Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netflix opinie

Ocena na podstawie 113 opinii

2.92 / 5

  • Oferta
    2.74
  • Cena/Jakość
    2.83
  • Obsługa klienta
    3.31

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~MONIKA / 2019-02-07 22:25
    Ocena: 4.33 / 5
    Super. Polecam wszystkim. Bardzo ciekawe seriale. Rewelacja
    MiejscowośćKoszalin
  • ~andrzej / 2019-02-05 22:46
    Ocena: 1.67 / 5
    używa od chyba roku, nie ma co oglądać trzymam tylko bo dzieći bajki oglądają a tak ZERO NOWOŚCI !!! może 3 dobre flagowe seriale a reszta to lipa, wkurza mnie też ciągle zmieniające się "okładki "tych samych filmów robią tylko zamęt że niby się coś zmieniło. a w rzeczywistości jest w kółko to samo, chciałem legalnie sobie oglądać filmy ale się nie da , nie będe płacił za 3 seriale i kupe starych gniotów dostępnych po wpisaniu w google.
    Kolejną lipą jest też to, że brakuje kompletnych sezonów seriali mimo że już są dostępne więc oglądasz 2 sezony na netflixie a reszte musisz piracić albo czekać rok aż netflix doda.
    Jeśłi chodzi o napisylektora to dla mnie super bo nie lubie lektora tylko napisy.
  • ~jacky666 / 2019-02-03 22:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Ogólnie nie polecam Netflix , 99% filmów jest po angielsku, jest kilka filmów z napisami ale to już w dzisiejszych czasach utopia , komu się chce siedzieć i non stop wpatrywać w ekran TV żeby nie stracić wątku. Opłata mieisęczna niby nie za wysoka ale tak naprawdę nie ma co oglądać. W ofercie mają bardzo dużo seriali czyli raczej dla gospodyń domowych lub bezrobotnych, którzy mają duzo wolnego czasu żeby śledzić seriale. Jest niewiele filmów tłumaczonych z polskim lektorem ale wszystko to stare gnioty sprzed 10lat , zostały już wyświetlone kilkadziesiąt razy na polskich bezpłatnych kanałach. Netflix jeżeli chcesz pozyskać polskiego klienta to musisz trochę zainwestować w lektora. Niestety w dzisiejszych czasach nie ma nic za darmo , w latach 80-tych jak wchodziło video na rynek, to taka oferta byłaby do przyjęcia ale nie 30-lat później. Netflix w Polsce nastawił się tylko na wyciągnięcie kasy z naiwnego Polaka. Nie polecam ....
    ZaletyBRAK
    Wadyj/w w opiniii
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Monika / 2019-02-03 15:56
    Ocena: 4.33 / 5
    Kocham. Ludzie, którzy piszą, że nic nie ma w ofercie.. Czy wy na serio jesteście ograniczeni do trzech produkcji na krzyż? Polska oferta ma tysiące przeróżnych tytułów w swojej ofercie i wciąż się rozwija. Jakość za najlepszą ofertę jest przepiękna i chodzi mi płynnie. Na 4 osoby wychodzi po 13zł /mies co jest b. niską ceną za to, co nam oferuje. Ciągle dochodzą ciekawe produkcję i cały czas mam co oglądać. Dodatkowo możliwość pobierania tytułów offline jest po prostu dodatkowym atutem! Na prawdę nie rozumiem oceny 3/5 i najazdów na Netflixa, gdzie jest najlepszą platformą dostępną w Polsce. I tak, więcej tytułów dostaniesz nielegalnie i wszystko co tam jest również, ale to jednak jest coś innego. Tylko prawdziwy serialomaniak i filmomaniak zrozumie magię legalnego oglądania.
    Zaletyjakoś, oferta, cena, pobieranie offline
    MiejscowośćWrocław
  • ~Thug life / 2019-02-02 16:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Ogólnie dno, po miesiącu próbnym już nie ma co ogladac, w sumie to nie było już po 2 tygodniach. Same gniott. Serilaowcy może będą mieli zajęcie na trochę dłużej. Ogólnie nie polecam.
    MiejscowośćBielawa
  • ~Jarosław / 2019-02-02 00:56
    Ocena: 5.00 / 5
    oferta dla każdego coś miłego; opcja 52 pln i 4 użytkowników dowolnych co wychodzi po 13 zł na głowę - wymiata , różnorodność materiału od produkcji ambitnych po totalne dno, co kto lubi! gusta każdy z nas ma inne i dobrze, miesiąc próbny , u mnie nie wołali kasy po skończeniu, pozwala na przegląd serwisu i wyrobienie sobie zdania, polecam takie rozwiązanie
    Zaletysporo fajnych pozycji, streaming dostosowany do łącza internetowego odbiorcy
    MiejscowośćPoniec
  • ~Adam / 2019-01-31 11:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Przestrzegam Wszystkich przed użytkowaniem tego portalu, ściągają kasę na okresie próbnym, bez powiadomienia, tłumacząc się swoją interpretacją regulaminu.
    WadyMożliwość interpretacji regulaminu - na niekorzyść Klienta
    Brak możliwości odwołania się od decyzji
    Jesteś skazany tylko rozmowę z Panią z czatu
    MiejscowośćLegnica
  • ~Piotrek / 2019-01-30 14:21
    Ocena: 2.00 / 5
    Włączyłem darmowy miesiąc, aby przejrzeć zawartość filmową (bez logowania na oficjalnej stronie to niemożliwe, choć HBO i śp. Showmax nie ma/miał z tym problemu) i w ciągu tych 30 dni zobaczyłem to co chciałem. Niestety dla bardziej wymagającego widza propozycji jest dosłownie kilka i to bardziej dokumenty, niż fabuły. Przy tej cenie oferta powinna być bardziej zróżnicowana. Przetestowałem i podziękuję za dalszą subskrypcję.
    Zaletyjakość materiałów
    30-dniowy okres próbny
    przyjazna aplikacja na SMART TV
    Wadybrak oficjalnej informacji o zawartości portalu przed rejestracją
    bardzo mały wybór filmów dla bardziej wymagających kinomanów
    w związku z powyższym zbyt wysoka cena
    MiejscowośćZielona Góra
  • ~W / 2019-01-27 13:59
    Ocena: 2.33 / 5
    Zwykłe oszustwo - wyłudzanie danych wrażliwych na rzekomy darmowy okres próbny. Po bardzo miłej konwersacji z Panią na czacie wywnioskowałem z całego opisu, że każdy Klient jest traktowany jako oszust i stąd ta weryfikacja. Mało tego - nie ma nawet możliwości sprawdzenia listy filmów - no bo w końcu podając komuś dane finansowe za usługę, warto było by chociaż wiedzieć co to za usługa...
    Zaletyyyy - chat działa i można rozmawiać na żywo z obsługą.
    Wadywyłudzanie danych wrażliwych, traktowanie każdego potencjalnego Klienta jak złodzieja, brak opisu za co tak na prawdę będziemy płacić zanim nie podamy danych związanych z płatnością pomimo rozdmuchanego "darmowego okresu próbnego"
    MiejscowośćDzierżoniów
  • ~jtw / 2019-01-25 14:00
    Ocena: 3.00 / 5
    Przy wielu operatorach tv (kablowe, satelitarne, naziemna), cena jest zdecydowanie za wysoka. Ile godzin można dziennie poświęcić na te rozrywki. Płacenie dodatkowych 52 zł jest w sytuacji, gdy tylko od czasu do czasu zdecydujemy się właśnie obejrzeć coś z Netflixa jest marnowaniem pieniędzy. Najwyższy czas, aby szefowie Netflixa zeszli na ziemię i przyjęli do wiadomości tę okoliczność. Trochę podobnie można by patrzeć też na inne telewizje płatne, ale oni chociaż byli wcześniej. Inna sprawą jest przeciętność lub słabość poziomu filmów, ich często bezsensowność fabuły. Prawie wszystko, tj. i filmy i seriale to najczęściej taka "sieczka", że czeka się na jak najszybszy koniec lub wyłącza tv. Zdecydowanie lepiej wygląda stosunek cena/jakość innych tv płatnych, a istnienie bezpłatnej tv naziemnej (a w niej b. cennej tv hybrydowej) też ma tu znaczenie dla przeznaczania czasu dziennego na rozrywki.
    ZaletyDość duży wybór - względna zaleta przy niskim poziomie zawartości.
    WadyCena, m.in. ze względu na przeważający niski poziom oferty.
    MiejscowośćŁódź
  • ~Lasso / 2019-01-23 15:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Co za badziew. Na netflix nic nie ma ciekawego.w necie za darmo dostane to wszystko a nawet więcej. Kto to kupuje? Różnorodność w serialach zerowa.co nie szukać to NIE MA!
    ZaletyBrak
    WadyCena
    Mała ilość wyboru
    MiejscowośćSzamotuły
  • ~Marysia / 2019-01-12 20:43
    Ocena: 2.00 / 5
    Netflix jako platforma jest to dość dobry pomysł na telewizję internetową, jednak poziom filmów i seriali oryginalnych to porażka. Fabuły są po prostu śmieszne i zazwyczaj są bezsensowne.
    MiejscowośćKraków
  • ~I like Netflix. / 2019-01-09 22:20
    Ocena: 5.00 / 5
    Jak dla mnie: Jakość 4k, niska cena jak na kilka urządzeń, można też pobierać filmy. Co chwile dorzucają nowe filmy czy seriale. Jak najbardziej na plus. Dobrze że jest taki serwis. Ja oglądam tylko filmy bez polskiego lektora i napisów, więc mi jest to na ręke. Choć coraz wiecej jest z polskim lektorem. Ale co człowiek to inna opinia. Ja bede korzystał z Netflixa puki bedzie :)
    ZaletyJakość 4k / możliwość używania na kilku urządzeniach / możliwość pobierania i odtwarzania offline.
    WadyBrak
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Karimast / 2019-01-09 15:55
    Ocena: 1.67 / 5
    Zadna rewelacja .wszystkie filmy mozna obejrzeć w necie lub tv satelitarnej.Po co im nabijac kase skoro do wszystkiego jest darmowy dostęp. Niech szukają Jeleni.,zawsze jakis sie trafi.
    ZaletyZadne
    WadyWysoka cena i slaby wybór
    MiejscowośćPlock
  • ~Anna / 2019-01-08 14:59
    Ocena: 4.00 / 5
    zapowiadano nowy serial Rise of Phoenixes już w październiku 2018 . Teraz mamy styczeń nowego roku a serialu dalej nie ma
    Zaletybez uwag
    Wadybez uwag
    MiejscowośćBrzeg
  • ~Piec / 2019-01-06 22:30
    Ocena: 2.00 / 5
    Wszystko może być ale co dwa dni błędy a to trzeba wejsc w opera://components i pobierać jakieś gówno które pobiera sie ponad 30 min, albo co innego , jest to tak denerwujące że wystawiam słabą notę
    ZaletyBrak
    WadyJedna brak zalet
    MiejscowośćZielonka
  • ~Marzenka / 2019-01-04 21:47
    Ocena: 3.67 / 5
    Jeśli chodzi o serwis Netflix to wszystko jest dobrze poza tym ze jak się jest za granica to niestety nie można oglądać w swoim ojczystym języku (np. Jesteś z polskie mieszkasz w Niemczech, nie możesz oglądać po polsku tylko po niemiecku lub angielsku)
    Jakby Netflix był za darmo to byłoby to zrozumiałe ale za netflixa trzeba płacić wiec nie rozumiem tej przyczyny. Żenada ze strony netflixa
  • ~Paweł / 2019-01-02 18:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Skorzystałem z darmowego pierwszego miesiąca i kiedy dzień przed zakończeniem tego okresu zadzwoniłem żeby mi wyłączyli, okazało sie ze darmowe miałem tylko 4 pierwsze dni, a kolejny okres ściągnęli mi 52ł i twierdza ze to moja wina. Oszuści i złodzieje!!!!
    WadyZŁODZIEJE
    MiejscowośćLubin
  • ~jedwdz / 2018-12-30 23:05
    Ocena: 2.67 / 5
    Ogólnie bardzo skromna oferta. Filmy już dawno były dostępne na necie , a nowości wcale nie porywają. Nie polecam . Po pierwszym dniu już wiedziałem ze to zły wybór.
    ZaletyJakość obrazu
    WadySlaba oferta
    MiejscowośćKilkishen
  • ~kosax / 2018-12-30 20:55
    Ocena: 2.67 / 5
    Przy pakiecie podstawowym jakość obrazu bardzo słaba i buforowanie tak samo. Przy pakiecie standard hd ponad 40zł/msc, niewielka poprawa. Są dni, że nie da się oglądać przez przycinający obraz (są pozycje, które idą bez problemu, ale to jak na loterii). Generalnie za tą cenę, jak na usługę internetową, nie polecam.
    Zaletyróżnorodność
    Wadyjakość
    MiejscowośćWarszawa
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.92, ilość opinii: 654
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.55, ilość opinii: 285
Netflix
Ocena: 2.92, ilość opinii: 113
UPC (TV)
Ocena: 1.75, ilość opinii: 101
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.30, ilość opinii: 81
Netia (TV)
Ocena: 2.66, ilość opinii: 75
mBank
Ocena: 2.11, ilość opinii: 451
Flixbus
Ocena: 2.14, ilość opinii: 379
Link4
Ocena: 1.62, ilość opinii: 262
ITAKA
Ocena: 2.92, ilość opinii: 183
nju mobile
Ocena: 3.23, ilość opinii: 115
Virgin Mobile
Ocena: 2.52, ilość opinii: 75