Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cigna / InterRisk opinie

Ocena na podstawie 113 opinii

1.57 / 5

  • Oferta
    1.67
  • Obsługa klienta
    1.52
  • Cena/Jakość
    1.57

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Natalia / 2022-06-11 09:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści nie chciało im się przyjechać oszacować szkody na samochodzie chcieli zdjęcie i po zdjęciu zobaczą wklęśniecie na samochodzie i przerysowanie! A jak już łaskie przyjechali to podali kwotę która nie pokryje tej szkody. Brak słów omijać ich!
    ZaletyBrak zalet
  • ~Natalia / 2022-06-11 09:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści nie chce im się przyjechać na miejsce oszacować wyceny uszkodzenia samochodu a jak już łaskawie przyjechali to podali taka kwotę że nie obejmowała szkody. Najgorsza firma!!!
  • ~Małgorzata / 2022-06-07 08:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Jedna wielka masakra.kompletny brak poszanowania dla klienta. Nie można się dodzwonić albo odrzucają połączenia . Nie polecam nikomu.
    ZaletyDla mnie brak
    WadyNiesolidni, niekompetentni.
  • ~Rene / 2022-05-31 14:36
    Ocena: 1.33 / 5
    Po powrocie do Polski zobaczyłam zerwany poszycie dachowe, zgłosiłam do nich. Jakie było moje zdziwienie że brak podstaw do wypłaty odszkodowania.Winna jest pogoda i ja bo nie wiem kiedy to sie stało i brak konserwacji i remontu. Bzdura i totalne beznadzieja.
    ZaletyNie można się dodzwonic do likwidatora szkody p s.z.
    WadyBrak możliwości dodwonienia się do likwidator,
  • ~Adam / 2022-04-13 08:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Auto 24 lata z toną szpachli naprawy okolo 8000zł silnik nie odpala wycenili wartość wraku na 1400zł kto by kupił tak rozjebane auto za taką cene haha, nie da sie z nimi dogadać odszkodowania zaniżają, na maile odpisują po dwóch tygodniach, sprawę kończą szybko bez kontaktów
    ZaletyDno
    WadyTotalne dno
  • ~Mistrz / 2022-03-16 08:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Banda idiotów z którymi nie da się porozmawiać, nie potrafią się odnieść do wysłanych pism pocztą. Ciężki kontakt i brak wypłaconego odszkodowania
    ZaletyTotalne dno
    WadyDno,dno,dno
  • ~Redmi / 2022-03-12 22:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści. Nie wypłacają odszkodowań. Nic nie można się od nich dowiedzieć.
    WadySame
  • ~gabi / 2022-01-19 14:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie poleca tej firmy zwykli oszuści, zbyt szybko likwidują zgłoszone szkody
    Wadywszystko
  • ~John / 2021-12-08 18:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Katastrofa omijać z daleka. Bardzo szybka likwidacja szkody. Na razie 3MIESIĄCE
    ZaletyRobienie ludzi w jajo
    WadyZa szybko likwidują szkode
  • ~Agnieszka / 2021-12-07 18:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Szanowne osoby oszukane przez InterRisk zbierzmy siły i zgłaszajmy och do wszystkich możliwych instytucji. Jestem po rozmowach z UOPKiK oraz z Rzecznikiem Finansowym i KNF. KAZDY Z PRZEDSTAWICOELI TYCH ISTYTUCJI NAMAWIA DO ZLOZENIA ZAWIADMIENIA.
    Oszukane osoby mogą pozwać InterRisk i ja chce to zrobić.
    Zeobmy pozew zbiorowy.
    Mój kontakt 603405277
    ZaletyHahahahah
    WadyZa mało miejsca by opisywać
  • ~Karina / 2021-10-13 20:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam nikomu tej firmy. Uczestniczyłam w kolizji której sprawcą była osoba mająca ubezpieczenie w Interrisk. Nie ma możliwości dodzwonić się do osoby, która została przydzielona jako likwidator szkody, nie ma możliwości dodzwonić się po samochód zastępczy. Czekam już wiele dni i zero jakiegokolwiek kontaktu. Nie życzę nikomu takiej obsługi. Firma dno.
  • ~Aaa / 2021-08-25 15:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Stanowczo odradzam. Ciężko dodzwonić się ze szkoda. Bo gradobiciu napisali mi w końcowym zestawieniu dom pokryty blacha trapezowa, gdzie położona jest blachodachowka. Nie policzyli drugiego budynku gospodarczego do ubezpieczenia bo zapomnieliście. Dzwonię do nich odbiera jakiś dziadek i mówi że nie wie o co chodzi ???? ???? ????
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie
  • ~Hyundai / 2021-08-20 15:49
    Ocena: 1.33 / 5
    Opinia jak najbardziej negatywna. Każdemu odradzam współpracować z tą firmą. Auto miało szkodę w maju. Nie dość że współpracują z najgorszymi warsztatami to jeszcze zwlekają z uznaniem reklamacji, po czym tak czy inaczej nie zrobili naprawy tak jak powinno być zrobione. Twierdząc że to by ich za drogo kosztowało. W sumie nie miałem auta przez trzy miesiące. A teraz po ich naprawie wyglada jak by je naprawiał jakiś partacz a nie warsztat rekomendowany przez ubezpieczyciela. Bardzo zaniżają koszty tak aby jak najmniej stracić. W sumie najlepiej aby ta firma zakończyła swoją działalność. Nie polecam a nawet odradzam wszelką współpracę z nimi.
    ZaletyBrak
    WadyBrak terminowości, zaniżanie kosztów naprawy, brak decyzji, olewanie klienta.
  • ~Mona / 2021-06-24 13:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Dziecko w szpitalu 4 dni nie wypłacono odszkodowania. W uzasadnieniu, że choroba na pewno powstała przed ubezpieczeniem, pomimo złożonej dokumentacji z datą diagnozy.
    Zaletybrak
    WadyFirma nie prosi o dosłanie dokumentów. Wystawia opinie - opis brak odpowiednich dokumentów.
  • ~A / 2021-06-10 11:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Dziecko upadło rozcielo głowę i maialo założone 5 szwów bo zasłabło była przytomna odmówiono odszkodowania bo to nie jest czynnik zewnętrzny porażka .Nie ubezpiecze więcej dziecka w interrisk.
    ZaletyNie ma
    WadyOszusci
  • ~Seat / 2021-06-07 16:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Rażaco zanizaja wyceny napraw z oc chyba na podstawie wyceny pana stasia ktory naprawia w stodole. Masakra
    ZaletyŻadnego
    WadyRażaco niskie kosztorysy napraw z oc
  • ~wit 72 / 2021-05-28 18:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Naliczaja OC z kosmosu a usługi bardzo słabe.Firma do zamknięcia.

    ZaletyBrak
    WadyJak długo ta oszukańcza firma jeszcze b











    omijac firme szerokim łukiem.
  • ~Marcelina / 2021-05-24 22:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia! Nie polecam! Córka po operacji i pobycie w szpitalu - odmowa wypłacenia odszkodowania!
    ZaletyZero!!!!!!!!!
    WadyCałe ubezpieczenie i ta firma to jedna wielka wada!
  • ~Ewelina / 2021-04-15 18:07
    Ocena: 1.33 / 5
    Składka szkolna w cenie ok ale ubezpieczenia to kitu. Dwa razy odmówiono wypłaty raz zabieg chirurgiczny za mało opisane przez lekarza w karcie. Drugie skręcenie stawu skokowego wg ubezpieczyciela nic się nie stało bo noga nie była w gipsie. Szkoda pieniędzy, jedno wielkie oszustwo. Trzeba się zabić, połączyć i połamać kości może wtedy wypłaca
  • ~nik / 2021-01-19 18:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Jeżeli zrobiłeś sobie coś np. skręciłeś kostkę i nie zgłosiłeś się do szpitala tylko do lekarza rodzinnego to zapomnij o odszkodowaniu a nawet jeżeli masz dokumentacje z izby przyjęć to zawsze znajdą coś żeby odmówić wypłaty odszkodowania. Naciągacze i kanciarze , unikać jak ognia
    ZaletyBrak
    WadyMają klientów głęboko w d..e
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Hestia
Ocena: 1.82, ilość opinii: 815
PZU
Ocena: 1.45, ilość opinii: 705
Link4
Ocena: 1.50, ilość opinii: 603
Uniqua
Ocena: 2.12, ilość opinii: 435
Warta
Ocena: 1.36, ilość opinii: 406
Generali
Ocena: 1.60, ilość opinii: 279
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4008
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720