Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

CDA Premium opinie

Ocena na podstawie 240 opinii

1.68 / 5

  • Cena/Jakość
    1.62
  • Obsługa klienta
    1.53
  • Oferta
    1.85

Dodaj własną opinię »

Płatna oferta serwisu CDA.pl
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Norbert / 2023-12-03 16:41
    Ocena: 4.00 / 5
    A co z jakością dźwięku? Jakoś słaby dźwięk dodajecie do filmów
    ZaletyCzasem fajne filmy. Lubię różne, ale bardziej wolę horrory.
    WadySłaby dźwięk w filmach
    MiejscowośćSochaczew
  • ~cestryj / 2023-12-02 14:56
    Ocena: 1.67 / 5
    Premium z pakietem Tv START to porażka. Na początku było nawet ok.
    Kupiłam na 6 miesięcy dwa razy i już więcej tego nie zrobię. Muli na telefonie i na kompie.
    Zaletycena
    Wadyzrywa i zamula
    MiejscowośćKraków
  • ~Jarek / 2023-11-29 20:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Uwaga to typowi oszuści !!! NIE wpłacać żadnych pieniędzy , bo i tak nie otrzymacie dostępu.
    Ostrzegacie wszystkich , gdzie tylko można . Wystarczy o nich poczytać opinie . Ja tego nie zrobiłem tylko wpłaciłem , więc jestem kolejnym naciągniętym na kasę.
    Nie polecam , a sprawę zgłosiłem na policję niech zbiera poszkodowanych. Brak słów ,jak można tak robić .
    Zaletybrak
    WadyOszuści wyłudzają pieniądze i nie realizują za co mają zapłacone
    Miejscowośćnie korzystam
  • ~Ewa / 2023-11-29 17:05
    Ocena: 1.67 / 5
    Oszuści i krętacze Mam otwarte konto ale premium niemam. Kontaktu telefonicznego brak. Mailowy... owszem. I co z tego Na dwa maile odpowiedzieli- w drugim kazali mi przesłać pdf z ostatniej zapłaty jakby sami nie pobierali tej zapłaty z mojego banku. Jak księguja zapłacone należności? Zapytałam o to w trzecim moim mailu i . Cisza. Nie polecam. To jakaś szenrani krętacze
    ZaletyZero
    WadyJa/w
  • ~Lucy / 2023-11-07 00:35
    Ocena: 1.67 / 5
    Po negatywnych doświadczeniach z CDA Premium, mam tu na myśli problem z zakupem, wszystkie opcje niedostosowane pod kątem osoby, która nie ma pierdyliarda kont internetowych z pieniędzmi i ogólnie nie za bardzo ogarnia, spotkałam się z kolejną ścianą CDA Premium. W tym przypadku bardzo się rozczarowałam faktem, że jak niegdyś można było COŚ obejrzeć nie na koncie Premium, tak teraz nie można obejrzeć NIC. Nawet nie sprawdzisz jakości filmu, żeby się przekonać czy warto, czy np twój sprzęt da radę, czy prędkość internetu jest wystarczająca. Jak dla mnie cda to żałosna imitacja Kinomana, który pomimo braku oryginalnych filmów dawał możliwość obejrzeć cokolwiek. Dziś przekonałam się, że nie ma po co na cda zaglądać, usuwam z twardego dysku w głowie. Oby inni też zobaczyli jak cda STRASZNIE nastawiło się na KASĘ, a nie na odbiorców!!
    ZaletyWybór filmów
    WadyWSZYSTKO PREMIUM
    MiejscowośćNie oglądam TV
  • ~Betucha1 / 2023-10-26 18:23
    Ocena: 3.33 / 5
    Dużo filmów darmowych co mnie cieszy. Uwielbiam stare kino a tutaj jest w czym wybierac.
  • ~zbigniew / 2023-10-22 09:02
    Ocena: 1.00 / 5
    No niestety nie da się oglądać , ciągle zacina. Internet vectra 600Mb, komputer nowy na Ryzenie i grafiką GTX1650. TRAGEDIA I SYF
    MiejscowośćRuda Śląska
  • ~akwa1993 / 2023-10-14 16:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Zostałem oszukany. Zapłaciłem, mam potwierdzenie, a dwa dni później "Twoje konto premium zostało anulowane z powodu braku płatności". Naciągacze, krętacze, oszuści i wyłudzacze pieniędzy. Nic lepszego nie można o nich powiedzieć. Złodziejstwo!!!
    Zaletybrak
    Wadyoszukują, anulują Ci pakiet mimo płatności
  • ~Bogumił / 2023-10-09 22:37
    Ocena: 2.33 / 5
    Zakupiłem pakiet Premium + 86 kanałów TV. Moja opinia? Dramat!
    Przy strumieniu 800mb/s (tak, dokładnie takim po wszystkich stratach) i wyłączeniu wszystkich innych odbiorników sieci nie można było normalnie obejrzeć nawet 30 sekund programu TV. Rozumiecie to? Przedpłata obowiązkowa, jakosc telewizji to totalne dno
    MiejscowośćRacibórz
  • ~Roypol / 2023-10-08 20:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Od roku jestem użytkownikiem premium, płacę za co , tego nie wiem, lagi, serwery mają słabe, weekend to film co 2 min bufforuje, strata czasu i pieniędzy. Światłowód, komputer za 8 tyś a oni będą mi twierdzić że to mój internet , hehe dobre, tylko inne portale w HD mogę oglądać a u nich ledwo 360 , żenada nie polecam.
    Zaletynic zero
    Wadysłabe serwery, strona przeciążona nie idzie oglądać w weekend
  • ~E m / 2023-10-08 19:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Konto premium oplacone a nie mogę nic obejrzeć wyskakuje ramka ulepszenia konta za większą opłatą to jest jawne złodziejstwo!!!
    ZaletyŻadnych to oszuści
    WadyWyciąganie pieniędzy za nic
    MiejscowośćNie telewizja
  • ~Kolega / 2023-10-08 13:16
    Ocena: 1.00 / 5
    To jest KÓPA , opłacone premium a tylko 3 kanały ledwo działają ZŁODZIEJE przez wielkie Z , jest coraz gorzej nie opłaca się inwestować nawet 2 zł
    WadyWszystko się zacina, lub wogóle nie działa
    MiejscowośćÅstorp
  • ~Karol / 2023-10-03 11:26
    Ocena: 5.00 / 5
    Działa dobrze. Jak narazie jest ok w sprawie tv (BRAK TVN) To super.....
    ZaletyMam wszystko co mi potrzebne.
    WadyBrak
    MiejscowośćCzęstochowa
  • ~Raff / 2023-10-01 16:01
    Ocena: 4.50 / 5
    Miesiąc na próbę , i CDA zostaje u mnie jako numer 1. Nie wiem kto pisze te komentarze u mnie śmiga tak jak powinno ,najpierw każdy nie sobie net sprawi stabilny u mnie nic nie wiesza netflix poszedł w niepamięć prime do konca roku i wypad .
    ZaletyCena , jakość
    WadyBrak
    MiejscowośćŻory
  • ~Marcin / 2023-09-30 15:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Dziady i tyle jest opłata nie ma dostępu Dziady Dziady
  • ~mario3 / 2023-09-26 07:51
    Ocena: 3.33 / 5
    Jestem zalogowany i pobieram sobie filmik aby obejrzeć np. w pracy a tu filmik się pobrał ale nie można w żaden sposób odtworzyć!! dlaczego tak jest??
    Miejscowośćpolska
  • ~Ewa / 2023-09-25 18:54
    Ocena: 1.33 / 5
    Mam wykupione Premium. I każdy film co chwilę się zatrzymuje, a gdy jest wieczór, czy weekend, to dosłowne co 2 minuty. Na kilka bądź kilkanaście sekund. Nie da się tak filmu oglądać. Setki razy do nich pisałam i za każdym razem twierdzą, że to wina mojego internetu, że wolny, że komputer słaby itp. itd. Internet mam bardzo szybki a komputer nowy, ponad to na innej platformie mąż w drugim pokoju ogląda inny film i za każdym razem ogląda bez problemu. To ewidentnie wina CDA, mają słabe serwery. I strugają głupich albo z abonentów próbują zrobić idiotów. Już do nich nie piszę, bo to bez sensu, moim zdaniem firma jest nieuczciwa. Taka moja opinia o CDA.
    Zaletybrak
    Wadyjak wyżej napisałam
  • ~Ghb / 2023-09-20 21:48
    Ocena: 2.00 / 5
    Nic ciekawego .. jednym.slowem porażka płacisz że coś czego niema .. znalazłem jeden film który mnie interesował ale gdy płaciłem Premium to co nie było ale przed oplata był ten film.. I jeśli jesteś za granicą musisz wysyłać im swoją tożsamość tz kopie dowodu . A tv internetowa porażka same udane kanały.
    ZaletyTriche filmów
    Wady Cena za tv
    MiejscowośćNorwegia
  • ~Evita Peron / 2023-09-20 15:14
    Ocena: 1.33 / 5
    Brak infolinii , okres bezpłatny nieistnieje - mimo Premium ciągle żądają zapłaty za kolejny filmy, pobierają z karty opłatę mimo upływu terminu subskrypcji - brak informacji jak zakończyć subskrypcję - musiałam zmienić kartę kredytową
    ZaletyCZasem mają filmy, których nie ma gdzie indziej
    WadyBardzo dużo - zwłaszcza wymuszanie opłaty za subskrypcję mimo, że nie korzystasz na codzień z usługi
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Paweł / 2023-09-10 21:57
    Ocena: 2.00 / 5
    Ceny podnoszą a nawet nie da się oglądać meczu na żywo, ponieważ zacina
    WadyZacinanie się meczów na żywo
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.60, ilość opinii: 2218
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.49, ilość opinii: 1567
Netflix
Ocena: 2.13, ilość opinii: 710
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.39, ilość opinii: 603
HBO GO
Ocena: 1.76, ilość opinii: 462
UPC (TV)
Ocena: 2.07, ilość opinii: 303
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4008
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720