Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Park Rosenau Jarnołtówek opinie

Ocena na podstawie 72 opinii

4.68 / 5

  • Poziom cen
    4.61
  • Obsługa klienta
    4.72
  • Atrakcje
    4.72

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~mayag / 2017-12-29 15:31
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo polecam park rozrywki Rosenau. Idealna opcja na rodzinne spędzenie czasu. Zarezerwować sobie trzeba jakieś kilka godzin na zwiedzanie, bo atrakcji co niemiara. Wszystko sprawne, kolorowe, ładnie wygląda. Przy każdym stanowisku miły personel. Nie mamy zastrzeżeń. Polecamy rodzinom z dziećmi.
  • ~Sebas / 2017-12-18 16:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Miejscówka bardzo fajna, pozwalająca na spędzenie miło czasu z dziećmi. Mimo, że niby wszystko już gdzieś widzieliśmy to dzieci miały dużo frajdy, a o to przecież chodzi. Miłym zaskoczeniem było to, że wszystkie atrakcje były sprawne, zadbane i przy każdym stanowisku był ktoś z obsługi. Obsługa fajna, pomocna, uśmiechnięta- na plus! Generalnie jeśli chcecie miło spędzić czas to warto podjechać. Cena nie jest jakoś wygórowana, zwłaszcza że obejmuje większość atrakcji.
  • ~Maria / 2017-12-10 22:02
    Ocena: 5.00 / 5

    Park Rosenau leży mały kawałek drogi od hotelu, w którym odbyło się moje wesele, więc niektórzy goście z chęcią dzień po weselu tam się udali. Można polecić to miejsce z czystym sumieniem, bo posiada dużo ciekawych atrakcji. Malowniczo położony park, miła ekipa, dobre jedzenie w tawernie na terenie parku. Można spędzić tam całe popołudnie na zwiedzaniu. Szczerze polecamy ja i moi goście :)
  • ~Alicja / 2017-11-27 21:49
    Ocena: 5.00 / 5
    Z całego serca polecam ten hotel i dziękuję za wzorowe i profesjonalne przygotowanie warsztatow mojej firmy. Obsługa dyskretna, zawsze obecna i gotowa do pomocy, uśmiechnięta, profesjonalna. Nie było żadnych niedociągnięć, wszystko dopięte na ostatni guzik. Sale konferencyjne duże, jasne, przestronne, bardzo zadbane, z pięknym widokiem za oknem. Ładne, czyste pokoje, zadbane łazienki. Wyżywienie na wysokim poziomie, spory wybór dań i miła obsługa w restauracji. Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam ten hotel.
  • ~joannasz / 2017-11-11 11:51
    Ocena: 5.00 / 5
    Miasteczko znajduje się chwilę drogi od hotelu Gorzelanny, w którym spędzałam urlop. To jest wielki plus miasteczka jak i hotelu. Skorzystam z darmowego wstępu, mimo że byłam sceptycznie nastawiona, bo byłam bez dzieci. Miasteczko oferuje też atrakcje atrakcje dla dorosłych. Spędziłam bardzo fajnie czas. W żadnym innym miejscu nie widziałam kina 7d, więc warto chociażby z tego powodu odwiedzić rosenau.
  • ~Korne / 2017-10-19 16:16
    Ocena: 5.00 / 5
    Sporo odwiedziłam z rodziną wesołych miasteczek i parków rozrywki, więc mam porównanie. Park Rosenau jest ciekawym, nietuzinkowym miejscem. Zaskakuje dużą ilością proponowanych atrakcji dostosowanych dla wszystkich grup wiekowych. Bilet dużo kosztuje, ale moim zdaniem warto zapłacić za rozrywkę na kilka godzin. Jest i plac zabaw dla najmłodszych, wielki basen, dmuchane zamki, kino, restauracja, świetne interaktywne stanowiska. Wszystko bardzo zadbane i dokładnie opisane. Bardzo mi się podobało.
  • ~martami / 2017-10-09 20:31
    Ocena: 5.00 / 5
    Wizytę w Miasteczku Rosenau polecam wszystkim głodnym wrażeń i atrakcji. Na pewno miejsce warte polecenia dla rodzin z dziećmi. Dzieci znajdą dla siebie bardzo dużo miejsc do zabawy i rozrywki. Warte polecenia są jaskinia dzikich zwierząt, ogród wodny z pompami wodnymi, wielki dmuchany zamek dla dzieci, lodowisko i ogromny basen. Odwiedziliśmy też kino 7d. Atrakcja na wysokim poziomie. 5/5. Polecamy.
  • ~Lidzia / 2017-09-18 13:18
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam! Bardzo nam się podobało. Zadbane miasteczko, ładne i czyste, sporo ciekawych atrakcji dla każdej grupy wiekowej. Miła obsługa. Fajnie spędzony czas :)
  • ~dagmaras / 2017-08-20 06:45
    Ocena: 5.00 / 5
    Wpadliśmy do tego parku przy okazji naszego pobytu w hotelu Gorzelanny. Dzieciaki były zachwycone, więc to najlepsza rekomendacja. Park jest warty swojej ceny, warto zapłacić za rozszerzony bilet wstępu. Ciekawe stanowiska, niesamowite interaktywne atrakcje, wielki basen i kino. Wszystkie atrakcje sprawne i zadbane. Miły i pomocny personel.
  • ~Lesnakma / 2017-07-30 14:28
    Ocena: 5.00 / 5
    Z pobytu w miasteczku rosenau jestem bardzo zadowolona. Fantastyczna opcja na spędzenie rodzinnego dnia z dziećmi. Ciekawe miasteczko, ładnie położone i zadbane. Dużo propozycji różnych atrakcji zwłaszcza dla dzieci. Warto wybrać się latem z uwago na wielki basen i ogromny dmuchany plac zabaw. Bardzo miły personel.
  • ~ewunia / 2017-07-20 22:12
    Ocena: 5.00 / 5
    Miejsce warte odwiedzenia odwiedzenia, zwłaszcza z pociechami. Najmłodsi znajdą dla siebie bardzo dużo ciekawych atrakcji, starsi też znajdą coś dla siebie. Ogólnie miasteczko przygotowane na odwiedziny starszych i młodszych. Bardzo przemyślany i ciekawy.
  • ~nastka / 2017-07-16 15:03
    Ocena: 5.00 / 5
    Przyjemne miejsce, można się zrelaksować i fajnie pobawić. Bardzo dużo różnych miejsc do zwiedzenia, ciekawe interaktywne przyrządy. Bardzo duży dmuchany zamek dla dzieci, basen i lodowisko. Wszystko sprawne i działające, zadbane. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do miejsca i obsługi. Polecam.
  • ~Anita / 2017-07-09 20:26
    Ocena: 5.00 / 5
    Miasteczko Rosenau zaskoczyło mnie bardzo pozytywnie zwłaszcza ilością i jakością atrakcji dla każdej grupy wiekowej, w tym dla dorosłych. Świetne miejsce na rodzinny wypad, spodoba się dzieciom. Bardzo miła obsługa, ceny ok jak na taką ilość stanowisk. Spędziłam tutaj miłe popołudnie z całą rodziną. Polecam.
  • ~jagodasz / 2017-06-29 17:50
    Ocena: 5.00 / 5
    Na pierwszy rzut oka niepozorny, poza tym niektóre opinie w internecie odstraszają, ale w efekcie nie żałuję, że zabrałam tam dzieci. Cena wstępu dość wysoka, ale warto, bo ilość stanowisk, atrakcji i obiektów wewnątrz jest naprawdę bardzo duża i warto wydać tę kwotę. Ciekawe, niespotykane stanowiska interaktywne, ogrom atrakcji dla dzieci, warto wejść do tawerny na dobre jedzenie. Świetny wielki basen i lodowisko.
  • ~Klara / 2017-06-23 21:08
    Ocena: 5.00 / 5
    Świetne miasteczko rozrywki, fajnie przemyślane, tematyczne zakątki, np. pompy wodne, ogród wodny, jaskinia dzikich zwierząt. Bardzo fajne kino w efektami specjalnymi, ogromny basen i naprawdę wielki zamek dmuchany. Podobało się całej mojej rodzinie. Ceny biletów dość wysokie, ale za takie atrakcje mogą być.
  • ~Tomaszjjj / 2017-06-14 14:50
    Ocena: 5.00 / 5
    Park Rosenau leży w bardzo bliskiej odległości od hotelu Gorzelanny, w którym moja firma miała warsztaty. Miłym zaskoczeniem jest fakt, że to jest miejsce nie tylko dla dzieci. Grupa dorosłych, w tym ja, bawiliśmy się w nim świetnie i każdy znalazł coś interesującego dla siebie. Wielki plus za pyszne jedzenie w samym środku parku- klimatyczna tawerna z przystępnymi cenowo daniami.
  • ~anikap / 2017-06-07 22:41
    Ocena: 5.00 / 5
    Miasteczko zrobiło na mnie i mojej rodzinie naprawdę pozytywne wrażenie. Pomijam długie kolejki do kas, bo tam gdzie są ciekawe atrakcje, tam są kolejki. Swoje trzeba było odstać, alw warto było, bo wewnątrz miasteczko zaskakuje wielością atrakcji dla dzieciaków, ale dla starszych też. Ogólnie wyszliśmy bardzo zadowoleni, dzieci szczęśliwe i pytają, kiedy tu wrócimy, więc podobało się :)
  • ~Sarale / 2017-06-05 11:03
    Ocena: 4.67 / 5
    dwiedziliśmy zaginione miasteczko Rosenau przy okazji naszego weekendu w hotelu Gorzelanny. Park leży kawałek drogi od hotelu. Mieliśmy dostęp do wszystkich atrakcji w parku. Podobało się zwłaszcza dzieciom. Sporo róznych ciekawych stanowisk, bardzo miła obsługa, jest co zwiedzać.
    Sprawne maszyny, widać że park nowy, wszystko zadbane, kolorowe i w 100% działające.
  • ~Alinaks / 2017-05-18 14:28
    Ocena: 5.00 / 5
    Park odwiedziłam przy okazji imprezy integracyjnej, która odbywała się w hotelu obok. Park nie jest tylko dla dzieci, o czym przekonałam się ja i moi koledzy. Świetnie się bawiliśmy. Na pewno warto tam wpaść będąc w okolicy. Sporo ciekawych stanowisk do odwiedzenia. Nam w szczególności przypadło do gustu zwiedzanie kopalni i sztolni oraz wielki ogród wodny.
  • ~Natalia / 2017-05-11 11:10
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo fajna opcja na popołudnie z cała rodziną. Kolejki do kas trochę odstraszają, ale warto swoje odstać, żeby wejść do parku. Dobrze wydane pieniądze. Bardzo miła, pomocna obsługa. Ciekawe atrakcje. Warto wejść do tawerny na pyszne jedzenie.
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Energylandia Zator
Ocena: 4.28, ilość opinii: 2236
Mandoria Miasto Przygód
Ocena: 4.42, ilość opinii: 692
Legendia Śląskie Wesołe Miasteczko
Ocena: 2.40, ilość opinii: 161
Ocean Park Władysławowo
Ocena: 3.53, ilość opinii: 101
Zatorland
Ocena: 3.98, ilość opinii: 72
Park Rosenau Jarnołtówek
Ocena: 4.68, ilość opinii: 72
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4333
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4259
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3801
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3473
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3190
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2842