Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Energylandia Zator opinie

Ocena na podstawie 603 opinii

4.43 / 5

  • Atrakcje
    4.75
  • Obsługa klienta
    4.49
  • Poziom cen
    4.06

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Ela / 2019-10-29 18:07
    Ocena: 5.00 / 5
    Rewelacyjny park rozrywki dla całej rodziny. Mnóstwo śmiechu i strachu jednocześnie. POLECAM
  • ~Beata / 2019-10-12 12:02
    Ocena: 5.00 / 5
    Super obsługa. Zwłaszcza panowie na bramkach. Nawet gdy był problem z grooponem to został pozytywnie rozwiązany.
    ZaletyDużo atrakcji piękny wystroj
  • ~Stefan / 2019-09-26 13:30
    Ocena: 4.67 / 5
    Overall very good park. Great diversity of attractions. Level of theming isn't consistent throughout the park, but they seem to be picking up on that. Pretty much a go to park if you love rollercoasters, as they have two of the best rollercoasters in Europe. Unfortunately they don't allow rerides, even when you're the only one in the station.
    ZaletyGreat attractions
    Short queues midweek
    Wady- when the park is quiet, you still have to walk through a very long queue
    - Not many options for getting there public transport. You're pretty much obligated to stay a full day when going with public transport.
  • ~Eliksir / 2019-09-26 13:28
    Ocena: 4.67 / 5
    Jest git. Polecam odwiedzać w środku tygodnia. Tani parking
  • ~Kot / 2019-09-26 13:27
    Ocena: 5.00 / 5
    Jest super, zwłaszcza w tygodniu bo nie ma kolejek:)
  • ~Melcia / 2019-09-26 13:26
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo mi się podobam wspaniałe atrakcje
    Dużo fajnych wrażeń są atrakcje w różnych kategoriach dla młodzieży starszych i dzieci
    ZaletyBardzo dużo atrakcji
    WadyBrak
  • ~Martyna / 2019-09-26 13:26
    Ocena: 5.00 / 5
    Jest przyjemnie i super atmosfera
    Bardzo wielka różnorodność atrakcji
    ZaletyBardzo dużo atrakcji
    WadyBrak
  • ~Kameraa / 2019-09-26 13:26
    Ocena: 4.67 / 5
    Bardzo mi się podoba, jestem zadowolona super atrakcje
    ZaletyBardzo dużo atrakcji
    WadyBrak
  • ~Dominika / 2019-09-26 13:26
    Ocena: 5.00 / 5
    Jest bardzo przyjemnie, super atmosfera, są i straszne atrakcje i dla tych młodszych. Super teren. Mega wystrój
    ZaletyMega miła obsługa, super atrakcje
    WadyBrak
  • ~Byntul / 2019-09-26 13:25
    Ocena: 4.33 / 5
    Bałdzo mi się podoba, atrakcje dość ciekawe co prawda niektóre jak np. Hyperion mogą przerazic ale po pewnym czasie strach przemija
    ZaletyWielka różnorodnosc atrakcji
    WadyLekko wygórowane ceny
    Po za tym brak
  • ~Ilona / 2019-09-26 13:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Superspedzony czas w gronie rodziny,wiele atrakcji dla każdego coś się znajdzie
    ZaletyWiele atrakcji
    WadyPrzy dużych ludzi duże kolejki
  • ~Julia / 2019-09-26 13:20
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo ładnie urządzone, przyjemne przejścia. Fanstastycznie!
    ZaletyMałe kolejki, szybka obsługa
  • ~Damian / 2019-09-26 13:19
    Ocena: 5.00 / 5
    Fantastyczna zabawa, adrenalina rośnie z każdą atrakcją. Polecam!
  • ~Kasia / 2019-09-26 13:19
    Ocena: 5.00 / 5
    Fantastycznie, Energuś najlepszy. Polecam zdecydowanie!
  • ~Magda / 2019-09-26 12:31
    Ocena: 5.00 / 5
    Super oraz ciekawy park rozrywki, polecam dla młodszych jak i dla starszych
  • ~Edyta / 2019-09-26 12:27
    Ocena: 3.33 / 5
    Bardzo podobaja mi sie maskotki oraz atrakcje pokazy
    ZaletyDobre jedzenie
    WadyZa wysokie ceny do jakości
  • ~Matrixo / 2019-09-26 12:23
    Ocena: 5.00 / 5
    Jesten bardzo zachwycony Panią na kole jest bardzo mila i pomocna bardzo malo jest teraz takich ludzi
    ZaletyPodobaja mi sie maskotki a najbardziej sisi i energiusz
    WadyNie ma wad sa same zalety
  • ~Magda / 2019-09-26 12:20
    Ocena: 5.00 / 5
    Niesamowita moc wrażeń, super zabawa każdego dnia, najlepsze roler costery, profesjonalni, fajni animatorzy :)
  • ~Robak / 2019-09-26 12:09
    Ocena: 3.67 / 5
    Było super naprawdę polecamy i naprawdę tu wrócimy.
  • ~Klaudiusz / 2019-09-26 12:08
    Ocena: 3.67 / 5
    Bylo extra!!!
    Przydałyby się niższe ceny
    Polecam bardzo
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Energylandia Zator
Ocena: 4.43, ilość opinii: 603
Legendia Śląskie Wesołe Miasteczko
Ocena: 2.99, ilość opinii: 29
Miasteczko Twinpigs Żory
Ocena: 3.59, ilość opinii: 14
Magiczne Ogrody Janowiec
Ocena: 4.22, ilość opinii: 9
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2491
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2198
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2062
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1843
Orange Neostrada
Ocena: 1.98, ilość opinii: 1038
Flixbus
Ocena: 2.27, ilość opinii: 912