Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Energylandia Zator opinie

Ocena na podstawie 603 opinii

4.43 / 5

  • Atrakcje
    4.75
  • Obsługa klienta
    4.49
  • Poziom cen
    4.06

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Ewa / 2019-09-21 11:48
    Ocena: 5.00 / 5
    Atrakcje dla ludzi z mocnym żołądkiem???? dużo i atrakcyjnie. Fajne miejsce.
    ZaletyDuży wybór atrakcji.
    WadyWiększość to kolejki. Przydałyby się coś dla tych mniej odważnych.
  • ~Wiktoria / 2019-09-19 16:16
    Ocena: 5.00 / 5
    Jest bardzo fajna zabawa super atrakcja dla rodzin
    ZaletyWielkość
    WadyBrak
  • ~Martyna / 2019-09-19 14:56
    Ocena: 5.00 / 5
    Super zabawa na cały dzień.. dla dużych jak i małych! Polecam
  • ~Latroventorum / 2019-09-19 14:15
    Ocena: 5.00 / 5
    Super atrakcje
    Mila atmosfera
    Wszystko super
    Idealne miejsce na urodziny
    ZaletySuper kolejki
    WadyNie ma
  • ~Kasia / 2019-09-19 14:14
    Ocena: 5.00 / 5
    Było fajnie, podobało mi się, fajne miejsce było trochę zimno ale no trudno, prawie zemdlalam ale było super
    ZaletyFajne kolejki
    WadyPogoda
  • ~Patrycja / 2019-09-19 14:14
    Ocena: 4.67 / 5
    Jest spoko, tato Kasi płacił więc mi się bardzo podoba
    ZaletyFajne kolejki
    WadyZimno dziś było
  • ~Iza / 2019-09-17 16:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Super miejsce, polecamy???? miła i uprzejma obsługa, super atrakcje. B
  • ~Kasia / 2019-09-17 15:45
    Ocena: 5.00 / 5
    Super miła obsługa, świetne kolejki, bardzo mily pan na kole fortuny
  • ~Paweł / 2019-09-16 17:36
    Ocena: 4.67 / 5
    Ogulnie jes swietnie co do rozrywki na poziomie Europejskim kazdy znajdzie cos dla siebie czy rodzina,czy osoba pojedyncza
    ZaletyMiła obsługa
    WadyZłe oznakowanie do kolejek Ekstremalnych mało widoczne!
  • ~Daniel / 2019-09-16 16:42
    Ocena: 4.00 / 5
    Będąc w czerwcu w tygodniu czekałem tak w kolejkach 5-15min. Teraz drugi raz ,ale w sobotę o zgrozo nie warto totalna porażka 50min kolejki lub dłużej. Dopiero wieczorem było tak po 30min.

    Dal bym dobra recenzje, ale nie mogę obsługa na Mayanie starszy pan z wąsami zatrzymał mnie bo mam saszetkę przy pasie. Mówię włożę ją na drewnianą półkę jak inni plecaki czy inne rzeczy, przecież na innych rolecosterach nie było problemu, ale on nie nie wolno musi pan się zawrócić i komuś ją przekazać. Myśle może coś kradli i nie pozwalają a inni przymykali oko. Mimo to drugi raz w kolejce nie czekałem. Wracam do domu czytam regulamin, a tam ewidentnie pisze ze nie biorą odpowiedzialności za skradzione rzeczy noszzz kurcze. Teraz to bym tam stał i kazał mu wzywać kierownika bo miałem prawo tam zostawić telefon, klucze czy inne rzeczy na własną odpowiedzialność. Jak by was dziad z wąsami nie wpuszczał czy kazał zawrócić przy mayanie walcie czy zna pan wasz regulamin i proście o jego zwierzchnika. Skargę też piszcie bo to było ewidentne chamstwo.
    ZaletyW tygodniu mnóstwo zalet
    Wadysobota i niedziela dla ludzi lubiących stać w kolejkach.
    Zawsze znajdzie się jakiś dziad z obsługi ja na takiego trafiłem reszta osób spoko.
  • ~JOAN / 2019-09-16 14:34
    Ocena: 4.67 / 5
    Jest super polecamy z dziećmi i nie tylko. FAJNA ZABAWA. moc atrakcji.
  • ~Kt / 2019-09-16 14:15
    Ocena: 5.00 / 5
    Super atrakcje, atmosfera i obsługa polecam każdemu :) Warto przyjechać tu z rodzina i znajomymi. ????
  • ~Magda / 2019-09-16 12:00
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo miłe spędzony dzień. Obsługa na medal, czysto, schludnie, dobrze oznakowane drogi.
    ZaletyCzysto, obsługa rewelacyjna, bezpieczeństwo na pierwszym miejscu
    WadyBrak
  • ~Wojtek / 2019-09-15 20:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Oceniam tylko obsługę klienta i ceny bo to główny temat mojego wpisu.
    Przyjechaliśmy z drugiego końca polski 2+2 + pies. Psów nie wpuszczają więc jeden z rodziców zostaje i przez pięć godzin zwiedza stację benzynową i mcDonalda w oczekiwaniu na resztę rodziny.
    Drugi wchodzi z dziećmi za 129 zł - i nie ma znaczenia czy chce skorzystać z jakiejś atrakcji czy tylko opiekuje się dziećmi. Moim dzieciakom udało się skorzystać z 3 atrakcji przez 5 godzin ( to był weekend i większość czasu spędzili w kolejkach) Policzcie - rodzina 2+2, jeżeli dzieciaki mają więcej niż 140cm to 520 zł z parkingiem, jeżeli mniej to 440, picie i jedzenie dodatkowo.
    Całe przedsięwzięcie ustawione jest na wydojenie ludzi. Osobiście polecam Prater
    WadyZa drogo, brak szacunku dla klienta
  • ~Karina / 2019-09-15 16:04
    Ocena: 5.00 / 5
    Energylandia najlepsze miejsce na spędzenie wolnego czasu ze znajomymi jak i z rodziną,super miejsce dla dzieci i dorosłych. Kolejki nie straszne ,bardzo dużo fajnych atrakcji. Szczerze polecam to mejsce napewno nie będziecie się tam nudzić
    ZaletyAtrakcje
    WadyBrak
  • ~Ziółek / 2019-09-15 15:36
    Ocena: 4.67 / 5
    Energylandia najlepsze miejsce na spędzenie wolnego czasu ze znajomymi jak i z rodziną,super miejsce dla dzieci i dorosłych. Kolejki nie straszne ,bardzo dużo fajnych atrakcji. Szczerze polecam to mejsce napewno nie będziecie się tam nudzić.????
    ZaletyRozrywka
    WadyBrak
  • ~zuzia / 2019-09-15 15:31
    Ocena: 5.00 / 5
    myślę że energylandia to rodzinne miejsce pełne rozrywki i zabawy polecam serdecznie :))
    Zaletywysoki poziom adrenaliny
    Wadykolejki do posiłków
  • ~Marcin / 2019-09-15 15:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Energylandia najlepsze miejsce na spędzenie wolnego czasu ze znajomymi jak i z rodziną,super miejsce dla dzieci i dorosłych. Kolejki nie straszne ,bardzo dużo fajnych atrakcji. Szczerze polecam to mejsce napewno nie będziecie się tam nudzić.????????
    ZaletyAtrakcje
    WadyBrak
  • ~Paulinka / 2019-09-15 15:08
    Ocena: 5.00 / 5
    Energylandia najlepsze miejsce na spędzenie wolnego czasu. Super miejsce dla dzieci i dorosłych. Kolejki nie straszne bo bardzo szybko idą. Szczerze polecam napewno się nie nendozeciw tam nudzić. Pozdrawiam.
  • ~Answ / 2019-09-15 14:59
    Ocena: 4.67 / 5
    Niezależnie od wieku każdy znajdzie coś dla siebie.
    ZaletyPoziom adrenaliny do wyboru, czytelne informacje
    WadyDuże kolejki w weekendy
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Energylandia Zator
Ocena: 4.43, ilość opinii: 603
Legendia Śląskie Wesołe Miasteczko
Ocena: 2.99, ilość opinii: 29
Miasteczko Twinpigs Żory
Ocena: 3.59, ilość opinii: 14
Magiczne Ogrody Janowiec
Ocena: 4.22, ilość opinii: 9
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2491
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2198
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2062
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1843
Orange Neostrada
Ocena: 1.98, ilość opinii: 1038
Flixbus
Ocena: 2.27, ilość opinii: 912