Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Ocean Park Władysławowo opinie

Ocena na podstawie 78 opinii

3.90 / 5

  • Poziom cen
    3.80
  • Obsługa klienta
    4.05
  • Atrakcje
    3.87

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Rafał / 2018-05-29 09:24
    Ocena: 5.00 / 5
    polecam, polecam,polecam
    cena biletu adekwatna do rozrywek
    Zaletycena za wstęp, całość
    Wadybrak
  • ~Alina / 2018-05-27 09:40
    Ocena: 5.00 / 5
    Atrakcyjna cena za wstęp, dodatkowo darmowe wesołe miasteczko, wielki plac zabaw.
    Bardzo dużo rodzin z dziećmi przychodzi, nie można się nudzić.
    Chętnie za rok wrócimy.
    Zaletyatrakcje
  • ~Heniu / 2018-05-26 08:39
    Ocena: 5.00 / 5
    Super obsługa klienta, szybko kolejka poszła. W środku widać ciągłe remonty ale to nie przeszkadza, park ten ciągle się rozbudowuje.
    WadyHeniu
  • ~Gośka / 2018-05-25 09:22
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo dużo atrakcji dla dzieci. Wybierając się tam trzeba zarezerwować prawie caly dzień. Na miejscu można zjeść i się zrelaksować.
    Zaletydużo atrakcji
  • ~Monika / 2018-05-24 09:16
    Ocena: 5.00 / 5
    Byłam wczoraj z 2 dzieci, zabawa niesamowita. Kolejka była spora ale obsługa szybko sobie z nią poradziła. Czas spędzony rewelacyjnie. Okazy super.
    Zaletyokazy ryb, obsługa
  • ~AGNIESZKA / 2018-05-06 08:50
    Ocena: 5.00 / 5
    Byłam i serdecznie polecam. Po ostatnim wydarzeniu, ktorego byłam świadkiem można czuć się tam bezpiecznie. Chłopak, który napastował jedną z pracownic szybko został obezwładniony przez pracownikow. Co prawda narobił hałasu, jakby to On był poszkodowany, ale fakty były zupełnie inne. Widziałam wpis kogoś, kto wypowiedział się będąc tylko przypadkowym świadkiem nie widząc akcji od początku. Uważam, że tym wpisem zamiast pochwalić to oczernił Ocean Park. Serdecznie polecam. Wasze dzieci mogą czuć się tam bezpiecznie.
    ZaletyWszystko
    WadyBrak
  • ~Barbara / 2018-04-30 13:26
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo dużo atrakcji, dla każdego coś miłego. W dniu koncerth cena biletu nie ukega zmianie. Gorąco polecam.
    ZaletyPyszne i niedrogie jedzenie.
  • ~Agnieszka / 2017-11-17 11:33
    Ocena: 5.00 / 5
    Niesamowite miejsce do spędzenia czasu z rodziną Atrakcej w zasięgu ręki ceny jak wszędzie przystepne. Polecam gorąco -
  • ~Anka / 2017-08-28 16:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Beznadzieja... brudno... figurki beznadziejne.. dwa rekinki wielkosci karpia..animacje beznadzieja.. Plac zabaw syf.. odradzam..a ceny z kosmosu.. Nudy.
  • ~miki / 2017-08-26 21:51
    Ocena: 1.33 / 5
    Byliśmy - tragedia z tym parkiem... Kupiłam bilety na grouponie za 47zł dla 2 osób dorosłych ze zniżką, syn 2 lata wchodził za darmo. Normalnie bilet kosztuje 40zł/os. W tej cenie 4 figury ryb wątpliwej jakości, stary, brudny zniszczony plac zabaw. Jedno akwarium z brudna woda i dwoma rekinami wielkości karpia. Ogólnie teren zaniedbany, ścieżki zniszczone, aż nie chce się wierzyć, że obiekt ma tylko 5 lat. Najgorsze jest to, że mimo takiej drożyzny trzeba dodatkowo płacic za karuzele. Zamówiliśmy tam pizzę z mięsem kebap i znaleźliśmy na niej słownie 1 kawałek mięsa! - odradzam
    Zaletybasen z piłeczkami
    Wady-drogo
    - brudno
    - mało atrakcji
    - za atrakcje trzeba dodatkowo płacić
    - oszukane jedzenie
    Władysławowo
  • ~Stachu / 2017-08-23 07:38
    Ocena: 1.33 / 5
    Płacisz za bilet dwuch dorosłych oraz dziecko cena 107 zeta przy czym dziecko się może pobawić a dorosły ponudzic cena z kosmosu przy czym wchodzisz i za wszystko płacisz za przejażdżki karuzela i tp. Jedynie na placu zabaw za free wychodząc z tamtad byłem WKU.... co to wogule jest za cena , chyba z kosmosu. Więcej tam nie wejdę i znajomym odradzam tam pójście. Tyle w temacie.
    ZaletyBrak
    WadyOgólnie
    Przy kasie 107 zł na miejscu straciłem 300 zł chcący żeby dzieciak był zadowolony ????
  • ~Turystka / 2017-08-23 00:56
    Ocena: 2.33 / 5
    Obsługa przy kasie niekompetentna. Co kasjer inna opłata za bilety. Wskazówki na szlaku zwiedzania słabo precyzyjne.
    ZaletyAtrakcyjny plac zabaw
    WadyZa wysoka cena.Sama nazwa Ocean Park nie wiele ma wspólnego z przedmiotem działania.
    Mieszkańcy sąsiadujący z Parkiem mają darmowe wejścia
  • ~moby dick / 2017-07-26 10:32
    Bardzo duże rozczarowanie ponieważ na reklamach tego tzw.oceanarium jest dużo więcej umieszczone niz w rzeczywistości. A naprawdę jest tak że oprócz makiet ze zwierzętami morskimi nie ma nic wiecej do obejrzenia. W ofercie ich znajduja się np. rekiny jest tylko jeden w niewielkim akwarium, ogromna wystawa klocków lego jest tylko nie wielka sala w której znajduje się nie duża ilość klocków, no i oceanarium czyli nie duza chatka w której grupy kilkuosobowe zakładają wirtualne okulary dzieki którym przenoszą sie w głąb oceanu ale tu tez uwaga: dzieci nie są wpuszczane dopiero od 8 lat mogą uczestniczyć i też wyjątki. Kolejna atrakcja to rozmowa zbłekitnym wielorybkiem m.i.n, w niewielkiej sali tłoczy sie do 100 osob gdzie trwa seans w postaci że Pan siedzący obok widowni rozmawia z wirtualnym wielorybem.

    Podsumowując jeśli nie jest ci szkoda wydać 40 zł na bilet za coś co nie powinno sie nazywać oceanariuum to zachecamy ale za tą cenę wesołe miasteczka lub tym podobnym można znależć o niebo lepsze. my napewno nie wrócimy tam wiecej bo to jawne oszustwo.
    Zaletybrak zalet,jedyna atrakcja makiety zwierzat
    bilet 40 zł
  • ~Moli / 2017-07-22 09:46
    Ocena: 3.00 / 5
    Bilety kupiłam przez internet dla rodziny 2+1 wyszło 65zł a więc opłacało się . Ceny przy kasie są zdecydowanie za wysokie za 107zł można być rozczarowanym. Teren jest duży więc na pewno wszystko z czasem się rozkręci.
    ZaletyPLUS dajemy za atrakcje ,,wirtualna rzeczywistość", plac zabaw, duży teren na letni rodzinny spacer i gratisowe bilety na 3 atrakcje z wesołego miasteczka.
    WadyMINUS za to że trzeba było wrzucić do maszynki 2zł by eksponat wieloryba tryskał wodą, brak informacji o atrakcjach na danych szlakach, płatne wesołe miasteczko.
  • ~maskalat / 2017-07-15 23:16
    Ocena: 4.00 / 5
    Atrakcji jest dużo, ale tylko i wyłącznie dla dzieci, a nie dorosłych. Trudno bowiem nazwać atrakcjami dla dorosłych zwykłe wesołe miasteczko, jakich pełno jest zawsze latem na Wybrzeżu (nota bene taniej wyniósł nas z żoną i dzieckiem pobyt w wesołym miasteczku w Karwi niż ten Ocean Parku we Władysławowie) oraz dwa małe miniaturki rekinów i kilka małych rybek w małym akwarium w i niewielkim pomieszczeniu (przynajmniej dziecko miało frajdę zobaczyło prawdziwe rybki ze swojej ulubionej bajki o Nemo). W sumie zapłaciliśmy z żoną i 5-letnim dzieckiem 107 PLN...i tylko ono tak naprawdę miało dużą uciechę na Placu Zabaw.
    ZaletyDuży plac zabaw. Tylko cena za skorzystanie z tego placu zabaw dla dorosłych jest zbyt droga...Na placu bowiem bawią się tylko dzieci....
    WadyBrak monitoringu i ochrony!!! (przynajmniej my z żoną tego nie zauważyliśmy) co przy tak dużym skupisku dzieci i wynikających z tego różnych zagrożeń oraz dla ich własnego bezpieczeństwa powinno być rzeczą podstawą, brak jakiegokolwiek punktu medycznego, brak kontaktu z obsługą Ocean Parku (kiedy chciałem pilnie uzyskać pomoc główne biuro koło WC to było na głucho zamknięte!!!), osoby obsługujące wesołe miasteczko i punkt gastronomiczny były cudzoziemcami (Ukraińcy) i słabo mówiły po polsku, brak megafonów obejmujących swoim zasięgiem cały Park(jedyny megafon działał tylko w lokalu gastronomicznym i miał słaby zasięg, gdy np. zagubi się dziecko (a to się podobno tam często zdarza przy tak dużym skupisku małych dzieci)to nie ma jak je wywołać lub poprosić o pomoc osoby postronne. Mam nadzieję, że to się zmieni. Inną wadą jest zbyt wygórowana cena za skorzystanie z tych wszystkich atrakcji Parku Oceanicznego.
  • ~Krzych / 2017-07-09 22:59
    Ocena: 2.00 / 5
    Nazwa "OCEANARIUM" to czysta przesada - jedno niewielkie akwarium z 2-ma rekinkami plus parę rybek morskich. To jest zaledwie interesujący miejski plac zabaw z figurami ryb i ssaków morskich. W podanej cenie biletu to dość kosztowny spacer. Restauracja powinna zostać zamknięta z uwagi na fatalną obsługę i niskiej jakości "jedzenie".
    ZaletyŁadny teren o dużym potencjale.
    WadyW cenie biletu pojedyncze wejście na atrakcje "wesołego miasteczka" (firma zewnętrzna). Cena wejść na atrakcje i czas trwania atrakcji to złodziejstwo. 8 zł za 3 minuty jazdy na elektrycznych samochodzikach ... nie mam słów. Restaurację radzę omijać szerokim łukiem (sami sprawdźcie dlaczego).
  • ~K. Jadwiga / 2016-12-19 08:33
    Ocena: 5.00 / 5
    Zadbany Park. Widziałam że kładą na całej powierzchni kostkę także z roku na rok jest coraz lepiej.
  • ~Ryszard / 2016-12-16 11:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Pi pierwszej wizycie w OceanParku córka była zachwycona. Od tego momentu jeździmy co roku, i co roku widzimy jak się zmienia. Teraz nowa kostka brukowa. Super
  • ~Joanna Maćkowiak / 2016-12-15 08:55
    Ocena: 5.00 / 5
    Każdy to tam był doskonale wie że to miejsce idealne na rodzinny wypoczynek bądź wycieczkę szkolną.
  • ~Anna B. / 2016-12-14 09:32
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo dużo atrakcji dla dzieci i młodzieży, starsi też znajdą coś dla siebie. Super plac zabaw. Eksponaty mają dużą wartość edukacyjną.
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Energylandia Zator
Ocena: 4.42, ilość opinii: 613
Legendia Śląskie Wesołe Miasteczko
Ocena: 2.92, ilość opinii: 32
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2533
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2272
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2148
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1939
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1060
Play
Ocena: 1.48, ilość opinii: 1023