Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netflix opinie

Ocena na podstawie 134 opinii

2.86 / 5

  • Oferta
    2.71
  • Cena/Jakość
    2.76
  • Obsługa klienta
    3.24

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Dominik / 2019-05-26 08:07
    Ocena: 1.00 / 5
    NIE POLECAM!!!filmy To jakaś pomyłka tani bubel.
    ZaletyBrak
    WadyFilmy TRAGEDIA ,NIE POLECAM NETFLIXA ,PLACI SIE ZA NUDE
    MiejscowośćPoznań
  • ~Dino / 2019-05-17 16:42
    Ocena: 1.33 / 5
    DNO na całej linii. Masz 30 dni darmowego abonamentu, ale przy rejestracji musisz podać dane swojej karty kredytowej. Przyjmują płatności tylko kartą. Dopóki nie podasz danych z karty debetowej lub kredytowej zapomnij o rezygnacji z usługi - na twoim koncie nie pojawi się link do rezygnacji z usługi a tylko poprzez ten link możesz zrezygnować. Utrudniony kontakt - przez email nic nie załatwisz a numer infolinii wskazuje, że dzwonimy do USA (prefiks 00), nie podano również ile taka rozmowa będzie cię kosztować. Standardy biznesowe rodem z USA, tam wolno na każdym kroku łupić jeleni (czytaj konsumentów). Przedstawicielstwo Netflix jest również w Holandii, kraju unijnym, ale nie można w ich ofercie doszukać się choćby cienia standardów unijnych w zakresie ochrony konsumentów i RODO. Z dyrektywą o społeczeństwie informatycznym są też na bakier. UOKiK u UKE powinny wziąć tę firmę pod lupę. Co do jakości technicznej filmów się nie wypowiem, bo nie doszedłem w rejestracji konta do etapu podania danych z karty kredytowej. Zapaliła mi się ogromna czerwona dioda w głowie przed tym etapem. Nie tylko nie polecam, ale stanowczo odradzam korzystanie z usług Netflix.
    Zaletynie widzę żadnej zalety
    Wady- cena
    - sposób płatności
    - kontakt z usługodawcą
    - warunki korzystania z usługi są na bakier z prawem Unii Europejskiej
    MiejscowośćKatowice
  • ~Maciek / 2019-05-03 19:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Obcinanie jakości filmów - bitrate - dla mnie to po prostu oszustwo. Oglada się artefakty kompresji.
    MiejscowośćKraków
  • ~Niunia / 2019-05-03 14:51
    Ocena: 2.67 / 5
    Włamali się na konto i je przejęli konto opłacone a nie można odzyskać .....nie polecam muszę czekać aż przywrócą a nikt mi nie zwróci za ten czas co nie oglądałam ????????????????????
    MiejscowośćPyskowice
  • ~Rooob / 2019-05-02 20:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Niewiarygodnie mało filmów. Reklamują się tysiącami tytułów, ale chyba doliczają odcinki seriali (zwykle marnych seriali).
    Jeśli wykupisz dostęp na miesiąc, to zapewne codziennie coś nowego znajdziesz... ale po miesiącu... nie ma co oglądać.
    W tej cenie powinno być 10 razy więcej tytułów.
    Jeśli szukasz kina ambitnego, to nawet nie próbuj tu wchodzić - niczego nie znajdziesz.
    Wyszukiwanie filmów? Masakra. Wpisujesz np. Jack Nicolson, a znajduje 6 filmów z J.N. i kilkanaście innych dla ściemy.
    ZaletyDostęp online (zaleta każdego VOD).
    Możliwość wyboru języka (audio i tekst).
    WadyCzęsto "przycina" filmy mimo szybkiego łącza.
    Niewiarygodnie mały wybór tytułów.
    Bardzo złe wyszukiwanie filmów.
    Wysoka cena.
    Ceny dla Polaków wyższe niż dla USA czy UK, a wybór filmów mniejszy.
    Zbiór przypadkowych filmów.
    Czasem ładuje film w niskiej rozdzielczości... i nic na to nie poradzisz.
    Brak katalogu filmów. Jest przeglądarka, która podsuwa te same tytuły w różnych kategoriach, żeby wydawało się, że jest duży wybór.
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~Gielo / 2019-04-30 13:06
    Ocena: 1.67 / 5
    Z reguły są to stare filmy i seriale lub jakieś gnioty z trzeciego świata jak iran, indie itp. . Jeśli wrzucą już coś nowszego to jest to zwykła lewacka propaganda, gdzie wątek obraca się wokół pedala lub lesby, jakiegoś pokrzywdzonego przez los murzyna lub zyda, księdza psychopaty lub zboczeńca itp. taka lewacka pilipoprawnośc, której normalny człowiek ma najzwyczajniej dość. Nie wspominając, że poziom intelektualny tych nowych filmów jest poniżej dna.
    ZaletyKonto można podzielić na 4osoby, więc wychodzi parę złotych miesięcznie za osobę.
    WadyWszystko co napisałem w mojej opinii
    MiejscowośćChełm
  • ~Ala / 2019-04-26 11:39
    Ocena: 5.00 / 5
    Super, za bardzo niska cenę szeroki wybór filmów i seriali.
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Sancho Pansa / 2019-04-24 21:10
    Ocena: 2.33 / 5
    Jeżeli chodzi o ten serwis to jest to dno dna, w miesiąc obejrzałem wsyztsko co było warte zobaczenia. Potem szkoda kasy.
    Większość filmów to obżydliwe brednie nastawione na odbiorcę z najniższym poziomem umysłowym, poziom tych produkcji jest poniżej dna, najgorsze są filmy a seriale nie dużo lepsze.
    Odmóżdzanie łamane przez zanudzane.
    Omijać szerokim łukiem.
    ZaletyJedyną zaletą jest to że nie trzeba tego oglądać- nikt nie zmusza.
    WadyCały ten netflix to jedna wielka wada
    MiejscowośćGotham
  • ~Mariola / 2019-04-23 13:06
    Ocena: 1.67 / 5
    W zeszłym miesiącu anulowałam subskrycję bo nie byłam zainteresowana dłużej korzystania z Netflixa , dzisiaj sprawdziłam czy została pobrana z mojego konta opłata... Oczywiście, moje zdziwienie było bo ją pobrali... Naciąganie i nic więcej... Ciekawe czy w przyszłym miesiącu będzie podobnie...
    Zaletybrak
    Wadypobieranie kasy mimo anulowania subskrycji konta
    MiejscowośćCzarnków
  • ~joannad1991 / 2019-04-13 23:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Netflix to badziewie. 19 marca założyłam konto próbne, jeszcze wtedy było darmowe, jednak oferta mnie nie zainteresowała, więc anulowałam subskrypcję, a w międzyczasie została pobrana opłata. Rozumiem, że można było zlikwidować okres próbny, ale można było to zrobić już przy zakładaniu nowych kont, a nie w trakcie, gdy już konto było ale subskrypcja została anulowana. ZDZIERSTWO jednym słowem. A oferta to ch*jnia. Omijajcie ten serwis z daleka!
    Zaletybrak
    Wadyfilmy i seriale bez wartości
  • ~Paulina / 2019-04-13 22:48
    Ocena: 1.67 / 5
    Jestem bardzo zniesmaczona oferta netflixa, ponieważ we wszystkich serialach netflixa jest pbowiązkowo jakiś wątek zboczenia seksualnego, musi być conajmniej jeden murzyn, jeden gej, albo lesbijka albo transseksualista, a ja bym chciała obejrzeć sobie jakieś dobry serial o zwykłych ludziach, którzy nie kopulują ze świniami i nie zastanawiają się, czy fajnie jest bzykać się w trójkącie z dwoma gejami, chce dobrego horroru, którego tu nie ma w ofercie, bo to jest oferta robiona pod masę, która nie ma za grosz inteligencji i oglàdnie byle gówno, nie polecam
    ZaletyNie ma zalet
    WadySame wady
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Ja / 2019-04-10 20:35
    Ocena: 5.00 / 5
    Dla mnie bomba?
    Informacja dla co niektórych, to jest platforma posiadająca swiją własną bazę filmów do bejrzenia tylko u nich. Decydując się na kupno abonamentu każdy wie czego oczekiwać, nie spodziewajcie się cudów pokroju filmów kinonych sprzed miesiąca. Podejżewam, że większość pieniędzy przeznaczają na własne produkcje, które do kin nigdy nie trafiają, więc i aktorowi trzeba zapłacić odpowiednio więcej, co z tego że zagra na najwyższym poziomie skoro nikt go nie doceni bo oscara za taki fim nie dostanie.

    Mała ciekawostka, są dostępne Gwiezdne Wojny, są superbohaterowie Maevela, ale do czasu puki Disney nie skończy swojej platformy, wtedy podejrzewam, że wszystkie superbohatery, Piraci z Karaibów itp. znikną i będą dostępni tylko w ich usłudze, wtedy zobaczymy jak lidzie będą piszczeć bo przecież Disney stara się zmonopolizować co tylko się da.

    A co do oglądania filmów na innych stronach i to za darmo to przypominam, że jest to piractwo (nie mam na myśli serwisów z czterdziestoletnimi lub starszymi klasykami filmu, których same wytwórnie się pozbywają ;).
    Zaletywszystko
    Wadybrak
  • ~marek / 2019-03-29 19:53
    Ocena: 2.67 / 5
    oferta bardzo słaba.do tego mimo że mam światłowód 150 to na większości materiałów dżwięk jest mniej lub bardziej szarpany.jakby to było za 15 zeta to ok.
    Miejscowośćgoczałkowice-zdrój
  • ~albert / 2019-03-26 21:52
    Ocena: 1.33 / 5
    Ta platforma to jest beznadzieja przez wielkie B.
    Niewielki wybór filmów, szczególnie kinowych, których większość znana jest z TV.
    Te filmy które są oferowane w serwisie są słabe, a najsłabsze są te zrobione przez Netflixa.
    Posiadam konto od trzech miesięcy i mogę powiedzieć że do obejrzenia nadaje się 10% tego co oni tam oferują.
    Od jakichś dwóch tygodni nie oglądam już tego serwisu i gdy upłynie ważność konta zlikwiduję je.

    Większośći z ich oferty - filmy i seriale nie da się oglądać.
    Wystarczy zprawdzić ich oceny na filweb albo imdb.
    Serial w większości (poza paroma wyjątkami) są równie słabe, nudne .
    Zdecydowanie nie polecam, szkoda kasy na ten serwis lepiej wybrać konkurencję.
    ZaletyZalet brak omijać Netflix szerokim łukiem szkoda waszych pieniędzy lepiej wybrać inną platformę.
    WadySame wady - nuda, mało filmów najsłabsze te zrobione przez netflixa.
    Omijać szerokim łukiem.
    MiejscowośćLodz
  • ~M / 2019-03-24 20:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Najwyraźniej komuś się nie podoba, że Netflix ma do zaoferowania świetny repertuar za niską cenę i stąd te sterty bzdurnych, negatywnych komentarzy. Na szczęście wiele seriali jest w końcu "JAKICHŚ". Na poziomie nieco wyższym niż "bij go w ryj" "eksplozje yeah!" "Krew, krew, flaki!!" "Kocham cię a ja cię"... I pewnie dlatego potrzeba czasu zanim pseudo kinomaniacy zorientują się , że warto oglądać właśnie takie, wartościowe seriale i.. oczywiście filmy. Gratuluję poziomu filmów oryginalnych! Zawsze, rzecz jasna, trafi się gorszy ale nie spotkałem jeszcze gniotów o lotach wcześniej przeze mnie wspomnianych. Z seriali i filmów Netflixa wiele wynoszę, wiele zmusza do myślenia a , niestety dla płytkich "zjadaczy" filmów, to jest właśnie całe sedno rozrywki. Nieźle się bawić i zostać jeszcze dotkniętym przez ważne przesłanie, kontrowersyjną tezę zawartą w treści itp.
    Gratuluję, nie zamierzam rezygnować, ogromny wybór seriali i filmów, poziom produkcji bardzo dobry!
    ZaletyIlość propozycji seriali i filmów
    Tanio
    Płynnie i bez reklam
    Dobry poziom (scenariusz, reżyseria, gra aktorska, realizacja) filmów i seriali oryginalnych
    WadyCholerny zjadacz czasu!
    MiejscowośćMurowana Goślina
  • ~asiek / 2019-03-24 00:23
    Ocena: 2.00 / 5
    niby się płaci 52 złote miesięcznie ale tak naprawdę filmów jest mało. wpisuję tytuł filmu a jego nie ma. tak naprawdę myślę o zlikwidowaniu konta ponieważ więcej filmów nie ma tych co bym chciała obejrzeć niż jest i tutaj nie ma mowy o nowościach nawet ponieważ chodzi o filmy z 2016-2018 lub są z napisami gdzie na innej darmowej stronie można oglądać za darmo i większość tam oglądam niż na netflixie
    Zaletynie raz coś fajnego sie zdarzy trafić
    Wadymalo filmów nawet bardzo mało
    dużo bez lektora
    mało ciekawe
    MiejscowośćJarocin
  • ~Kacper / 2019-03-05 15:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Filmy tragedia albo brak fajnych filmów, podobno seriale lepsze.
    WadyFilmy
    MiejscowośćChichester
  • ~tuban / 2019-03-02 14:32
    Ocena: 3.50 / 5
    mało nowości a jak już coś dodacie jak np odświeżany the walking dead z 2017 roku to po angielsku. Proszę o tłumaczenie filmów i seriali bo za to płacimy.
    MiejscowośćJaworze
  • ~Lilly / 2019-02-27 21:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Większość filmów i seriali produkcji netflixa jest bez zakończenia, może chcieli uzyskać efekt tajemniczości ale coś im nie wychodzi, końcówki filmów albo sezonów są irytujące, to nie jest fajne, poziom filmów jest na niskim poziomie, jest parę perełek ale tylko parę, oprócz tego masa shitu, za które trzeba płacić pieniądze, mało jest dobrych filmów w tych czasach, jaką era takie filmy. Jedno wielkie dno.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćPoznań
  • ~koziol / 2019-02-27 19:15
    Ocena: 5.00 / 5
    bardzo dobra infolinie zawsze pomogą polecam duzo filmów
    Zaletyinfolinia
    Miejscowośćszamotuły
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.90, ilość opinii: 684
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.55, ilość opinii: 316
Netflix
Ocena: 2.86, ilość opinii: 134
UPC (TV)
Ocena: 1.79, ilość opinii: 110
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.32, ilość opinii: 105
Netia (TV)
Ocena: 2.60, ilość opinii: 80
Flixbus
Ocena: 2.22, ilość opinii: 562
mBank
Ocena: 2.05, ilość opinii: 512
Link4
Ocena: 1.57, ilość opinii: 294
ITAKA
Ocena: 2.78, ilość opinii: 246
nju mobile
Ocena: 3.15, ilość opinii: 124
Virgin Mobile
Ocena: 2.57, ilość opinii: 86