Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Ocean Park Władysławowo opinie

Ocena na podstawie 78 opinii

3.90 / 5

  • Poziom cen
    3.80
  • Obsługa klienta
    4.05
  • Atrakcje
    3.87

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Rafał / 2018-08-10 08:13
    Ocena: 5.00 / 5
    Rewelacyjne miejsce, szczególnie na spędzenie czasu z rodziną. Byliśmy całą rodziną i znajomymi wszyscy wyszli mega zadowoleni. Polecam, także w deszczowe dni kiedy nie wiadomo co ze sobą zrobić
  • ~Antek / 2018-08-08 09:05
    Ocena: 5.00 / 5
    Wszystko czyste i zadbane.
    Bardzo czyste i zadbane toalety.
    Każde miejsce schludne i utrzymane w porządku i czystości.
    Obsługa całego kompleksu przemiła i pomocna.
    Mam nadzieję, że takie wrażenie będzie mieć każdy zwiedzający to miejsce.
  • ~RAFAŁ / 2018-08-08 09:00
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam każdemu to miejsce na wypoczynek z dzieckiem, rodziną.
    Miejsce w którym można spędzić cały dzień relaksując się przy kawie, ciastku czy obiedzie.
    Bogate atrakcje powodują, że nie chce się wychodzić z tego miejsca.
    Duży płac zabaw gdzie każde dziecko znajdzie coś dla siebie.
  • ~Włodek / 2018-08-08 08:57
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam serdecznie ten park, dzieci maja radoche z każdej atrakcji, przy kucykach przyjęto nas z usmiechuś na twarzy, na placu zabaw dzieci spędziły najwięcej czasu, jedzenie szybko podane i smaczne, a mi oraz żonie spodobała się jazda na segway u miłego pana Janka który z dużym zaangażowaniem nauczył nas jazdy, również z uśmiechem i poczuciem humoru :) polecam każdemu przyjemne miejsce na spędzenie kilku godzin :)
  • ~Robert / 2018-08-05 07:00
    Ocena: 5.00 / 5
    Okazy ryb fajniutkie.
    To na co zwróciliśmy uwagę i dzieciom najbardziej się podobalo to psikający wieloryb oraz wesołe miasteczko.
    Owszem jeszcze można by trochę poprawić całość ale biorąc pod uwagę że ten park powstał dopiero kilka lat temu to rewelacja
  • ~ola / 2018-07-27 13:26
    Ocena: 3.67 / 5
    Byliśmy wczoraj, w sumie oceniamy pozytywnie, ale minus i to ogromny za brak mapki, którą dostawałoby się przy kasie, przez to nie dotarliśmy do niektórych atrakcji. Szkoda czasu na łażenie, mało oznaczona trasa zwiedzania. Do tego ta reklama, że wszystkie atrakcje w cenie biletu przekłamuje, bo przy zakupie 4 wejściówek, dostaliśmy 4 bileciki na dodatkowe atrakcje, typu karuzele, ciuchcia, czy autka, jak te 4 bileciki synek wykorzystał, to za następne trzeba było płacić. Dmuchańce niby bez ograniczeń, podobnie jak plac zabaw, ale na tym koniec. Obsługa faktycznie znudzona, do tego nie do końca mówiąca po polsku, oczywiście nie wszyscy, ale większość. Oceniam na takie 3+, bo ceny do niskich nie należą, a atrakcje na średnim poziomie. Makiety zwierząt morskich super, ale te żywe w akwarium, to dosłownie dwa rekinki i chyba z 5 rybek, szału nie ma.
    Zaletydarmowe dmuchańce i plac zabaw
    Wadybrak planu zwiedzania
  • ~Anna / 2018-07-23 19:22
    Ocena: 1.33 / 5
    Strata czasu i pieniedzy. Park oferuje zepsute słuchawki do pokazów 3d i jedno akwarium z rekinem wielkości śledzia. Wszystko jest niedokończone, wybrakowane a z głośników leci disco polo. Pletwal puszcza wodę po wrzuceniu 2 zł. ale zanim się doczekaliśmy, to już poszliśmy dalej. Ktoś nieźle nadciąga turystów. Miejsce niewarte swojej ceny.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~to ja / 2018-07-23 09:21
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo przyjemnie spędzony czas. Jeden bilet daje dostęp do wszystkich atrakcji ogólnych. Natomiast wesołe miasteczko tylko 15 zł za osobę, daje nam to bez limitu wszystkie atrakcje dla dzieci i dorosłych. Polecam to miejsce.
  • ~Blanka / 2018-07-18 14:16
    Ocena: 1.67 / 5
    Nie polecam atrakcje tylko dla dzieci wieku 3-7 lat.Starsze dzieci już nie wejdą prawie nigdzie.Do wesołego miasteczka trzeba wykupić następny bilet o wartości 15zł.
    W cenie jednego biletu jest tylko jeden kupon do skorzystania z jednej atrakci z wesołego miasteczka.
  • ~Aga / 2018-07-16 10:25
    Ocena: 5.00 / 5
    bardzo fajne miejsce. Spokojnie można tam spędzić pół dnia. W cenie biletu wszystkie atrakcje, naprawdę wszystkie. Dzieciaki mają co robić, a jest też gdzie zjeść i wypić za bardzo rozsądne pieniądze. Szczerze będę polecać.
  • ~Lila / 2018-07-06 09:05
    Ocena: 5.00 / 5
    Dla rodzin z dziećmi moim zdaniem jest to obowiązkowy punkt zwiedzania Władysławowa. Dla maluchów jest mega plac zabaw na którym znajdują się wszelkiego rodzaju huśtawki, zjeżdżalnie, trampoliny i dmuchańce. Na całym obiekcie rozmieszczone są figury morskich zwierząt z największym na szczycie tryskajacym wodą wielorybem Błękitkiem.
  • ~jerzy / 2018-07-04 00:15
    Ocena: 3.67 / 5
    Teren rozległy z wieloma atrakcjami. Najlepiej przyjść z dzieckiem. Można tam spędzić duuużo czasu i coś zjeść. Poza (lipcem i sierpniem) cena nie adekwatna do ilości atrakcji. Niestety przedstawienia multimedialne nie są dla każdej grupy wiekowej(dzieci).Przed przyjściem warto się wywiedzieć o wszystko.
    ZaletyToalety zadbane
    WadyKolejki na przedstawienia multimedialne
  • ~Kamil / 2018-07-03 07:28
    Ocena: 5.00 / 5
    Duuuży obiekt, na świeżym powietrzu, w dołku więc trochę mniej wieje. Wielki plac zabaw, dla małych i dużych, huśtawki, pałace, zjeżdżalnie, kulki, trampoliny. Można się przejechać na kucyku. Dla dzieciaków to są główne atrakcje ;) Poza tym modele 1:1 największych ssaków morskich i innych dużych zwierząt morskich - fajna sprawa, dla starszych dzieci edukacyjna, dla młodszych raczej rozrywkowa. W domkach interaktywna pogadanka z małym płetwalem błękitnym.
  • ~Molęda / 2018-06-18 09:44
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam każdemu to miejsce na wypoczynek z dzieckiem, rodziną.
    Miejsce w którym można spędzić cały dzień relaksując się przy kawie, ciastku czy obiedzie.
    Bogate atrakcje powodują, że nie chce się wychodzić z tego miejsca.
    Duży płac zabaw gdzie każde dziecko znajdzie coś dla siebie.
    W gastronomii można zjeść pizzę jak i domowy obiad. Można również napić się dobrej kawy albo zjeść pyszne lody gdzie naprawdę dostaje się ich dużą porcję.
    W cenie biletu dużo atrakcji jak jazda na kucyku, trampoliny, dmuchane zjeżdżalnie , budowanie dużymi klockami lego.
    Wszystko czyste i zadbane.
    Bardzo czyste i zadbane toalety.
  • ~Agata / 2018-06-18 08:54
    Ocena: 5.00 / 5
    Byliśmy w weekend z dziećmi, wypas wypad wypas. Na pewno wrócimy za rok.
    Atrakcji mnóstwo, obsługa bardzo miła.
    Zaletymnóstwo atrakcji
  • ~krystyna / 2018-06-15 22:33
    Ocena: 2.00 / 5
    nie warto wybrać sie do parku bez dzieci. Cena biletu dla doroslego nie ma zadnego przelozenia na atrakcje dla niego (mamy porównanie z innymi parkami tematycznymi). Obsługa miła.
  • ~Skiba / 2018-06-13 08:14
    Ocena: 5.00 / 5
    Jasno i na temat: EXTRA ZABAWA DLA DZIECI!!! Cena biletu była nie za wysoka patrząc na ilość atrakcji. Obsługa profesjonalna.
    Zaletydużo atrakcji, obsługa
  • ~Kamila / 2018-06-11 09:17
    Ocena: 5.00 / 5
    świetne miejsc, możliwość super spędzenia czasu z rodziną. Interesujące miejsce dla dzieci , mogą dużo dowiedzieć się o zwierzętach żyjących w oceanie, a po za tym mnóstwo innych atrakcji dla dzieci ;)
  • ~Ryszard / 2018-06-06 09:55
    Ocena: 5.00 / 5
    Hektarowy plac zabaw dla dzieci z trampolinami, dmuchańcami oraz eurobungee ( wszystko w cenie biletu) oprowadzane przez przewodnika ktory opowie o oceanicznych i morskich stworach przedstawionych w formie makiet w skali 1:1, interaktywne show " gadajacy wieloryb" wystawa ryb rzezbionych, żywe ryby oceaniczne w akwarium, (w sezonie również młode rekiny)
  • ~Adam / 2018-06-04 09:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Byliśmy w zeszłym roku z mężem i dziećmi. W tym roku również planujemy :) atrakcje nie do opisania, ryby i płazy o rzeczywistych rozmiarach, dzieciaki były zachwycone. Plac zabaw w cenie biletów również na duży plus. Co do jedzenia - dania obiadowe pyszne, pizza idealnie wypieczona :) ponadto w kawiarni serwują świetna kawę i wyśmienite gofry :)
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Energylandia Zator
Ocena: 4.42, ilość opinii: 613
Legendia Śląskie Wesołe Miasteczko
Ocena: 2.92, ilość opinii: 32
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2533
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2272
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2148
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1939
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1060
Play
Ocena: 1.48, ilość opinii: 1023