Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Toya (TV) opinie

Ocena na podstawie 139 opinii

3.89 / 5

  • Cena/Jakość
    3.83
  • Obsługa klienta
    3.91
  • Oferta
    4.03

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~luiza / 2023-01-11 15:13
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem zadowolona z ich telewizji. "miliony" programów do wyboru, jest jakość no i można nagrywać
  • ~Maria / 2023-01-05 18:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Toya opanowała całą Łódź! Dostajezsz mieszkanie z gmniny i nie masz wyboru, tylko Toya? A niby dlaczego? Gdzie moje prawo wyboru, gdzie moje prawa obywatelskie gwarantowane przez konstytucję? Dostałam mieszkanie, bo budynek w którym zamieszkiwałam grozi zawaleniem, i co się dowiedziałam, TV tylko Toya, nic innego. Mieszkanie już okablowane, a jak że Toya. Wszelkie inne TV zakazane! Jako obywatel mam prawo wyboru, które gwarantuje mi Konstytucja! Nikt nie ma prawa narzucać mi narzucać, czy mam oglądać TV toya, czy inną kablówkę.
    Zaletyżadnych
    Wadywszystkie możliwe
    MiejscowośćŁódź
  • ~hulk hogan / 2022-12-23 22:27
    Ocena: 5.00 / 5
    Telewizja z wieloma opcjami. Infolinia spoko, rzeczowe odpowiedzi dla klienta. Umowa jasna.
    Zaletywszystko
    Wadybrak w porównaniu z konkurencją
  • ~Josef / 2022-12-21 10:04
    Ocena: 3.00 / 5
    Pora na konkurencje,jest coraz gorzej Opiniuje.pl pieprzcie sie
    ZaletyMultiroom
    WadyWszystkie do poprawy
    MiejscowośćLodz
  • ~Katrina / 2022-12-12 21:11
    Ocena: 5.00 / 5
    Nie widzę negatywów a wręcz same pozytywy. Zdecydowałam się na pakiet wygodny, mam tyle programów że głowa mała ;) same formalności proste i intuicyjne.
    Zaletycena
    ilość programów
    Wadybrak
  • ~Ewa9024 / 2022-12-08 15:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Wyłączają sygnał bez uprzedzenia, za brak wpłaty 7zl z ich winy bo źle wystawiają faktury do zapłaty . Dramat nie polecam , z biurem obsługi klienta kontakt okropny , ludzie niemili i niekompetentni ,Nie polecam tej firmy !!!!
  • ~kass / 2022-11-18 20:16
    Ocena: 5.00 / 5
    Tv na niezłym poziomie. Pakietów tyle, że każdy coś znajdzie dla siebie, nagrywanie 4k dostępne za małe pieniądze.
  • ~Dagusia / 2022-11-10 17:08
    Ocena: 5.00 / 5
    Miałam do wyboru tą telewizję i innego dostawcę ale tu mają dużo do zaoferowania, poza tym nagrywanie jest mega sprawne.
  • ~kacha / 2022-11-04 21:05
    Ocena: 1.00 / 5
    złodzieje zawyżają abonament ja już im dziękuje nie chce ich usług
  • ~gosika / 2022-11-02 21:16
    Ocena: 5.00 / 5
    Zero problemów. Chciałam telewizji nowoczesnej, bez problemów z dekoderem. Plus tez za spoko obsługę i spory wybór pakietów, kanałów tyle że życia nie starczy by obejrzeć ;)
    Zaletycena
    Wadybrak
    MiejscowośćŁódź
  • ~Sylwek / 2022-10-31 14:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Toya to najgorszy chłam. Dostałem mieszkanie w Śródmieściu gdzie toya opanowała tą dzielnice. Miałem tv cyfrową satelitarną ale wykonawca budynkuzakazał montowania anten satelitarnych na elewacji i dachu chcąc oglądać telewizję musiałem zamówić pakiet toya mam jak najgorszą opinię codzienne usterki brak obrazu Stopklatka dekoder sam się wyłącza po prostu masakra w biurze obsługi klienta nikt nie raczy odebrać telefonu napisałem maila z prośbą o przesłanie monterastwierdzili że wszystko jest w porządku nie potrzeby przysłania montera. Totalne lekceważenie abonenta ciągłe usterki najgorsza telewizja jaką widziałem nawet wrogowi bym ich nie polecił
    ZaletyBrak
    WadyMultum wad
    MiejscowośćŁódź
  • ~rudia / 2022-10-04 23:58
    Ocena: 5.00 / 5
    wybieralam sposrod kilku dostawcow i ten wg mnie najlepszy-cena do jakosci, oferta i opinie znajomych
  • ~Damian / 2022-10-03 17:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Bardzo zły dostawca najdroższy pakiet to taki sam jak najtańszy a sama obsługa w dupie ma klientów 0/10
    MiejscowośćŁódź
  • ~Mary / 2022-09-20 17:08
    Ocena: 5.00 / 5
    Fajna, szeroka oferta, na każdą kieszeń. Ciekawe pakiety, multiroom się też sprawdza.
  • ~Izabela / 2022-09-11 12:39
    Ocena: 4.00 / 5
    Przeprowadziliśmy się. Więc chcemy przenieść usługę na nowy adres. W internecie jest napisane że nie trzeba wychodzić z domu tylko umówić wszystko przez tel. Moi znajomi również przenosili usługę na nowy adres przez telefon umówili montera do nowego mieszkania. A my dzwoniliśmy już 4 razy i za każdym razem osoba przy tel twierdzi że to niemożliwe że przez telefon że wyłącznie w biurze. Komuś się chyba po prostu nie chce.
    MiejscowośćŁódź
  • ~Marlena / 2022-08-11 15:21
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo dobry dostawca. Pakietów do wyboru do koloru, tematyczne też, opcja nagrywania i multiroom.
  • ~titi / 2022-08-10 17:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Ciągłe przycinanie, przy nagrywaniu 1 programu mogę oglądać może 3 inne i do tego wybiórczo, zero pomocy, oszuści i złodzieje! Stawki po przedłużeniu umowy do zgłoszenia w UOKiK
    ZaletyZERO
    WadyFULL
    MiejscowośćŁódź
  • ~Carry / 2022-07-31 19:35
    Ocena: 5.00 / 5
    Nie mogę napisać nic złego na temat oferty TV. Dobra cena, sporo kanałów. Generalnie polecam.
  • ~jurek / 2022-07-13 18:02
    Ocena: 5.00 / 5
    same plusy jak dla mnie. szybko się udało załatwić podłączenie, kontakt w porządku no i oferta która mi pasowała w rozsądnej cenie
  • ~Niezadowolona klientka / 2022-07-12 11:33
    Ocena: 1.67 / 5
    Toya to jakaś pomyłka... Może w Łodzi działa bez zarzutu, ale w Krakowie masakra! Problemy są od początku! Problemy z internetem co chwilę. Po zgłoszeniu na infolinii pan w dziale technicznym stwierdził, że router ma bardzo dobre połączenie z internetem, a to że nie działa WiFi, to już nie jest problem firmy (w umowie mamy WiFi plus, cokolwiek to znaczy, więc jakaś gwarancja powinna być!) Jak nam nie pasuje, to możemy sobie podłączyć sprzęt bezpośrednio do routera który musi być podpięty bezpośrednio do skrzynki, a skrzynkę mamy w szafie w przedpokoju! Ewentualnie możemy sobie powiercić dziury i pociągnąć kable, on tak ma. Ale my wynajmujemy mieszkanie, więc jego "rady" były niestety do bani. Jednak pan w ogóle nie widział problemu. Oprócz tego często się zdarza, że internetu nie ma w ogóle, a pracujemy zdalnie... To jest nie do przyjęcia! Dekoder porażka, jak usunę jakiś katalog z Pvr to następuje aktualizowanie. Często podczas oglądania programu dekoder nagle się zawiesza, bo aktualizacja i ściąganie kanałów. Nagrywam serię programu, to oczywiście dysk jest zawalony milionami powtórek. Całe szczęście umowę mamy "tylko" na 2 lata, więc musimy się męczyć jeszcze rok... Dodam, że na infolinii problemy zgłaszaliśmy już w pierwszym miesiącu! Nie wiem co nas pokusiło na ten badziew, chyba się połasiliśmy na niższe opłaty.
    ZaletyDuża pojemność dysku (zmieści się ogromna ma ilość powtórek, nie trzeba ich na bieżąco usuwać)
    WadyProblemy z sygnałem internetu, problemy z WiFi, ciągłe zawieszanie się dekodera, brak pomocy ze strony infolinii, brak konkretnej pomocy w rozwiązaniu problemu
    MiejscowośćKraków
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.60, ilość opinii: 2218
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.49, ilość opinii: 1567
Netflix
Ocena: 2.13, ilość opinii: 710
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.39, ilość opinii: 603
HBO GO
Ocena: 1.76, ilość opinii: 462
UPC (TV)
Ocena: 2.07, ilość opinii: 303
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4008
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720