Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Otvarta opinie

Ocena na podstawie 64 opinii

2.90 / 5

  • Cena/Jakość
    2.95
  • Obsługa klienta
    2.64
  • Oferta
    3.22

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Polk / 2020-01-20 08:31
    Ocena: 4.00 / 5
    W Kraśniku woj. Lubelskie zasięg z Plusa z priorytetem Otvarta to jakaś farsa. Na karcie z Plus zasięg na maxa w LTE a w Otvarta brak zasięgu lub rwie rozmiwę i brak internetu. Po przełączeniu aż na 2G można rozmawiać ale o internecie trzeba zapomnić. Zgłoszenie na BOK nic nie dało. Kazali dzwonic z innej lokalizacji. NIE POLECAM !
    ZaletyCena
    WadyPlus traktuje Otvarta jak piąte koło u wozu.
  • ~Sławomir / 2020-01-15 10:41
    Ocena: 4.67 / 5
    Generalnie polecam.
    Oferta samego abonamentu za 17,99 (20giga netu i tel bez limitu) jest super. Zasięg na nadajnikach Plusa, więc jest super.z tym że pierwszy rachunek to aktywacja 24zł.a w kolnym miesiącu płacisz za dwa miesiące (poprzedni, i bieżący). Dalej już narmalnie.
    przestańcie ludzie płacić Play czy innym giganta którzy utrzymują celebrytów w reklamach za Nasze pieniądze. Idźcie do Otwarta polecam.
    Sławomir
  • ~Rafał / 2020-01-05 22:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Sieć ukrywa ważną kwestię. Mianowicie pobiera opłatę w wysokości 24 zł za aktywację. Wszystkie sieci robią to za darmo. Sprytnie ukryte w regulaminie. Gdy napisałem o tym na Facebooku od razu usunęli mój komentarz i zostałem zablokowany. UWAŻAJCIE NA TYCH PAZERÓW.
    ZaletyŻadnych zalet.
    WadyOPŁATA AKTYWACYJNA UKRYTA 24 ZŁ
  • ~Jakub / 2019-12-26 14:08
    Ocena: 5.00 / 5
    Przeniesienie numeru szybko i bez problemów, internet działa lepiej niż w premium mobile. Rozmowy o lepszej jakosci.
  • ~oskar / 2019-12-04 01:19
    Ocena: 4.33 / 5
    ktosiu ktoś to jednak używa.Od miesiąca jestem abonentem oferta 21 gb internetu i darmowe rozmowy za 14 zl nic tylko brać,z neta bardzo jakoś nie korzystam po prostu net to telefonu ale testy porobiłem w dzien w szczycie do 30 mega w nocy do 120 jak dla mnie super
    Zalety21 GB neta ,cena
    Wadynie można zwiększyć oferty na wyższą co jest dziwne (promocyjne gb przepadna)
  • ~Kostek / 2019-10-24 11:55
    Ocena: 5.00 / 5
    Moje doświadczenia z Otvarta po kilku miesiącach korzystania - Rewelacja !
    Ale wiem że są "Czarne dziury" jak chodzi o zasięg sieci (ale te występuję z każdą siecią,bo wiem). Korzystają z nadajników PLUS-a - jak w moim przypadku PLUS/Otvarta chodzi na Full.Moja lokalizacja - to trójmiasto dolnośląskie B-DZ-P
    ZaletyCena + Jakość + dużo Neta o dobrym transferze nawet w "godzinach szczytu"
    WadyBrak
  • ~Hanka / 2019-10-21 10:13
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam, fajnie, ze zdecydowałam się w końcu na zmianę operatora, wyszło mi to na dobre :) brak lojalki, dobre ceny abonamentów. Internet śmiga jak należy.
    Zaletyniedrogo
  • ~xyz / 2019-10-20 17:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Całkowita ignorancja ze strony pracowników Otvarta, brak jakiejkolwiek nawet chęci do pomocy w celu wyjaśnienia i zlikwidowania problemu. Brak zasięgu, BTS-y całkowicie zapchane. Ping na poziomie 3500ms, pakiety w ogóle nie idą. A przeważnie brak całkowicie internetu.
    WadyOgólnie tragedia. Internet nie działa.
  • ~Konrad / 2019-10-16 06:42
    Ocena: 5.00 / 5
    Korzystam od kilku miesięcy i naprawdę nie ma się do czego przyczepić.
    Otvarta działa na przekaźnikach Plusa, więc zasięgu nie powinno zabraknąć nigdzie, gdzie zwykle jest.
    Transfer danych taki jaki być powinien.

    Co do komentarza niżej - @Mariusz, operator zastrzega sobie, że jego usługi świadczone są na terenie Polski, a za granicą mamy dwa darmowe pakiety roamingowe po 14 dni. Nie przeczytał Pan zasad usługi przed przejściem do Otvarta
    Zaletywszystko to, co ma dobry operator
    Wadyoferta dla ludzi mieszkających na stałe w Polsce (za granicą 2 pakiety 14 dniowe)
  • ~Mariusz / 2019-10-04 15:15
    Ocena: 1.33 / 5
    Złodziejski operator tylko dla osób nie opuszczających terenu kraju. Po przekroczeniu granicy państwa karta nie loguje się do żadnego operatora i jesteśmy pozbawieni możliwości wykonania połączenia na wet na pogotowie czy policję .
    Żenada jak 20 lat temu !
  • ~czarny / 2019-09-28 22:22
    Ocena: 5.00 / 5
    Przeniosłem dwa numery z Orange do Otvartej, same przeniesienie odbyło się błyskawicznie, rozpoczęcie współpracy nastąpi w grudniu po wygaśnięciu umów, zalety, brak umowy na długi okres, tak naprawdę nie ma znaczenia dla firmy czy płaci się dwadzieścia czy też trzydzieści złotych za korzystanie z całego pakietu jaki oferują.
    Ważne aby można było się dodzwonić bez problemów, jak będzie działał internet zobaczymy, wypowiedzenie to jeden miesiąc i to jest bardzo ważki argument, inni dostawcy tych usług łowią klientów na znacznie dłuższy czas i nie zawsze jest tak jak mówią ich konsultanci, mam swoje doświadczenia w tym temacie.
    W Orange byłem dwadzieścia pięć lat, niestety to już nie ta sama firma co na początku, a już na pewno to nie jest numer jeden jak sami się określają.
    Jeśli nowy operator się sprawdzi to przeniesiemy pozostałe numery, jeśli chodzi o opłaty aktywacyjne, część operatorów je stosuje, być może nowa firma jak okrzepnie to wyjdzie naprzeciw oczekiwaniom swoich nowych klientów i zastosuje jakieś bonifikaty, przy przeniesieniu kilkunastu numerów było by to na pewno argumentem na plus.
    Jak mam wybór to wolę wspierać rodzimy kapitał, do tej pory nie miałem takich możliwości.
    Zaletyumowa bezterminowa, wypowiedzenie jej to tylko jeden miesiąc.
    Wadyczytając opinie, podobno nie działa dobrze internet, jak jest naprawdę przekonamy się w grudniu.
  • ~Marek / 2019-09-25 06:37
    Ocena: 3.33 / 5
    Oferta wyglądała dobrze, więc półtora miesiąca temu przeniosłem tu numer. Wczoraj wróciłem do poprzedniego operatora. Problemy z zasięgiem, fatalna jakość rozmów. Prymitywnie prosta strona www, gdzie trudno cokolwiek zmienić. Z każdą sprawa trzeba dzwonić na infolinię. Sam proces przeniesienia prosty. Gdyby nie ta słaba jakość sygnału, zostałbym tu. Niestety, właściciel nie dba o sieć, dlatego Plus jest zapchany a mój przypadek nie jest odosobniony. Na przeniesieniu jestem 24 Zeta w plecy
    ZaletyOfertA
    WadyJakość sygnału lub jego częsty brak, często zanika LTE
  • ~Tomek / 2019-09-18 14:21
    Ocena: 2.33 / 5
    Na dziś mała ilość punktów sprzedaży, a czas realizacji zamówienia przez Internet to blisko tydzień.
  • ~Pamela / 2019-09-13 11:13
    Ocena: 5.00 / 5
    Nikt poza Otvartą nie ma ciekawszej oferty. Świetna cena za abonament, dużo GB, wszystko gra jak należy. Jestem bardzo zadowolona.
    ZaletyAbonament spełnia moje oczekiwania. Najlepsza oferta w kraju.
  • ~Gosia / 2019-09-12 09:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Szanowni Państwo odradzam tą firmę.. nie dajcie się nabrać na dużo GB bądź niski abonament!! Po 2 miesiącach umowy internet był bardzo wolny.. reklamacja odrzucona a gdy wypowiedziałam umowę przez ponad tydzień czasu nie miałam w ogóle internetu!!! wmawiali że problem z nadajnikiem sieci plus... lecz pytając sieci plus o mój rejon jasno i wyraźnie powiedzieli że nie mają żadnych problemów... Firma krzak odradzam !!!
  • ~Mark / 2019-09-09 16:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Ostrzegam przed tą siecią, do niedawna byłem jej przedstawicielem, przeniosłem swoje numery i zaczęły się kłopoty, niejasne regulaminy, zlikwidowano mi dwa numery bez żadnego wypowiedzenia tak na gębę po prostu, w roamingu po wykupieniu dodatkowego pakietu danych internet nie działał a opłaty nadal naliczają za każdy kilobajt, to firma krzak. Nie polecam a współpracę zerwałem bo nie chcę mieć doczynienia z firmą oszustem.
  • ~Gosia / 2019-09-04 17:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza sieć jaką miałam przyjemność posiadać! Internet oplacasz ale tak naprawdę wcale go nie masz.. fb 3 minuty się wczytuje o filmach zapomnij!!! Omijać pseudo firmę z daleka !!!
    WadyMinimalna prędkość wysyłanych i pobieranych danych...
  • ~Tadek / 2019-05-25 09:00
    Ocena: 5.00 / 5
    Opinie wystawiam po 4 miesiącach korzystania z usług tego operatora. Wszysko oceniam pozytywnie ( ceny, parametry, kontakt z BOK-iem). raz była jakaś mini awaria internetu, ale po zgłoszeniu na infolinie uzyskałem informacje co się dzieje i wszystko zostało naprawione w krótkim czasie. Najważniejsze, że reagują gdy klient zgłasza jakieś usterki. Polecam!
  • ~kuzik / 2019-04-27 15:37
    Ocena: 5.00 / 5
    Wszystkie parametry oceniam na 5 gwiazdek. Nie trzeba nawey wychodzić z domu by przeniesc tu nuer z innej sieci czy zamówić internet mobilny. Niedrogo, stabilnie, bez umowy na 2 czy 3 lata.
  • ~Anna / 2019-04-19 07:26
    Ocena: 1.67 / 5
    Zamowilam internet, ktory praktycznie nie dziala. Po kilku dniach zglaszania do BOK nic sie nie zmienilo. Strony w ogóle sie nie lądują,1 strona w kilka minut) nie mowiac juz o podlaczeniu go do monitoringu, wtedy obraz jest zamrozony
    Odradzam zakup.
    Usługę przekazan do reklamacji
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 875
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 821
T-Mobile
Ocena: 1.55, ilość opinii: 670
Plus
Ocena: 1.58, ilość opinii: 577
nju mobile
Ocena: 3.19, ilość opinii: 165
Virgin Mobile
Ocena: 2.43, ilość opinii: 148
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2506
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2226
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2084
UPC Internet
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1872
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1045
mBank
Ocena: 1.90, ilość opinii: 792