Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Beskid Media opinie

Ocena na podstawie 65 opinii

3.35 / 5

  • Parametry
    3.50
  • Cena
    3.35
  • Obsługa klienta
    3.36
  • Niezawodność
    3.28

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Paweł / 2018-12-23 22:24
    Ocena: 2.50 / 5
    Wykupione 100 mb/sc ale przy każdym teście (zalecanym przez beskid media) max 30 przy oglądaniu filmów na internecie porażka. Gry multiplayer porażka ze względu na ping, wezwani serwisanci stwierdzili że wszystko OK przy czym jeden polecił grę na single player.... telewizja ok
    MiejscowośćKęty
  • ~Renia 60 / 2018-12-17 16:46
    Ocena: 4.75 / 5
    Usługa niezawodna,obsługa abonenta życzliwa i rzeczowa.
    Polecam z czystym sumieniem.
    MiejscowośćKęty
  • ~krzywolek / 2018-11-27 11:49
    Ocena: 5.00 / 5

    Jestem zadowolona z usługi. Skorzystałam z promocji internet 200 Mb/s. Śmiga jak ta lala. Obsługa telefoniczna bez zarzutu. Potrzebowałam pomocy przy zmianie pakietu. Załatwiłam wszystko przez telefon.POLECAM
    Zaletycena niezawodnosc szybkość
    WadyBrak
    Miejscowośćżywiec
  • ~Mona / 2018-11-27 11:22
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo dobrze działa , szybciutko ????
    Przystojni serwisanci ????
    Jestem mega zadowolona i nie opuszcze was nigdy ????☺????
    Buziaki ????????????????
    ZaletyMega szybkość ????
    WadyNiema ????
    MiejscowośćFrydrychowice
  • ~Malan / 2018-11-27 10:47
    Ocena: 4.75 / 5
    Zawsze sprawna obsługa i szybki serwis. Niedługo będę zwiększał prędkość mojego internetu i mam też nadzieję że bedzie to przebiegało tak sprawnie jak zawsze ????
    MiejscowośćBulowice
  • ~Buła / 2018-11-27 10:12
    Ocena: 4.50 / 5
    Wszystko w najlepszym porządku.Obsluga też bardzo miła i stara się szybko rozwiązać problem (jakiś problem był na linii)jeszcze przed zakończeniem zadzwonili i poinformowali że do 10 minut wszystko będzie w porządku i tak było.Mam 400 mb/s i również TV i wszystko działa wyśmienicie.Teraz tylko czekac na telewizję 4K.Polecam.
    ZaletySzybkość bezawaryjnosc
    WadyNa razie brak.
    MiejscowośćTrzebinia k Żywca
  • ~Pawel / 2018-11-23 16:33
    Ocena: 5.00 / 5
    Najlepiej działający internet i TV w okolicy. Polecam !!
    MiejscowośćCzaniec
  • ~Piotr / 2018-11-18 19:51
    Ocena: 1.75 / 5
    Parametry niby dobre ,ale szału nie ma. Cena nie jest konkurencyjna. Obsługa beznadziejna. Co z tego że miła gdy nic z tego nie wynika. Od trzech miesięcy proszę o usunięcie usterki i nic pomimo wymiany dekodera. Jeżeli chodzi o internet jest w miarę ok natomiast telewizji nie da się oglądać w weekendy (ciągle zrywa)
    ZaletyInternet
    WadyJakość sygnału tv i beznadziejna obsługa
    MiejscowośćInwałd
  • ~Anna Z / 2018-11-17 13:45
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo polecam, przemila obsluga, internet smiga, mysle nad dobraniem telewizji, polecam!
    ZaletyNiska cena w stosunku do świetnej prędkości internetu, bardzo miła obsługa!
    WadyBrak
    MiejscowośćGilowice
  • ~Tomek / 2018-11-07 09:21
    Ocena: 4.75 / 5
    Minus za czas oczekiwania na światłowód. Czekałem ponad 2 lata ale już jest i jestem mega zadowolony, wziąłem 400 mb/s i jest ok wystarcza mi, czasem na speed teście po kablu mam pobieranie ponad 400 także super, pingi niskie. Ogólnie polecam.
    Zaletyszybkość, niezawodność, obsługa klienta
    Wadyumowa mogła by być na czas nie określony, jak ktoś jest zadowolony to i tak zostanie a nie ma poczucia związania ;
    MiejscowośćKobiernice
  • ~Michał / 2018-11-06 10:33
    Ocena: 5.00 / 5
    Korzystam od 8 lat. Od kilku lat na światłowodzie. Wiadomo, że przez te kilka lat były pojedyncze przypadki przerw w działaniu usługi, ale reakcja zawsze była szybka. Z czystym sumieniem polecam.
    ZaletyPodejście do klienta.
    WadyNa tę chwilę brak.
    MiejscowośćWadowice
  • ~Emilka / 2018-11-06 09:26
    Ocena: 5.00 / 5
    Ogólnie najlepszy Internet w okolicy. Mam światłowód, działa bez zarzutu. Polecam!
    Zaletyszybkość łącza
    MiejscowośćKęty
  • ~Jola / 2018-09-15 03:59
    Ocena: 2.25 / 5
    Internet dzialajacy ok. Organizacyjnie ta firma to masalkra. Technicy instalujacy sprzet to informatyczni analfabeci nie potrafiacy skonfigurowac ich wlasnego sprzetu. Biuro obslugi niby mile a z.drugiej strony nievdotrzymujacy zobowian. Typowo polski poziom obslugi czyli beznadzieja. Do cxasu podpisania umowy ok, potem masakra. Jako jedyna firma oferujaca swiatlowod wykorzystuje monopol. Ogolnie masakra
    WadyObsluga klienta
    MiejscowośćWilamowice
  • ~krzywol_pl / 2018-09-10 13:37
    Ocena: 5.00 / 5
    Internet jest szybki, trzyma parametry i bardzo łatwo się przyzwyczaić do takiego sposobu korzystania z sieci.
    Zaletyszybkość ping 1ms w grach max do 15
    Miejscowośćżywiec
  • ~klientka / 2018-07-19 12:06
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam, usługa działa bezproblemowo, szybki kontakt, internet dobrze działa nawet przy złych warunkach pogodowych, podobno wkrótce będzie światłowód. Jestem z tą firma od początku i żadnych problemów. Czekam na tv od nich.
    Zaletyszybkość internetu
    MiejscowośćRadziechowy
  • ~tom / 2018-07-12 19:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo dobry dostawca, internet śmiga bez zarzutu. Polecam
    MiejscowośćNowa Wieś
  • ~ada / 2018-07-12 19:16
    Ocena: 4.75 / 5
    Najlepszy internet w Wilamowicach. Miła obsługa. Polecam
  • ~tinkywinky / 2018-07-12 18:58
    Ocena: 5.00 / 5
    Po prostu SUPER. Wszystko jak należy, obsługa działanie usług
    MiejscowośćOsiek
  • ~leo / 2018-06-03 20:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie wiem jakim są usługodawcą bo nie korzystam z ich oferty ale sąsiadem są niedobrym.Działka w centrum Kęt(skrzyżowanie Kościuszi z M.Dąbrowskiej)jest bardzo zaniedbana z trwogą patrzymy na płoty które zarastają zielskiem.Nieskoszona trawa pyli na nasze działki przenosząc nam wszelkiej maści chwasty.Czy tak ma wyglądać dobrosąsiedztwo?
  • ~izx / 2018-04-12 13:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Śmieszna firma! Jesteśmy od 6 (prawie 7) lat z nimi. Po tym czasie żadnej promocji, żadnej zniżki, wszystko to samo co dla nowych, minus router( bo ten się nie należy) Tata zgłaszał wielokrotnie problem z routerem który ma już troche lat, ale jakoś bez odzewu. W tym tygodniu postanowił przedłużyc umowę. Płacimy 49 zł za 100mB, ale dostajemy 70mb. Oczywiście to nie wina Beskid Media a starego komputera ( podobno). Pan powiedział tacie zeby się cieszył że wogóle ma tyle ?! Gratulacje podejścia do klienta. Nowy router się nam nie należy, bo to tylko dla nowych klientów. Wiec ja pytam po co z wami zostawać? Po 6 latach mimo zgłaszania usterek, nic się nie zmienia. ,, Starzy" klinci są traktowani dużo gorzej niż nowi! Polecam także chodzić z rodzicami do biura obsługi, bo wygląda na to że starszym ludziom wciska się tu kity !!!!
    Mega nie profesjonalnie. szkoda że mieszkam tak dalego bo porozmawiałabym z wami osobiście
    Zaletyyyy ??? internet ?
    Wadyjak wyżej
    Miejscowośćkęty
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2514
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2247
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2096
UPC Internet
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1896
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1684
Play Online
Ocena: 1.87, ilość opinii: 1483
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1050
Play
Ocena: 1.48, ilość opinii: 925
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 848
mBank
Ocena: 1.92, ilość opinii: 814
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 699
Plus
Ocena: 1.58, ilość opinii: 617