Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

HBO GO opinie

Ocena na podstawie 440 opinii

1.75 / 5

  • Cena/Jakość
    1.43
  • Obsługa klienta
    1.55
  • Oferta
    2.22

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Zefir / 2022-01-23 23:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno totalne i absolutne. TV wcale nie stary stracił wsparcie, a na kompie (też wcale nie starym) , przy światłowodzie nie da się oglądać.
    ZaletyBrak
    WadyCała reszta
    MiejscowośćPoznań
  • ~Kasia / 2022-01-23 21:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Mam dobry internet i sprzęt, pomimo to ciagle się zacina. Z Netflix nigdy nie było takich problemów. Czekam, aż wrzucą do końca mój ulubiony serial i rezygnuję. Jakościowo porażka, chyba myślą, że Polacy kupią każde g…no.
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Asia / 2022-01-21 15:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Zacina się cały czas. Bardzo frustrujące, nie wiem od czego to zależy, ponieważ mam szybki internet i dobry komputer. Komputer tez jakby się nagrzewał. Po prostu oglądanie na HboGo denerwuje o wiele bardziej niż relaksuje. A szkoda, bo są rzeczy, które bym obejrzała. Rezygnuję z abonamentu.
    MiejscowośćWasrszawa
  • ~JK / 2022-01-19 21:05
    Ocena: 1.33 / 5
    Zacina, nie da się oglądać. Na Netflixie nie ma tego problemu. Internet mam szybki.
    WadyZACINA!!
    MiejscowośćWrocław
  • ~Michał / 2022-01-19 21:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Aplikacja jest fatalna. Odcinek serialu oglądany wczoraj, dziś jest jako nieoglądany, a poprzedni obejżany w połowie. Odstaje od konkurencji o lata. Dodatkowo z dnia na dzień wyłączają starsze (zaledwie kilkuletnie) telewizory ze wsparcia. Nie tak by nie można było aktualizować tylko tak że nie można już oglądać. Tak jakby windows wyłączył systemy na kilkuletnich PC jednym kliknięciem. Tragedia. Obsługa na jeszcze gorszym poziomie. Brak pomocy i zbycie klienta.
    Wadysame
    MiejscowośćSzczecin
  • ~kj / 2022-01-17 10:52
    Ocena: 1.67 / 5
    Jest coraz gorzej. Ostatnia premiera (serial Księga czarownic) bez polskiego tłumaczenia.
    I to minął kolejny tydzień a dwa ostatnie odcinki nadal nie mają tłumaczenia.
    Apka na platformie NC+ woła o pomstę do nieba. Schowana głęboko w opcjach, wyszukiwrka działa bardzo kiepsko (nie znajduje filmów, które bez problemu można znaleźć w apce www).
    Repertuar też bez wodotrysków,.
    Przyjdzie się chyba z nimi pożegnać.
    MiejscowośćWrocław
  • ~Agata / 2022-01-16 19:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Co z tego że platforma oferuje dobre filmy i seriale, skoro obejrzenie ich graniczy z cudem. Masakrycznie zacina. Na netflixie nie mamy tego problemu
    WadyZacina!!!
    MiejscowośćLuszowice
  • ~dorota / 2022-01-12 18:51
    Ocena: 2.00 / 5
    płace ale nie można obejrzeć filmów bo zacina , a internet mam mocny
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Mu a / 2022-01-10 21:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza platforma z jakiej korzystałem. Wieczne problemy, zacinające się filmy, nie odpalając się apka na tv, błedy podczas castowania. Tragedia. Nie wiem jak to możliwe, że taki shit ciągle jest na rynku.
  • ~Nikola / 2022-01-03 21:18
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet szybki sprzet calkiem niezly a i tak zacina. Ostani oplacony miesiac i zegnam sie z hbo go.
    MiejscowośćGdynia
  • ~Anonim / 2021-12-31 20:53
    Ocena: 2.67 / 5
    Wyszukałem film w google, który znajduje się rzekomo w HBOGO. Rzekomo, ponieważ po wykupieniu subskrypcji jest informacja: "Ten tytuł nie jest w tej chwili dostępny. Znajdź dla siebie coś spośród setek innych filmów, seriali i bajek dla dzieci."

    Kolejny przykład naciągania klientów...
  • ~Bogdan Boner / 2021-12-31 02:16
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie da się oglądać na tym serwisie czegokolwiek przez wieczne zacinki pomimo dobrego internetu. Dużo bardziej polecam Netflixa na którym nie miałem takich problemów i były na nim ciekawsze filmy i seriale.
    MiejscowośćPrzemyśl
  • ~Aga / 2021-12-30 17:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie ma możliwości uruchomienia. Od miesięcy opłacamy, dokupiliśmy sprzęt ale niestety nie działa. Rezygnujemy z HBO GO.
    ZaletyBrak
    MiejscowośćGdynia
  • ~asia / 2021-12-28 21:19
    Ocena: 1.33 / 5
    tragedia. zacina sie ustawicznie, nie da sie nic obejrzec. obsluga klienta bezuzyteczna. nie polecam, nie wspomne o tym, ze w norwegii mam hbo max a mimo to w polsce musialam wykupic dodatkowy abonament na hbo go, bo oczywiscie w polsce niedostepny hbo max.
    Zaletybrak
    Wadyzacina sie, slaba jakosc obrazu
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~Maciej / 2021-12-27 23:23
    Ocena: 1.67 / 5
    Często się zacina, ma błędy przy niektórych filmach uniemożliwiające ich obejrzenie do końca. Zbyt mało nowości, Netflix śmiga, Amazon też a HBO go wiecznie się zacina. Nie polecam.
    ZaletyNiektóre serie filmów np James Bond
    WadyCzęsto niemożliwe jest oglądanie bo co chwilę wyrzuca, błędy w filmach uniemożliwiające ich obejrzenie do końca.
    MiejscowośćKnurów
  • ~Jan / 2021-12-25 23:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Dlaczego nic z tym nie robicie? Totalna porażka !!!! Nic nie chodzi!!! Umowę mam od roku bo jakąś super gadająca laska nakręcona i zapłacona przez Was nakręca innych naiwniaków. Szkoda dziewczyny (bo akurat nauczony doświadczeniem) zapisałem jej dane i tak miało wkręciła w gówno które wogóle nie chodzi.Mialo działać na tv na laptopie i na komórce tym czasem nigdzie nie działa. Sporadycznie na nowej komórce i to przy dobrych układach... Co za dziadostwo... Szajs ... Nigdy więcej... YouTube zapodaje lepiej i za darmo .. A Wy darmozjady poczytajcie opinie bo lada moment przy takim przebiegu sprawy nie będziecie mieć żadnego klienta..A może o to Wam chodzi...Cwaniaczki. ??? Nazarliscie się już dość swoją nieuczciwością??? Starczy Wam kasy do końca życia?? Nigdy więcej takiej firmy... Mocno się dziwię że jeszcze istniejecie...bo dzisiaj każdy kto się szanuje stawia na dobrą jakość. A Wy... Na co postawliscie??? Na szajs bylejakość. Pedalatwo w większości filmów i filmy ściągnięte za darmo z YouTube i CDA . Powinni Was o to pozwać...idę o wszystko że pedał tym zarządza patrząc na typ filmów i jakość a raczej ich bylejakosc. Nie mogę się doczekać końca umowy. Żałosne i żenujące...
    ZaletyBrak
    WadyWyżej
  • ~Maria / 2021-12-25 22:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Po raz kolejny piszę. Totalna porażka. Tego nie da się oglądać. Jeszcze raz pisze z nadzieją że ludzie którzy tym zarządzają czytają tę opinie. Bo to nie ludzie którzy to badziewie wrzucają bo muszą tylko Ci u góry tym zarządzają. Ja jeszcze raz powtórzę . To się w głowie nie mieści jaki poziom intelektualny mają zarządcy tym portalem. A jak już wrzuca coś dobrego to jest to film który można obejrzeć za darmo na innych platformach i jeszcze dużo lepszych filmów i naprawdę mniej żenujących. Nie mówiąc o tym że miało to chodzić na kilku urządzeniach. Chodzi jedynie i to przy wielkim szczęściu tylko na mojej komórce którą dopiero co kupiłam i ma 5G. I jeszcze jedno co bardzo mnie martwi to to, że tyle niepochlebnych opinii firma otrzymuje i kompletnie nic z tym nie robi...nie dość że wstyd to jeszcze utratą tylu klientów... Kto tym zarządza...???Może komuś zależy na upadłości tej firmy!!!????
    ZaletyNie ma zadnych
    WadyWyżej opisane
    MiejscowośćKraków
  • ~M / 2021-12-14 11:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Ciagle się zacina, mam szybki Internet, MacBooka i jest fatalnie za każdym razem. Nie ma znaczenia czy jest rano czy wieczorem, czy jest weekend czy normalny dzień. Dramat. Nie jestem w stanie nic obejrzec.
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Weramietka / 2021-12-11 22:46
    Ocena: 2.00 / 5
    Zacina się w każdy weekend, pewnie servery nie wyrabiają. Strata pieniędzy jeżeli ogląda się w weekendy
    MiejscowośćLubin
  • ~bastirk / 2021-12-10 20:34
    Ocena: 5.00 / 5
    Wykupilem i Zacinało się po podłączeniu przez hdmi mimo, że mam pobieranie na poziomie 35MBs. Jest proste rozwiązanie. Jedno ustawienie w PC i dział bardzo dobrze.
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.63, ilość opinii: 2030
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.48, ilość opinii: 1306
Netflix
Ocena: 2.24, ilość opinii: 564
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.40, ilość opinii: 516
HBO GO
Ocena: 1.75, ilość opinii: 440
UPC (TV)
Ocena: 2.08, ilość opinii: 276
VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3408
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.05, ilość opinii: 2997
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2961
UPC Internet
Ocena: 1.85, ilość opinii: 2905
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2868
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2492