Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

PlusBus opinie

Ocena na podstawie 69 opinii

2.86 / 5

  • Poziom cen
    3.06
  • Oferta
    3.09
  • Jakość obsługi
    2.58
  • Wygoda
    3.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Elo123 / 2019-05-10 07:14
    Ocena: 1.00 / 5
    W dniu 10.05 bus o godz. 6:35 ze Stoczka Łukowskiego nie przyjechał. Wiele osób nie dojechało przez to do domu lub pracy. Nie po to kupowałam bilet miesięczny żeby jeździć innymi środkami transportu.
    Nie pozdrawiam, bardzo niezadowolony klient.
    ZaletyNie ma
    WadyBus nie przyjeżdża lub jest wypchany
  • ~Misiek / 2019-05-09 20:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Plus Bus ogłosił promocję na zakup biletów. Sprzedaż miał ruszyć o godzinie 12:00. Strona nie działała przynajmniej przez 1h. W efekcie nie mogłam zakupić biletów w cenach promocyjnych.

    Do tego firma bardzo podniosła ceny biletów plus zmienili godziny na niekorzyść. Jest to jawne wykorzystanie monopolu, który ta firma objęła na trasie Ostrów Maz-Warszawa.

    Nie Polecam.
  • ~Tim1984 / 2019-03-25 14:53
    Ocena: 5.00 / 5
    Miałem wyjazd 24-03.2019r do Kowna.Nie pamiętam kiedy miałem taki wypasiony przejazd. Ekskluzywny autokar z profesjonalnym kierowcą - Panem Piotrem. Polecam !!!
  • ~Brak słów / 2019-03-01 14:01
    Ocena: 1.25 / 5
    chamscy kierowscy, niesprecyzowane zasady, nieprzyjazne zwierzętom (rosyjska ruletka - weźmie albo nieweźmie, zależy od humorku kierowcy), stwarzanie niebezpieczeństwa za drodze (wymijanie innych aut lewą stroną!! Prawie w rów wjechał, rozmawianie przez telefon w czasie jazdy, spóźnialstwo)


    NIE POLECAM
    Zaletybrak
    Wadychamscy kierowscy, niesprecyzowane zasady, nieprzyjazne zwierzętom (rosyjska ruletka - weźmie albo nieweźmie, zależy od humorku kierowcy), stwarzanie niebezpieczeństwa za drodze (wymijanie innych aut lewą stroną!! Prawie w rów wjechał, rozmawianie przez telefon w czasie jazdy, spóźnialstwo)
  • ~podróżnik / 2019-02-23 19:33
    Ocena: 5.00 / 5
    POLECAM!!! Wygoda, szybkość i mili kierowcy. Trasa na Warszawę po otwarciu nowej s przyjemna:)
  • ~TR / 2019-01-30 21:01
    Ocena: 4.25 / 5
    Zabrałem 3 gwiazdki za cenę infolinii - 1,30 za min rozmowy to za dużo - zdzierstwo. Przecież dzwoni się tylko w wypadkach szczególnych - awaryjnych. Ewentualnie dzwonią starsze osoby które nie radzą sobie z internetem i słono za połączenie muszą zapłacić. Proponuję obniżyć cenę połączenia - będzie więcej chętnych do zakupu biletów. Pozdr. TR
    ZaletyJakość i komfort podróży. Dostęp do biletów przez internet.
    WadyBardzo droga infolinia
  • ~Maciek / 2019-01-09 16:14
    Ocena: 1.00 / 5
    dziś jechałem z Białegostoku do Modlina...powiem że nigdy więcej nie wiem jak z innymi kierowcami ale ten człowiek chyba jest nie normalny temperatura sięgała do 40 stopni w autobusie żadnych smród i zygajace dzieci...Nigdy więcej nie skorzystam z waszych usług nie pozdrwiam i nie polecam
    Zaletyzero
    Wadymilion
  • ~Kkkk / 2018-12-17 23:31
    Ocena: 1.00 / 5
    nie polecam ze wzgledu na kierowców. Trasa Białystok-Łapy fatalna,jedzie się dwa razy dłużej,a do tego teraz wzrasta cena biletów. Rano jest stanowczo za mało kursów,w autobusie panuje tłok,brakuje miejsc siedzących
    Wadydroższe bilety,za mała ilosc kursow o rannych porach,niepunktualni kierowcy
  • ~hfjajsjaja / 2018-11-25 10:09
    Ocena: 3.00 / 5
    Polecam zmienic kierowców. Był bardzo niemiły, tą linią autobusów jeździ bardzo mało osób w porównaniu do innych. Plusem są kontakty i w miarę wygodne fotele i wifi.
    ZaletyKontakty i wifi
    WadyNie miła obsługa, chamscy kierowcy z opóźnieniem.
  • ~Ewa / 2018-11-17 17:39
    Ocena: 5.00 / 5
    2/11/2018 rano jechalam poraz pierwszy tym autobusem . Bardzo mily i punktualny Pan kierowca? WI_FI w autobusie, co umila transfer. Dojechalam na miejsce na czas. Bardzo dziekuje i polecam Plus Bus.
    Ewa
    Zaletypunktualnosc i mila obsluga pana kierowcy
    Wadybrak
  • ~Zbyszek / 2018-11-15 10:11
    Ocena: 3.00 / 5
    Wszystko w miarę dobrze tylko dlaczego pomimo wyremontowanej s 8 autobus jedzie 70 km/godz 3;5 godziny na Modlin to tylko 200 km
  • ~świętaprawda / 2018-10-28 18:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Chamska oraz wredna obsługa autobusu, njepofesjonaly kierowca bez kultury, nie polecam nikomu, lepiej już iść piechotą ;)
    ZaletyBrak
    WadyKierowca
  • ~Kris / 2018-10-01 22:42
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo mila i profesjonalna obsluga. Chcialbym pochwalic kierowce na trasie Modlin-Bialystok dnia 01.10.2018 o godzinie 22:15 który zgodził sie poczekac 10 minut wiecej na pasażerów ze spóźnionego ponad godzine lotu z Manchesteru. Była to nasza ostatnia opcja powrotu do domu wszystko oceniam na piątke :)
    ZaletyObsluga, wi-fi, toaleta
    Wadybrak
  • ~Marta / 2018-09-13 18:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Trasa 13 wrzesien z Modlina do Białegostoku godzina 16:)
    ZaletyNiesamowicie doświadczony kierowcy z uśmiechem na twarzy. Płynna jazda.
    WadyAroganncy pasażerowie, którzy traktują 'plusbusa' jak własną limuzynę, w której nie można porozmawiać z pasażerem obok.
  • ~Konrad / 2018-09-10 17:55
    Ocena: 1.00 / 5
    Kierowcy bez kultury zwykłe chamy niby oferty są a nie ma zadnych
    ZaletyZadnych
    WadyDrogo, brak kultury
  • ~Truskawka / 2018-08-17 08:23
    Ocena: 3.50 / 5
    Czesto jezdze Plusbusem. Jedyny minus to kierowcy.Rzadko mi sie zdarzal uprzejmy choc zdarzal.Jesli chodzi o pomoc i obsuge na fb naprawde sympatyczni ludzie i zawsze pomocni. 09.08.18 mialam juz dosc "prostactwa" kierowcy i zlozylam skarge. Za pytanie z ktorej str wlozyc torby do Warszawy na lotnisko dostal furii ze nie jedzie do Warszawy tylko do Modlina i ze czytac to co jest na autobusie napisane..Grzecznie zwrocilam mu uwage zeby nie krzyczal bo nic zlego nie zrobilam..Powiem szczerze ze przy wyjsciu az sie balam bo dawal wrazwnie ze gdyby mogl to by mnie "strzelil".
    Oczywiscie bioro wyslalo przeprosiny i mam nadzieje ze konsekwencje beda.
    Zaletyczyste autokary ..interent..kontakt
    Wadybardzo wredni...nie mili i agresywni kierowcy
  • ~johnyhack / 2018-08-15 18:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Omijać szerokim łukiem tą pseudo firemkę. Samoloty opóźnione z przyczyn niezależnych od podróżnych. 15.08.2018 godzina 18.40 lądowanie na lotnisku Modlin. Kierowca nie zaczekał nawet na pasażerów 10 min, pojechał sam pusty do Białegostoku. Odradzam korzystania z usług w/w firmy. Tylko konkurencja !!! już nigdy nie skorzystam z ich usług.
  • ~Norweg / 2018-08-15 11:39
    Ocena: 2.50 / 5
    Wiecznie nieczynne toalety! Niemili kierowcy. Poza tym ok.
  • ~Barbaryta / 2018-08-15 06:09
    Ocena: 3.25 / 5
    W dniu 15 sierpnia 2018 godz jazdy zambrow - Warszawa
    Godz 5:50
    Podróżując z dzieckiem spotkałam sie z bardzo niemiłym i aroganckim kierowca
    Pan zwrócił uwagę donośnie ilości bagaży zgadzam sie ze moze miał racje Zastrzezenia mam do jakosci i sposobu wypowiedzi pana kierowcy. Odnośnie bagaży.
    Kierowca był bardzo niemiły i arogancki zwracał sie w sposób ruszający mnie i mojej rodziny.
    Dziecko hest w wieku 1,4 miesięcy
    Kierowca pobrał opłatę jak za doroslego 37 zł
    Sprawdziłam taryfę opłat dziecko do lat 6 jezdzi bezpłatnie.
    Dlaczego wiec pobrał pieniądze?
    Podsumowując moja s
    Opinnie chce napisać ze kierowca jest arogancki , opryskliwy , brak kultury w stosunku do pasażera .
    Korzystam z usług Bus Plus od 10 lat pierwszy raz spotykałam tak opryskliwego kierowcę .
    Pan ten nie powinien przewozić ludzi tylko zwierzęta.
    Zepsuł mi samopoczucie i mojej rodzie na daleka podróż do Nowego Jorku.
    Zamierzam złożyć oficjalna skargę na kierowcę.

  • ~Marek / 2018-08-03 16:59
    Ocena: 3.50 / 5
    I ciągle, i ciągle..... i ciągle spóźnienia bez informacji smsem o czasie spóźnienia. Po telefonie na informację przychodzi SMS z informacją o spóźnieniu dwa razy większym niż te które usłyszałem przed chwilą w telefonie
    ZaletyCzysty, wygodny
    WadyObsługa
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

PKP Intercity
Ocena: 1.78, ilość opinii: 4647
Flixbus
Ocena: 2.17, ilość opinii: 2805
Sindbad
Ocena: 2.33, ilość opinii: 754
NeoBus
Ocena: 2.66, ilość opinii: 672
Szwagropol
Ocena: 2.00, ilość opinii: 312
Koleje Dolnośląskie
Ocena: 1.87, ilość opinii: 245
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4181
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4020
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3715
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3441
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3170
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2728