Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Beskid Media opinie

Ocena na podstawie 73 opinii

3.33 / 5

  • Parametry
    3.46
  • Cena
    3.33
  • Obsługa klienta
    3.38
  • Niezawodność
    3.25

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Mielarka / 2020-05-22 14:12
    Ocena: 4.25 / 5
    Światłowód działabo lata świetlne od UPC Orange cze innego dziadostwa. Ping stabilny na poziomie 40ms.
    ZaletyBardzo szybki i stabilny, o wiele lepszy od konkurencji.
    WadyZdarza się bardzo rzadko przerwa w dostawie.
    MiejscowośćBulowice
  • ~Magda666 / 2020-05-15 18:42
    Ocena: 1.00 / 5
    internet zanika, jest slaby pomimo dobrego pakietu
    Zaletynie ma
    Wadyta firma istnieje
    MiejscowośćWieprz
  • ~ptak / 2020-04-01 21:33
    Ocena: 2.00 / 5
    Upadają z biegiem czasu, jeśli chodzi o jakość połączenia. BOK to kpina włącznie z pyskatą panienką na infolinii. Brak słów. Jestem od początku z nimi i ani jednego gestu za lojalke. Dobrze ze jest jeszcze UPC i Orange.
    Zaletymało zalet
    Wadydużo by tu pisać, pingi kosmiczne, rozłączenia, itp.
    MiejscowośćKęty
  • ~Jarflo / 2020-03-23 08:37
    Ocena: 1.50 / 5
    Wiecznie zawierająca się tv i kompletny brak obsługi klienta. Tel tylko automat żeby nie było połączeń
    MiejscowośćAndrychów
  • ~Kamil / 2020-03-16 19:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet z Afryki brak stałego łącza internet co chwile rozłącza pinguje nie wiem za co płace
    MiejscowośćKęty
  • ~bobi / 2020-02-19 19:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Najpierw bez zgody wszystkich współwłaścicieli na terenie prywatnym założyli sobie kabel. Teraz weszli na ten teren jak do siebie i przy okazji drabiną porysowali samochód. Wysłałem do nich maila ale nikt nie raczył na niego odpowiedzieć. Zachowują się jak Putin na Krymie.
  • ~Oli / 2020-02-10 08:40
    Ocena: 5.00 / 5
    Dobra jakość usług, telewizja online jest dużym plusem. Po kablu internet śmiga.
    Zaletyszybkie prędkości
    Wadymało kanałów w tv online
    MiejscowośćGilowice
  • ~JA / 2020-02-02 08:40
    Ocena: 3.00 / 5
    Zazwyczaj wszystko zawsze działało ale od jakiegoś czasu często są awarię internetu a jak nie internet to znowu telewizji i najlepsze jest to ,że wypada to zawsze weekendy i nawet się nie opłaca dzwonić bo i tak nikt nie odbiera
    ZaletySzybki internet
    WadyAwarię telewizji
    MiejscowośćKozy
  • ~Zxxx / 2020-01-24 15:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Od 2019 roku internet to kpina mam od zalozenia firmy ten internet i nawet grosza zniżki za stałego klienta nie dostałem , mam nadzieje ze szybko upadną bo nawet internet nie chce łączyć wiec gdzie dopiero wypowiedzieć się o korzystaniu z niego . dramat
    ZaletyŻadne
    WadyWszystki
    MiejscowośćKęty
  • ~Jogi / 2020-01-24 02:46
    Ocena: 2.25 / 5
    Infolinia w razie awarii w nocy to jakaś kpina.Przez godzinę jesteś 4 i prosimy o cierpliwość.Ktos chyba śpi,bo chyba nie rozmawia z klientem przez godzinę?
    MiejscowośćKozy
  • ~Krystian / 2020-01-12 14:55
    Ocena: 1.00 / 5
    To był dobry internet ale kiedyś. Teraz to jeden z najgorszych w okolicy. Szybkość łączą co chwilę spada do 1/2 ms
    MiejscowośćBujaków
  • ~JG / 2019-07-29 22:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Telewizja to porażka -od zainstalowania w miesiącu marccu 2019 ciągłe usterki , zawiesza się, serwisanci już byli z 5 razy ,żadnego efektu, jest chwilę dobrze , jesteśmy bezsilni ,chyba trzeba zerwać umowę.
    Zaletybrak
    Wadyporażka
    MiejscowośćPolanka Wielka
  • ~Pentelek1 / 2019-07-04 08:15
    Ocena: 4.75 / 5
    Zdecydowanie najlepszy dostawca internetu w rejonie ????
    ZaletySzybki i działający bezproblemowo.
    WadyBrak
    MiejscowośćWadowice
  • ~Batrix / 2019-06-20 10:51
    Ocena: 3.50 / 5
    Ciągłe problemy z prędkością łącza. Co jakiś czas internet zwalnia z ok 10-15 MB/s do zawrotnych 50 Kb/s, taki stan potrafi się utrzymywać nawet przez tydzień. Nie ma tygodnia, kiedy nie pojawiłby się podobny problem.
    MiejscowośćBulowice
  • ~Oliwia / 2019-06-17 18:07
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo miła i pomocna obsługa oraz szybki internet
    ZaletySzybki internet
    WadyBez wad
    MiejscowośćNowa Wieś
  • ~TY NO NW CO TEN PAN WIECZOREM ROBI / 2019-06-11 22:50
    Ocena: 3.25 / 5
    Nie wiem czy ten pan kable gryzie od 22 bo statystycznie od tej godziny internet zwalnia i go wywala.
    MiejscowośćKozy
  • ~Wściekły Klient / 2019-06-02 20:55
    Ocena: 1.75 / 5
    Sciek to mało powiedziane cały czas wywala internet a jak juz wywala to wszystkim w okolicy
    ZaletyWady
    WadyWszystko
    MiejscowośćPolanka Wielka
  • ~Paweł / 2019-05-21 18:10
    Ocena: 4.75 / 5
    Witam,
    Przed napisaniem opinii chciałbym zaznaczyć że jestem osobą wymagającą i nie znosząca wszelakiej tandety.
    Śmiało mogę powiedzieć że Beskid Media jest poważną firmą ceniącą sobie klientów.
    W ofercie Beskid Media mają internet światłowodowy 800mb/s na który się skusiłem.
    Umówiliśmy się na wizytę, przyjechał miły Pan Wojciech zajmującym się montażem internetu światłowodowego.
    Sprawdziliśmy na moim komputerze czy aby na pewno jest tak szybkie łącze jak reklamują.
    Powiem tak... Miazga!
    Miałem włączone 2 telefony, telewizor netflix z w łączonym filmem 4k jak i komputer stacjonarny przeznaczony do gier.Wszystko szło bez najmniejszego problemu.
    Ale idąc dalej posunąłem się jeszcze o krok przed podpisaniem umowy.
    Z Panem Wojciechem, sprawdziliśmy stabilność przy tak dużym obciążeniu czy jest stabilne łącze i czy nie traci pakietów.
    Również sprawdziliśmy ping ponieważ w grach jest on bardzo ważny.
    A tu miła niespodzianka nie ważne czy komputer przy moich gabarytach jest obciążony czy nie, ping nie skacze i jest taki sam!
    Nie jest to absolutnie żadna reklama czy coś, jestem po prostu szczęściarzem że wybrałem akurat tak profesjonalną firmę jaką jest Beskid Media.
    I śmieszy mnie co niektórzy ludzie piszą... Zawsze można zrezygnować po 2 tygodniach z usługi a nie pisać zbędne opinie. POZDRAWIAM
    MiejscowośćPorąbka
  • ~Irek / 2019-05-14 17:16
    Ocena: 4.75 / 5
    Na wstępnie wspomnę, że jestem nowym klientem, który przygodę z Beskid Media rozpoczął niedawno. Jestem bardzo zadowolony z ich usług i nie rozumiem zarzutów niektórych (zapewne to JEDNA I TA SAMA OSOBA) ludzi. Nie spotkałem się z przerwami w dostawie sygnału, nawet TV śmiga kiedy na zewnątrz jest spory wiatr. Ludzie, szczerze? Jak się wam coś nie podoba to jest masa konkurencji, więc po co pisać takie kłamstwa? Lepiej zrezygnować jak wam coś się nie podoba, a nie psuć opinię rzetelnej firmie.
    Zaletysprawny serwis, brak przerw w sygnale, WIFI ŚMIGA!
    Wadyopłata aktywacyjna na poziomie 100zl i 200zl-ale za taką jakość usług WARTO i słaby interfejs po uruchomieniu telewizji
    MiejscowośćHecznarowice
  • ~Kuba / 2019-05-09 17:42
    Ocena: 1.25 / 5
    Nie polecam bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo internetu sieciowego zasięg liczy się w centymetrach a za ścianą już sieci nie ma obsługa klienta brak tragiczna miesiąc sprawdzają mapy czy da się podłączyć światłowód cena bardzo wysoka jak za tą jakość taki internet to powinni mi płacić za używanie tego. Sprawdzałem szybkość na teście internetu.
    Pobieranie 5MB wysyłanie 0,01 MB ping 2035 rekord po prostu
    ZaletyBrakkkkk
    WadyNie polecam
    MiejscowośćAndrychów
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2569
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2309
VECTRA
Ocena: 1.70, ilość opinii: 2251
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 2002
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1700
Play Online
Ocena: 1.85, ilość opinii: 1569
Play
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1216
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1140
Orange Neostrada
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1073
mBank
Ocena: 1.88, ilość opinii: 908
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 837
Plus
Ocena: 1.53, ilość opinii: 826