Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Zatorland opinie

Ocena na podstawie 70 opinii

4.02 / 5

  • Poziom cen
    3.60
  • Obsługa klienta
    4.01
  • Atrakcje
    4.43

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
strona 4 z 4
  • ~ASIA / 2016-07-28 14:29
    Ocena: 5.00 / 5
    Mimo, że moi synowie mają 10 i 12 lat (można by pomyśleć, że są za duzi na takie wycieczki tematyczne) byli bardzo pozytywnie zaskoczeni. Aż miło było popatrzeć, jak z przylepionymi uśmiechami bawili się w lunaparku. Parki tematyczne się im bardzo podobały, szczególnie park bajek i stworzeń wodnych. Byli tak zadowoleni, że nie moglibyśmy nie wrócić kolejny raz :)
  • ~Dora123 / 2016-07-11 11:08
    Ocena: 5.00 / 5
    Jak dla mnie bardzo fajny sposób na spędzenie dnia z najbliższymi. I dorośli i najmniejsi mają dużo zabawy :)
  • ~Kinga / 2016-06-02 10:44
    Ocena: 4.33 / 5
    Super dla rodzin z małymi dziećmi. Duzo atrakcji poczynając od lunaparku gdzie można korzystać z każdego urządzenia w cenie biletu, potem park z dinozaurami gdzie można spotkać prehistoryczne stworzenia a dzieci szaleją gdy te sie ruszają. Potem park bajek i jeszcze mitologii gdzie można wypocząć spacerując patrzeć na otaczające nas postacie z bajek i mitologii ( tu można łódka popłynąć). I park z owadami ☺️ Jeszcze płac zabaw dla dzieci gdzie rodzice mogą dychnac , a dzieci swietnie sie bawia☺️ Gdyby nie rozwiazanie 2 dniowego biletu to brakło by czasu by skorzystać z tego wszystkiego co park oferuje. Jest super:):) A naszej córce sie bardzo podobało
    Zaletyilośc atrakcji, cena,
    WadyBrak
  • ~kasia2006222 / 2016-06-02 05:38
    Ocena: 5.00 / 5
    Dinozatorland to magiczna kraina, którą pokochają i mali i duzi. Park ruchomych dinozaurów położony w leśnej gęstwinie, która nadaje całości wrażenia realności i podsyca dreszczyk adrenaliny u gości parku. Park wyposażony jest naprawdę świetnie - ogrom atrakcji z pewnością nie pozwoli nikomu się nudzić. Obok Parku Ruchomych Dinozaurów znaleźć można w Dinozatorlandzie również Park Owadów, Park Mitologii na Wodzie, Park Świętego Mikołaja oraz Park Bajek i Wodnych Stworzeń . Zwiedzanie obiektu daje gwarancję edukacji wplecionej w niesamowitą rozrywkę. Wyprawa do parku to świetny wybór na zapewnienie weekendowej rozrywki i dostarczenie porcji świetnych wrażeń dla całej rodziny - od najmłodszych po najstarszych jej członków.
    Zalety-duży wybór rozrywek - dostępność obiektów gastronomicznych - niedaleka odległość od hotelu - łączenie elementów rozrywki z elementami edukacji - mnóstwo kolorów, różnorodnych rozrywek i fascynujących odcinków
    W parku byłam tylko raz. Bilety otrzymałam w prezencie więc trudno wypowiadać mi się na temat ceny aczkolwiek nawet jeśli nie jest zbyt niska to pewnością warto jest chociaż raz odwiedzić ten park.
  • ~Magdalena / 2016-06-01 15:03
    Ocena: 4.00 / 5
    Ogólnie park jest świetnie umiejscowiony. Bardzo lubię leśny klimat i mnogość atrakcji. Najbardziej interesujące są ruszające się i ryczące dinozaury, choć widziałam, że niektóre dzieci się ich bały. Niestety przy kasach bywają duże kolejki, przez co robi się zamieszanie. Poziom cen jest bardzo średni, myślę, że w okresie wakacyjnym powinni robić jakieś rabaty dla wycieczkowiczów.
    Zaletydużo atrakcji, klimatyczne leśne miejsce, dobre miejsce na wycieczkę rodzinną
    Wadyobsługa przy kasach czasami trwa dłużej, niż powinna
    Byłam w zeszłe wakacje
  • ~Czarek / 2016-05-31 16:57
    Ocena: 3.67 / 5
    Dinozatorland w przeciwieństwie do większości dinoparków oferuje ścieżkę edukacyjną z prehistorycznymi gadami, które się poruszają i ryczą. Nie wszystkie jednak, na oko ok. 60%, więc nazwa Park Ruchomych Dinozaurów może być trochę myląca.Ścieżkę poprzedza spory lunapark, na terenie którego stoi budka z kasą. Trzeba się tu zdecydować na jedną z kilku wersji biletu. Można kupić pakiet na wszystkie osobne parki towarzyszące dinozaurom oraz nielimitowane korzystanie z lunaparku, można też wybrać skromniejszy pakiet lub bilet tylko na jeden park lub sam lunapark. Generalnie jest to dobrze pomyślane i wygodne dla odwiedzających, każdy znajdzie opcję dla siebie. Ścieżka utworzona jest w lasku na bagnistym terenie, spaceruje się więc po drewnianym pomoście i ubitej ziemi. Dinozaury rozmieszczone są blisko siebie na niewielkim obszarze, ale do przejścia jest kawałek. "Ruchomość" dinów polega na poruszaniu łapami, ogonem i głową, czasem fajnie widać jak gad oddycha, ale generalnie zakres ruchów jest skromny i może się szybko znudzić. Różnorodność gadów jest duża, ścieżka zawiera pomysłowe elementy jak skorupa wielkiego jaja, drewniane ławki - triceratopsy, wykluwający się dinuś, mamut, ludzie pierwotni, ale największą furorę robi sikający tyranozaur, walący też ogonem w drzewo. Świetnie wygląda też wielka głowa tego gada pośród drzew. Po drodze jest małe, ale ciekawe muzeum z wielkim szkieletem oraz skamieniałościami i minerałami. Sam widok na te dinozaury robi wrażenie, które wyglądają prawie jak żywe poza tym można się sporo nauczyć tym bardziej, że dla dzieci to nie tylko frajda i zabawa lecz także edukacja mogą sporo się dowiedzieć o tych najwspanialszych w historii Ziemi stworzeniach nie z komputera, książek, filmów lecz na żywo, ale dorosły człowiek również znajdzie tu coś dla siebie bo przecież w każdym z nas jest jakaś cząstka dziecka i tak czy siak potrzebujemy rozrywki, a nic nie stoi na przeszkodzie by to uczynić. Taki wypad z całą rodziną jest czymś niesamowitym nie tylko jednoczy a naucza tak więc jeśli ktoś uwielbia dinozaury tak jak ja, potrzebuje wypocząć i oderwać się od szarej rzeczywistości, kreatywnie spędzić czas z rodziną, dowiedzieć się wielu interesujących rzeczy, zafundować sobie i bliskim miłość zabierając ją na taką wycieczkę przy okazji zwiedzając nasz piękny kraj, troszkę się powygłupiać i podokazywać, jakby samemu wciąż było się dzieckiem, a potem powiedzieć sobie warto było! To z czystym sumieniem mogę polecić Dinozatorland wspaniałe miejsce dla tych co jeszcze nie byli jak również dla tych którzy byli, bo warto tam wracać i nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wszystkim udanej zabawy!! :)
  • ~Grzegorz / 2016-05-31 16:52
    Ocena: 1.33 / 5
    Jestem z Krakowa i jestem bardzo dumny ,że w takim zielonym miejscu zwanym Doliną karpia gdzie jest mnóstwo stawów scieżek rowerowych i jest niezwykle zielono Powstał taki park który odzwierciedla wielkośc tych zwierząt a zarazem jest tak zrobiony ,że zaraża pasją do pradawnych zwierząt dzieci w niezwykły sposób W środku niezwykłe kino z ruszającymi fotelami parą wodną i filmem który przenosi nas w bardzo daleką przeszłość i zaraża pasją. Szczerze zadowolony i polecam Dinozatorland jak i okolice piękną
    ZaletyNauka i pasja zabawa relax
    Wadyinne atrakcje w cenie biletu
    na miejscu
  • ~Roksana / 2016-05-31 03:07
    Ocena: 5.00 / 5
    Super miejsce na spędzenie czasu z rodziną. Atrakcje dla każdego
  • ~iza / 2016-05-24 19:42
    Ocena: 5.00 / 5
    Cudowne miejsce jeśli szukasz aktywnego wypoczynku dla dzieci,Ca£a rodzina będzie miała super wspomnienia
  • ~Lady Lelik / 2016-04-26 09:16
    Ocena: 5.00 / 5
    To jest najlepszy park, w którym byłam. Jest podzielony na sekcje tematyczne. Koniecznie musicie zobaczyć Park Mitologii i Park Dinozaurów. Dobry jest Park Owadów. Reszta atrakcji, a więc karuzele etc. dla dzieci są w cenie biletu. Można tu spędzić cały dzień, ale jeśli to planujecie, to weźcie swoje jedzenie, bo niestety fast food rządzi.
    Zaletydobrze zorganizowanie parki tematyczne
    Wadyfatalne jedzenie
    byłam przed sezonem w weekend w kwietniu 2016
strona 4 z 4
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Energylandia Zator
Ocena: 4.28, ilość opinii: 2222
Mandoria Miasto Przygód
Ocena: 4.42, ilość opinii: 684
Legendia Śląskie Wesołe Miasteczko
Ocena: 2.41, ilość opinii: 158
Magiczne Ogrody Janowiec
Ocena: 4.05, ilość opinii: 97
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4008
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3710
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720