Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netflix opinie

Ocena na podstawie 99 opinii

3.03 / 5

  • Oferta
    2.82
  • Cena/Jakość
    2.97
  • Obsługa klienta
    3.43

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~bobo / 2018-12-07 09:57
    Ocena: 2.33 / 5
    Produkcje netflixa-słabe. Poprawnośc, az do porzygu. Mało uznanych produkcji w ofercie. Lepiej przepić te pieniądze
    Zaletyjakość obrazu i dźwieku
    Wadysłaba oferta, seriale do dupy (dla gimbazy)
    MiejscowośćKłodzko
  • ~Zen / 2018-11-25 11:50
    Ocena: 2.33 / 5
    Pełno seriali Netflixowskich niektóre mogą się podobAĆ. Jednak mało produkcji holliwodzkich z ostatnich lat. Wiekszość to co na Netfliksie jest lub było w telewizji 150 razy w roku. Generalnie cena premium za wysoka jak na tą ofertę. Po darmowym miesiącu zrezygnuje chyba że pojawi się coś mega
    ZaletyPraktycznie bez zacinki, ładny obraz hd i 4k wymaga dobrego internetu, przejrzysty i ciekawy interfejs
    Wadycena, mało holliwodzkich produkcji z ostatnich lat( same starocie), filmy Netflixowskie raczej kiepskie, mało dokumentów i przydałyby się jakieś koncerty zespołów muzycznych, mało polskich produkcji i mało filmów dla dzieci
    MiejscowośćPoznań
  • ~Michał / 2018-11-17 09:51
    Ocena: 2.00 / 5
    Oferta słaba. Za pieniądze które płaci się w Stanach dostajemy 1/3 zawartości. Jedyny plus to jakość obrazu i dźwięku. Niemniej co z tego jak nie ma tam co oglądać. Jeśli zawartość byłaby jak w Stanach to napewno zdecydowałbym się na ofertę operatora. W tym stanie rzeczy wolę skorzystać np. z player gdzie filmy też są w 4k i wspierać polskie firmy, a nie ładować pieniądze Amerykanom którzy mają nas w głębokim poważaniu.
    ZaletyDobra jakość obrazu i dźwięku.
    WadySłaba oferta filmowa. 1/3 tego co w Stanach za te same pieniądze.
    MiejscowośćGłogów
  • ~Nancy / 2018-11-13 14:29
    Ocena: 4.00 / 5
    Netflix - jak dla mnie super sprawa. Bardzo szeroki wybór filmów i seriali ( seriale netflixa są świetne, warto chociażby dla nich utworzyć konto) . Jest to jedyna platforma na której moge obejrzeć filmy w dobrej jakości i bez zacinania. Cena jak dla mnie troche za wysoka, ale coś za coś. Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie , mój problem został bardzo szybko rozwiązany a Pani z obsługi była dla mnie bardzo miła - da się? da się. Ogólnie moja ocena to 8/10. Odejmuje jeden punkt za cene ( mogłaby być odrobine niższa) oraz jeden punkt za to że nie ma kilku tytułów, które przydałoby się żeby były :-)
    Zalety- super seriale
    - filmy i seriale w dobrej jakości
    - możliwość miesięcznego przetestowania serwisu za darmo
    - można oglądać na kilku urządzeniach
    -obsługa klienta
    - ładny i uporządkowany wygląd platformy
    - polecane filmy dla ciebie na podstawie obejrzanych już filmów
    Wady- cena
    - brakuje mi kilku filmów, które chciałabym tam obejrzeć
    MiejscowośćDąbrowa Górnicza
  • ~Alan / 2018-11-10 16:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Przereklamowane!!! Jakość HD na komputerze działa jak się jej podoba, czyli raz się włącza HD raz SD :D ...i nie ma opcji wymuszenia HD, czy ustawienia :) Oferta filmowa to słabizna, brak znanych, albo klasycznych filmów np Aviator, itp :D Połowa filmów jest nie przetłumaczona (bez lektora), a jaka jest przyjemność oglądania filmu i czytania napisów? ...w takim razie lepiej wypożyczyć książkę :) Strata pieniędzy, odradzam!!!
    Zaletywypożyczanie bez potrzeby wychodzenia z domu, dostęp 24h na całym świecie
    Wadytryb HD działa kiedy chce, brak znanych filmów, filmy hiszpańskie francuskie itd są bez lektora
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Meg / 2018-11-07 19:47
    Ocena: 2.33 / 5
    Wiecznie sie zawiesza. Problem z właczeniem jakiego kolwiek filmu wiecznie informacja MAMY OBECNIE PROBLEM Z UZYSKANIEM DOSTĘPU DO TYCH TYTUŁOW. SPRÓBUJ PONOWNIE PÓŹNIEJ. I tak w kułko, tak co wieczór z każdym filmem. Wybieram HBO tam nigdy niema takich numerów.
    ZaletyCoraz większy wybór seriali.
    WadyBardzo czesto powtarzajacy sie Problemy z uzyskaniem dostepów do filmow.
    MiejscowośćLegnica
  • ~Pat / 2018-10-15 19:44
    Ocena: 4.67 / 5
    Opinia o serwisie super. Raczej będzie to skarga za brak wyczucia rynku i jakość przygotowywanych materiałów. Jakiś rok temu pokochałam Ru Paul"s Drag Race. Co więcej nagle tą samą miłością zapałało mnóstwo moich znajomych - chyba jest dobry czas społeczny na to. Wiadomości o tym show zaczęły się pojawiać w mainstreamie. I super - bo warto. A tu, zamiast czerpać korzyści z udostępniania zarąbistego programu niedostępnego z żadnych innych legalnych źródeł w Polsce, zniknęło z serwisu 7 sezonów. Plus brak - All stars. Ale pojawił się sezon 10. Dość szybko od premiery. Ale poziom tłumaczenia żenujący. Część odcinków jakby została przepuszczona przez google translator. Naprawdę nie wymagam jakości tłumaczenia oddającego wszystkie "smaczki". Ale podstawowa znajomość poprzednich odcinków byłaby mile widziana. Co odcinek to nowe słowotwórstwo. Wszystko chyba przebiło tłumaczenie frazy "shady bitch" jako "cienista ździra". Pomijanie dużych części wypowiedzi i zwracanie się do córki Byonce (nie uczestnika/czki show) - raz formą męską raz żeńską nie skomentuję. Szkoda strasznie, bo program jest boski
  • ~włodzimierz / 2018-10-01 10:42
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie wiem czego oczekiwałem od Netflixa. Myślę, że wielu ludzi tak naprawdę nie wie czego może się spodziewać po zakupie platformy ale żyje nadzieją. Posłuchałem jakie to och i ach wiec kupiłem. Mi do gustu nie przypadł. Większość oferty jest na Showmax i VOD. Po co dodatkowo płacić za coś co okresowo jest na kanałach TV. Wiele treści bez lektora i napisów. Netflix byłby dobry gdyby pojawiały się tam filmy już po czterech miesiącach od polskiej premiery kinowej.
    ZaletyDobra jakość obrazu i dziwięku
    Wadywyszukiwarka, mało filmów w j. polskim.
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Mariusz / 2018-09-26 13:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Ciągle sie wiesza, jakaś masakra, oglądając jeden film 11 razy się zwiesił
    ZaletyJakość HD
    WadyCiagłe wieszanie się
    MiejscowośćCzechowice Dziedzice
  • ~Fenris / 2018-09-18 11:32
    Ocena: 2.33 / 5
    Oferta słaba zwłaszcza jeśli porównać ją do amerykańskiego netflixa. A co gorsza polityka firmy wspierająca poprawność polityczną, SJW i feminizm. Przez co sporo filmów to propagandowa papka.
    ZaletyJakość kodeków i rozdzielczość.
    WadyBiedna oferta filmowa i słaba różnorodność filmów.
    MiejscowośćPolskiej
Dodaj własną opinię »

Pytania i odpowiedzi

Dodaj pytanie » Zobacz wszystkie pytania »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.95, ilość opinii: 637
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.57, ilość opinii: 266
Netflix
Ocena: 3.03, ilość opinii: 99
UPC (TV)
Ocena: 1.75, ilość opinii: 95
Netia (TV)
Ocena: 2.72, ilość opinii: 72
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.32, ilość opinii: 61
mBank
Ocena: 2.14, ilość opinii: 420
Flixbus
Ocena: 2.12, ilość opinii: 310
Link4
Ocena: 1.65, ilość opinii: 236
ITAKA
Ocena: 2.90, ilość opinii: 161
nju mobile
Ocena: 3.31, ilość opinii: 105
Virgin Mobile
Ocena: 2.72, ilość opinii: 52