
    Omijać szerokim łukiem.
    MiejscowośćLodz
  • ~M / 2019-03-24 20:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Najwyraźniej komuś się nie podoba, że Netflix ma do zaoferowania świetny repertuar za niską cenę i stąd te sterty bzdurnych, negatywnych komentarzy. Na szczęście wiele seriali jest w końcu "JAKICHŚ". Na poziomie nieco wyższym niż "bij go w ryj" "eksplozje yeah!" "Krew, krew, flaki!!" "Kocham cię a ja cię"... I pewnie dlatego potrzeba czasu zanim pseudo kinomaniacy zorientują się , że warto oglądać właśnie takie, wartościowe seriale i.. oczywiście filmy. Gratuluję poziomu filmów oryginalnych! Zawsze, rzecz jasna, trafi się gorszy ale nie spotkałem jeszcze gniotów o lotach wcześniej przeze mnie wspomnianych. Z seriali i filmów Netflixa wiele wynoszę, wiele zmusza do myślenia a , niestety dla płytkich "zjadaczy" filmów, to jest właśnie całe sedno rozrywki. Nieźle się bawić i zostać jeszcze dotkniętym przez ważne przesłanie, kontrowersyjną tezę zawartą w treści itp.
    Gratuluję, nie zamierzam rezygnować, ogromny wybór seriali i filmów, poziom produkcji bardzo dobry!
    ZaletyIlość propozycji seriali i filmów
    Tanio
    Płynnie i bez reklam
    Dobry poziom (scenariusz, reżyseria, gra aktorska, realizacja) filmów i seriali oryginalnych
    WadyCholerny zjadacz czasu!
    MiejscowośćMurowana Goślina
  • ~asiek / 2019-03-24 00:23
    Ocena: 2.00 / 5
    niby się płaci 52 złote miesięcznie ale tak naprawdę filmów jest mało. wpisuję tytuł filmu a jego nie ma. tak naprawdę myślę o zlikwidowaniu konta ponieważ więcej filmów nie ma tych co bym chciała obejrzeć niż jest i tutaj nie ma mowy o nowościach nawet ponieważ chodzi o filmy z 2016-2018 lub są z napisami gdzie na innej darmowej stronie można oglądać za darmo i większość tam oglądam niż na netflixie
    Zaletynie raz coś fajnego sie zdarzy trafić
    Wadymalo filmów nawet bardzo mało
    dużo bez lektora
    mało ciekawe
    MiejscowośćJarocin
  • ~Kacper / 2019-03-05 15:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Filmy tragedia albo brak fajnych filmów, podobno seriale lepsze.
    WadyFilmy
    MiejscowośćChichester
  • ~tuban / 2019-03-02 14:32
    Ocena: 3.50 / 5
    mało nowości a jak już coś dodacie jak np odświeżany the walking dead z 2017 roku to po angielsku. Proszę o tłumaczenie filmów i seriali bo za to płacimy.
    MiejscowośćJaworze
  • ~Lilly / 2019-02-27 21:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Większość filmów i seriali produkcji netflixa jest bez zakończenia, może chcieli uzyskać efekt tajemniczości ale coś im nie wychodzi, końcówki filmów albo sezonów są irytujące, to nie jest fajne, poziom filmów jest na niskim poziomie, jest parę perełek ale tylko parę, oprócz tego masa shitu, za które trzeba płacić pieniądze, mało jest dobrych filmów w tych czasach, jaką era takie filmy. Jedno wielkie dno.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćPoznań
  • ~koziol / 2019-02-27 19:15
    Ocena: 5.00 / 5
    bardzo dobra infolinie zawsze pomogą polecam duzo filmów
    Zaletyinfolinia
    Miejscowośćszamotuły
  • ~Kinoman / 2019-02-21 23:49
    Ocena: 2.00 / 5
    Nędza. Żadnych ciekawych ofert wszysko SF albo pierdoły dla gimbazy. Niestety w dzisiejszych czasach takie glupawe platwormy wyrabiaja gusta kolejnym pokoleniom kinomaniakow co za tym idzie poziom kina idzie strasznie w dół, jest to smutne no ale cóż... Wazne zeby placili. Osobisnie chyba wrócę do CDA mimo iz może nie legalnie ale znajde tam bardziej wyrafinowane kino, a szkoda...
    ZaletyBrak
    WadyCały czas te same filmy w propozycji
    MiejscowośćWarszawa
  • ~MONIKA / 2019-02-07 22:25
    Ocena: 4.33 / 5
    Super. Polecam wszystkim. Bardzo ciekawe seriale. Rewelacja
    MiejscowośćKoszalin
  • ~andrzej / 2019-02-05 22:46
    Ocena: 1.67 / 5
    używa od chyba roku, nie ma co oglądać trzymam tylko bo dzieći bajki oglądają a tak ZERO NOWOŚCI !!! może 3 dobre flagowe seriale a reszta to lipa, wkurza mnie też ciągle zmieniające się "okładki "tych samych filmów robią tylko zamęt że niby się coś zmieniło. a w rzeczywistości jest w kółko to samo, chciałem legalnie sobie oglądać filmy ale się nie da , nie będe płacił za 3 seriale i kupe starych gniotów dostępnych po wpisaniu w google.
    Kolejną lipą jest też to, że brakuje kompletnych sezonów seriali mimo że już są dostępne więc oglądasz 2 sezony na netflixie a reszte musisz piracić albo czekać rok aż netflix doda.
    Jeśłi chodzi o napisylektora to dla mnie super bo nie lubie lektora tylko napisy.
  • ~jacky666 / 2019-02-03 22:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Ogólnie nie polecam Netflix , 99% filmów jest po angielsku, jest kilka filmów z napisami ale to już w dzisiejszych czasach utopia , komu się chce siedzieć i non stop wpatrywać w ekran TV żeby nie stracić wątku. Opłata mieisęczna niby nie za wysoka ale tak naprawdę nie ma co oglądać. W ofercie mają bardzo dużo seriali czyli raczej dla gospodyń domowych lub bezrobotnych, którzy mają duzo wolnego czasu żeby śledzić seriale. Jest niewiele filmów tłumaczonych z polskim lektorem ale wszystko to stare gnioty sprzed 10lat , zostały już wyświetlone kilkadziesiąt razy na polskich bezpłatnych kanałach. Netflix jeżeli chcesz pozyskać polskiego klienta to musisz trochę zainwestować w lektora. Niestety w dzisiejszych czasach nie ma nic za darmo , w latach 80-tych jak wchodziło video na rynek, to taka oferta byłaby do przyjęcia ale nie 30-lat później. Netflix w Polsce nastawił się tylko na wyciągnięcie kasy z naiwnego Polaka. Nie polecam ....
    ZaletyBRAK
    Wadyj/w w opiniii
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Monika / 2019-02-03 15:56
    Ocena: 4.33 / 5
    Kocham. Ludzie, którzy piszą, że nic nie ma w ofercie.. Czy wy na serio jesteście ograniczeni do trzech produkcji na krzyż? Polska oferta ma tysiące przeróżnych tytułów w swojej ofercie i wciąż się rozwija. Jakość za najlepszą ofertę jest przepiękna i chodzi mi płynnie. Na 4 osoby wychodzi po 13zł /mies co jest b. niską ceną za to, co nam oferuje. Ciągle dochodzą ciekawe produkcję i cały czas mam co oglądać. Dodatkowo możliwość pobierania tytułów offline jest po prostu dodatkowym atutem! Na prawdę nie rozumiem oceny 3/5 i najazdów na Netflixa, gdzie jest najlepszą platformą dostępną w Polsce. I tak, więcej tytułów dostaniesz nielegalnie i wszystko co tam jest również, ale to jednak jest coś innego. Tylko prawdziwy serialomaniak i filmomaniak zrozumie magię legalnego oglądania.
    Zaletyjakoś, oferta, cena, pobieranie offline
    MiejscowośćWrocław
  • ~Thug life / 2019-02-02 16:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Ogólnie dno, po miesiącu próbnym już nie ma co ogladac, w sumie to nie było już po 2 tygodniach. Same gniott. Serilaowcy może będą mieli zajęcie na trochę dłużej. Ogólnie nie polecam.
    MiejscowośćBielawa
  • ~Jarosław / 2019-02-02 00:56
    Ocena: 5.00 / 5
    oferta dla każdego coś miłego; opcja 52 pln i 4 użytkowników dowolnych co wychodzi po 13 zł na głowę - wymiata , różnorodność materiału od produkcji ambitnych po totalne dno, co kto lubi! gusta każdy z nas ma inne i dobrze, miesiąc próbny , u mnie nie wołali kasy po skończeniu, pozwala na przegląd serwisu i wyrobienie sobie zdania, polecam takie rozwiązanie
    Zaletysporo fajnych pozycji, streaming dostosowany do łącza internetowego odbiorcy
    MiejscowośćPoniec
  • ~Adam / 2019-01-31 11:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Przestrzegam Wszystkich przed użytkowaniem tego portalu, ściągają kasę na okresie próbnym, bez powiadomienia, tłumacząc się swoją interpretacją regulaminu.
    WadyMożliwość interpretacji regulaminu - na niekorzyść Klienta
    Brak możliwości odwołania się od decyzji
    Jesteś skazany tylko rozmowę z Panią z czatu
    MiejscowośćLegnica
  • ~Piotrek / 2019-01-30 14:21
    Ocena: 2.00 / 5
    Włączyłem darmowy miesiąc, aby przejrzeć zawartość filmową (bez logowania na oficjalnej stronie to niemożliwe, choć HBO i śp. Showmax nie ma/miał z tym problemu) i w ciągu tych 30 dni zobaczyłem to co chciałem. Niestety dla bardziej wymagającego widza propozycji jest dosłownie kilka i to bardziej dokumenty, niż fabuły. Przy tej cenie oferta powinna być bardziej zróżnicowana. Przetestowałem i podziękuję za dalszą subskrypcję.
    Zaletyjakość materiałów
    30-dniowy okres próbny
    przyjazna aplikacja na SMART TV
    Wadybrak oficjalnej informacji o zawartości portalu przed rejestracją
    bardzo mały wybór filmów dla bardziej wymagających kinomanów
    w związku z powyższym zbyt wysoka cena
    MiejscowośćZielona Góra
  • ~W / 2019-01-27 13:59
    Ocena: 2.33 / 5
    Zwykłe oszustwo - wyłudzanie danych wrażliwych na rzekomy darmowy okres próbny. Po bardzo miłej konwersacji z Panią na czacie wywnioskowałem z całego opisu, że każdy Klient jest traktowany jako oszust i stąd ta weryfikacja. Mało tego - nie ma nawet możliwości sprawdzenia listy filmów - no bo w końcu podając komuś dane finansowe za usługę, warto było by chociaż wiedzieć co to za usługa...
    Zaletyyyy - chat działa i można rozmawiać na żywo z obsługą.
    Wadywyłudzanie danych wrażliwych, traktowanie każdego potencjalnego Klienta jak złodzieja, brak opisu za co tak na prawdę będziemy płacić zanim nie podamy danych związanych z płatnością pomimo rozdmuchanego "darmowego okresu próbnego"
    MiejscowośćDzierżoniów
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.88, ilość opinii: 725
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.54, ilość opinii: 382
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.35, ilość opinii: 167
Netflix
Ocena: 2.78, ilość opinii: 164
UPC (TV)
Ocena: 1.77, ilość opinii: 116
Netia (TV)
Ocena: 2.57, ilość opinii: 82
Flixbus
Ocena: 2.28, ilość opinii: 748
mBank
Ocena: 1.95, ilość opinii: 600
Link4
Ocena: 1.57, ilość opinii: 317
ITAKA
Ocena: 2.77, ilość opinii: 308
nju mobile
Ocena: 3.17, ilość opinii: 134
Virgin Mobile
Ocena: 2.58, ilość opinii: 101