Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Beskid Media opinie

Ocena na podstawie 65 opinii

3.35 / 5

  • Parametry
    3.50
  • Cena
    3.35
  • Obsługa klienta
    3.36
  • Niezawodność
    3.28

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Zxxx / 2020-01-24 15:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Od 2019 roku internet to kpina mam od zalozenia firmy ten internet i nawet grosza zniżki za stałego klienta nie dostałem , mam nadzieje ze szybko upadną bo nawet internet nie chce łączyć wiec gdzie dopiero wypowiedzieć się o korzystaniu z niego . dramat
    ZaletyŻadne
    WadyWszystki
    MiejscowośćKęty
  • ~Jogi / 2020-01-24 02:46
    Ocena: 2.25 / 5
    Infolinia w razie awarii w nocy to jakaś kpina.Przez godzinę jesteś 4 i prosimy o cierpliwość.Ktos chyba śpi,bo chyba nie rozmawia z klientem przez godzinę?
    MiejscowośćKozy
  • ~Krystian / 2020-01-12 14:55
    Ocena: 1.00 / 5
    To był dobry internet ale kiedyś. Teraz to jeden z najgorszych w okolicy. Szybkość łączą co chwilę spada do 1/2 ms
    MiejscowośćBujaków
  • ~JG / 2019-07-29 22:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Telewizja to porażka -od zainstalowania w miesiącu marccu 2019 ciągłe usterki , zawiesza się, serwisanci już byli z 5 razy ,żadnego efektu, jest chwilę dobrze , jesteśmy bezsilni ,chyba trzeba zerwać umowę.
    Zaletybrak
    Wadyporażka
    MiejscowośćPolanka Wielka
  • ~Pentelek1 / 2019-07-04 08:15
    Ocena: 4.75 / 5
    Zdecydowanie najlepszy dostawca internetu w rejonie ????
    ZaletySzybki i działający bezproblemowo.
    WadyBrak
    MiejscowośćWadowice
  • ~Batrix / 2019-06-20 10:51
    Ocena: 3.50 / 5
    Ciągłe problemy z prędkością łącza. Co jakiś czas internet zwalnia z ok 10-15 MB/s do zawrotnych 50 Kb/s, taki stan potrafi się utrzymywać nawet przez tydzień. Nie ma tygodnia, kiedy nie pojawiłby się podobny problem.
    MiejscowośćBulowice
  • ~Oliwia / 2019-06-17 18:07
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo miła i pomocna obsługa oraz szybki internet
    ZaletySzybki internet
    WadyBez wad
    MiejscowośćNowa Wieś
  • ~TY NO NW CO TEN PAN WIECZOREM ROBI / 2019-06-11 22:50
    Ocena: 3.25 / 5
    Nie wiem czy ten pan kable gryzie od 22 bo statystycznie od tej godziny internet zwalnia i go wywala.
    MiejscowośćKozy
  • ~Wściekły Klient / 2019-06-02 20:55
    Ocena: 1.75 / 5
    Sciek to mało powiedziane cały czas wywala internet a jak juz wywala to wszystkim w okolicy
    ZaletyWady
    WadyWszystko
    MiejscowośćPolanka Wielka
  • ~Paweł / 2019-05-21 18:10
    Ocena: 4.75 / 5
    Witam,
    Przed napisaniem opinii chciałbym zaznaczyć że jestem osobą wymagającą i nie znosząca wszelakiej tandety.
    Śmiało mogę powiedzieć że Beskid Media jest poważną firmą ceniącą sobie klientów.
    W ofercie Beskid Media mają internet światłowodowy 800mb/s na który się skusiłem.
    Umówiliśmy się na wizytę, przyjechał miły Pan Wojciech zajmującym się montażem internetu światłowodowego.
    Sprawdziliśmy na moim komputerze czy aby na pewno jest tak szybkie łącze jak reklamują.
    Powiem tak... Miazga!
    Miałem włączone 2 telefony, telewizor netflix z w łączonym filmem 4k jak i komputer stacjonarny przeznaczony do gier.Wszystko szło bez najmniejszego problemu.
    Ale idąc dalej posunąłem się jeszcze o krok przed podpisaniem umowy.
    Z Panem Wojciechem, sprawdziliśmy stabilność przy tak dużym obciążeniu czy jest stabilne łącze i czy nie traci pakietów.
    Również sprawdziliśmy ping ponieważ w grach jest on bardzo ważny.
    A tu miła niespodzianka nie ważne czy komputer przy moich gabarytach jest obciążony czy nie, ping nie skacze i jest taki sam!
    Nie jest to absolutnie żadna reklama czy coś, jestem po prostu szczęściarzem że wybrałem akurat tak profesjonalną firmę jaką jest Beskid Media.
    I śmieszy mnie co niektórzy ludzie piszą... Zawsze można zrezygnować po 2 tygodniach z usługi a nie pisać zbędne opinie. POZDRAWIAM
    MiejscowośćPorąbka
  • ~Irek / 2019-05-14 17:16
    Ocena: 4.75 / 5
    Na wstępnie wspomnę, że jestem nowym klientem, który przygodę z Beskid Media rozpoczął niedawno. Jestem bardzo zadowolony z ich usług i nie rozumiem zarzutów niektórych (zapewne to JEDNA I TA SAMA OSOBA) ludzi. Nie spotkałem się z przerwami w dostawie sygnału, nawet TV śmiga kiedy na zewnątrz jest spory wiatr. Ludzie, szczerze? Jak się wam coś nie podoba to jest masa konkurencji, więc po co pisać takie kłamstwa? Lepiej zrezygnować jak wam coś się nie podoba, a nie psuć opinię rzetelnej firmie.
    Zaletysprawny serwis, brak przerw w sygnale, WIFI ŚMIGA!
    Wadyopłata aktywacyjna na poziomie 100zl i 200zl-ale za taką jakość usług WARTO i słaby interfejs po uruchomieniu telewizji
    MiejscowośćHecznarowice
  • ~Kuba / 2019-05-09 17:42
    Ocena: 1.25 / 5
    Nie polecam bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo internetu sieciowego zasięg liczy się w centymetrach a za ścianą już sieci nie ma obsługa klienta brak tragiczna miesiąc sprawdzają mapy czy da się podłączyć światłowód cena bardzo wysoka jak za tą jakość taki internet to powinni mi płacić za używanie tego. Sprawdzałem szybkość na teście internetu.
    Pobieranie 5MB wysyłanie 0,01 MB ping 2035 rekord po prostu
    ZaletyBrakkkkk
    WadyNie polecam
    MiejscowośćAndrychów
  • ~Kuba / 2019-04-29 16:51
    Ocena: 2.25 / 5
    Mam internet sieciowy który działa tak że nie wiadomo czy odcieli czy co raz jest raz nie ma a i przez ścianę to już nawet sieci nie pokazuje nie polecam a sprawdzają czy się światłowód da podpiąć już 3 tyg
    ZaletyBrak
    WadyNie polecam
    MiejscowośćAndrychów
  • ~Małgorzata / 2019-03-28 12:33
    Ocena: 1.75 / 5
    Po przejściu na światłowód i wymianie routera/modemu występuje nieustannie konflikt adresu IP. Dział techniczny nie radzi sobie z tym i w końcu po kilku zgłoszeniach uznał, że to jest wina po naszej stronie. Adres IP mamy ustawiony automatycznie, a nie ręcznie; nie mamy dostępu do konfiguracji routera. Ewidentnie problem jest po stronie Beskid media (w samym routerze jako urządzeniu lub/i w konfiguracji) tylko nie potrafią się do tego przyznać. Najprościej zwalić na Klienta.
    MiejscowośćKęty
  • ~Kruszon / 2019-03-27 19:52
    Ocena: 4.75 / 5
    Witam,
    Przed napisaniem opinii chciałbym zaznaczyć że jestem osobą wymagającą i nie znosząca wszelakiej tandety.
    Śmiało mogę powiedzieć że Beskid Media jest poważną firmą ceniącą sobie klientów.
    W ofercie Beskid Media mają internet światłowodowy 800mb/s na który się skusiłem.
    Umówiliśmy się na wizytę, przyjechał miły Pan Wojciech zajmującym się montażem internetu światłowodowego.
    Sprawdziliśmy na moim komputerze czy aby na pewno jest tak szybkie łącze jak reklamują.
    Powiem tak... Miazga!
    Miałem włączone 2 telefony, telewizor netflix z w łączonym filmem 4k jak i komputer stacjonarny przeznaczony do gier.Wszystko szło bez najmniejszego problemu.
    Ale idąc dalej posunąłem się jeszcze o krok przed podpisaniem umowy.
    Z Panem Wojciechem, sprawdziliśmy stabilność przy tak dużym obciążeniu czy jest stabilne łącze i czy nie traci pakietów.
    Również sprawdziliśmy ping ponieważ w grach jest on bardzo ważny.
    A tu miła niespodzianka nie ważne czy komputer przy moich gabarytach jest obciążony czy nie, ping nie skacze i jest taki sam!
    Nie jest to absolutnie żadna reklama czy coś, jestem po prostu szczęściarzem że wybrałem akurat tak profesjonalną firmę jaką jest Beskid Media.
    I śmieszy mnie co niektórzy ludzie piszą... Zawsze można zrezygnować po 2 tygodniach z usługi a nie pisać zbędne opinie. POZDRAWIAM
    Zalety
    MiejscowośćPorąbka
  • ~Gośka / 2019-02-13 12:02
    Ocena: 2.75 / 5
    1,5 roku temu będąc przed remontem po raz kolejny beskid media zrobiła podłączenie do mieszkania. Wykuliśmy rowki i pod tynkiem zostało schowane okablowanie. Teraz trzeba położyć światłowód (nie wchodzą w grę korytka czy kabel na ścianie), zostaje znowu kucie 2 pomieszczeń.
    Firma popisuje się tym ilu Klientów podłączyła tylko czy zastanowiła się w jaki sposób? Klient dla nich to plac budowy!
    Przed zawarciem nowej umowy na pytanie czy trzeba coś zmieniać w mieszkaniu usłyszałam, że nie. Wprowadzanie w błąd.
    Niby kładą światłowody, ale bez jakiegokolwiek planu przyszłościowego.
  • ~Daria / 2019-01-24 13:18
    Ocena: 5.00 / 5
    polecam Internet nie zacina się, szybko otwierają się strony i ściągają filmy
    Zaletynie zacina się, szybko otwierają się strony i ściągają filmy
    Wadynie zauważalne
    MiejscowośćGilowice
  • ~Grzegorz / 2019-01-14 21:42
    Ocena: 2.25 / 5
    Wymieniałem tuner TV trzy razy i nadal się wiesza i to nawet na kilka minut i standardem jest komunikacja pilota z tunerem trzeba kilka razy klikać zanim załapie a co do parametrów to mam niby 200setke ale niestety są dni że szkoda gadać. Telewizja w umowie HD ale niestety tuner i to nowy model obsługuje HD Ready 1366x768 moim zdaniem czyste cwaniactwo . Obsługa niby miła ale to nie gwarancja że zawsze i wszystko będzie załatwione dobrze. Jestem w tej firmie od początku przejęli mnie ze SkyNetsem z Osieka i zauważam że firma w miarę powiększania się traci systematycznie na jakości obsługi klienta, wypadało by doceniać i tych nowych ale przede wszystkim tych co zostają na lata z Wami a w tym aspekcie dajecie "ciała". Ja rozważam przejście do konkurencji(mam ich światłowód na słupie przed domem) i zrobię to pod koniec obecnej umowy.
    Zaletybrak przerw w usłudze
    Wadywymienione w opinii
    MiejscowośćWieprz
  • ~Andrzej / 2018-12-28 17:20
    Ocena: 5.00 / 5
    Pierwszy dostawca internetowy z którego jestem w pełni zadowolony. Pełna profeska. Gratuluję oby tak dalej.
    ZaletyNiezawodność,fachodwa i miła obsługa.
    WadyBrak
    MiejscowośćKozy
  • ~K. W / 2018-12-28 14:18
    Ocena: 5.00 / 5
    Wszystko w najlepszym porządku. Internet stabilny, TV nie zrywa, klatkuje itp. Cena przystepna
    MiejscowośćWitkowice
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2514
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2247
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2096
UPC Internet
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1895
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1684
Play Online
Ocena: 1.87, ilość opinii: 1483
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1050
Play
Ocena: 1.48, ilość opinii: 925
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 848
mBank
Ocena: 1.92, ilość opinii: 814
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 699
Plus
Ocena: 1.58, ilość opinii: 617