Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Ocean Park Władysławowo opinie

Ocena na podstawie 78 opinii

3.90 / 5

  • Poziom cen
    3.80
  • Obsługa klienta
    4.05
  • Atrakcje
    3.87

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
strona 4 z 4
  • ~Kamil S. / 2016-12-14 08:56
    Ocena: 5.00 / 5
    Super miejsce, dawno się tak dobrze nie bawiliśmy! :) Mnóstwo atrakcji, ciekawe okazy zwierząt, przyjemna atmosfera oraz miła obsługa. Dzieci super spędzają tam czas, ale dorośli również! ;) Serdecznie polecam każdemu, musicie tam zajrzeć! :)
  • ~Zbigniew K. / 2016-12-14 08:30
    Ocena: 5.00 / 5
    Super miejsce, dawno się tak dobrze nie bawiliśmy! :) Mnóstwo atrakcji, ciekawe okazy zwierząt, przyjemna atmosfera oraz miła obsługa. Dzieci super spędzają tam czas, ale dorośli również! ;) Serdecznie polecam każdemu, musicie tam zajrzeć! :)
  • ~Ania / 2016-12-13 10:15
    Ocena: 5.00 / 5
    Park rozrywki na miarę XXI wieku. Porządne okazy, duże. Robią furorę. Impreza była wyśmienita!!
  • ~POLASZEK / 2016-12-13 09:21
    Ocena: 5.00 / 5
    Najlepszy Park rozrywki na całym pomorzu
    Świetne okazy ryb, jest na co popatrzeć
  • ~Adam Małecki / 2016-12-12 11:55
    Ocena: 5.00 / 5
    Obsługa klienta bardzo szanująca klientów!!! Ogólnie bardzo dobre wrażenia, ceny adekwatne
  • ~Joanna / 2016-12-12 11:38
    Ocena: 5.00 / 5
    Byłam z rodziną w sierpniu. Bardzo dobrze wspominamy.
  • ~Łucja / 2016-12-12 10:38
    Ocena: 5.00 / 5
    Atrakcje godne podziwu i zwiedzenia każdego nastolatka czy dziecka. Zabawa świetna, sporo atrakcji.
  • ~Ewelina / 2016-12-10 11:15
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo dobry park. Każdą swoją klasę zabieram na wycieczkę w to miejsce. Dzieci są zadowolone, pobyt w OceanPark zawsze zaliczany do udanych.
    ZaletyCena
  • ~Natalia / 2016-12-01 10:41
    Ocena: 5.00 / 5
    Obsługa klienta zasługuje na wyróżnienie. Miła, pomocna!
    Ogólnie cały Park oceniam wysoko, sporo atrakcji i przyjemnie spędzony czas.
    Zaletyczas zwiedzania
  • ~Ania / 2016-11-28 11:16
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam to miejsce. Świetna zabawa oraz miłe spędzenie czasu z rodziną. Duży obiekt, dzieci się nie nudzą.
    Zaletycena, czas zwiedzania
  • ~Anna / 2016-11-15 12:39
    Ocena: 5.00 / 5
    Sporo atrakcji, szczególnie dla dzieci. Byliśmy bardzo zadowoleni. Obsługa bardzo uprzejma a ceny zaskakująco niskie. Jedna opłata.
    Zaletycena, atrakcje
  • ~Pete / 2016-08-31 21:51
    Ocena: 3.00 / 5
    29.08 juz przewodnika nie uswiadczysz.Rekiny to sciema - jakies minatury w akwarium.Makiety zwierząt oceanicznych ok.Plac zabaw dla dzieci ok.
    Pojechac mozna byle nie dla żywych rekinów
  • ~j / 2016-08-05 21:33
    Ocena: 1.00 / 5
    witam tego lata w lipcu byłem z żona w ocean parku i byłem rozczarowany obsługa w kasie . Dołonczylismy się do grupy 22 osób i chcieliśmy wejść razem z nimi ale nastąpiło rozczarowanie gdyż nie sprzedano nam biletu grupowego zraziliśmy się do tego miejsca
  • ~aga / 2016-06-12 13:56
    Co roku przyjeżdżam z rodziną do Władysławowa jeszcze przed gorącym sezonem letnim i musowo odwiedzamy nasze ulubione miejsca: restauracje, kafejki, lodziarnie, piaszczystą plażę, port, wieżę widokową i lunapark. Wszystko to jest nam znane. Szukamy nowych atrakcji dla naszych dzieci. W tym roku koło lunaparku w namiocie cyrkowym można obejrzeć wystawę kilkumetrowych owadów. Dzieciom bardzo podobały się jak to one powiedziały "wielkie robale" a mężowi najbardziej spodobała się gigantyczna modliszka :) Zrobiliśmy kilka fotek na pamiątkę. Coś nowego - polecamy.
    Zaletycoś nowego we Władku
    Wadybrak
  • ~Mysia 1985 / 2016-06-02 16:59
    Ocena: 5.00 / 5
    wchodząc do tego miejsca nie spodziewałam się że trafiłam wprost do raju.Mnóstwo atrakcji,dla każdego coś dobrego,do wyboru do koloru.Po prostu idylla.Obsługa na wysokim poziomie,a ceny nie wygórowane,bo na tak ogromny wybór atrakcji to nie ma na co narzekać.Z chęcią wrócę tam jeszcze raz i kolejny i kolejny...i zabiorę swoich znajomch i rodzinę,by zobaczyli na własne oczy co to prawdziwy raj.
    Zaletyza dużo by pisać :)
    Wadynie ma
  • ~aulina / 2016-06-01 11:40
    Ocena: 4.00 / 5
    To świetne miejsce do spędzenia czasu z bliskimi, pełno atrakcji w przystępnej cenie. Można miło spędzić czas a przy tym poznać świat oceanu. Uwielbiam wodę, a to miejsce jest magiczne :)
    Zaletylokalizacja, cena, atrakcje
    Wadykolejki przed kasą :(
    Byłam 2 razy, rok po roku z chłopakiem i rodziną, bilety zakupiłam w kasie,
  • ~Ewelina85 / 2016-05-31 20:44
    Ocena: 4.00 / 5
    Mieszkam w Gdyni, więc do Władysławowa mam przysłowiowy "rzut beretem". Z atrakcji korzystałam 4 razy. Ostatnim razem zabrałam tam moją rodzinkę, która przyjechała poodpoczywać do Jastrzębia Zdroju. Za każdym razem zabawa jest mega. Oczywiście rollercoster zaliczony i samochodziki. Koło młyńskie również polecam. Dwa razy strzelaliśmy z wiatrówki i pomimo kompletnego braku cela za każdym razem dostaliśmy fajnego miśka. Przyznam, że jedzenie też było spoko, jedliśmy hamburgery i frytki. Chciałam skorzystać z usług wróżki, gdyż na terenie wesołego miasteczka stoi budka, ale niestety była zamknięta. Uważam to wesołe miasteczko za obowiązkowy punkt w zwiedzaniu nie tylko dla rodzin z dziećmi :)
    Zaletyspory wybór karuzeli, smaczne frytki, dostępne ceny
    Wadyzamknięte stoisko z wróżką
    korzystałam 4 razy, za każdym razem zostawiam ok 150 zł,
  • ~natusia01 / 2016-05-31 11:16
    Ocena: 5.00 / 5
    Uważam ,że Ocean park we Władysławowie jest wyjątkowy pod dwoma względami. Po pierwsze jest w nim dużo atrakcji dla mniejszych dzieci jak i dla nieco starszych co nie zmienia faktu że, ja jako osoba dorosła również świetnie się tam bawiłam. Poza atrakcjami jakie można spotkać w większości waszych parków, ten przybliża nam wygląd i budowę wielu stworzeń morskich oraz wodno-lądowych :) Mogliśmy się tam przyglądać wielu gatunkom zwierząt z czego jestem bardzo zadowolona, oraz wykonaniu wielu super zdjęć z potężnymi okazami :) Obsługa również miła i uczynna nie mam żadnych zastrzeżeń. Mam nadzieję ,że jeszcze tam wrócimy :)
    ZaletyWiele atrakcji dla całej rodziny, miła obsługa, fajny klimat.
    WadyNieco za wysoka cena.
    zapłaciłam 58zł za wstęp , spędziłam tam około 4 godzin , bilet kupiony był na miejscu .
strona 4 z 4
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Energylandia Zator
Ocena: 4.42, ilość opinii: 613
Legendia Śląskie Wesołe Miasteczko
Ocena: 2.92, ilość opinii: 32
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2533
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2272
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2148
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1939
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1060
Play
Ocena: 1.48, ilość opinii: 1023