Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

HBO GO opinie

Ocena na podstawie 171 opinii

1.76 / 5

  • Cena/Jakość
    1.43
  • Obsługa klienta
    1.45
  • Oferta
    2.28

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Paweł / 2020-01-05 01:17
    Ocena: 1.00 / 5
    To sa jakies zarty, placi sie za usluge ktorej sie nie otrzymuje, nie da sie ogladac filmow, albo ciagle buforuje albo wywala bledy a lacze mam bardzo dobre, nigdy wiecej nie chce miec z nimi nic wspolnego, zdecydowanie wole netflixa.
    ZaletyBrak
    Wady-Brak mozliwosci ogladniecia filmu( buforowanie pomimo bardzo dobrego lacza)
    -ciagle wyskakujace bledy z polaczeniem (wszystko inne dziala)
    -nie dzialajaca wyszukiwarka filmow
    -filmy czesto w beznadziejnej jakosci
    MiejscowośćRzeszów
  • ~Ona / 2020-01-03 02:20
    Ocena: 1.33 / 5
    Nie dajcie się namówić i jeśli nie potrzeba nie wykupujcie tam konta.
    HBO GO to najgorszy serwis z filami i serialami. Ciągłe zacinanie się odtwarzacza pomimo świetnego łącza internetu to standard przy każdym oglądaniu.
    Nie da się normalnie oglądać. Zmarnowane pieniądze i niejeden wieczór do obejrzenia czegoś ciekawego. Całkowicie odradzam.
    WadyCiągłe zacinanie się odtwarzacza
    Buforowanie
    Błędy w odtwarzaniu


    MiejscowośćNowy Sącz
  • ~a co was to? / 2019-12-31 18:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Beznadzieja. Nie da się obejrzeć normalnie filmu, bo bez przerwy się buforuje. Nie wiem za co ja płacę. Chyba tylko za wywoływanie u mnie frustracji. Tragedia. Z całego serca nie polecam tej marnej "usługi".
    ZaletyBRAK
    WadyNie da się obejrzeć filmu, bez przerwy się zacina
    Miejscowośća co was to?
  • ~maniak / 2019-12-29 23:17
    Ocena: 1.67 / 5
    Wiele zepsutych wieczorów,to na pewno zapewni HBO GO
    Szkoda pieniędzy.
  • ~Mike / 2019-12-29 00:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Z całym szacunkiem wolę oglądać na pirackiej stronie niż na tym głównie dziękuj pozdrawiam
    ZaletyPff
    WadyNigdy nie działa
  • ~Rafał / 2019-12-28 21:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Dobry wieczór,
    nie powinno się to nazywać "GO" tylko HBO Poland bo będąc poza granicami Polski nie można nic obejrzeć bo otrzymauje się informację że IP poza polską
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~Remigiusz / 2019-12-28 20:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia naciągacze. Otrzymałem voucher na bezpłatne oglądanie HBO Go przez 1M . By go uruchomić należałopodpiąć kartę kredytową . Po dokonaniu wszystkich czynności okazało się że voucher jest nieważny i uruchomiłsię bezpłatny 7 dniowy okres promocyjny . W trakcie telefonicznego kontaktu ( dwukrotnego ) poinformowano mie , że jest jakiś problem z Voucherami i że do końca 7 dniowego okresu korzystania z HBO GO otrzymam aktywny voucher na 1 miesiąc . Gdy nie otrzymałem żadnej informacji o obiecanym voucherze zamierzałem zakończyć współpracę z HBO Go . Niestety nie było możliwości zalogowania się na moje konto i w konsekwencji po okresie próbnym zostało moje konto bankowe obciążone opłatą za korzystanie z usługi Hbo Go ( 24 zł z groszami ) .Trudno oszukali mnioe pooglądam 1 miesiąc i zakończę współpracę . Otóż raz mam dostęp do serwisu a raz nie . Piszę w sobotę 28.12.2020r o godzinie 20:45 i nadal nie mam dostępu do opłaconej usługi .Podsumowując OSZUŚCI I NACIĄGACZE . Nie polecam.
    Zaletybez zalet
    Wadysame wady
    MiejscowośćElbląg
  • ~Waylander / 2019-12-28 20:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Fatalne, zacina się średnio raz na kilka dni . Nie da się uruchomić
    MiejscowośćWarszawa
  • ~eM / 2019-12-28 20:11
    Ocena: 2.00 / 5
    Brak obslugi klienta,w sobotę wlaczam i wyświetla się czarne pole,nie ma kogo poinformowac ze nie wywiązuja sie ze zobowiązania.Nie wysylaja sygnalu,a ja abonament place z góry.Nikt mi tego nie odlicza
    Wadyjest abonament oczekuje uslug.nie dostarczasz uslug przepros,oddaj kase
    MiejscowośćSzczecin
  • ~xxx / 2019-12-27 00:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Pomimo stabilnego łącza serwis ciągle się zacina. Nie da się praktycznie nic obejrzeć. Jakość obrazu co kilka sekund automatycznie przełącza się na SD. Zwykłe oszustwo!!! Pozycje są ciekawe, ale co z tego jak nie da się ich zwyczajnie obejrzeć. Piraci oferują lepszą jakość.
    ZaletyBrak
    WadyJakość obrazu. Ciągłe zawieszanie się serwisu. Brak reakcji na negatywne opinie.
    MiejscowośćOtwock
  • ~Baza rebeliantów / 2019-12-24 13:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Ładowanie odcinków trwa strasznie długo, a podczas oglądania ciągle się zacinają.
    MiejscowośćKraków
  • ~Marcin / 2019-12-22 21:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Wiecznie blad odtwarzania, support kaze odinstalowac i zainstalowac aplikacje co nie zawsze skutkuje dzialaniem. Kaze restartowac tv co raz tylko zadzialalo. Czemu podczas platnosci nie mam problemu ze np zaliczy platnosc a nie pobierze z karty?! Wocilem po po roku do hbo bo myslalem ze wreszcie ktos si zajmie problemem lecz niestety to byly zludne nadzieje.
    ZaletyZ zalet bardzo sprawnie dziala platnosc za abonament
    WadyTo gowno wiecej nie dziala niz odtwarza filmy!
    MiejscowośćSzczecin
  • ~byłyklient / 2019-12-22 19:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszukują ludzi naciągając na zarejestrowanie się. Przy wyszukiwaniu film w googlu wyskakuje propozycja w tym oszukańczym serwisie a po zarejestrowaniu okazuje się że go nie ma. Sprawdzone na kilku tytułach.
    Naciągacze i oszuści.
    Zaletybrak
    Wadynaciągacze, brak filmów które udająz emają tylko po to żeby się zarejestrować
    MiejscowośćWarszawa
  • ~romcwi / 2019-12-19 19:18
    Ocena: 2.33 / 5
    Często przerywa. W godzinach 18 -22 od kilku dni nie można normalnie korzystać.
    MiejscowośćŚrem
  • ~EldokaNaWolno / 2019-12-15 01:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Cena bardzo wysoka jak na taką ofertę, mało seriali i filmów właściwie nic ciekawego do wyboru, zacina się, posiadają dwie aplikacje na androida co jest kompletą głupotą bo jedna z nich nie działa. Każdy telewizor należy aktywować na stronie która nie działa. Nie polecam trzymajcie się od tego z daleka.
    ZaletyBrak
    WadyDwie aplikacje, strona często nie działa, mały wybór
    MiejscowośćLublin
  • ~Paweł / 2019-12-14 15:13
    Ocena: 1.33 / 5
    Streaming jest bardzo niedopracowany. Odtwarzacz cały czas zacina mimo stabilnego łącza. Od lat powtarzają się opinie o problemach technicznych jednak HBO nie rozwiązuje skutecznie swoich niedociągnięć. NIE POLECAM.
    ZaletyJakość produkcji
    WadyProblemy techniczne
    MiejscowośćKraków
  • ~Bartek S / 2019-12-13 23:05
    Ocena: 3.50 / 5
    Notorycznie wyskakuje komunikat "Błąd. Nie można odtworzyć tej pozycji, spróbuj jeszcze raz". O ile do niedawna wystarczyło ponownie otworzyć kartę, czy przeglądarkę, to teraz zepsuło się na amen. Nie za to płacę co miesiąc, żeby strona nie była w stanie odtworzyć głupiego filmu. Czy to naprawdę takie wyzwanie technologiczne?
  • ~Grzegorz / 2019-12-11 18:18
    Ocena: 2.33 / 5
    Bardzo czeste problemy ze strumieniowaniem. Placisz a w popularne wieczory masz problemy takie same jak przy kradziezy z cda czy zalukaj.. wiec tym razem ja sie czuje oszukany. Przy dziciach problemy ze streamingiem to podwojny problem.
    ZaletyDuzo bajek
    WadyCzeste problemy ze strumieniowaniem
    MiejscowośćKrakow
  • ~Tomasz / 2019-12-05 11:09
    Ocena: 2.00 / 5
    NETFIX jest lepszy tak to oprócz dwóch filmów akcji przygodowe z 2019 roku, reszta jest do kitu. chyba że ktoś ma dzieci z powodu DISNEYA.
    MiejscowośćZabrze
  • ~Gabriela / 2019-11-30 17:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Jestem wściekła. Aplikacja zacina co 3 minuty...Nie da sie ogladac!!!Wstyd i nieporozumienie!Czytajac ponizsze opinie smiem twierdzic ze jest to naciaganie ludzi. Zamiast naprawic to dalej zacina. Rezygnuje. Szkoda kasy. Wole wydac wiecej i spokojnie ogladac!
    ZaletyPrzykro mi....
    WadyMasakra
    MiejscowośćUstronie Morskie
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.87, ilość opinii: 818
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.56, ilość opinii: 502
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.38, ilość opinii: 261
Netflix
Ocena: 2.58, ilość opinii: 244
HBO GO
Ocena: 1.76, ilość opinii: 171
UPC (TV)
Ocena: 1.86, ilość opinii: 127
Flixbus
Ocena: 2.30, ilość opinii: 866
mBank
Ocena: 1.93, ilość opinii: 723
ITAKA
Ocena: 2.70, ilość opinii: 392
Link4
Ocena: 1.56, ilość opinii: 353
nju mobile
Ocena: 3.08, ilość opinii: 160
Virgin Mobile
Ocena: 2.43, ilość opinii: 137