Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Beskid Media opinie

Ocena na podstawie 73 opinii

3.33 / 5

  • Parametry
    3.46
  • Cena
    3.33
  • Obsługa klienta
    3.38
  • Niezawodność
    3.25

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
strona 4 z 4
  • ~Jola / 2018-09-15 03:59
    Ocena: 2.25 / 5
    Internet dzialajacy ok. Organizacyjnie ta firma to masalkra. Technicy instalujacy sprzet to informatyczni analfabeci nie potrafiacy skonfigurowac ich wlasnego sprzetu. Biuro obslugi niby mile a z.drugiej strony nievdotrzymujacy zobowian. Typowo polski poziom obslugi czyli beznadzieja. Do cxasu podpisania umowy ok, potem masakra. Jako jedyna firma oferujaca swiatlowod wykorzystuje monopol. Ogolnie masakra
    WadyObsluga klienta
    MiejscowośćWilamowice
  • ~krzywol_pl / 2018-09-10 13:37
    Ocena: 5.00 / 5
    Internet jest szybki, trzyma parametry i bardzo łatwo się przyzwyczaić do takiego sposobu korzystania z sieci.
    Zaletyszybkość ping 1ms w grach max do 15
    Miejscowośćżywiec
  • ~klientka / 2018-07-19 12:06
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam, usługa działa bezproblemowo, szybki kontakt, internet dobrze działa nawet przy złych warunkach pogodowych, podobno wkrótce będzie światłowód. Jestem z tą firma od początku i żadnych problemów. Czekam na tv od nich.
    Zaletyszybkość internetu
    MiejscowośćRadziechowy
  • ~tom / 2018-07-12 19:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo dobry dostawca, internet śmiga bez zarzutu. Polecam
    MiejscowośćNowa Wieś
  • ~ada / 2018-07-12 19:16
    Ocena: 4.75 / 5
    Najlepszy internet w Wilamowicach. Miła obsługa. Polecam
  • ~tinkywinky / 2018-07-12 18:58
    Ocena: 5.00 / 5
    Po prostu SUPER. Wszystko jak należy, obsługa działanie usług
    MiejscowośćOsiek
  • ~leo / 2018-06-03 20:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie wiem jakim są usługodawcą bo nie korzystam z ich oferty ale sąsiadem są niedobrym.Działka w centrum Kęt(skrzyżowanie Kościuszi z M.Dąbrowskiej)jest bardzo zaniedbana z trwogą patrzymy na płoty które zarastają zielskiem.Nieskoszona trawa pyli na nasze działki przenosząc nam wszelkiej maści chwasty.Czy tak ma wyglądać dobrosąsiedztwo?
  • ~izx / 2018-04-12 13:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Śmieszna firma! Jesteśmy od 6 (prawie 7) lat z nimi. Po tym czasie żadnej promocji, żadnej zniżki, wszystko to samo co dla nowych, minus router( bo ten się nie należy) Tata zgłaszał wielokrotnie problem z routerem który ma już troche lat, ale jakoś bez odzewu. W tym tygodniu postanowił przedłużyc umowę. Płacimy 49 zł za 100mB, ale dostajemy 70mb. Oczywiście to nie wina Beskid Media a starego komputera ( podobno). Pan powiedział tacie zeby się cieszył że wogóle ma tyle ?! Gratulacje podejścia do klienta. Nowy router się nam nie należy, bo to tylko dla nowych klientów. Wiec ja pytam po co z wami zostawać? Po 6 latach mimo zgłaszania usterek, nic się nie zmienia. ,, Starzy" klinci są traktowani dużo gorzej niż nowi! Polecam także chodzić z rodzicami do biura obsługi, bo wygląda na to że starszym ludziom wciska się tu kity !!!!
    Mega nie profesjonalnie. szkoda że mieszkam tak dalego bo porozmawiałabym z wami osobiście
    Zaletyyyy ??? internet ?
    Wadyjak wyżej
    Miejscowośćkęty
  • ~KoG Fatal1sta / 2018-03-22 16:59
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo szybkie i stabilne łącze .Korzystam z usług od od wielu lat.Obecnie 600mb/s. Żadnych problemów i możliwość uzyskania zewnętrznego adresu ip i....wszystko działa wyśmienicie.Ceny fantastyczne tj relacja jakość -cena . Obsługa techniczna rewelacyjna i o zaawansowanym routingu wiedzą wszystko tj otwieranie konkretnych portów etc.Polecam
    Zaletyszybkość ,stabilność i obsługa
    MiejscowośćAndrychów
  • ~Piotr / 2018-01-17 12:25
    Ocena: 4.50 / 5
    Kilka lat temu na łączu radiowym to była masakra. Co chwile coś nie działało, a jak tylko zepsuła się pogoda to właściwie internetu nie było. Od ponad roku jestem na świetłowodzie i to jest zupełnie inny świat. Superszybko, niski ping, łącze bardzo stabilne - rano, wieczorem czy w nocy - 100Mbit cały czas. Jeśli jest wolniej, to znaczy że telefon lub komputer połączył się z ruterem po 2,4Ghz, a nie po 5Ghz.

    Z obsługa klienta nigdy nie miałem problemu, choć z drugiej strony od czasu jak jestem na światłowodzie to sie chyba z nimi nie kontaktowałem, bo i po co?
    Zalety- szybko
    - stabilnie
    - niezawodnie
    MiejscowośćKęty
  • ~Grzegorz / 2018-01-11 00:04
    Ocena: 4.50 / 5
    Mam światłowód 100/10 już chyba ze dwa lata. Wszystko działa poprawnie i zgodnie z umową. Kilka razy zdażały się przerwy w dostepie do internetu, ale trwały stosunkowo krótko. Były chyba spowodowane przyłączaniem nowych klientów do sieci.
    Zalety- niezawdność
    - niska cena
    Wady- raz musiałm prostować jakiś problem z zadłużeniem, którego nie było
    MiejscowośćPorąbka
  • ~S / 2017-12-23 23:32
    Ocena: 4.50 / 5
    Jestem bardzo zadowolony ze stabilności połączenia. Od ponad roku mam światłowód w ofercie fibernet 100mbps. Prędkośc jest zgodna z umową, trochę może brakuje większej prędkości uploadu, bo czasem kiedy chcę wgrac więcej zdjęć czy jakiś filmik to chwilę to trwa.

    Obsługa klienta na wysokim poziomie, nigdy nie miałem z nimi problemów. Cena - wiadomo, zawsze mogłoby być taniej, ale biorąc pod uwagę jakość usługi to jest naprawdę OK. Polecam
    MiejscowośćKęty
  • ~Ar / 2017-09-19 22:19
    Ocena: 4.00 / 5
    Ogólnie jestem zadowolony. Prędkość i niezawodność są na dobrym poziomie. Cena mogłaby być niższa, ale w sumie będąc u konkurencji płaciłem mniej i z jakością było różnie. W Beskidzie przynajmniej działa.
    ZaletyDobra prędkość, niski ping
    WadyTrochę drogo
    Andrychów
strona 4 z 4
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2569
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2309
VECTRA
Ocena: 1.70, ilość opinii: 2251
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 2002
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1700
Play Online
Ocena: 1.85, ilość opinii: 1569
Play
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1216
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1140
Orange Neostrada
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1073
mBank
Ocena: 1.88, ilość opinii: 908
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 837
Plus
Ocena: 1.53, ilość opinii: 826