Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

cal.pl opinie

Ocena na podstawie 89 opinii

3.37 / 5

  • Wsparcie techniczne
    3.23
  • Parametry
    3.39
  • Wydajność
    3.35
  • Cena/Jakość
    3.51

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
strona 5 z 5
  • ~Namir / 2018-08-27 09:52
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem zadowolony, nie mam żadnych problemów. Na maile odpowiadają bardzo szybko, ceny dobre - wszystko ok.
  • ~Coinceaf / 2018-08-19 23:56
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem zadowolony z usługi. Korzystam od wielu lat i nie mam problemów. Czasami coś się przydarzy, ale szybko pomagają. Dobra pomoc, niskie ceny. Polecan
  • ~Kamil / 2018-06-08 18:18
    Ocena: 2.00 / 5
    Zdecydowanie nie polecam! Przez kilka lat, od około 2014 roku, wszystko było w jak najlepszym porządku. Niestety, w ostatnim czasie było już tylko coraz gorzej. Coraz częściej pojawiały się problemy techniczne. Brak możliwości rozmowy telefonicznej z osobami technicznymi, a pomoc techniczna przez e-mail zupełnie niekompetentna - nie odpowiadają na wszystkie zadane pytania, nawet kiedy zwróci im się na to uwagę. Większość problemów sprowadzają do zrzucenia winy na "twórcę pana strony", którym sam jestem - jednocześnie nikt mi nie wyjaśnił w jaki sposób błędy na mojej stronie miały wpływać na to, że nie działają niektóre opcje w ich panelu administracyjnym (DirectAdmin). Ostatecznie postanowiłem zmienić usługodawcę, ale jak się okazało nie był to koniec problemów. W styczniu zrezygnowałem zupełnie z usług Cal.pl i przeniosłem hosting i zarejestrowane u nich domeny do innej firmy, jednak do dziś dostaję od nich przypomnienia o płatności (mail + sms) o płatności za wygasającej domenie (której od stycznia nie obsługują). Strata czasu.
    WadyWiele błędów technicznych, niekompetentna pomoc techniczna, brak możliwości rozmowy z osobami technicznymi
  • ~istwan / 2018-06-04 12:41
    Ocena: 1.00 / 5
    tragedia, postawiłem sklep na prescie który po dwóch tygodniach mi zniknął i wiecie co pomoc techniczna napisała? ONI NIE WIEDZĄ DLACZEGO NIE DZIAŁA!!! Poradzili tez aby sobie zrobić sklep od nowa...
    Zaletykompletnie nic
    Wadyżenujący poziom wszystkiego
  • ~Mariusz / 2017-08-09 09:27
    Ocena: 1.00 / 5
    nie polecam
    naciągacze
    mojej zonie przyzsylaja co 3 miesiace za niezamowione usługi
    Zaletynie ma zalet
    Wadynaciągacze
    3 miesiace
  • ~www / 2016-12-06 18:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Radzę uciekać jak najszybciej z tej firmy, w każdej chwili możesz mieć zablokowany serwis bez podania przyczyny. Maja bardzo dużo klientów i olewają narazie serwis, jak im ubędzie 50% zaczną sie martwić-taka jest zasada działania takich firemek.
    Zaletytanio
    Wadybrak słów.
  • ~Marcin / 2016-02-15 16:33
    Ocena: 1.50 / 5
    spierniczyli stronę przez migrację serwera a pomoc to tragedia!!! Jaja sobie robią z klienta - nigdy więcej cal.pl
    Zaletytanio
    Wadywszystko
    3 lata
  • ~nicko / 2016-01-27 18:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Strasznie słaba firma. Zero pomocy technicznej, ludzie tam są albo bez wiedzy albo bez chęci do pomocy.
    Kilka ładnych tygodni żeby wgl cokolwiek ruszyło. Może i tanio jest ale żebym wiedział wolałbym dopłacić dużo więcej aby tylko nie mieć tan hosta.
    Jedna wielka porażka firmy, nie polecam.
    Szukajcie czegoś innego, niż później pluć sobie w brodę że się dało skusić na cenę, która i tak nie jest adekwatna do możliwości.
    Zaletycena
    Wadybrak pomocy technicznej, długi okres oczekiwania zanim cokolwiek zacznie działać
  • ~Mariusz / 2015-01-22 13:26
    Ocena: 1.25 / 5
    Najgorsza firma na świecie. Byłem u nich kilka lat. Póki działało - było ok, dodzwonić się też można było. Jak coś się sypało to nie było kontaktu 2-3 dni, dopóki nie naprawili, a potem pytali po co się czepiam skoro wszystko działa! To nie był jednorazowy przypadek i nie tylko moja opinia co widać po opiniach np. na WHT. Odradzam!
    Wadyczęsta awaryjność, brak pomocy technicznej, zero wsparcia, zrzucanie winy na klienta
    od 2011 do 2013
strona 5 z 5
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Home.pl
Ocena: 1.35, ilość opinii: 243
OVH.pl
Ocena: 1.63, ilość opinii: 94
Netart.pl
Ocena: 3.85, ilość opinii: 29
Webserwer.pl
Ocena: 2.65, ilość opinii: 13
Dreamhost.com
Ocena: 3.98, ilość opinii: 10
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4284
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4175
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3772
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3464
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3186
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2820