Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netflix opinie

Ocena na podstawie 293 opinii

2.59 / 5

  • Oferta
    2.52
  • Cena/Jakość
    2.55
  • Obsługa klienta
    2.77

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Mirek / 2021-03-04 22:33
    Ocena: 2.33 / 5
    zdecydowanie dla mało wymagających mas. Raczej nie, dla koneserów, a najgorsze jest to, że jak się zdarzy jakaś perła, to jest bez lektora. Jest ciekawe kino skandynawskie, jednak czytając napisy, zbyt dużo umyka, więc lepiej poszukać tych tytułów na innych portalach.
    ZaletyOglądanie bez większych trudności technicznych, bez reklam
    WadyBrak możliwości wyrażania opinii i opcji ukrycia filmów, które mnie nie interesują
    MiejscowośćSiemianowice Śląskie
  • ~Kaneh / 2021-03-03 00:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Do tej pory korzystalem z cda i dzis postanowilem wyprobowac netflixa. Jestem zszokowany jak nedzna baze filmow oferuje netflix. Nie zobaczycie na nim zadnych hitow z hollywoodu i ze swiata, tylko ich wlasne produkcje drugiej kategorii „original netflix”, oraz pare nedznych ochlapow, ktore nie mialy potencjalu by wejsc do kin.
    Zaletychyba kpisz!
    WadyPrzede wszystkim niesamowicie uboga baza filmow pelnometrazowych, oraz promocja lgbt.
    MiejscowośćRatingen
  • ~max / 2021-03-02 16:17
    Ocena: 2.00 / 5
    poniewaz sprezentowano mi na 3 miesiace abonament, od czasu do czasu probowalem znalezc cos co mnie zainteresuje ale , glownie podszolic chcialem angielski. NIc z tego . Moze ogladnalem 3 filmy, ktore mnie interesowaly. Jezyka angileskiego nie podszkolilem, bo muzyka zaglusza rozmowy. Napisy angielskie nie synchronizuja z mowa. Tandeta jakiej malo. Z pewnoscia nie przedluze takiej tandety za propowana cene.
    Mam za darmo youtube i doskonaly wybor.
    Nie polecam
    Zaletybrak
    Wadytandesta jakich malo
    MiejscowośćŚwinoujście
  • ~Zygmunt / 2021-02-27 23:56
    Ocena: 3.67 / 5
    Większość filmów i seriali przeznaczonych dla polskiego widza ma w większości przypadków jedną podstawową wadę.
    Jest to szepczący lektor i rycząca muzyka lub dialogi, przez co tłumaczenie jest niezrozumiałe. Jeżeli
    ten problem przerasta możliwości techniczne realizatora, to powinien wprowadzić polskie napisy. W ten sposób
    widownia powiększy się o osoby niesłyszące.
    Realizator powinien sobie uświadomić, że większość widzów nie ma idealnego słuchu. Nawet ci z dobrym słuchem nie
    są w stanie usłyszeć lektora zagłuszonego oryginalnym dźwiękiem filmu.
    ZaletyDostęp do nowości kina na świecie
    WadyZagłuszony lektor przez oryginalny dźwięk
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Frani / 2021-02-27 19:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak ktoś lubi bzdury tak można coś ciekawego wychacyc ale za tą cenę szkoda kasy
    ZaletyDno
    WadyKomplety szajs
  • ~Michał / 2021-02-19 23:51
    Ocena: 2.33 / 5
    Jestem zszokowany promocją homoseksualizmu w filmach i serialach NetFlixa. Sceny seksu damsko-damskiego i męsko-męskiego są po prostu tak często pokazywane (promowane), że nie da się oglądać. Po pół roku, z tego właśnie powodu rozważam anulowanie subskrypcji. Jeśli ktoś ma w domu dzieci, nastolatków, radzę przemyśleć 2x i popytać znajomych, którzy mają. W każdym serialu i filmie produkcji NetFlix promowany jest homoseksualizm. Nie pokazywany, ale PROMOWANY!
    ZaletySeriale kulinarne i dokumentalne
    WadyPromocja homoseksualizmu do granic możliwości, a może i poza nie.
    MiejscowośćOstrów Wielkopolski
  • ~Angelika / 2021-02-15 23:36
    Ocena: 2.33 / 5
    Moja opinia dotyczy seriali tureckich lubię i oglądam je myślałam że tutaj mam możliwośc obejrzeć wszystkie odcinki lecz się myliłam trzeba czytać nie ma problemu ale żeby nie puszczali wszystkich odcinków to żenada nie mam długo netflixa ale już nie bebe się zagłębiać w żaden serial bo nie ma sensu Zawiodłam się pozdrawiam
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~Nick / 2021-02-13 13:57
    Ocena: 1.67 / 5
    Repertuar biedny, zarówno filmów polskich jak i USA. Odgrzewanie starych kotletów, mało nowości, nie wszyscy lubują się w durnych amerykańskich serialach i wymagają od filmów trochę więcej
    ZaletyNie wiesza się
    WadyStosunek zawartość do ceny tragiczny, mało polskich filmów, mało nowości
    MiejscowośćPoznań
  • ~Rafal / 2021-02-09 11:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Śmiech na sali Stare filmy A wyszukiwarka nic nie znajduje nie polecam
  • ~Ania / 2021-02-05 21:52
    Ocena: 2.00 / 5
    Kompletna beznadzieja. Stare filmy, które można obejrzeć za darmo. W większości filmów brak lektora, przez co nie chce się oglądać. Ogólnie chaos, szkoda pieniędzy, rezygnuję po przeszło roku, myślałem, że coś się zmieni ale szkoda czasu pieniędzy.
    ZaletyŻadne
    WadyBardzo dużo...
    MiejscowośćCzęstochowa
  • ~Aga / 2021-02-05 17:26
    Ocena: 3.00 / 5
    Zbyt skomplikowany interfejs.Brakuje funkcji obejrzanych filmów,które powinny być usuwane z interfejsa. Nie ppdoba mi się w serialach ze zawsze jest wątek homoseksualny.Dobry obraz, głos nie ma parasite.a szkoda. Oferta średnia.
    MiejscowośćWrocław
  • ~L / 2021-02-05 14:58
    Ocena: 4.00 / 5
    Odcinki przy miravulum biedronka i czarny kot są żle ponumerowane bardzo bym prosiła o dokładną numeracnę lektorów polskich
    ZaletyWszędzie dobrze ponumerowane oprócz przy jednej bajce
    WadyTo że Miraculum nie ma lektora polskiego
    MiejscowośćLisia Góra
  • ~Mariusz / 2021-01-26 13:09
    Ocena: 1.33 / 5
    Wstyd bardzo droga platforma po czym pobierają pieniądze z konta a konto na Netflix blokują w dodatku zero kontaktu z nimi
    ZaletyBrak
    WadyPobierają pieniądze za brak dostępu
    MiejscowośćHolandia
  • ~jam / 2021-01-16 23:29
    Ocena: 2.00 / 5
    są zalety ale też jest duuuuuużo wad takich jak np. nie dodają wszystkich sezonów seriali! albo mimo dużej oglondalności filmu usuwają go! dajmy na to Harry portfel.
    Zaletydobra jakość
    Wadytam na górze napisam
    MiejscowośćWarszawa
  • ~paput420 / 2021-01-13 17:16
    Ocena: 1.33 / 5
    chała usuwają najlepsze filmy i seriale na rzecz takiego rancza kto na to wg wpadł
    Zaletybrak
    Wadyogrom
    Miejscowośćjarocin
  • ~marzena / 2021-01-08 13:37
    Ocena: 3.00 / 5
    Nowy użytkownik będzie zachwycony tyle pozycji do obejrzenia, nie wiadomo na co się zdecydować, po miesiącu nie masz co oglądać. Irytuje mnie zakładka "obejrzyj ponownie", po co to komu. Coraz więcej filmów nie jest tłumaczone na polski, szczególnie dokumentalnych, wydawać by się mogło, że nazwa powinna zobowiązywać.
    Zaletyświetna aplikacja, na smart tv chodzi jak marzenie, konkurencja może się uczyć
    Wadyuboga oferta filmowa, brak tłumaczeń na pl
    MiejscowośćSWARZĘDZ
  • ~Artur / 2021-01-06 01:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak dlamnie to totalny dramat lubię filmy sci fiction A oni mi wyskakują z Supermana z 1997 czy jakoś tak i jeszcze nowa informacja nowe filmy usuwają np. Aquamen A ten stary badziew zostaje nie warto wydawać pieniędzy
    ZaletySeriale
    WadyZero nowych filmow
    MiejscowośćBochnia
  • ~Wojtek / 2021-01-03 10:57
    Ocena: 1.67 / 5
    Porażka, filmy to starocie, słaby wybór a na The walking dead żeby przetłumaczyli czeka się miesiącami. Żenada.
    ZaletyMało
    WadyCałokształt
    MiejscowośćWrocław
  • ~zawiedziona / 2021-01-01 23:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Ale się wściekłam. Kilka dni temu zaczełam oglądać ponownie Harrego Pottera, zobaczyłam 3 części, dziś chciałam kolejną a tu- NIE MA!!!!
    Świetny pomysł, aby zniechęcić człowieka do dalszego korzystania z usług tego dystrybutora
  • ~Ascezka / 2021-01-01 20:01
    Ocena: 3.00 / 5
    Mam wrażenie, że oferta jest bardzo uboga. Nie ma zbyt wielu filmów. Wyszukiwarka też pozostawia wiele do życzenia. Wulgaryzmów mnóstwo. Brak funkcji wyłączania ich. Rezygnuję z Netflix.
    ZaletyBrak reklam, dobra jakość obrazu, dźwięku
    WadyWulgaryzmy
    Brak porządnej wyszukiwarki z filtrami
    Uboga oferta filmów
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.85, ilość opinii: 942
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.54, ilość opinii: 696
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.41, ilość opinii: 370
Netflix
Ocena: 2.59, ilość opinii: 293
HBO GO
Ocena: 1.79, ilość opinii: 285
UPC (TV)
Ocena: 1.98, ilość opinii: 175
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2569
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2309
VECTRA
Ocena: 1.70, ilość opinii: 2251
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 2002
Play
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1216
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1140