Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Park Rosenau Jarnołtówek opinie

Ocena na podstawie 71 opinii

4.72 / 5

  • Poziom cen
    4.66
  • Obsługa klienta
    4.74
  • Atrakcje
    4.77

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
strona 1 z 4
  • ~zenek / 2023-09-11 09:04
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie chcę krytykować i doceniam inicjatywę, ale zastanawia mnie fakt, kto odbiera i projektuje takie obiekty. Kafelki w basenie wewnętrznym śliskie jak diabli, rant z kafelek wokół jaccuzi ostry 90st. Widziałem jak się chłopczyk przewrócił wychodząc i padł jak długi nie zdążył nawet zamortyzować się rękami, uderzył głową w w podłogę 40 cm od tego rantu, gdyby uderzył w rant - trup. w dnie basenu stopień też 90 stopni, zero wyprofilowania można palce połamać, na zewnątrz w tej strefie dla dzieci też stopie jakieś, dzieci się przewracają, w wirze na zewnątrz schody w wodzie bez barierki, w połowie zbiornika się kończą i nagle wpadasz 1,4m do zimnej wody. Kurcze trochę to wszystko niebezpieczne. ale najlepsza to skarpa za leżakami do tego dużego stawu jak z pieca na łeb i zero zabezpieczenia, stroma że dorosły się nie zatrzyma i prosto do wody. Wpadnie niezauważone dziecko to 5 min i po nim stromizna hen aż do dna tego stawu, naprawdę dorosły wprawiony człowiek miałby problem się wydostać.
    Zaletydobrze wygląda na zdjęciach w internecie
    Wadymoim zdaniem niebezpiecznie
  • ~mag / 2023-09-11 08:38
    Ocena: 2.00 / 5
    Byłem wczoraj. Strefa mokra - brudno, woda strach się bać, nie czuć chloru, za to czuć grzyba, jazuzzi śmierdzi, wewnątrz basen śmierdzi, na zewnątrz trawa nieskoszona, leżaki brudne, woda lód , basen duży to oczko dla kaczek, na dnie zielone glony - masakra. Tyle kasy wpomopwane i to miejsce podupada. Za to wstęp z kosmosu. Nie polecam.
  • ~Angie / 2021-08-19 23:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Może i kilka lat temu warto było tam pojechać ale teraz to już chyba powinno zamknąć się to miejsce. BRudno, śmierdząco, na wstępie potwór który powinien być w wodzie rdzewieje sobie na brzegu, najwiekszy zamek całkiem powalony na ziemi, kort tenisowy dawno nie widzial gościa. Nie ma atrakcji tylko przerażenie że cos takiego ma jeszcze rację bytu. Szkoda przejechanych km i wydanych pieniędzy. Nie mówiąc już o jedzeniu w tawernie gdzie frytki są nieusmazone A ryba surowa.
    ZaletyBrak
    WadySame wady
  • ~Justyna / 2021-07-16 23:44
    Ocena: 1.00 / 5
    To jakaś porażka!!!! Ludzie strata pieniędzy, brudno, zaniedbane miejsce, zarośnięte, niebezpiecznie, żałujemy żeśmy tam pojechali, panie z obsługi siedzą w telefonach z e- papierosami, a szkło leży, papierki.itd. - wstyd!!!! Nigdy więcej!!!! Strefa wodna dla dzieci- dookoła ślisko bo nieoczyszczone i zbiera się woda i maź powoduje że dziecko upada- tragedia!!! Za 60 zł za wstęp, zabraliśmy gości z zagranicy bo zdjęcia w internecie fajne a tu takie rozczarowanie i wstyd!!!
    ZaletyNie ma
    WadyNiebezpiecznie, brudno, zaniedbane miejsce
  • ~Joanna / 2020-08-30 20:31
    Ocena: 1.00 / 5
    niebezpieczny obiekt, dziecko złamało noge na zjeżdżalni
    Wadyniebezpiecznie, spóźniona reakcja na wypadek
  • ~Zofiazz / 2018-12-28 16:46
    Ocena: 5.00 / 5
    Super fajne miasteczko rozrywki dla całej rodziny! Bardzo dużo atrakcji, niektóre jedyne w swoim rodzaju, nigdzie jeszcze takich nie widzieliśmy. Edukacyjne stanowiska w sam raz dla dzieci, wielki basen i zamek dmuchany. Wszystko sprawne i bardzo zadbane. Super obsługa!
  • ~kamila / 2018-04-21 18:00
    Ocena: 5.00 / 5
    Ciekawe miasteczko. Sporo wartych obejrzenia atrakcji. Na pewno spodoba się większości dzieci i dorosłych. Kilka atrakcji zrobiło na mnie wielkie wrażenie, np. park wodny z pompami, jaskinia dzikich zwierząt, straszna sztolnia. Plus za to, że wszystko działa bez zarzutu i za miły personel.
  • ~Kamal / 2018-04-11 22:30
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam, bardzo fajny park, zdecydowanie warty polecenia. Nasze dzieci były zachwycone, a to najlepsza rekomendacja. Nam również bardzo się podobało. Atrakcji jest bardzo dużo, dla każdego coś dobrego. Wszystkie stanowiska sprawne, działające, zadbane, do tego wszędzie jest ktoś z obsługi. Można zapytać, poprosić o pomoc. Najwyższy poziom, jesteśmy zadowoleni!
  • ~Ewelina / 2018-04-07 14:11
    Ocena: 5.00 / 5
    Warto odwiedzić miasteczko Rosenau zwłaszcza jeśli wybieramy się tuta z dziećmi. Park jest skierowany głównie do dzieci. Ale i starsi znajdą dla siebie wiele ciekawych atrakcji. Na uwagę zasługują jaskinia dzikich zwierząt, park wodny z pompami, kino 7d, wielki basen i lodowisko. Spędziliśmy tutaj całe popołudnie, warto!!
  • ~Julitak / 2018-03-28 19:11
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam!!! Park rozrywki na najwyższym poziomie. Genialne atrakcje, w tym wielki dmuchany zamek, największy w Polsce! Każdy maluch będzie zachwycony. Fantastyczne stanowiska edukacyjne, atrakcje interaktywne i pokazy dla grup. Za taką cenę naprawdę ogrom atrakcji! Warto, polecamy każdemu!
  • ~Haniad / 2018-03-22 13:03
    Ocena: 5.00 / 5
    Park Rosenau leży mały kawałek drogi od hotelu Gorzelanny, w którym spędzaliśmy wakacje. Mieliśmy wejściówki jako goście hotelu i skorzystaliśmy z nich bez wahania. Park jest fantastyczny! Naprawdę wart każdej złotówki wydanej na bilet. Tyle atrakcji w jednym miejscu jeszcze nie widzieliśmy. Atrakcje dla każdej grupy wiekowej, więc można iść i z dziećmi, i z nastolatkami. A i dorosły znajdzie coś ciekawego dla siebie. Wszystko zadbane i sprawne, a do tego wszędzie miłą obsługa. Polecam!! Świetne miejsce!
  • ~Tania / 2018-03-16 11:30
    Ocena: 5.00 / 5
    Park ciekawy, zainteresuje zwłaszcza dzieci, ale i dorośli znajdą tutaj coś dla siebie. Na pewno warto zajść do tawerny na obiad- ogromne porcje, pyszne jedzenie, niska cena. Stanowiskami, które warto odwiedzić są kopalnia, sztolnia, kino z efektami 7d, jaskinia dzikich zwierząt, wielki basen i lodowisko. Ogólnie na piątkę. Polecam.
  • ~Mariannamol / 2018-03-08 19:23
    Ocena: 5.00 / 5
    Duży park rozrywki, zajmujący spory, ale i piękny zielony teren. Sama przyjemność. Warto zarezerwować sobie całe popołudnie lub nawet cały dzień, bo atrakcji co niemiara. Wielki plus za stanowiska edukacyjne dla całej rodziny. Warto wejść do tawerny na dobry obiad.
  • ~Olisia / 2018-03-01 17:34
    Ocena: 5.00 / 5
    Ciekawe miejsce warte odwiedzenia zwłaszcza wiosną i latem. Pięknie położony park rozrywki pełen zaskakujących atrakcji. Niektóre stanowiska naprawdę zapierają dech w piersiach. Widać, że właściciele dbają o park i wkładają dużo wysiłku w dbanie o atrakcje. Uśmiechnięta pani w kasie biletowej to sympatyczny bonus :)
  • ~miłoszdd / 2018-02-20 23:53
    Ocena: 5.00 / 5
    Niezwykle ciekawe i wartościowe miejsce w zgrabny sposób łączące naukę i zabawę. Zaciekawi nie tylko dzieci. My dorośli bawiliśmy się tutaj równie wspaniale. Polecam w 100%.
  • ~Laurajj / 2018-02-13 17:36
    Ocena: 5.00 / 5
    Miasteczko zrobiło na mnie i mojej rodzinie naprawdę pozytywne wrażenie. Pomijam długie kolejki do kas, bo tam gdzie są ciekawe atrakcje, tam są kolejki. Swoje trzeba było odstać, ale warto było, bo wewnątrz miasteczko zaskakuje wielością atrakcji dla dzieciaków, ale dla starszych też. Ogólnie wyszliśmy bardzo zadowoleni, dzieci szczęśliwe i pytają, kiedy tu wrócimy, więc podobało się :)
  • ~szymjaa / 2018-02-06 11:58
    Ocena: 5.00 / 5
    Serdecznie polecam wizytę w parku rozrywki Rosenau. Urzekło nas piękne położenie tego miejsca oraz przesympatyczna obsługa. Ogrom interaktywnych stanowisk robi wrażenie, do tego największy dmuchany zamek jaki widzieliśmy oraz karuzele i pyszne jedzenie w Tawernie, która znajduje się w samym centrum parku. Zdecydowanie warto spędzić tutaj popołudnie.
  • ~anjul / 2018-01-09 13:15
    Ocena: 5.00 / 5
    Fantastyczne miejsce, bardzo urokliwe, pięknie położone. Zdecydowanie ma klimat. Fajna rodzinna atmosfera, ciepły wystrój, przyjazny personel
  • ~angelala / 2018-01-04 19:43
    Ocena: 5.00 / 5
    Park zaskakujący, pełen niezwykle ciekawych, ambitnych atrakcji dla każdej grupy wiekowej. Naprawdę każdy znajdzie w nim coś interesującego dla siebie. Zaskoczył zwłaszcza mocnym postawieniem na edukację; fantastyczny ogród wodny z pompami, kopalnia, sztolnia, kino z efektami 7d, jaskinia z dzikimi zwierzętami, wielki basen i lodowisko to tylko część atrakcji. Ja i moja rodzina wyszliśmy zachwyceni.
  • ~mayag / 2017-12-29 15:31
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo polecam park rozrywki Rosenau. Idealna opcja na rodzinne spędzenie czasu. Zarezerwować sobie trzeba jakieś kilka godzin na zwiedzanie, bo atrakcji co niemiara. Wszystko sprawne, kolorowe, ładnie wygląda. Przy każdym stanowisku miły personel. Nie mamy zastrzeżeń. Polecamy rodzinom z dziećmi.
strona 1 z 4
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Energylandia Zator
Ocena: 4.28, ilość opinii: 2224
Mandoria Miasto Przygód
Ocena: 4.42, ilość opinii: 686
Legendia Śląskie Wesołe Miasteczko
Ocena: 2.40, ilość opinii: 160
Magiczne Ogrody Janowiec
Ocena: 4.05, ilość opinii: 97
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4254
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4123
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3743
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3459
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3181
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2783