Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Gandalf.com.pl opinie

Ocena na podstawie 1295 opinii

4.67 / 5

  • Dostawa
    4.67
  • Obsługa i reklamacje
    4.68
  • Poziom cen
    4.51
  • Łatwość zamawiania
    4.81
  • Asortyment
    4.69

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Marta / 2019-07-24 13:48
    Ocena: 2.80 / 5
    Nie polecam. Nie wywiązują się z czasu na realizację zamówienia (swoją droga max. 5 dni jest śmieszne, taka obsługa u konkurencji jest z dania na dzień, a nawet przy wczesnym zamówieniu tego samego). Zero kontaktu, trzeba samemu się dowiadywać o stanie zamówienia. Słaba obsługa.
    ZaletyBrak
    WadyWszytsko
  • ~calinusia / 2019-06-03 16:46
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo polecam, jestem zadowolona z obsługi posprzedażowej:)
  • ~iwona / 2019-01-14 11:45
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam, szybka wysyłka, dobry kontakt z klientem, książka taka jak w opisie.
  • ~asik / 2018-12-19 12:29
    Ocena: 1.20 / 5
    Kupiłam książkę i po dwóch dniach otrzymałam informację, że książki nie ma. Nie polecam.
  • ~Marcin / 2018-12-18 12:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam, bardzo długa wysyłka wprowadzanie w błąd klienta
    ZaletyNie ma
    WadyWszystko
  • ~kam7ls / 2018-12-06 13:21
    Ocena: 3.00 / 5
    Niestety muszę wystawić negatywną opinie. Paczka doszła na czas, wszystko by się zgadzało gdyby nie stan jeden z książek (zniszczone boki) nie naddaje się na prezent. Obsługa odpisała dość szybko, jednak 30 dniowy okres reklamacji przy zerowej winie konsumenta w przypadku prezentów świątecznych to żadne rozwiązanie. Pierwsze i ostatnie zakupy u Gandalfa.
    ZaletyCzas dostawy
    Wadyksiążki słabo zabezpieczone (jedna poniszczona)
  • ~Daro / 2018-10-26 14:20
    Ocena: 1.60 / 5
    Tydzień od zapłaty czekałem na wysłanie towaru, gdzie obiecują wysyłkę w ciągu 2-3 dni. Kolejny raz się nie nabiorę.
    ZaletyBrak
    WadyBrak towaru na magazynie. Długi czas oczekiwania
  • ~Mietek / 2018-03-05 18:36
    Ocena: 5.00 / 5
    Zakupy w księgarni GANDALF są przyjemnością.Realizacja zamówienia błyskawiczna.POZDRAWIAM
  • ~prababcia 80+ / 2018-01-20 13:33
    Ocena: 4.50 / 5
    Dopiero niedawno odkryłam Camilę Lackberg, dzięki "Czarownicy", al w księgarniach są już tylko ostatnie wydania. Ku mej radości w necie odkryłam Gandalfa. Tam znalazłam wszystko, otrzymałam prędko, i teraz czekam na kolejną przesyłkę i całe dnie spędzam w Fjalbacce... Dziękuję!
  • ~Tim / 2017-11-16 14:13
    Ocena: 2.00 / 5
    Niestety kilkukrotnie zamówiłem towar, który jak się później okazało nie był dostępny. Dostałem taką informację mailowo po kilku dniach od dokonania wpłaty. Na stronie internetowej nie było żadnej informacji, że produkt może być niedostępny.Nie polecam.
  • ~RafalGorski / 2017-08-04 01:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Zamówiłem kilka przedmiotów. Po kilku dniach okazało się ze niedostępne i ze juz nie będą dostępne. Oszuści.
  • ~Lida / 2016-11-18 00:23
    Ocena: 5.00 / 5
    Aby takich sklepów internetowych było więcej ! Szybko i fachowo dostarczono mi zamówione klocki .Na pewno jeszcze skorzystam z tego sklepu i polecę znajomym .
  • ~Emma / 2016-11-04 16:20
    Ocena: 5.00 / 5
    Sklep super! Bogaty wybór. Bardzo szybka realizacja zamówienia i co ważne towar zgodny z ofertą:)) Jako dodatek otrzymałam mały gadzet - miłe zaskoczenie, Myślę, że jeszcze skorzystam i polecę znajomym.Nie mogę się doczekać efektu końcowego - puzzle 6000 el.
    ZaletyBogata oferta, bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem
  • ~Iwona / 2016-10-19 20:07
    Ocena: 5.00 / 5
    Właśnie odebrałam przesyłkę. Zamówienie było zrealizowane szybko, tanio i przyjemnie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam każdemu.
    ZaletyŁatwość w składaniu zamówienia, szybka wysyłka, tanie ksiazki, fajne e- maile z powiadomienia.
  • ~edzia / 2016-10-17 17:18
    Ocena: 4.20 / 5
    Znalazłam informację w necie. Zamówienie zostało zrealizowane w błyskawicznym tempie. Sklep spełnił moje oczekiwania.”polecam tą ksiegarnie
  • ~smys21 / 2016-09-30 16:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Bardzo słaba księgarnia/ sklep. Zamówiłem wodę toaletową, na moje nieszczęście miał być to prezent. Miało to miejsce w poniedziałek o godz 13. Zapłata payu czyli kasę otrzymali od razu. W środę zaniepokojony brakiem informacji ze strony sklepu gandalf zadzwoniłem i zapytałem co z moim zamówieniem. Pani ochoczo odpowiedziała że jest w realizacji i jutro będzie wysłane. W czwartek rano dostaję telefon że wodę którą zamówiłem mają (przyszła z hurtowni - na Boga sprzedają coś czego nie mają na stanie!!!) ale folia jest zdarta i pudełko uszkodzone. Postawiony pod ścianą zgodziłem się na wysyłkę uszkodzonej wody bo przecież to prezent na sobotę! Jest piątek godzina 16:18 a ja nadal nawet nie dostałem informacji że paczka jest do odbioru! SZCZERZE ODRADZAM! Amatorka pełna. Nie potrafią w terminie który jest na stronie wysłać towaru, gorzej oni kupują od kogoś bo nie mają na stanie tych rzeczy. Omijać szerokim łukiem
    Zaletybrak zalet
    Wadyistnienie tej firmy pod nazwą tak fajnego czarodzieja
  • ~Kasiewska / 2016-09-26 18:37
    Ocena: 3.20 / 5
    Gra miała przyjść w 4 dni. Po trzech Poinformowali że nie mają tej gry i ze może 2 dni później będą mieli. Później zero informacji brak odpowiedzi na maile -.-
    Bardzo nieprofesjonalne nie polecam
  • ~czytacz / 2016-09-20 11:30
    Zakupy w Gandalfie robię systematycznie od kilku lat, jednak ostatnio jakość obsługi bardzo się obniżyła. Deklarowany czas wysyłki nie ma nic wspólnego z rzeczywistym (ostatnie zamówienia), opóźnienia wysyłki rzędu kilku dni. Maili wysyłanych do księgarni chyba nikt nie czyta, a jeśli już to raczej bez zrozumienia. Obsługa na infolinii niemiła i opryskliwa, ma pretensje do klienta, że brakuje im książek na stanie! Kiedyś bardzo lubiona i polecana przeze mnie księgarnia dużo straciła w ostatnim czasie. To chyba moje ostatnie zakupy w Gandalfie... nie polecam...
  • ~Lucyna / 2016-06-23 23:49
    Ocena: 4.80 / 5
    Polecam. Bardzo szybka obsługa i atrakcyjne ceny, dogodna forma płatności.
  • ~Joanna / 2016-04-27 13:40
    Ocena: 5.00 / 5
    Dopiero zaczełam swoją przygodę z gandalfem i jestem zadowolona. W gandalfie zainteresowały mnie książki ale znaleźć tu można szeroki asortyment innych artykułów w świetnych cenzch. Szybka dostawa i doskonale zapakowzne produkty. Korzystałam z innych sklepów ale gandalf ma przewagę nad innymi pod względem szybkości ukazywania się w ofercie książek które mnie interesują. Gorąco polecam korzystanie z gandalfa
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Merlin.pl
Ocena: 3.96, ilość opinii: 1789
pocztakwiatowa.pl
Ocena: 2.49, ilość opinii: 1680
Empik.com
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1650
Tauron
Ocena: 1.37, ilość opinii: 937
KwiatowaPrzesylka.pl
Ocena: 2.17, ilość opinii: 689
Komputronik.pl
Ocena: 3.41, ilość opinii: 612
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4314
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4220
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3789
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3469
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3190
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2831