Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Energylandia Zator opinie

Ocena na podstawie 1526 opinii

4.16 / 5

  • Atrakcje
    4.56
  • Obsługa klienta
    4.17
  • Poziom cen
    3.75

Dodaj własną opinię »

UWAGA: Opiniuj otrzymało sygnały, że część pozytywnych opinii dotyczących tego miejsca mogła zostać dodana w zamian za upominek.
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Sysiek012203 / 2021-09-06 15:21
    Ocena: 4.33 / 5
    Super atrakcje , fajnie spędzony czas ???? bardzo pyszne jedzonko , kazdy znajdzie cos dla siebie, zadra i Hyperion dla odważnych mi osobiście spodobały sie najbardziej wodne atrakcje które dostarczyły mnóstwo wrażeń serdecznie polecam
    ZaletyMile spędzony czas ????
    WadyBrak
  • ~Kasia / 2021-09-05 22:02
    Ocena: 5.00 / 5
    Justyna Grażyna jezeli Ci się nie chce stac w kolejce to sobie kup bilet online :) Nikt nie będzie wprowadzał ograniczeń bo Ty masz bona i nie chcesz czekać na atrakcje. Polecam to miejsce, zabawa nie ma końca.
    ZaletyZabawa przez cały dzień
    WadyZero
  • ~ANNA / 2021-09-05 15:08
    Ocena: 5.00 / 5
    Super miejsce dla całej rodziny. Każdy znajdzie dla siebie coś miłego. Świetna strefa basenowa, można odpocząć od nadmiaru emocji. Duży wybór posiłków. Co roku staramy się być tu z rodziną co roku!
    ZaletyDużo atrakcji. Zabawa na cały dzień
    WadyBardzo duży tłok w sezonie letnim.
  • ~Mirosław / 2021-09-05 14:29
    Ocena: 5.00 / 5
    Super, park rozrywki na najwyższym poziomie jak dla mnie numer 1 na świecie ????????????świetna zabawa dla całej rodziny, miła obsługa ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    ZaletyWszystko co się tu znajduje jest jedną wielką przyjemnością
    WadyBrak
  • ~Barbara / 2021-09-05 14:26
    Ocena: 5.00 / 5
    EnergyLandia to najlepszy Park rozrywki w Polsce a z niektórymi atrakcjami nawet nr 1. Jak dla mnie Zadra jest nr 1 w Europie. Każdy znajdzie coś dla siebie. Strefa dzieci z wieloma atrakcjami????????????????????????????

    ????????????
  • ~Justyna / 2021-09-05 12:00
    Ocena: 1.00 / 5
    W dniu 5.09.2021 tłumy ludzi czekają na wejście juz przed godziną 10 informacja ze ZUS na problemy techniczne...po konsultacji z pracownikiem ZUS i sprawdzeniu strony internetowej informacja nie została potwierdzona. Więc tak naprawdę nie wiadomo o co chodzi. Obsługa twierdzi, że nie wie jak długo to jeszcze potrwa...jest prawie południe i nadal nic nie wiadomo... żadnej informacji na stronie internetowej nie ma ,więc każdy kolejny klient przychodzi i tylko kolejka rośnie... uważam że obiekt jest ogromny i być może jest limit osób i powinni o tym informować przez megafon albo coś w tym rodzaju . Bo wejście tam o godz 14 nie ma najmniejszego sensu wiedząc że jest tam 1000000 osób i może do 18.00- godzina zamknięcia uda się raz zjechać !!! Podsumowując tragedia...I nie polecam się tu wybierać szkoda weekendu
    WadyKolejki po 3 godziny do jednej atrakcji... brak limitu osób wpuszczanych
  • ~Lusi / 2021-09-05 08:57
    Ocena: 2.00 / 5
    Tragedia ! 2,5 godziny w kolejce po bilet ludzi tłumy???? kolejne 2 godziny w kolejce na hyperion 2, 5 po jedzenie ???? byliśmy w sierpniu i masakra ogrom ludzi myśle ze spowodowane bonami turystycznymi .Powinni zrobić jakieś ograniczenia co do wejścia bo naprawdę za dużo ludzi za prawie 500 zł byliśmy tylko na jednej atrakcji???? mieszkamy koło Mirabilandi we Włoszech tez w wakacje są tłumy ale jakas inna organizacja myśle bo nigdy tyle się na nic nie czekało ????
  • ~reni66 / 2021-09-04 22:14
    Ocena: 2.33 / 5
    Pojechaliśmy w środę, bo podobno miało być mniej ludzi. Nic podobnego. Wszystkie parkingi zapełnione. Do każdej atrakcji minimum 30 minut oczekiwania. W porze obiadowej zero szans na zjedzenie czegokolwiek. Po dojściu do okienka po 20 minutach oczekiwania usłyszałam , że czas oczekiwania to kolejne 40 minut. Jeśli właściciel nie ogranicza ilości klientów to powinien ustalić niższą cenę na bilet za samo wejście a później odpłatność za każdą atrakcję z której się udało skorzystać. Wydaliśmy na bilety 447 zł a córka skorzystała tylko z 5 atrakcji. Po ostatniej miała dość czekania 45 min na kolejną. Czułam się jak w PRL .
    ZaletyFaktycznie atrakcji jest wiele
    WadyNiekontrolowana ilość sprzedawanych biletów, co skutkuje długimi kolejkami do atrakcji i olbrzymim tłokiem. Obsługa w wielu przypadkach ( zwłaszcza w gastronomii ) nie jest w stanie sprostać obowiązkom.
  • ~Aleksandra / 2021-09-04 18:11
    Ocena: 4.33 / 5
    Super atrakcje rowniez dla najmlodszych szybkie atrakcje dla starszych kazdy zjedzie cos dla siebie. Stoisko z jedzeniem na kazdym kroku dzieci zadowolone odwiedze za rok . Zadra najszybsza smoki dla najmlodszych
    ZaletyDuzo arakcji dla dzieci , bary , atrakcje dla starszych
    WadyKolejki
  • ~Michał / 2021-09-04 18:10
    Ocena: 5.00 / 5
    Najlepszy park w Polsce. Dużo atrakcji dla każdego, dzieci, młodzieży i dorosłych. Dla wymagających też się coś znajdzie! Zadra, F1 czy drqgon adwenture... Gastronomia na poziomie, ceny dla wszystykich.
    ZaletyDużo atrakcji dla każdego.
    WadyKolejki
  • ~Marekkk / 2021-09-04 15:38
    Ocena: 5.00 / 5
    Super atrakcje. Rodzice znajdą wiele atrakcji dla dzieci w różnym wieku. Jeden dzień to za mało na zwiedzenie wszystkiego. Serdecznie polecam. Chyba jedyny minus to długie kolejki. Ładne aranżacje.
    ZaletyDużo atrakcji dla każdego w każdym wieku
    WadyKrótkie przejazdy kolejek górskich
  • ~Zofia / 2021-09-04 15:36
    Ocena: 5.00 / 5
    Super atrakcje polecam mega ???? Hyperion najlepszy ????
    Polecam też bumerang i fridę napewno wrzucimy????????????????????????????????????????????????
    Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiuuuuuuuuuuer
  • ~Wiktoria / 2021-09-04 13:41
    Ocena: 5.00 / 5
    Szybka, sprawna obsługa. Ceny okey. Atrakcje są bardzo dobrze dobrane do wieku. Kolejki do obejścia. Parking, łatwy dojazd. Jedzenie w miarę okey. Polecam każdemu z całego serca. Dużo ciekawych atrakcji oraz pokazów dla dużych jak i malych
    ZaletySuper obsluga
    WadyNie ma
  • ~Maciek / 2021-09-04 13:38
    Ocena: 5.00 / 5
    Generalnie to wszystko idealne, szkoda, ze takie kolejki ale warto! Dużo atrakcji na których osoby w każdym wieku znajda coś dla siebie! Duży parking oraz bardzo duża przestrzeń dla wielu wielu użytkowników.
    ZaletyWszystko idealne
    WadyZero
  • ~Grzegorz / 2021-09-04 13:12
    Ocena: 5.00 / 5
    Park dostarczą masę atrakcij bardzo gororąco polecam . Z pewnością odwiedzę to miejsce nie jeden raz . Obsługa jest na najwyższym poziomie i jedzenie serwowane jest przepyszne . To miejsce nie ma żadnych wad i wciąż się rozwija .
    ZaletyMasa adrenaliny
    WadyBrak wad
  • ~Aniakuba / 2021-09-04 13:09
    Ocena: 4.33 / 5
    Swietna zabawa dla calej rodziny. Kazdy znajdzie cos dla siebie. Polecam jednak odwiedziny w tygodniu, szczegolnie w ladna pogode, w weekendy 2x wiecej osob.Bardzo duzo punktow gastronomicznych.
    Najlepsza jest Zadra i Hyperion, ale jesttez dużo inny fajnych rollercoaterów.
  • ~Michal / 2021-09-04 12:21
    Ocena: 4.00 / 5
    Super zabawa dla calej rodziny polecam przyjechac i wykupic bilet dwudniowy. Ekstremalne rollercostery czyli to co lubie najbardziej. Trafilem na octoberfest wiec super spedzony czas. Rewelacyjne widowiska. Uwielbiam majana, zadre, hyperiona, formule oraz wiele wiele innych costerow. Wow!!
    Polecam kazdemu!!!! Dzieciaki swietnie sie bawily, sam chetnie wroce tu za rok. Troche dlugie kolejki, park wodny zamknoety wiec to jest jedyny minus.Pogoda dopisala

    Sam swietnie sie bawilem!!!
    ZaletyDuzo atrakcji
    WadyDlugie kolejki
  • ~Julka / 2021-09-04 12:16
    Ocena: 4.67 / 5
    Bardzo ciekawe miejsce dla każdego. Super ekstremalna zabawa. Moje ulubione rollercoaster to zadra, hyperion, majan, formuła i water Coster i dragon. Skorzystałam z niej wielokrotnie i za rok powrócę tu napewno. Świetnie się bawiłam z całą rodziną, do tego była piękna pogoda. Krótki czas w kolejkach. Sporo ludzi. Mega miejsce. To co lubię
    ZaletyEkstremalne rollercoaster y
    Krótkie kojelki
    Miła obsluga
    WadyZamknięty park wodny
  • ~Kacper / 2021-09-04 12:13
    Ocena: 4.67 / 5
    Super atrakcje mocna adrenalina bardzo fajnie wiele ciekawych atraakcji super zabawa dla kazdego . Swietnie spedzilem czas z rodzina. Za rok na pewno wroce do energylandii. Nie czekalem długo na atrakcje. Uwielbiam ekstremalne roller costery wiec to miejsce dla mnie
    ZaletyMega emocje
    WadyZadnej
  • ~Justyna / 2021-09-04 12:08
    Ocena: 4.67 / 5
    Jesteśmy z rodziną mega zadowoleni, kupiliśmy bilet dwudniowy i jest rewelacyjnie. Super atrakcje dla każdego. W kolejkach trzeba chwilę poczekać ale nie jest źle.Wiele wydarzeń, my trafiliśmy na Oktoberfest. Szkoda tylko że park wodny zamknięty. Poza tym SUPER zabawa dla całej rodziny!!! Polecam gorąco. My z rodziną kolejny rok spędziliśmy z energylandią????
    ZaletyWiele atrakcji dla każdego
    Ciekawe wydarzenia
    Świetna zabawa
    WadyZamknięty park wodny
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Energylandia Zator
Ocena: 4.16, ilość opinii: 1526
Ocean Park Władysławowo
Ocena: 3.60, ilość opinii: 89
Park Rosenau Jarnołtówek
Ocena: 4.80, ilość opinii: 69
Legendia Śląskie Wesołe Miasteczko
Ocena: 2.68, ilość opinii: 66
Zatorland
Ocena: 3.96, ilość opinii: 28
Magiczne Ogrody Janowiec
Ocena: 3.12, ilość opinii: 25
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.11, ilość opinii: 2633
VECTRA
Ocena: 1.70, ilość opinii: 2463
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.52, ilość opinii: 2366
UPC Internet
Ocena: 1.94, ilość opinii: 2157
Play
Ocena: 1.43, ilość opinii: 1622
Orange
Ocena: 1.43, ilość opinii: 1572