Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Park Rosenau Jarnołtówek opinie

Ocena na podstawie 71 opinii

4.72 / 5

  • Poziom cen
    4.66
  • Obsługa klienta
    4.74
  • Atrakcje
    4.77

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Sandrako / 2017-04-28 11:21
    Ocena: 5.00 / 5
    Park po prostu super! Zaskoczenia całkowite, bo nie spodziewaliśmy takiego standardu. Świetna obsługa, zawsze pomocna, z uśmiechem na twarzy. Pyszne jedzenie w tawernie- warto wpaść. Atrakcji co nie miara i to takie, że nie sposób zwiedzić w jeden dzień. Bardzo polecamy!
  • ~tess / 2017-04-21 14:35
    Ocena: 5.00 / 5
    Warto odwiedzić, zwłaszcza jeśli mamy dzieci, które są głodne rozrywki iu ciekawych interaktywnych atrakcji. Genialne miejsce na rodzinny wypad. Bardzo nam się podobało. Świetne ruchome zwierzęta, wszystko działa, sprawne i zadbane.
  • ~Donata / 2017-04-12 15:12
    Ocena: 5.00 / 5
    Zaginione miasteczko rosenau robi wrażenie nie tylko na dzieciach, ale na dorosłych też. Tak dużo atrakcji nie widzieliśmy jeszcze w żadnych parku rozrywki! Nie sposób skorzystać ze wszystkiego w jeden dzień. Wydaje mi się, że obejrzeliśmy połowę. Dzieci zachwycone. Atrakcje interaktywne, fajne kino z efektami specjalnymi, wieelki basen i dmuchany pałac- to tylko skromna część, którą zobaczyliśmy. Warto!
  • ~Marianna / 2017-04-05 13:18
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem zachwycona tym miasteczkiem rozrywki! Znalazłam się w nich trochę przez przypadek i nie spodziewałam się tylu fantastycznych atrakcji i niezapomnianych wrażeń! Moje dzieci przepadły we wielkim dmuchanym zamku- największym w jakim do tej pory byliśmy. Świetne kino z efektami 7d, poza tym warto zobaczyć sztolnię i kopalnię złota. Fajny ogród wodny z pompami wodnymi i interaktywne zwierzęta w jaskini dzikich zwierząt. Park na szóstkę :)
  • ~Klaudiaga / 2017-03-29 17:48
    Ocena: 5.00 / 5
    Odwiedziłam z dziećmi to miasteczko trochę przypadkiem, ale wyszło z tego bardzo miłe rodzinne popołudnie w parku pełnym atrakcji. Naprawdę jestem pod wrażeniem, że można zrobić tak ciekawy park, z pomysłem, z atrakcjami, które przyciągną i dzieci, i młodzież, i dorosłych. Fajnie pomyślane, zadbane miejsce. Dla dzieci jak znalazł!
  • ~Nattasz / 2017-03-23 12:03
    Ocena: 5.00 / 5
    Udane popołudnie rodzinne w parku Rosenau. Skorzystaliśmy z większości atrakcji- na wszystko nie starczyło czasu, bo park jest duży i oferuje dużo atrakcji. Bardzo fajnie przemyślany, tak żeby zaciekawić dzieciaki, tematyczne stanowiska, wielki dmuchany zamek dla maluchów i tawerna dla dorosłych. Dla nas super.
  • ~Alan1 / 2017-03-15 11:18
    Ocena: 5.00 / 5
    Zaginione miasteczko rosenau jest położone bardzo blisko hotelu, w którym nocowaliśmy dlatego postanowiliśmy skorzystać z okazji i je odwiedzić. Podobało nam się, naszym dzieciom również, a to chyba najlepsza rekomendacja. Miasteczko jest spore, oferuje dużo atrakcji, więc radzę zarezerwować sobie całe popołudnie. Polecamy rodzinom z dziećmi- będą zachwycone.
  • ~Emilia / 2017-03-08 16:22
    Ocena: 5.00 / 5
    Nie spodziewałam się tylu fantastycznych atrakcji skupionych w jednym miejscu! Nadal jestem pod wielkim wrażeniem tego miejsca i serdecznie polecam odwiedzić ten park, zwłaszcza jeśli wybieramy się z dziećmi. Park obfituje w atrakcje dla każdego. Super park linowy! Bardzo fajny ogród wodny z pompami, wielki basen, lodowisko, świetne kino 7d z efektami specjalnymi i pyszne jedzenie w Tawernie. Według mnie miejsce na szóstkę :)
  • ~Irek / 2017-03-07 10:53
    Park jak najbardziej na miarę tego co oczekujemy od miejsca rozrywki!
    Znajduje się na dość sporym terenie,gdzie można znaleźć atrakcje zarówno dla dzieci jak i dorosłych :)
    Jak dla mnie świetna zabawa była w parku linowym,a do tego inne atrakcje jak np.wizyta w kinie 7D
    Polecam!
  • ~Ewelinaw / 2017-03-01 18:36
    Ocena: 5.00 / 5
    Zaginione Miasteczko Rosenau odwiedziłam jesienią, kiedy nie było już tak dużo gości i to był strzał w dziesiątkę. Nie było kolejek do kasy i tłumów przy atrakcjach. Park ciekawie zaprojektowany, przemyślany, z wieloma atrakcjami. Właściwie dla każdego.
  • ~Agatakk / 2017-02-22 13:00
    Ocena: 5.00 / 5
    Zaginione Miateczko Rosenau- świetne miejsce dla całej rodziny lub grupy przyjaciół na spędzenie wspólnie popołudnia. Każdy znajdzie tam atrakcje dla siebie i każdy będzie miał co robić. Na mnie ogromne wrażenie wywarły edukacyjne interaktywne atrakcje i niesamowte kino 7d. Warto zobaczyć.
  • ~Amelia / 2017-02-15 16:44
    Ocena: 5.00 / 5
    Miasteczko Rosneau leży bardzo blisko hotelu, w którym spędzałam weekend, więc skorzystałam z okazji i się tam wybrałam. Miasteczko nie tylko dla dzieci! Mnie się w nim niesamowicie podobało, bawiłam się świetnie i skorzystałam z wiekszości atrakcji. Wielki plus za to, że myślą nie tylko o najmłodszych gościach, ale o tych starszych również :)
  • ~Daga / 2017-02-09 12:59
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem oczarowana hotelem samym w sobie, jak i jego położeniem. Spędziłam w nim wraz z rodziną bardzo miły weekend i polecam każdemu, kto szuka reklaksu i luksusu w ładnym otoczeniu za rozsądne pieniądze. Hotel całkowicie spełnił moje oczekiwania. Na uwagę zasługuje fantastyczne spa i przepyszne jedzenie. Warto się tam wybrać!
  • ~Karolina / 2017-02-01 14:54
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam z całego serca! Przemiła obsługa parku, uśmiechnięta, otarta na gości, pomocna i fachowa. Aż chce się tam przebywać! Wszystkie sprzęty zadbane, kolorowe, sprawne i często zaskakujące :) Świetne miejsce dla całej rodziny.
  • ~Danika / 2017-01-27 12:59
    Ocena: 5.00 / 5
    Wizyta w parku rosrywki Rosenau umiliła nam pobyt w hotelu Gorzelanny, który położóny jest bardzo blisko Rosenau. Bardzo nam się podobało w tym miasteczku i polecamy spędzenie w nim rodzinnego popołudnia. Super fajne atrakcje, miła obsługa, głośna muzyka i pyszne jedzenie.
  • ~Adkaa / 2017-01-19 12:02
    Ocena: 5.00 / 5
    Miasteczko Rosenau położóne jest niedaleko hotelu Gorzelanny, w którym nocowaliśmy z rodziną. Dwa razy odwiedzilismy Rosenau, bo atrakcji, jakie proponuje park jest tak wiele, że nie sposób skorzystać ze wszystkiego jednego dnia. Świetne miejsce zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Bardzo nam się podobało, aż żal było wychodzić. Sporo zaskakujących atrakcji, przemyślane i ciekawe. Polecamy w 100%.
  • ~Janka / 2017-01-13 17:04
    Ocena: 5.00 / 5
    Park rozrywki zdecydowanie warty polecenia i odwiedzenia. Zaskakuje wieloma atrakcjami, często nietypowymi, na przykład straszna sztolnia czy kino 7d. Mnie najbardziej podobała się kopalnia złota- szkoda, że nie ma tam np. pokazów, ale i tak jest super. W okresie letnim na uwagę zasługuje wielki basen.
  • ~Asia / 2017-01-07 12:51
    Ocena: 4.67 / 5
    Zdecydowanie polecam wizytę w miasteczku Rosenau! Ogrom różnorakich atrakcji naprawdę może zaskoczyć i oszołomić, nie tylko dzieci :) Dla najmłodszych jest wielki dmuchany zamek, największy jaki do tej pory widziałam. Dla starszych starszna sztolnia, kopalnia złota, ogród wodny z pompami, wielki basen i bardzo dużo innych ciekawych rzeczy. Dorośli chętnie zjedzą obiad w klimatycznej Tawernie. Super miejsce!
  • ~Zuzanna / 2017-01-03 13:49
    Ocena: 5.00 / 5
    Hotel odwiedziłam jesienią i uważam, że to był doskonały wybór zarówno miejsca jak i pory roku. Na uwagę zasługuje genialne położenie obiektu; piękna przyroda, lasy, jeziora, góry, ale również bliskość szlaków turystycznych i blisko do większych miast oraz granicy. Sam obiekt bardzo zadbany, pokoje, łazienki i restauracja bez zarzutu. Wyżywienie zadowalające, urozmaicone, każdy coś znajdzie dla siebie. Plus za sympatyczny personel i akcesoria dla dzieci- to ważne dla gości z dziecmi!
  • ~Inga88 / 2016-12-16 14:38
    Ocena: 5.00 / 5
    Park zdecydowanie warty polecenia. Inny niż wszystkie, zaskakujący, nowoczesny, atrakcyjny nie tylko dla dzieci, ale też dla dorosłych. Spokojnie rozrywka na całe popołudnie. Świetne edukacyjne stanowiska, ciekawe internatywne maszyny, wielki dmuchany zamek i tawerna oferująca pyszne jedzenie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Energylandia Zator
Ocena: 4.28, ilość opinii: 2222
Mandoria Miasto Przygód
Ocena: 4.42, ilość opinii: 684
Legendia Śląskie Wesołe Miasteczko
Ocena: 2.41, ilość opinii: 158
Magiczne Ogrody Janowiec
Ocena: 4.05, ilość opinii: 97
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4009
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720