Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

OVH.pl opinie

Ocena na podstawie 90 opinii

1.60 / 5

  • Wsparcie techniczne
    1.17
  • Parametry
    1.72
  • Wydajność
    1.70
  • Cena/Jakość
    1.83

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Piotr / 2023-01-04 10:46
    Ocena: 1.75 / 5
    Tragiczna obsługa. Pan z pomocy technicznej się obraża, rzuca słuchawką. Dramat!
    Zaletyw miarę działa
    WadyTragiczna obsługa.
  • ~Czesław / 2022-12-15 18:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragiczna obsługa klienta, tragiczny panel, ale czego można wymagać od firmy której spaliły się parę lat temu serwery i serwery zapasowe bo wszystko trzymali w jednym budynku. Unikać jak ognia:)
    Zaletybrak
    Wadytragiczny panel, beznadziejna obsługa klienta.
  • ~Marta / 2022-12-11 15:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Jakość obsługi jest żenujaca, awarii więcej niż włosów na głowie. Zero kompetentnych ludzi. Szok i niedowierzanie.
    Zaletyha ha ha ha ha brak zalet
    Wady1. Jakość obsługi
    2. Brak obsługi
    3. Niekompetencja
    4. Awarie
    5. Brak odpowiedzialności ovh
    6. Czytelność systemu
    7. Cena
  • ~Marta / 2022-12-11 15:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Jakość obsługi jest żenujaca, awarii więcej niż włosów na głowie. Zero kompetentnych ludzi. Szok i niedowierzanie.
    Zaletyha ha ha ha ha brak zalet
    Wady1. Jakość obsługi
    2. Brak obsługi
    3. Niekompetencja
    4. Awarie
    5. Brak odpowiedzialności ovh
    6. Czytelność systemu
    7. Cena
  • ~Mara / 2022-12-08 09:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Infolinia to jakiś koszmar, wieczne awarie, niedostępność serwerów - a jak potrzebujesz porady to rozmawiasz z Pania od płatności!!! -
    Zaletybrak
    Wadywszystko
  • ~Andrew / 2022-12-07 12:18
    Ocena: 1.25 / 5
    PANEL OVH nadaje się do kosza, tam nic nie działa poprawnie nawet opłacić się domen czy serwerów nie da bo nie generuje zamówien
    Zaletybrak
    Wadyprawie wszystko
  • ~andrzej / 2022-11-22 08:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma jaka może istnieć, najgorsze wsparcie, platforma kompletnie nie intuicyjna, wiele rzeczy nie działa, a jak działa to trzeba kasować za każdym razem cache przeglądarki - parodia
    Zaletycena
    Wadyprawie wszystko
  • ~kaw / 2022-11-16 08:23
    Ocena: 2.50 / 5
    Problem to wsparcie techniczne. U poprzedniego dostawcy miałam w cenie wszystko. A tu płacisz za wsparcie techniczne. Dramat. Nie polecam!!!
    Zaletycena
    Wadypłatne wsparcie techniczne.
  • ~lrx / 2022-10-10 15:04
    Ocena: 3.25 / 5
    W porównaniu do pozostałych firm tej branży OVH jest fatalne, jeśli chodzi o wsparcie klienta. Interfejs strony www jest zupełnie nieintuicyjny, nie umiem się tam w ogóle odnaleźć. Wszystkie zalety czyli cena, szybkość, oferta są przyćmiewane przez absolutnie nieporównywalnie niski poziom obsługi. Nic nie można załatwić, nie można zadzwonić, jedyną formą kontaktu jest chat, na którym możesz jedynie dostać linka do dokumentacji, z której połowa cię nie interesuje, a druga połowa jest napisana po prostu chaotycznie i źle.
    Zaletyoferta
    Wadywsparcie
  • ~max / 2022-09-27 18:27
    Ocena: 1.75 / 5
    Panel ovh to tagedia, losowe komunikaty o błędach, brak możliwości usuwania wygasłych domen.
    Załatwienie czegokolwiek poprzez bok graniczy z cudem.
    Wady- toporny panel klienta
    - fatalny BOK
  • ~Piotr / 2022-09-19 20:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia. Zapłaciłem za wsparcie pomocy technicznej, a konsultant rzucał słuchawką. Facet nie miał cierpliwości wytłumaczyć problemu jak coś nie działało. Tragedia.
    ZaletyBrak
    WadyDrogo. Chamska obsługa.
  • ~Pewny / 2022-08-12 09:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Moja skrzynka pocztowa zniknęła, za to otrzymałem wiadomości same spam, i to w ilościach trudnych do wyjaśnienia. Przez dwa dni OVH igrnowała moje zgłoszenia. ZNiknęła raptem cała korespondencja ze skrzynki. Za jej odzyskanie mam dać 160 Euro!! to jest kpina!
    ZaletyŻadne
  • ~Rafał / 2022-07-30 19:56
    Ocena: 5.00 / 5
    Ja posiadam w OVH kilkadziesiąt domen. Zaleta to domeny naprawdę egzotyczne których nie da się kupić u innych, oraz wszystkie tzw. "nowe domeny". Moim zdaniem ceny mają bardzo konkurencyjne, jak nie najlepsze na rynku. Panel do zarządzania domenami jest prosty, a zarazem daje dużo możliwości, poza tym obsługa DDNS dla domen. Nigdy też nie miałem problemów z pomocą techniczną. W tym zakresie, w którym ja korzystam, polecam OVH.
    Zaletyogromna ilość domen do wyboru, bardzo dobre ceny, obsługa ddns
    Wadyjak dla mnie brak
  • ~Louis / 2022-07-28 10:20
    Ocena: 2.00 / 5
    Dramat, dramat i jeszcze raz dramat
    Dramat, dramat i jeszcze raz dramat
    Dramat, dramat i jeszcze raz dramat
    Dramat, dramat i jeszcze raz dramat
    Zaletybrak
    Wadyobsługa klienta to kolejny dramat
  • ~Adaso / 2022-07-27 11:04
    Ocena: 5.00 / 5
    Domeny kupuję tylko w OVH! Najlepsza jakość ceny do możliwości.
    Zaletycena
    szeroki wybór
  • ~Wiolo / 2022-07-19 10:10
    Ocena: 5.00 / 5
    Od 7 lat domeny .pl utrzymywane w OVH, wszystko ok, dobre ceny, maile przed zakończeniem umowy. Polecam
    Zaletycena
    komunikacja
  • ~WALDEMAR / 2022-07-04 09:53
    Ocena: 1.00 / 5
    omijać szerokim łukiem, OVH, firma nie odbiera tel, nie ma adresu mailowego jednym słowem KOSZMAR. Zablokowali dostęp do skrzynki mailowej, mimo, że opłaty zostały zrobione. fIRMA widmo!!!!
    ZaletySAME WADY
    WadyJAK POWYŻEJ
  • ~asia / 2022-05-16 14:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam nikomu tego dostawcy! Bezużyteczny help desk! NIE KUPUJCIE od nich nic!
    Opłatę za większą skrzynkę przyjęli, ale niestety wdrożenie jest niemożliwe! Pan Łukasz z czatu poinformował, ze nie jest możliwe odstąpienie od usługi, która nie działa :D Z tego co kojarzę to konsument ma prawo odstąpić w ciagu 14 dni od każdej usługi nie podając powodu, a powód w tym przypadku jest RAŻĄCY! Usługa nie działa pomimo wniesienia opłaty oraz wykonania procedury zgodnie z MANUALEM, który sami umieścili na stronie!
    Według mnie to jest hosting z dupy! i Złodziejska firma
    ZaletyBRAK!
  • ~rozczarowany_klient / 2022-05-11 17:44
    Ocena: 1.00 / 5
    drogo, kiepsko, interfejs porażka, obsługa klienta jeszcze gorzej. Jeśli chodzi o wyznaczanie celów, to chyba bardziej celują w negatywne opinie i wychodzi im to nieźle.
    Zaletypo przesiadce do konkurencji, w ovh nie dostrzegam żadnych zalet
    Wadyw zasadzie każdy aspekt, od oferty, przed panel i całą reszte.
  • ~Niezadowolony / 2022-04-24 08:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Dorwali klienta i na tym koniec. Następnie w skomplikowanym i nieczytelnym systemie za wszystko trzeba płacić dodatkowo. Za każdą pomoc kasują za cofnięcie migracji 640 zł. bez żadnej informacji o kosztach jakie za tym idą. W pierwszym możliwym momencie znikam od nich bo to i tak będzie tańsze niż bycie w tym syfie. Nie polecam
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Home.pl
Ocena: 1.36, ilość opinii: 238
Az.pl
Ocena: 3.13, ilość opinii: 231
OVH.pl
Ocena: 1.60, ilość opinii: 90
cal.pl
Ocena: 3.37, ilość opinii: 89
o12.pl
Ocena: 1.68, ilość opinii: 67
Webd.pl
Ocena: 3.19, ilość opinii: 51
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4008
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720