Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Showmax opinie

Ocena na podstawie 251 opinii

2.81 / 5

  • Cena/Jakość
    2.76
  • Obsługa klienta
    2.70
  • Oferta
    3.07

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Waluś / 2022-12-21 07:44
    Ocena: 4.67 / 5
    dobrze działa, najważniejsze że nie ma ścinek, oby tak dalej
    Zaletyszybki bufor
  • ~JacekZ / 2022-12-21 07:43
    Ocena: 4.33 / 5
    Korzystam od roku i nie miałem najmniejszych problemów z użytkowaniem, jednak mimo częstych updatów wciąż nie dodali profili o które wszyscy się upominają.
  • ~Wiola / 2022-12-21 07:38
    Ocena: 4.33 / 5
    Super naprawdę dobra strona, swietna oferta na święta, polecam
  • ~Craig Marduk / 2022-12-19 07:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie kupować - Wtopicie pieniądze. To nie żaden portal filmowy, to zwykłe oszustwo !!!!
    MiejscowośćŁódź
  • ~Rantwis / 2022-12-19 07:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Serwis naciąga ludzi!!! Po opłaceniu premium nie ma żadnych filmów- jedynie opis
  • ~Wiola / 2022-12-19 05:42
    Ocena: 1.00 / 5
    OSZUSTWO!!!! Nie ma żadnych filmów tylko opisy i to nawet nie ich autorstwa tylko kopiowane z innych stron
    WadyOSZUSTWO
    MiejscowośćLegnica
  • ~Kris / 2022-12-18 21:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Wałek. Po opłaceniu wchodzisz w Film a tam TYLKO opis i trailer. Opłaciłem z ciekawości ale tak myślałem że to WAŁ
    ZaletyNie ma
    WadyOszustwo
    MiejscowośćBoleslawiec
  • ~nikodem / 2022-12-11 02:04
    Ocena: 5.00 / 5
    korzystam tylko przez przegladarke i dziala wzorowo, aplikacji jeszcze nie uzywalem wiec sie nie wypowiem slyszalem tylko ze sa jakies problemy.
  • ~Anita / 2022-12-11 02:02
    Ocena: 4.33 / 5
    jestem zadowolona duzy plus ze nie ma platnosci subskrybcyjnych mam nadzieje ze tak zostanie
  • ~Jullia / 2022-12-10 20:40
    Ocena: 4.33 / 5
    czekam na aplikacje na apple tv, w telewizorze niestety nie mam systemu. ogólnie aktualnie najlepszy portal, oby tak dalej.
  • ~Ronny / 2022-12-10 18:53
    Ocena: 4.33 / 5
    bardzo dobrze wykonana platforma, nie ma żądnych problemów z przerywaniem itp ale aplikacja pod windows ma kilka bugów.
  • ~juza2005 / 2022-12-10 10:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Kasa na pseudo PREMIUM poszła!!!
    I???
    NIC. Wielkie ZERO...
    Niby 20,00 zł to nie majątek, ale opisy filmów w internecie można wygooglować samemu i to za FREE :/
    ZaletyBRAK
    WadyNIC NIE MOŻNA OBEJRZEĆ!!!
    MiejscowośćOlsztyn
  • ~bodzio / 2022-12-10 02:21
    Ocena: 4.33 / 5
    szkoda ze dopiero teraz znalazłem tą stronkę i oplacałem dotychczas 4 inne co miesiąc :p
  • ~Daria / 2022-12-10 02:18
    Ocena: 4.33 / 5
    wszystko ok, szkoda tylko ze nie mozna ustawić opłaty subskrypcyjnej dla mnie jest to o wiele wygodniejsze niż ręcznie co miesiąc.
  • ~DarekMohh / 2022-12-10 01:54
    Ocena: 4.33 / 5
    no jest świetna ale ile można prosić o dodanie tych profili dla różnych użytkowników...
  • ~Andrew / 2022-12-10 01:21
    Ocena: 4.67 / 5
    Nie wiem na co narzekacie, mam netflix i ten portal jest znacznie lepszy pod każdym względem, jak nie macie tv z androidem to zawsze możecie dokupić jakiegoś boxa i po problemie
  • ~Pan prawda / 2022-12-09 20:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie można oglądać nic więcej w pakiecie Premium BO TO WAL ,20 ZL ściągnęli i h.j..
    Nie ma potwierdzenia rejestracji na @ jak cda itd...
    Wszystkie opinie pozytywne są kupione
    Sprawa zgłoszona na policję i w ubezpieczeniu jako oszutwo internetowe
    ZaletyOszustwo
    WadyOszustwo
    MiejscowośćNew york
  • ~ASIA / 2022-12-09 18:32
    Ocena: 4.33 / 5
    dobra jakość materiałów i duża baza, narazie jest ok
  • ~Fgg / 2022-12-09 10:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści!!!! Wersja premium nic nie daje nie da się nic oglądać
    MiejscowośćNowy Tomyśl
  • ~Marta / 2022-11-27 15:07
    Ocena: 2.33 / 5
    Ta strona to zwykli oszuści. Zapłaciłam a premium nie działa. Nie kupujcie tego bo wydacie kasę. I nie ważne ile to kosztuje. Ważne że to oszustwo. Opisy są ale filmów nie.
    ZaletyBrak absolutny
    WadyNie działa nic
    MiejscowośćHelmond
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.60, ilość opinii: 2218
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.49, ilość opinii: 1567
Netflix
Ocena: 2.13, ilość opinii: 710
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.39, ilość opinii: 603
HBO GO
Ocena: 1.76, ilość opinii: 462
UPC (TV)
Ocena: 2.07, ilość opinii: 303
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4008
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720