Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netflix opinie

Ocena na podstawie 99 opinii

3.03 / 5

  • Oferta
    2.82
  • Cena/Jakość
    2.97
  • Obsługa klienta
    3.43

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Jarosław / 2019-02-02 00:56
    Ocena: 5.00 / 5
    oferta dla każdego coś miłego; opcja 52 pln i 4 użytkowników dowolnych co wychodzi po 13 zł na głowę - wymiata , różnorodność materiału od produkcji ambitnych po totalne dno, co kto lubi! gusta każdy z nas ma inne i dobrze, miesiąc próbny , u mnie nie wołali kasy po skończeniu, pozwala na przegląd serwisu i wyrobienie sobie zdania, polecam takie rozwiązanie
    Zaletysporo fajnych pozycji, streaming dostosowany do łącza internetowego odbiorcy
    MiejscowośćPoniec
  • ~Adam / 2019-01-31 11:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Przestrzegam Wszystkich przed użytkowaniem tego portalu, ściągają kasę na okresie próbnym, bez powiadomienia, tłumacząc się swoją interpretacją regulaminu.
    WadyMożliwość interpretacji regulaminu - na niekorzyść Klienta
    Brak możliwości odwołania się od decyzji
    Jesteś skazany tylko rozmowę z Panią z czatu
    MiejscowośćLegnica
  • ~Piotrek / 2019-01-30 14:21
    Ocena: 2.00 / 5
    Włączyłem darmowy miesiąc, aby przejrzeć zawartość filmową (bez logowania na oficjalnej stronie to niemożliwe, choć HBO i śp. Showmax nie ma/miał z tym problemu) i w ciągu tych 30 dni zobaczyłem to co chciałem. Niestety dla bardziej wymagającego widza propozycji jest dosłownie kilka i to bardziej dokumenty, niż fabuły. Przy tej cenie oferta powinna być bardziej zróżnicowana. Przetestowałem i podziękuję za dalszą subskrypcję.
    Zaletyjakość materiałów
    30-dniowy okres próbny
    przyjazna aplikacja na SMART TV
    Wadybrak oficjalnej informacji o zawartości portalu przed rejestracją
    bardzo mały wybór filmów dla bardziej wymagających kinomanów
    w związku z powyższym zbyt wysoka cena
    MiejscowośćZielona Góra
  • ~W / 2019-01-27 13:59
    Ocena: 2.33 / 5
    Zwykłe oszustwo - wyłudzanie danych wrażliwych na rzekomy darmowy okres próbny. Po bardzo miłej konwersacji z Panią na czacie wywnioskowałem z całego opisu, że każdy Klient jest traktowany jako oszust i stąd ta weryfikacja. Mało tego - nie ma nawet możliwości sprawdzenia listy filmów - no bo w końcu podając komuś dane finansowe za usługę, warto było by chociaż wiedzieć co to za usługa...
    Zaletyyyy - chat działa i można rozmawiać na żywo z obsługą.
    Wadywyłudzanie danych wrażliwych, traktowanie każdego potencjalnego Klienta jak złodzieja, brak opisu za co tak na prawdę będziemy płacić zanim nie podamy danych związanych z płatnością pomimo rozdmuchanego "darmowego okresu próbnego"
    MiejscowośćDzierżoniów
  • ~jtw / 2019-01-25 14:00
    Ocena: 3.00 / 5
    Przy wielu operatorach tv (kablowe, satelitarne, naziemna), cena jest zdecydowanie za wysoka. Ile godzin można dziennie poświęcić na te rozrywki. Płacenie dodatkowych 52 zł jest w sytuacji, gdy tylko od czasu do czasu zdecydujemy się właśnie obejrzeć coś z Netflixa jest marnowaniem pieniędzy. Najwyższy czas, aby szefowie Netflixa zeszli na ziemię i przyjęli do wiadomości tę okoliczność. Trochę podobnie można by patrzeć też na inne telewizje płatne, ale oni chociaż byli wcześniej. Inna sprawą jest przeciętność lub słabość poziomu filmów, ich często bezsensowność fabuły. Prawie wszystko, tj. i filmy i seriale to najczęściej taka "sieczka", że czeka się na jak najszybszy koniec lub wyłącza tv. Zdecydowanie lepiej wygląda stosunek cena/jakość innych tv płatnych, a istnienie bezpłatnej tv naziemnej (a w niej b. cennej tv hybrydowej) też ma tu znaczenie dla przeznaczania czasu dziennego na rozrywki.
    ZaletyDość duży wybór - względna zaleta przy niskim poziomie zawartości.
    WadyCena, m.in. ze względu na przeważający niski poziom oferty.
    MiejscowośćŁódź
  • ~Lasso / 2019-01-23 15:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Co za badziew. Na netflix nic nie ma ciekawego.w necie za darmo dostane to wszystko a nawet więcej. Kto to kupuje? Różnorodność w serialach zerowa.co nie szukać to NIE MA!
    ZaletyBrak
    WadyCena
    Mała ilość wyboru
    MiejscowośćSzamotuły
  • ~Marysia / 2019-01-12 20:43
    Ocena: 2.00 / 5
    Netflix jako platforma jest to dość dobry pomysł na telewizję internetową, jednak poziom filmów i seriali oryginalnych to porażka. Fabuły są po prostu śmieszne i zazwyczaj są bezsensowne.
    MiejscowośćKraków
  • ~I like Netflix. / 2019-01-09 22:20
    Ocena: 5.00 / 5
    Jak dla mnie: Jakość 4k, niska cena jak na kilka urządzeń, można też pobierać filmy. Co chwile dorzucają nowe filmy czy seriale. Jak najbardziej na plus. Dobrze że jest taki serwis. Ja oglądam tylko filmy bez polskiego lektora i napisów, więc mi jest to na ręke. Choć coraz wiecej jest z polskim lektorem. Ale co człowiek to inna opinia. Ja bede korzystał z Netflixa puki bedzie :)
    ZaletyJakość 4k / możliwość używania na kilku urządzeniach / możliwość pobierania i odtwarzania offline.
    WadyBrak
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Karimast / 2019-01-09 15:55
    Ocena: 1.67 / 5
    Zadna rewelacja .wszystkie filmy mozna obejrzeć w necie lub tv satelitarnej.Po co im nabijac kase skoro do wszystkiego jest darmowy dostęp. Niech szukają Jeleni.,zawsze jakis sie trafi.
    ZaletyZadne
    WadyWysoka cena i slaby wybór
    MiejscowośćPlock
  • ~Anna / 2019-01-08 14:59
    Ocena: 4.00 / 5
    zapowiadano nowy serial Rise of Phoenixes już w październiku 2018 . Teraz mamy styczeń nowego roku a serialu dalej nie ma
    Zaletybez uwag
    Wadybez uwag
    MiejscowośćBrzeg
Dodaj własną opinię »

Pytania i odpowiedzi

Dodaj pytanie » Zobacz wszystkie pytania »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.95, ilość opinii: 637
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.57, ilość opinii: 266
Netflix
Ocena: 3.03, ilość opinii: 99
UPC (TV)
Ocena: 1.75, ilość opinii: 95
Netia (TV)
Ocena: 2.72, ilość opinii: 72
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.32, ilość opinii: 61
mBank
Ocena: 2.14, ilość opinii: 420
Flixbus
Ocena: 2.12, ilość opinii: 310
Link4
Ocena: 1.65, ilość opinii: 236
ITAKA
Ocena: 2.90, ilość opinii: 161
nju mobile
Ocena: 3.31, ilość opinii: 105
Virgin Mobile
Ocena: 2.72, ilość opinii: 52