Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netflix opinie

Ocena na podstawie 234 opinii

2.57 / 5

  • Oferta
    2.52
  • Cena/Jakość
    2.52
  • Obsługa klienta
    2.78

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Marek / 2020-03-03 13:34
    Ocena: 1.67 / 5
    Nie polecam shit wydajesz 40 zł nie dość że pobiera ci z internetu to jeszcze nie obejrzysz tego czego chcesz.
    ZaletyObsługa
    WadyOgraniczone filmy
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Ewa / 2020-03-01 16:23
    Ocena: 4.00 / 5
    Dziala idealnie .Mnóstwo seriali i filmów do wyboru.
    Zaczęłam oglądać serial ,,Velvet,, i niestety usunięty z NETFLIXa.
    Szkoda .
    ZaletyDobra cena.
    Brak reklam!
    WadyAbonentom Netflixa nie udzielacie wcześniejszych informacji o usuwaniu filmów.
    MiejscowośćNEWTOWN POWYS
  • ~Dana / 2020-03-01 08:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie jestem zadowolona z Netflix , oplacilam za jeden miesiac , wiec nie bede przedluzac .
    ZaletyNie ma reklam.
    WadyMalo filmow z lektorem .
    MiejscowośćAmsterdam
  • ~Jurek / 2020-02-26 19:09
    Ocena: 1.33 / 5
    Lipa ,słabe stare filmy co lecą lub leciały w tv seriale klasy c ,wziolem na próbę ale zawiodłem się poprostu trzepią kasę na starych filmach lub bardzo słabych z nieznanymi aktorami klasy c ,dla mnie odpada.
    ZaletyNie ma
    WadyStare filmy ,lub filmy klasy c tak samo z serialami .
    MiejscowośćKolobrzeg
  • ~Siema Dejw / 2020-02-24 14:50
    Ocena: 2.33 / 5
    Od pewnego czasu nie mogę się zalogować do serwisu. Obzluga nie pomogła. Hasło było resetowane 4 razy w ciągu dnia. Nie będę płacić skoro nie mogę korzystać.
    ZaletyLegal
    WadyBrak możliwości logowania się. Obsługa nie radzi sobie z tym
  • ~Nick / 2020-02-21 14:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Korzystam od stycznia tego roku i jestem zadowolony. Fajne filmy i seriale i co najważniejsze brak reklam i wiadomości . Serwis ciekawie zrobiony .
    ZaletyFajne filmy i seriale i co najważniejsze brak reklam i wiadomości .
    Wadyjak na razie brak
    MiejscowośćSuchy Dąb
  • ~poszkodowany przez netflix / 2020-02-17 20:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Też mam kartę podarunkową /zakupioną osobiście w markecie/ z kodem zaczynającym się na LL, oczywiście nie działa, co więcej zostałem zablokowany przez Netflix tzn. cały serwis i strona są niedostępne dla mojego konta chwilę po zalogowaniu, na każdym urządzeniu, także na TV. Jedynie na nowym urządzeniu kiedy nie podam konta czyli maila dostęp do strony jest normalny Czyli Netflix traktuje mnie jak złodzieja nie wiem dlaczego. Na tym kończy się moja przygoda z netflixem /z małej litery/ choć nawet jeszcze się nie zaczęła, 60 zł wydane na kartę prawdopodobnie wyrzuciłem w błoto
    Niedoępność e-maila,gdzie można by opisać całą żenującą sytuację, wątpliwej jakości chat oraz infolinia niedziałająca na każdym telefonie /koszt rozmowy niewiadomy, poinformowano mnie że bezpłatna/
    Zaletynie ma zalet bo nie miałem szansy ich zobaczyć
    Wadyna starcie totalna blokada, nie konta tylko całego serwisu netflix, brak dostępu do czegokolwiek łącznie z pomocą
    MiejscowośćWałbrzych
  • ~Ryszard / 2020-02-16 17:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie dosyc że moja pólprzytomna kobieta kupila najdrozszy pakiet tego czegoś to co netfix serwuje? A no polowe filmow bez tlumaczenia w j.angielskim to na dodatek obsluga klienta nie potrafi odpowiedziec na moje pytania. Moim zdaniem wartosc tego calego szajsu w abonamencie miesiecznym nie powinna przekraczać 3zł! Tak,za pakiet all included maks TRZY ZŁOTE!
    ZaletyNie posiada
    WadyPoruwnując do zalukaj,to bida Panie i Panowie aż piszczy.
    MiejscowośćHartford
  • ~Yolo / 2020-02-14 22:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Szkoda słów Netflix usuwa połowę filmów żenadaaaaaaaaaaaaaa szkoda wykupywać
    ZaletyŻadnych nie popisał się Netflix
    WadyUsuwa filmy zostawia sam.szit
    MiejscowośćLublin
  • ~Normalny / 2020-02-11 07:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Netflix w tłumaczeniu na polski dokonuje przekłamań-zmieniając normalnego człowieka w homoseksualiste.To jest chore,nikt normalny tego by nie zrobił,chora ideologia.
    WadyW każdym serialu,pojawiaja się homoseksualiści.
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Wojciech / 2020-02-10 22:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Wikingowie sezon 6 odninek 4. Brak lektora, napisy polskie są, ale bez synchronizacji z obrazem
    MiejscowośćSwarzędz
  • ~Mario / 2020-02-09 11:56
    Ocena: 2.33 / 5
    Wikingowie sezon 6 odninek 4. Brak lektora, napisy polskie są, ale bez synchronizacji z obrazem. Kontaktuję się z "Julią", a ta mi pisze że zna problem i g... może. Łaskawie proponuje również abym zgłosił sobie problem jeszcze w innym miejscu. Ona jest w pracy, ja mam wolne i to ja zamiast oglądać serial mam klikać zgłoszenia które oni ignorują. Wszystkie odcinki mają lektora i ten też ma mieć. Za to w końcu zapłaciłem...
    Ile czasu potrzeba na korektę?
    Dziadowska firma, dziadowska oferta, dziadowska obsługa.
    ZaletyNie dostrzegam żadnych.
    WadyJak wyżej
  • ~Bogdan / 2020-02-09 11:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Netflix to coś co nie powinno się w ogóle ukazać,nędza, rozpacz,nie chcę tego za darmo !!!!!!!!!!!!!
  • ~Dorota PP / 2020-02-08 11:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Katastrofa. 3 lutego otrzymałam wiadomość od Netflixa że ktoś z Kalifornii zmienił mój adres mailowy. Jestem w Stuttgarcie! Nie mam możliwości zalogować się i usunąć konto lub wstrzymać subskrypcję. Obsługa czatu nie odpowiada na moje prośby więc jestem w czarnej doopie. Opłaty będą pobierać i tak.
    ZaletyZero zalet
    WadySame wady
    MiejscowośćStuttgart
  • ~AN / 2020-02-07 09:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Niestety kiepskie seriale, błędy w tłumaczeniu, niezgodność tekstu pisanego z lektorem. Podstawowa wada pobieranie pieniędzy z konta bez wystawienia faktury, bez potwierdzenia zapłaty
    Zaletybrak
    Wadywsystkie jak wyżej
    MiejscowośćŁódź
  • ~PZ / 2020-02-02 20:23
    Ocena: 1.33 / 5
    Mam od 2016 - samodzielnie, bez dzielnia konta. Od ponad roku nie pojawiło się nic naprawdę interesującego (za wyjątkiem Wiedźmina). Seriale dla młodzieży z nastoletnimi aktorami których gaże pozwalają zapewne na nakręcenie 20 seriali a nie jednego są bez fabuły; przestane, przegadane, rozwlekłe, nudne... Sytuacje ratują trochę dokumenty. O filmach fabularnych lepiej nie wspominać - jest jeszcze gorzej niż z serialami. Jakość techniczna OK - choć często ten netflixowy HDR zamiast uatrakcyjniać odbiór powoduje pogorszenie obrazu. Nic dziwnego przy tzw 4K z HDR z bitrate ok 15 Mb/s to zdecydowanie zbyt mało (standard to na blu-ray 4K ok 100 Mb/s a w streamingu Apple Tv+ średnio ok 30 Mb/sek w scenach wymagających więcej danych nawet ok 50Mb/sek). Cena - cena jest przesadzona. 52 PLN/mc w 2016 było do zaakceptowania (wtedy jak pamiętam było to ok 45 PLN - teraz przy większej konkurencji jest to przesada. Co z tego, że usługa zasypuje nas "toną" seriali skoro 95 % to gnioty. Tych 5% w tłoku nie da się łatwo znaleźć. Znany dowcip o użytkowniku Netflixa który po przyjściu z pracy relaksuje się przez 2 godziny szukając coś do obejrzenia na Netflixie jest jak najbardziej prawdziwy.
    Zaletyobecnie 1 serial Wiedźmin
    Wadyobecnie reszta nowych produkcji czyli cała masa badziewia
    MiejscowośćLublin
  • ~Csgva / 2020-01-25 20:12
    Ocena: 5.00 / 5
    Czy ktoś ma Netflixa którego mog bym pożyczyć
  • ~Paweł / 2020-01-23 07:20
    Ocena: 4.00 / 5
    Netflix mógłby postarać się, żeby wszystkie filmy były po polsku :) tak to nie narzekam ;)
    ZaletyRóżnorodność
    WadyBrak nie których filmów z lektorem polskim
    MiejscowośćPoniatowa
  • ~Mardziuba / 2020-01-19 20:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Jedna wielka lipa zmarnowane pieniądze, brak jak dla mnie czegoś sensownego do oglądania
    ZaletyBrak
    WadyNic nie ma ciekawego do oglądania
    MiejscowośćLublin
  • ~KAROL PAWEL / 2020-01-19 11:55
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia większość filmów bez pilskiego lektora i to są starsze filmy dużo innych języków ale polskieg nie ma kpina.
    ZaletyNie ma
    WadyBrak lektorów w większości filmów
    MiejscowośćBerlin
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.87, ilość opinii: 791
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.56, ilość opinii: 474
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.38, ilość opinii: 243
Netflix
Ocena: 2.57, ilość opinii: 234
HBO GO
Ocena: 1.74, ilość opinii: 133
UPC (TV)
Ocena: 1.85, ilość opinii: 127
Flixbus
Ocena: 2.30, ilość opinii: 860
mBank
Ocena: 1.95, ilość opinii: 683
ITAKA
Ocena: 2.72, ilość opinii: 387
Link4
Ocena: 1.56, ilość opinii: 348
nju mobile
Ocena: 3.10, ilość opinii: 154
Virgin Mobile
Ocena: 2.44, ilość opinii: 133