Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

HBO GO opinie

Ocena na podstawie 203 opinii

1.80 / 5

  • Cena/Jakość
    1.40
  • Obsługa klienta
    1.49
  • Oferta
    2.40

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Bill / 2020-04-12 19:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Wiecie co, jestem wsciekly. Ogladalem sobie serial Deadwood i wlasnie obejrzalem 12 odcinek 3 serii. Czuje sie po prostu oszukany. Poswiecilem tyle czasu, tyle dni a na koncu dowiaduje sie ze serial zostal po prostu urwany w trakcie. To jest kpina z klientow. Fajnie zarabiac na nic przez 36 odcinkow, a poznie mozna ich tak po prostu olac? Wypadaloby to jakos zakonxzyc a nie filmem po 15 latach. Tragednia. Coz, jak widac nie tylko ludzi poznaje sie po tym jak koncza. Z koncem miesiaca rezygnuje z tej badziewnej telewizji, czuje sie jakby mi ktos naplul w pysk.
    ZaletyBRAK JAKICHKOLWIEK
    WadyTraktowanie klientow jak bankomanty.
    MiejscowośćDeadwood
  • ~ava / 2020-04-12 19:10
    Ocena: 2.00 / 5
    non stop się zacina , nie da się oglądać ściągnęłam się w super serial, ale nie da się obejrzeć cały czas się tnie z czy nie można coś z tym zrobić chcąc zyskać widza??
    Zaletyfajny wybór seriali
    Wadyzacina się ciągle
    Miejscowośćszczecin
  • ~Hbonogo / 2020-04-10 22:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Masakra, nie da się oglądać. Łączę śmiga 60mb/s, netflix śmiga, player.pl śmiga, a hbogo tnie jak komary latem na jeziorem.
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Michał / 2020-04-10 00:36
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie płaćcie za to kochani.
    Oferta filmów i seriali niezła, ale tragiczny transfer i jakość. Tnie się jak na jakiiejs gównianej stronce z pirackimi kopiami 10-12 lat temu. Kompromitacja.
    Drugi raz podchodzę do subskrypcji. Ostatnio w styczniu 2020 i teraz w okresie koronawirusowego szału.
    Nic się nie da oglądać .
    W najlepszym przypadku masz beznadziejną jakość, ale najczęściej nic się nie da oglądać . 10 sekund ładowania i 5 sekund oglądania.
    Jeszcze wysyłają na maila kłamstwa tlumaczamąc z troską jakoby regulowali transfer, żeby nie obciążać sieci, ponieważ prowadzi się teraz lekcje online i to jest priorytet (!!!!)
    Pytam- o 22.00 czy1.00 w nocy te lekcje ????
    Kolejny minus to sama strona z mnóstwem niedoróbek .
    Nigdy więcej .
    Rezygnuję z subskrypcji i odradzam totalnie !!!
    ZaletyNiezłe propozycje filmowe i serialowe
    WadyTragiczny transfer i jakość
    MiejscowośćGdynia
  • ~Mietek / 2020-04-09 21:23
    Ocena: 3.00 / 5
    Kiepska jakość. Wcześniej byłem zadowolony z jakości filmów, jednak od jakiegoś czasu wszystko się popsuło.
    ZaletyCiekawa oferta i duży wybór filmów
    WadyKiepska jakość filmów. Brak HD. Wciąż się zacina i zawiesza.
  • ~Ula / 2020-04-09 20:23
    Ocena: 2.00 / 5
    Bogata oferta, ale nie da się oglądać!!!
    nie działa, zacina, nie polecam, szkoda pieniędzy
    Zaletybogata oferta filmów i seriali
    Wadynie ma możliwości obejrzenia czegokolwiek z bogatej oferty filmów i seriali
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Wikros5 / 2020-04-08 23:24
    Ocena: 1.33 / 5
    Nie można nic obejrzeć, ponieważ ciagle przed oczyma ukazuje się magiczne kółeczko.
    ZaletyFajne seriale ale tylko na miniaturce bo ciagle się zacina
    WadyZacinanie sie!!!!!!!!!!!!!!
  • ~Wiktor / 2020-04-08 15:11
    Ocena: 1.33 / 5
    Oszukują na pieniądze i nie chcą oddać, kiepska biblioteka i słaba jakość.
    ZaletyBrak
    WadyKiepska biblioteka
    Oszustwo na pieniądze
    MiejscowośćŚwidnik
  • ~Marcin / 2020-04-08 14:22
    Ocena: 2.50 / 5
    Bardzo, bardzo często zacina się obraz. Zbiór serialów bardzo dobry, filmów taki sobie.
    MiejscowośćWarszawa
  • ~ZBEJSON / 2020-04-07 02:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Cały czas zacina się obraz i nic z tym nie robią. Wróciłem po roku przerwy i już mam dość. Zero poprawy. Wymawia ie się że wina leży po stronie użytkownika czysta kpina i obłuda że strony HBO. Netflixa jakoś chodzi w najwyższej jakości bez przeszkód. Ale widać HBO ma gdzieś subskrybentów, dlatego odradzam korzystanie. Szkoda pieniędzy których nie odzyskacie
    ZaletyBrak jakichkolwiek
    WadyCiągle ładowanie, zacinanie się obeazu
    MiejscowośćDrogomyśl
  • ~Bausi / 2020-04-04 15:35
    Ocena: 2.33 / 5
    Dobrze wiedzą, że ten syf tnie się na potęgę, ale nic nie zrobili z tym od lat. Taki wielki problem wrzucić zwykłe buferowanie do odtwarzacza
    ZaletyNie wiem
    WadyDoprowadza do szewskiej pasji
  • ~wystarczy / 2020-04-04 02:21
    Ocena: 2.67 / 5
    Zestawienie filmów i seriali + ale nie da się ich oglądać, wszystko zacina maksymalnie.
    ZaletyZakres posiadanych filmów/seriali
    WadyNic się nie da oglądać. Zacinanie większe, niż na największym widowisku sportowym (tzn. liga mistrzów). Szansa dana kilka razy. od 4 miesięcy to samo.
    MiejscowośćWroclaw
  • ~Jan Kowalski / 2020-04-03 12:37
    Ocena: 1.33 / 5
    Może i dobry content można tam znaleźć, ale jakościowo HBO GO to totalna porażka. Dlaczego inne strony streamingowe nie mają żadnych problemów z przepływem danych podczas gdy HBO sprawia wrażenie nieudanej apki robionej przez studentów w Marakeszu na zaliczenie semestralne. Regularnie się zacina, zmniejsza jakość, czasami, w ogóle nic się nie obejrzy bo wyskakuje błąd. Na chwilę obecną nie jestem się od 2 dni w stanie zalogować, gdyż wyskakuje mi czarny ekran. NIE POLECAM, szkoda pieniędzy. Dużo lepiej przenzaczyć te pieniądze na Netfliksa lub Prime Video
    WadySłaba jakość, Ciągłe błędy
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Iwona / 2020-04-02 19:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Złodzieje oszukują na każdym kroku, a obsługa klienta na poziomie minus 1 .
    ZaletyBrak
    MiejscowośćKowale
  • ~Kasia / 2020-04-01 21:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszukują ludzi.Bez Twojej świadomości ściągają środki z konta , a później nie chcą oddać pieniędzy.
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Kamil / 2020-03-31 23:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Syf, tnie się tak, że nie da się ogladać. Wina po stronie hbo, net jest dobry.
    WadyŁadowanie, zacinanie
    MiejscowośćWrocław
  • ~nik / 2020-03-30 14:03
    Ocena: 4.00 / 5
    Zbyt często występuje kręcące się kółko. I nie jest to raczej spowodowane obecną sytuacją, bo taki stan rzeczy jest od prawie roku. 5-10 minut filmu leci dobrze a potem zaczyna się rwanie obrazu i doczytywanie. Trochę lipa.
    MiejscowośćToruń
  • ~Grzegorz Szczecin / 2020-03-29 21:22
    Ocena: 2.50 / 5
    Obsluga klienta-nie wiem nie korzystalem,ale oferta filmow tragiczna .Wiecznie te same pozycje masakra. Ile razy mozna oglodac Mision imposible /przepraszam nie znam angielskiego/ Moja opinia : za dodatkowe pieniadze /bardzo /nie warto decydowac sie na HBO .Powinni byc w podstawowej kablowce!
    ZaletyDobra jakosc
    WadyOferta - nie warta ceny
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Adam / 2020-03-28 23:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Za każdym razem jak chcę obejżeć film na telewizorze muszę od nowa aktywować to urządzenie 0/10
    ZaletyNie ma
    WadyWszystko
    MiejscowośćKraków
  • ~Dario / 2020-03-26 10:45
    Ocena: 1.67 / 5
    takie podejści do klienta jest nie na miejscu, żeby zmuszać klienta do zmiany telewizora żeby mógł kożystać z ich usługi, hbo w takim razie kończe kożystać z waszej wsługi, takie podejście klienta do hboz to wszystko z mojej strony,
    Taki komunikat przeczytałem w moim telewizorze kiedy po paru miesiącach chciałem sobie obejżeć coś na HBO Go
    "Platforma lg netcast nie jest wspierana przez hbo go"
    tak mi przykro, do widzenia
    Zaletybrak
    Wadypodejście do klienta
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.87, ilość opinii: 862
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.56, ilość opinii: 570
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.42, ilość opinii: 305
Netflix
Ocena: 2.68, ilość opinii: 234
HBO GO
Ocena: 1.80, ilość opinii: 203
UPC (TV)
Ocena: 1.95, ilość opinii: 133
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2505
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2222
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2081
UPC Internet
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1867
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1043
Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 865