Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Ocean Park Władysławowo opinie

Ocena na podstawie 92 opinii

3.52 / 5

  • Poziom cen
    3.43
  • Obsługa klienta
    3.66
  • Atrakcje
    3.47

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Anna / 2018-07-23 19:22
    Ocena: 1.33 / 5
    Strata czasu i pieniedzy. Park oferuje zepsute słuchawki do pokazów 3d i jedno akwarium z rekinem wielkości śledzia. Wszystko jest niedokończone, wybrakowane a z głośników leci disco polo. Pletwal puszcza wodę po wrzuceniu 2 zł. ale zanim się doczekaliśmy, to już poszliśmy dalej. Ktoś nieźle nadciąga turystów. Miejsce niewarte swojej ceny.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~to ja / 2018-07-23 09:21
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo przyjemnie spędzony czas. Jeden bilet daje dostęp do wszystkich atrakcji ogólnych. Natomiast wesołe miasteczko tylko 15 zł za osobę, daje nam to bez limitu wszystkie atrakcje dla dzieci i dorosłych. Polecam to miejsce.
  • ~Blanka / 2018-07-18 14:16
    Ocena: 1.67 / 5
    Nie polecam atrakcje tylko dla dzieci wieku 3-7 lat.Starsze dzieci już nie wejdą prawie nigdzie.Do wesołego miasteczka trzeba wykupić następny bilet o wartości 15zł.
    W cenie jednego biletu jest tylko jeden kupon do skorzystania z jednej atrakci z wesołego miasteczka.
  • ~Aga / 2018-07-16 10:25
    Ocena: 5.00 / 5
    bardzo fajne miejsce. Spokojnie można tam spędzić pół dnia. W cenie biletu wszystkie atrakcje, naprawdę wszystkie. Dzieciaki mają co robić, a jest też gdzie zjeść i wypić za bardzo rozsądne pieniądze. Szczerze będę polecać.
  • ~Lila / 2018-07-06 09:05
    Ocena: 5.00 / 5
    Dla rodzin z dziećmi moim zdaniem jest to obowiązkowy punkt zwiedzania Władysławowa. Dla maluchów jest mega plac zabaw na którym znajdują się wszelkiego rodzaju huśtawki, zjeżdżalnie, trampoliny i dmuchańce. Na całym obiekcie rozmieszczone są figury morskich zwierząt z największym na szczycie tryskajacym wodą wielorybem Błękitkiem.
  • ~jerzy / 2018-07-04 00:15
    Ocena: 3.67 / 5
    Teren rozległy z wieloma atrakcjami. Najlepiej przyjść z dzieckiem. Można tam spędzić duuużo czasu i coś zjeść. Poza (lipcem i sierpniem) cena nie adekwatna do ilości atrakcji. Niestety przedstawienia multimedialne nie są dla każdej grupy wiekowej(dzieci).Przed przyjściem warto się wywiedzieć o wszystko.
    ZaletyToalety zadbane
    WadyKolejki na przedstawienia multimedialne
  • ~Kamil / 2018-07-03 07:28
    Ocena: 5.00 / 5
    Duuuży obiekt, na świeżym powietrzu, w dołku więc trochę mniej wieje. Wielki plac zabaw, dla małych i dużych, huśtawki, pałace, zjeżdżalnie, kulki, trampoliny. Można się przejechać na kucyku. Dla dzieciaków to są główne atrakcje ;) Poza tym modele 1:1 największych ssaków morskich i innych dużych zwierząt morskich - fajna sprawa, dla starszych dzieci edukacyjna, dla młodszych raczej rozrywkowa. W domkach interaktywna pogadanka z małym płetwalem błękitnym.
  • ~Molęda / 2018-06-18 09:44
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam każdemu to miejsce na wypoczynek z dzieckiem, rodziną.
    Miejsce w którym można spędzić cały dzień relaksując się przy kawie, ciastku czy obiedzie.
    Bogate atrakcje powodują, że nie chce się wychodzić z tego miejsca.
    Duży płac zabaw gdzie każde dziecko znajdzie coś dla siebie.
    W gastronomii można zjeść pizzę jak i domowy obiad. Można również napić się dobrej kawy albo zjeść pyszne lody gdzie naprawdę dostaje się ich dużą porcję.
    W cenie biletu dużo atrakcji jak jazda na kucyku, trampoliny, dmuchane zjeżdżalnie , budowanie dużymi klockami lego.
    Wszystko czyste i zadbane.
    Bardzo czyste i zadbane toalety.
  • ~Agata / 2018-06-18 08:54
    Ocena: 5.00 / 5
    Byliśmy w weekend z dziećmi, wypas wypad wypas. Na pewno wrócimy za rok.
    Atrakcji mnóstwo, obsługa bardzo miła.
    Zaletymnóstwo atrakcji
  • ~krystyna / 2018-06-15 22:33
    Ocena: 2.00 / 5
    nie warto wybrać sie do parku bez dzieci. Cena biletu dla doroslego nie ma zadnego przelozenia na atrakcje dla niego (mamy porównanie z innymi parkami tematycznymi). Obsługa miła.
  • ~Skiba / 2018-06-13 08:14
    Ocena: 5.00 / 5
    Jasno i na temat: EXTRA ZABAWA DLA DZIECI!!! Cena biletu była nie za wysoka patrząc na ilość atrakcji. Obsługa profesjonalna.
    Zaletydużo atrakcji, obsługa
  • ~Kamila / 2018-06-11 09:17
    Ocena: 5.00 / 5
    świetne miejsc, możliwość super spędzenia czasu z rodziną. Interesujące miejsce dla dzieci , mogą dużo dowiedzieć się o zwierzętach żyjących w oceanie, a po za tym mnóstwo innych atrakcji dla dzieci ;)
  • ~Ryszard / 2018-06-06 09:55
    Ocena: 5.00 / 5
    Hektarowy plac zabaw dla dzieci z trampolinami, dmuchańcami oraz eurobungee ( wszystko w cenie biletu) oprowadzane przez przewodnika ktory opowie o oceanicznych i morskich stworach przedstawionych w formie makiet w skali 1:1, interaktywne show " gadajacy wieloryb" wystawa ryb rzezbionych, żywe ryby oceaniczne w akwarium, (w sezonie również młode rekiny)
  • ~Adam / 2018-06-04 09:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Byliśmy w zeszłym roku z mężem i dziećmi. W tym roku również planujemy :) atrakcje nie do opisania, ryby i płazy o rzeczywistych rozmiarach, dzieciaki były zachwycone. Plac zabaw w cenie biletów również na duży plus. Co do jedzenia - dania obiadowe pyszne, pizza idealnie wypieczona :) ponadto w kawiarni serwują świetna kawę i wyśmienite gofry :)
  • ~Rafał / 2018-05-29 09:24
    Ocena: 5.00 / 5
    polecam, polecam,polecam
    cena biletu adekwatna do rozrywek
    Zaletycena za wstęp, całość
    Wadybrak
  • ~Alina / 2018-05-27 09:40
    Ocena: 5.00 / 5
    Atrakcyjna cena za wstęp, dodatkowo darmowe wesołe miasteczko, wielki plac zabaw.
    Bardzo dużo rodzin z dziećmi przychodzi, nie można się nudzić.
    Chętnie za rok wrócimy.
    Zaletyatrakcje
  • ~Heniu / 2018-05-26 08:39
    Ocena: 5.00 / 5
    Super obsługa klienta, szybko kolejka poszła. W środku widać ciągłe remonty ale to nie przeszkadza, park ten ciągle się rozbudowuje.
    WadyHeniu
  • ~Gośka / 2018-05-25 09:22
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo dużo atrakcji dla dzieci. Wybierając się tam trzeba zarezerwować prawie caly dzień. Na miejscu można zjeść i się zrelaksować.
    Zaletydużo atrakcji
  • ~Monika / 2018-05-24 09:16
    Ocena: 5.00 / 5
    Byłam wczoraj z 2 dzieci, zabawa niesamowita. Kolejka była spora ale obsługa szybko sobie z nią poradziła. Czas spędzony rewelacyjnie. Okazy super.
    Zaletyokazy ryb, obsługa
  • ~AGNIESZKA / 2018-05-06 08:50
    Ocena: 5.00 / 5
    Byłam i serdecznie polecam. Po ostatnim wydarzeniu, ktorego byłam świadkiem można czuć się tam bezpiecznie. Chłopak, który napastował jedną z pracownic szybko został obezwładniony przez pracownikow. Co prawda narobił hałasu, jakby to On był poszkodowany, ale fakty były zupełnie inne. Widziałam wpis kogoś, kto wypowiedział się będąc tylko przypadkowym świadkiem nie widząc akcji od początku. Uważam, że tym wpisem zamiast pochwalić to oczernił Ocean Park. Serdecznie polecam. Wasze dzieci mogą czuć się tam bezpiecznie.
    ZaletyWszystko
    WadyBrak
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Energylandia Zator
Ocena: 4.25, ilość opinii: 1988
Mandoria Miasto Przygód
Ocena: 4.48, ilość opinii: 486
Legendia Śląskie Wesołe Miasteczko
Ocena: 2.44, ilość opinii: 121
Zatorland
Ocena: 3.94, ilość opinii: 41
JuraPark Bałtów
Ocena: 3.30, ilość opinii: 30
Park Miniatur SabatKrajno
Ocena: 4.33, ilość opinii: 6
VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3408
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.05, ilość opinii: 2997
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2961
UPC Internet
Ocena: 1.85, ilość opinii: 2905
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2868
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2492