Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Energylandia Zator opinie

Ocena na podstawie 1526 opinii

4.16 / 5

  • Atrakcje
    4.56
  • Obsługa klienta
    4.17
  • Poziom cen
    3.75

Dodaj własną opinię »

UWAGA: Opiniuj otrzymało sygnały, że część pozytywnych opinii dotyczących tego miejsca mogła zostać dodana w zamian za upominek.
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Barbara / 2021-09-20 09:51
    Ocena: 2.33 / 5
    Czemu nikt nie kontroluje ilości wpuszczonych osób? Park ogólnie fajny ale zapłacić 300 zł za parę i wejść przez cały dzień na 6 atrakcji to lekka przesada. Totalnie idą na ilość. Ogólnie piwo 12zl mala wodą 9 zł, a za kiełbaskę z grila z bolka i 2 piwa zapłaciliśmy 75 zł wiec niezle przegięcie. Odwiedziłam bym jeszcze raz park bo mam niedosyt, ale napewno już nie w weekend, z plecakiem jedzenia i napojów, aby nic w srodku nie kupowac????
  • ~Sabina / 2021-09-19 16:12
    Ocena: 5.00 / 5
    Tutaj jest super najbardziej podobała mi się Frida na Zadrę nie poszłam bo się za bardzo bałam ale myślę że następnym razem pójdę fajna atmosfera Śmiej żelki też były super. Polecam bardzo to miejsce.Pozdrawiam
    ZaletyTyle atrakcji w jednym miejscu
    WadyDrogie jedzenie
  • ~Iwona / 2021-09-19 10:42
    Ocena: 1.00 / 5
    A ja nie polecam zmarnowane pieniądze niby tyle atrakcji dla dzieci od 2 lat w zwyż to jakaś kpina! Już przy podejściu do pierwszej karuzeli zostaliśmy oddelegowani, bo niby synkowi brakowała 10 cm gdzie syn miał metr, a niby od metra można było wejść na karuzele! Potem druga karuzela która płynęła z prędkością żółwia też nas nie wpuścili mojemu synkowi było tak przykro i San powiedział nigdzie nie chcą mnie wpuścić... Potem kolejną karuzela na którą nie został wpuszczony na którą w Majalandzie dziecko może wejść samo! A tam nawet z opiekunek nie chcieli wpuścić! Byliśmy tak wściekli z mężem i jednocześnie było nam tak przykro, że zabraliśmy dzieci na podobno zarąbiste atrakcje gdzie z większej połowy nie było można skorzystać, a basen to t z jakiś żart! Już nie mówiąc o tym, że płaci się tyle kasy za bilety gdzie nikt nas nie poinformował o tym, że parking jest również płatny! Nikomu nie polecam no chyba, że Wasze dzieci mają co najmniej 140cm, i wtedy będą mogły wejść na większość aktrakcji. ALE DLA DZIECI OD 2 LAT BRAK AKTRAKCJI, ALBO TAKIE GDZIE MOGĄ SOBIE POJEŹDZIĆ NA WESOŁYM MIASTECZKU!
    ZaletyBrak
    WadyPełno oszustwo na samo Dzień dobry!
  • ~Red / 2021-09-18 18:25
    Ocena: 4.33 / 5
    Byliśmy od godziny 14 w piątek 18 września . Praktycznie bez kolejek w sferze familijnej na wszystko , synek już miał dość , starsze córki też na maxa wyjeżdżone , jedynie na zadrę stały ok. 20 min. Także jak widać wystarczyło pół dnia , a dzieciaki mega zadowolone .
  • ~Monika / 2021-09-18 14:30
    Ocena: 5.00 / 5
    Super zabawa, wszystko ok, dużo atrakcji i wspaniałe chwile. Miło spędzony czas z rodziną. Trzeba poświęcić jeden dzień na wszystkie atrakcje. Do tej pory skorzystaliśmy z wielu atrakcji i jesteśmy bardzo zadowoleni,zwłaszcza córka,której się wszystko podoba ,i ciągle nas pogania na kolejne atrakcje.Na pewno tu jeszcze wrócimy nie raz ,bo super zabawa dla całej rodziny gwarantowana.
    ZaletySuper zabawa, dużo atrakcji każdy znajdzie coś dla siebie
    WadyMało czasu
  • ~Tomasz / 2021-09-18 12:48
    Ocena: 5.00 / 5
    Fantastyczna zabawa, bardzo duży wybór atrakcji.
    Bardzo mika atmosfera i obsługa.
    Cudowne miejsce godne polecenia.
    Napewno wrócimy w to miejsce jeszczecraz. Napewno wszystkich zabiorę z rodziny.
    ZaletyBardzo duży wybirvivwieke atrakcji dlacdzieci jak i dla dorislych
    WadyBrak
  • ~Dorota / 2021-09-18 12:40
    Ocena: 4.67 / 5
    Jest przepięknie. Duuuzo dyń. Wspaniała zabawa. Dzieci są zachwycone. Dorośli też. Jest coś na szybko i dla maluszków. Chętnie tu wrócę. Wiele miejsc z jedzeniem. Toalety na każdym kroku.
  • ~scorpio / 2021-09-15 14:51
    Ocena: 3.33 / 5
    Roller coastery super!
    Park ciekawy tematycznie.
    Obsługa ok.
    Jedzenie słabe.
    w weekendy nie warto przyjeżdżać, bo spędzicie czas na staniu w kolejkach do wszystkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Zaletyatrakcje, pokazy, miła obsługa, rewelacyjna logistyka parkingowa
    WadyCeny i mega kolejki do wszystkiego. Słabe jedzenie. Korki na trasie dojazdowej.
  • ~Klioks / 2021-09-15 12:04
    Ocena: 5.00 / 5
    Super zabawa, obsługa, jedzenie, dzieciaki lat 8 i 6 zadowolone.
    1 dzień to za mało. W tygodniu mniej ludzi, małe kolejki.Swietne pokazy w teatr egypt. Trafiliśmy na extra pogodę. polecamy. Wrócimy na pewno.
    ZaletyAtrakcji mnóstwo 1 dzień to za mało.
  • ~Marcin / 2021-09-15 10:20
    Ocena: 5.00 / 5
    Byłem z rodziną w poniedziałek 13.09 ., skorzystaliśmy z dziećmi (6lat) praktycznie ze wszystkich atrakcji z niektórych po dwa razy. Ja byłem na hyperionie, zadrze i abyssusie. Kolejki były umiarkowane najdłużej czekałem na Hyperiona Ok 30 min już przed zamknięciem parku, zadra 10 min, Abyssus ok 20.
    Na jedzenie Ok 10-15 min.
    Jesteśmy mega zadowoleni spędziliśmy rodzinnie mega fajny czas. Pojechaliśmy się tam bawić i w 100% udało się to zrealizować. Dzień tygodnia, niepewna pogoda (okazała się słoneczna.-:)) to wszystko wpłynęło zapewne na ilość odwiedzających i kolejki.
    ZaletyAtrakcje
    Miła obsługa
    WadyBrak
  • ~Kasia / 2021-09-14 18:28
    Ocena: 3.33 / 5
    Byłam w tym roku z rodziną w parku rozrywki. Kolejki wszędzie tam są straszne ale najgorsze co mnie tam spotkało to to iż zgubiłam tel komórkowy. Na szczęście znalazł go pewien pan odniósł go do kasy a osoba która akurat tam obsługiwała ukradła go sobie.... Trochę źle że zatrudniają tam zlodzieji
    ZaletyFajne rolerkostery
    WadySkradziony telefon przez pracownika kasy
  • ~Wojtek / 2021-09-14 12:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Już kolejny rok mam bilet roczny, bo dzieci lubiły to miejsce, ale jest bardzo mała szansa, że jeszcze się tam kiedyś pojawię. Ogromne tłumy. Nikt nie ogranicza ilości osób wpuszczanych do środka. W ostatni weekend (wrzesień) trzeba było czekać 1.5 godziny na jakąś sensowną kolejke a do kina na 5 minutowy seans czekaliśmy prawie 30 minut. Żeby kupić coś do jedzenia trzeba stać prawie godzinę a tam nie ma dobrego jedzenia tylko chemiczne fast foody. Zaraz po wejściu kupiłem opaskę żeby zostawić plecak w szafce, ale nie było żadnej wolnej szafki. Po 3 godzinach wyszliśmy. Zaplanowałem wyjazd na 2 dni bo podróż trwa 5 godzin samochodem w jedną stronę. Nie wiem czy to wina bonów czy czegoś innego ale były takie tłumy że nie dało się chodzić. Wśród tych ludzi nie widziałem nikogo zadowolonego. Sami wkurzeni ludzie. W sierpniu było identycznie ale myślałem że to wakacje i miałem pecha. Jeżeli nie możesz przejechać się niczym, nie możesz nic zjeść i nawet są kolejki do toalet to pobyt w Energylandii jest pewną formą masochizmu. Właściciele tego parku poniżają gości, którzy przyjeżdżają zostawiać tam pieniądze. To jest straszne, żałosne.
    ZaletyBrak
    WadyTłumy, długie oczekiwanie na wszystko. Mimo upału we wrześniu brak zraszaczy a stanie w upale przez godzinę nie jest miłe. Gastronomia droga i kiepskiej jakości m
  • ~ELA / 2021-09-13 21:41
    Ocena: 2.67 / 5
    to jakas porazka !!!!! Juz nie wspomne o tlumach ludzi oczekiwaniu ponad godzine na kolejke ale 1.5 godziny zeby kupic cos do jedzenia i do picia ?????? Gdzie 12 zl piwo ? Mala woda 9zl ???? Jak mozna az tak ludzi wykorzystywac ????

    kolejna sprawa zaplacilam za bilet parkingowy online aby z wozkiem z dzieckiem byc blizje drzwi - nie zostalam wpuszczona na parking bo nie ma miejsca ???? TO po co ja placilam za parking ??? zostalam wyslana w pola gdzie ponad km darlam wozek po kamieniach i trawie z malym dzieckiem !!!!!!
    w obsludze uslyszalam ze wszyscy wyjezdzajacy placa =ale na tych polach nikt nie zbieral oplat bo to pola !!!!!!!
    moze to tylko 10 zl ale prosze o zwrot w takim razie - bede miala na ta cholernie droga wode

    skorzystanie z 3 kolejek przez syna to max - bo zabraklo czasu -

    widac ze wlasciciela interesuje tylkla kasa - zero jakichkolwiek ograniczen w ilosci osob - nic

    nie polecam nie polecam nie polecam
    I PROSZE MI ODDAC ZA BILET PARKINGOWY
    ZaletyW SEZONIE ZADNYCH
    WadyCENY NAPOJI / KOLEJKI / CZAS OCZEKIWANIA NA KOLEJKE / KUPUJESZ BILET PARKINGOWY A NIE WPUSZCZAJA CIE NA PARKING
  • ~Marcin / 2021-09-13 20:52
    Ocena: 4.67 / 5
    Średnio polecam w sezonie i w początku września tłumy ludzi do jedzenia czas oczekiwania to 1.5godz piwo po 12zl woda po 7zl czas oczekiwań na niektóre atrakcje to 70 minut chyba trochę przesada
    ZaletyAnaconda
    WadyTłumy ludzi
  • ~Mariola / 2021-09-13 14:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Jedno wielkie gówno, szkoda czasu, a obsługa do wymiany, bardzo źle. Atrakcje może fajne, ale tylko do pooglądania, bo długie kolejki.
    Oszukiwanie ludzi i automaty do lodów i inne blokują się i nie masz ani lodów, ani kasy. Jestem zawiedziona, czuję się oszukana.
    ZaletyBrak
    WadyCeny, kolejki, niemiła obsługa, blokujące się automaty
  • ~Nina / 2021-09-13 11:32
    Ocena: 2.67 / 5
    Byliśmy 12tego września. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie kolejki nawet żeby kupić zwykłą wodę. Radzę wziąść napoje ze sobą. Rolercostery super ale za tą cenę wymagałoby się mniejszej ilości ludzi żeby móc z nich skorzystać. Idą tylko na ilość. Niestety. Dla mnie najlepszy abyssus...po 45 minutach stania w kolejce
    ZaletySuper atrakcje
    WadyTłumy w kolejkach
    Przepychający się cwaniacy
    Cena nie adekwatna w stosunku do możliwości skorzystania z atrakcji
  • ~Rozczarowana / 2021-09-13 00:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Zdecydowanie nie polecam! Zbyt dużo ludzi wpuszczanych jest na teren parku przez co kolejki są bardzo długie, jak pisze ze się czeka 40 min to tak naprawdę czeka się godzinę. Ludzie nie zachowują odstępu w kolejce. Co najmniej godz czeka się też po jedzenie, czy samo picie. Ceny wygórowane np. mała butelka 0,5l pepsi lub sprite kosztuje 9 zł, woda niegazowana 0,5l 7 zł. Zdecydowanie powinno się ograniczyć liczbę korzystających z obiektu. To chore żeby godzinę stać a pół minuty zjeżdżać np. rolercosterem Frida. Pieniądze wywalone w błoto. A pobieranie opłaty za "parking" który jest na świeżo skoszonej trawie to już szczyt pazerności. Przy tej cenie biletu parking powinien być w cenie. Zdecydowanie odradzam wyjazd do Energylandii, to jest Kolejkolandia a płaci się chyba za stanie w kolejce. Czuję się oszukana i okradziona z pieniędzy. Nawet za darmo jakbym miała bilet to więcej już tam nie pojadę. Szkoda nerwów, to nie atrakcja tylko kara. Wszystkim będę odradzać i odradzam Energylandię.
  • ~Monika / 2021-09-13 00:16
    Ocena: 2.33 / 5
    Byłam po raz czwarty i ostatni. Tłumy ludzi, ogromne kolejki. Brak organizacji. Kolejki równiez po jedzenie, (1,5 godz stania). Dzieci przez cały dzień zhecjaky po 2 razy. Porażka. Szkoda czasu, pieniędzy i nerw. Nie polecam. W życiu nie widziałam takich kolejek,doslownie wszędzie. Jadą na ilość, trzepią kasę. Ludzie płacą za stanie w kolejkach.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko co wyżej opisane.
  • ~Zawiedziona / 2021-09-12 23:55
    Ocena: 2.00 / 5
    Szkoda pieniędzy.Zapłaciłam 630zł a bylam z dziećmi na 3 atrakcjach.Na każdą atrakcje trzeba czekać godzine w kolejce tak samo po jedzenie.Strata kasy dla nich fabryka kasy nic wiecej.Przyjechałam z drugiego końca Polski wrociłam rozczarowana
    ZaletyDużo atrakcji
    WadyKolejki drożyzna
  • ~Dotora / 2021-09-12 22:15
    Ocena: 2.67 / 5
    Przy czwartym odwiedzeniu Energylandii pojawiło się ogromne rozczarowanie.
    Po pierwsze, jeśli planujecie podróż samochodem elektrycznym i naładowanie go na terenie parku (co jest w ich ofercie na stronie) radzę przygotować się na rozczarowanie. Z 3 stacji po 2 stanowiska - 1 zajęte, ale nie można wjechać. Dlaczego? Nie można się dowiedzieć, kierownik ruchu na parkingu twierdzi, ze wszystko zarezerwowane, ale po długiej obserwacji nie pojawił się żaden samochód. Wewnętrzne regulacje, albo widzimisię kierownika parkingu i raptem ładowarki są czynne dopiero od 13. Oczywiście na ich stronie brak jakiejkolwiek informacji o tym, wręcz przeciwnie! Zachęcają do odwiedzin samochodami elektrycznymi z opcja ładowania.

    Po drugie - obsługa. Nie wiem czy to kwestia zmęczenia sezonem, ale sposób odnoszenia się do gości parku jest tragiczny. Są niemili, zaczynajac od ww. pracowników obsługi parkingu, gdzie pytanie o ładowarki trwało godzine! Po obsługę kolejek (w strefie dla dzieci), które uważają ze skoro dla nich wszystko jest jasne, to dla każdego tez powinno być. Wiec jeśli jedziesz po raz pierwszy z dzieckiem i nie do końca wiesz jakie są zasady na karuzelach, najlepiej się domyśl, bo za pytanie, albo zrobienie czegoś nie tak po prostu zostaniesz okrzyczany przez panie tam pracujące.

    Po trzecie - tłumy, tłumy i jeszcze raz tłumy! Nie mam pojęcia ile osób zostało wpuszczonych do parku w dniu wczorajszym tj.11.09.2021r., ale zdecydowanie za dużo. Brak kontroli nad tym powoduje, że ciężko było chodzić, nie mówiąc o czasie oczekiwania… ponad 1,5h w kolejce, w tłumie ludzi, a to przecież tylko jedna z wielu atrakcji! Ludzie w kolejkach, ze zniecierpliwienia, pchają się, często przepychają do przodu i niestety zero obsługi żeby to kontrolować. Ale jeśli ktoś przejechał cała Polskę, żeby się wybawić, a zamiast tego miałby spędzić dzień w kolejkach do 4-6 atrakcji to jednak rozumiem, ze kombinują, a tak niestety wyglądało to wczoraj. Żeby kupić coś do picia stałam w kolejce pół godziny, kolejki do jedzenia były jeszcze większe…

    Tak więc, jeśli ktoś decyduje się na odwiedzenie tego jakże słynnego parku rozrywki, radzę uzbroić się w ogrom cierpliwości.
    Może zamiast inwestować tyle pieniędzy w reklamy, warto zainwestować w usprawnienie pracy parku??

    Jeśli chodzi o plusy, to na dzień dzisiejszy maja tylko dwa : Zadrę i Hyperiona, które z całego serca polecam
    ZaletyHyperion
    Zadra
    WadyBrak organizacji
    Tłumy
    Czas oczekiwania
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Energylandia Zator
Ocena: 4.16, ilość opinii: 1526
Ocean Park Władysławowo
Ocena: 3.60, ilość opinii: 89
Park Rosenau Jarnołtówek
Ocena: 4.80, ilość opinii: 69
Legendia Śląskie Wesołe Miasteczko
Ocena: 2.68, ilość opinii: 66
Zatorland
Ocena: 3.96, ilość opinii: 28
Magiczne Ogrody Janowiec
Ocena: 3.12, ilość opinii: 25
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.11, ilość opinii: 2633
VECTRA
Ocena: 1.70, ilość opinii: 2463
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.52, ilość opinii: 2366
UPC Internet
Ocena: 1.94, ilość opinii: 2157
Play
Ocena: 1.43, ilość opinii: 1622
Orange
Ocena: 1.43, ilość opinii: 1572