Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Toya (TV) opinie

Ocena na podstawie 139 opinii

3.89 / 5

  • Cena/Jakość
    3.83
  • Obsługa klienta
    3.91
  • Oferta
    4.03

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Taro / 2023-07-29 12:45
    Ocena: 5.00 / 5
    Telewizja niby nieprzydatna w dzisiejszych czasach, ale mimo wszystko lepiej ją mieć niż nie mieć. Zwłaszcza za takie pieniądze jak od toya i z taką ilością kanałów.
  • ~raz 2 / 2023-07-25 21:23
    Ocena: 5.00 / 5
    miałem jeszcze jedną opcję dostawcy tv ale toya przebiło tamtą ofertę. lepsze kanały, więcej i cena korzystniejsza
  • ~Maniek / 2023-07-24 17:49
    Ocena: 5.00 / 5
    Porządna firma, mają spoko doradców, nie naciągają na nic, pakietów i programów jest mega dużo
  • ~Adrian / 2023-07-14 15:17
    Ocena: 5.00 / 5
    Moim zdaniem są nieźli na tle reszty dostawców. Mają dobrą ofertę, ceny nie są wygórowane a można mieć naprawdę szybki internet.
  • ~Dharma / 2023-07-12 13:54
    Ocena: 5.00 / 5
    Zdecydowałam się na tą telewizję razem z pakietem internetu i to był super pomysł. Programów jest mega dużo, telewizja działa jak należy.Polecam!
  • ~wrona / 2023-06-25 22:33
    Ocena: 5.00 / 5
    Opinia jak najbardziej pozytywna! Mam dużo programów, spoko cenę, jak coś to mogę zawsze się z toya dogadać, bo obsługę mają na dobrym poziomie.
  • ~rock / 2023-06-22 16:02
    Ocena: 5.00 / 5
    Telewizja toya to najlepsza opcja u mnie w mieście. Są lepsi niż inne firmy ;) No i nie kosztuje majątku
  • ~słońce / 2023-06-12 14:01
    Ocena: 5.00 / 5
    Telewizja bez wad! Kanałów jest bardzo dużo, nie ma problemów z odbiorem. Polecam najbardziej w swojej okolicy.
  • ~gregg / 2023-06-08 16:45
    Ocena: 5.00 / 5
    Zero problemów z tv. Wybór jest szeroki, ja jestem fanem tematycznych programów, więc bez problemu znalazłem coś dla siebie.
  • ~Rollo / 2023-06-06 17:16
    Ocena: 5.00 / 5
    Mam ich telewizję dość długo i nie było do tej pory żadnych problemów. Także śmiało mogę powiedzieć, że Toya jest super! Pakiety, różne programy, trochę tego mają.
  • ~fvcktoya / 2023-05-31 17:30
    Ocena: 1.00 / 5
    nic nie działa, wszystko się zacina, internet to samo, jeszcze tylko nasrac do tego dekodera
    Miejscowośćlodz
  • ~Paweł / 2023-05-25 15:20
    Ocena: 5.00 / 5
    super dostawca telewizji. oferta jest spora, w razie w można pytać obsługę, doradzą co wybrać, jak tak zrobiłem i jestem zadowolony.
  • ~geolog / 2023-05-16 17:59
    Ocena: 5.00 / 5
    Zdecydowanie dobry wybór jeśli chodzi o telewizję. Pakiety są tanie szczerze mówiąc, są oczywiście rzeczy typu nagrywanie, multiroom itd
  • ~Marec / 2023-05-10 15:04
    Ocena: 5.00 / 5
    Zero problemów z tą telewizją, a jak trzeba się coś dowiedzieć, to walę do obsługi klienta, jeszcze się nie zdarzyło żeby nie potrafili pomóc.No i cenowo jest ok.
  • ~Krystian / 2023-04-30 13:18
    Ocena: 5.00 / 5
    Telewizję Toya mam od paru miesięcy i to był strzał w dziesiątkę. Oprócz standardowych programów które wybrałem w pakiecie mam dodatkowe kanały w toya go.
  • ~agri / 2023-04-29 12:22
    Ocena: 5.00 / 5
    Muszę przyznać, że ta telewizja to strzał w 10! Za dość niewielkie pieniądze można mieć spory zakres programów lub połączyć ofertę z internetem :)
  • ~Kami / 2023-03-21 17:44
    Ocena: 5.00 / 5
    Korzystam z usług tego dostawcy od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Działa bezproblemowo. W przypadku jakichś pytań zawsze można liczyć na szybką i pomocną odpowiedź ze strony obsługi. Polecam!
  • ~Karat / 2023-02-08 19:54
    Ocena: 5.00 / 5
    mają lepsze oferty niż konkurencja. mam tą telewizję i jest wszystko ok. pakiety są tak różne, że można długo wybierać ten najbardziej odpowiedni.
  • ~Zofia / 2023-02-04 19:39
    Ocena: 3.00 / 5
    Notoryczny zanik kanałów i co włączę tv to napis Brak sygnału 2 sąsiadów kradnie sygnał i co mam zrobić monter przyjdzie w poniedziałek 2 dni w plecy a pieniądze trzeba płacić
    ZaletyMiła obsługa pomocy technicznej
    WadyOgromne
    MiejscowośćŁódź
  • ~Radka / 2023-01-25 22:38
    Ocena: 5.00 / 5
    Dostawca na poziomie! Oferta myślę,że dla każdego, plus też za multiroom i blokadę rodzicielską.
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.60, ilość opinii: 2218
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.49, ilość opinii: 1567
Netflix
Ocena: 2.13, ilość opinii: 710
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.39, ilość opinii: 603
HBO GO
Ocena: 1.76, ilość opinii: 462
UPC (TV)
Ocena: 2.07, ilość opinii: 303
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4008
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720