Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Az.pl opinie

Ocena na podstawie 208 opinii

3.33 / 5

  • Wsparcie techniczne
    3.28
  • Parametry
    3.40
  • Wydajność
    3.34
  • Cena/Jakość
    3.39

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Edmund / 2022-04-06 12:01
    Ocena: 2.50 / 5
    Spójrzcie na daty pozytywnych opinii - nawet marketingu szeptanego nie potrafią kupić. LOL
    Obsługa klienta - to porażka. Właściciel home.pl - czyli praktycznie duopol na rynku PL z nazwą.pl i stąd ten syf. Nie ma to jak z fajnej idei zrobić bzdetne korpo. Za Andrzeja to była całkiem inna firma.
    Zaletyaktualnie nie wiem, wkurzyli mnie
    Wadywdupiemaizm klienta - jak u większości korpo
  • ~Kevin / 2022-03-29 13:09
    Ocena: 5.00 / 5
    według mnie hosting niezawodny, dziala mi bez cienia najmniejszej awarii. super
  • ~gigi / 2022-03-28 10:18
    Ocena: 5.00 / 5
    chwale sobie , bo dziala mi wszystko na czym mi zalezy. cena moim skromnym zdaniem spoko, polecam
  • ~Kleks / 2022-03-25 12:30
    Ocena: 5.00 / 5
    Z polecenia tu trafilem, bo szukalem czegos sprawdzonego. Szczegolnym plusem dla mnie jest codzienna kopia bezpieczesntwa i skanowanie antywirusowe.
  • ~jaro / 2022-03-21 12:55
    Ocena: 5.00 / 5
    No moje potrzeby jak najbardziej ok. wszystko gra, nic sie nie tnie, nie muli sie
  • ~Mirek / 2022-03-17 09:49
    Ocena: 5.00 / 5
    Jesli komus zalezy na jakosci, dobrym kontakcie z obsługą, to jak najbardziej moge polecic.
  • ~Mrdo / 2022-03-16 19:01
    Ocena: 5.00 / 5
    Firma godna zaufania, szanuje sie tutaj klienta i jego potrzeby. Oferta dostosowana, atrakcyjne ceny, wydajnosc na poziomie
  • ~lorenka / 2022-02-26 17:23
    Ocena: 5.00 / 5
    Z uslug wielu firm tego rodzaju korzystalam i bez wahania moge powiedziec ze tutaj jestem najdluzej, bardzo cenie sobie obsluge klienta, a tu dziala bez zarzutu
  • ~Sylwek / 2022-02-25 10:01
    Ocena: 5.00 / 5
    Uslugi dobrej jakosci, obsluga konkretna, pomocna kiedy trzeba. Jak dla mnie duzy plus
  • ~Max / 2022-02-23 10:22
    Ocena: 5.00 / 5
    Korzytam od dluzszego czasu, mialem jedną, jedyną małą awarie, support dziala bez zazrzutu, pomogli wszystko rozwiązac
  • ~Lenka / 2022-02-18 11:35
    Ocena: 5.00 / 5
    potrzebowałam niezwawodnego i szybkiego hostingu. Nie zawiodlam sie. Wysokiej jakosci uslugi i bardzo mila obsluga klienta
  • ~Były Klient / 2022-02-10 15:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno i 10 metrów mułu. Nie polecam. Nawet nie świadczą wsparcia na usługi, które sprzedają.
  • ~niezadowolony / 2021-12-09 22:42
    Ocena: 1.50 / 5
    przeniesienie domeny z az.pl jest bardzo ciezkie, dlugie i wymaga nieludzkiej cierpliwosci.
  • ~AZ client / 2021-11-14 19:30
    Ocena: 3.25 / 5
    Do czerwca 2020 roku wszystko włącznie z supportem działało przyzwoicie. Od ponad roku największym problem stał się support. Począwszy od utrudnionego kontaktu, po brak rzeczowej pomocy.
    Wadybrak odpowiedzi na wiadomości
  • ~gabriela ko / 2021-10-29 09:53
    Ocena: 4.67 / 5
    Po opiniach bałam się skorzystać, ale sprawdziłąm czy rzeczywiście taki problem jest z kontaktem i na messengerze odpisali mi po 2 minutach, a konsultant odebrał jeszcze szybciej. Wydaje mi się, że te negatywne komentarze to mogą być fake. Znałam kiedyś taka kobiete, która pracowała pisząc pozytywne komentarze więc moze sa osoby ktore piszą negatywne za hajs???
    +Przeniesienie domeny na inny hosting po roku jest darmowe, a cchyba na dhostingu jak w pracy musiałam przenosic to ponad 100zł to kosztowało.
  • ~tomasz / 2021-09-09 12:31
    Ocena: 1.00 / 5
    fatalny support, to moj 3 hosting bo chcialem zaoszczedzic ale jak widze nie warto
  • ~piotrso / 2021-08-26 08:50
    Ocena: 1.00 / 5
    masakra, zeby sie dodzwonic trzeba wcisnac 1 9 6 5 8 7 5 6 3 4 7 5 6 9 8 4 2 3 6 9 5 2 4 7, pozniej czekanie godzinne az ktos podniesie sluchawke, ceny kosmos, obsługa masakra.
  • ~Piotrek / 2021-08-25 01:08
    Ocena: 1.25 / 5
    Pisać można by dużo. Ten provider nie spełnia jakichkolwiek standardów stawianych nowoczesnym dostawcom usług DNS i Hostingowym. A teraz w punktach:
    - porażką jest zarówno nowy jak i stary panel klienta, ergonomii, przejrzystości opcji tutaj nie da się uświadczyć,
    - oczekiwanie na wsparcie jest totalną loterią, może dzień, może tydzień?
    - fachowa pomoc... można zapomnieć, zasób wiedzy technicznej osób wsparcia jest na poziomie przedszkola.
    - o łatwym przenoszeniu domen lepiej nie wspominać...
    Ogólnie mówiąc, lepiej poszukać sobie innego dostawcy.
    Oczywiście to subiektywna ocena.
    Zaletybrak
    Wadykompletne nieporozumienie jeśli chodzi o wsparcie klienta i jakość oferowanych usług
  • ~Mary / 2021-07-14 11:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak słów! Posiadam wiele domen u różnych provider`ów i tylko tutaj są zawsze problemy z uzyskaniem wsparcia. A o kodach authinfo nie wspomnę !!!
    Zaletybrak
    Wadydużo
  • ~Jerzy / 2021-07-11 11:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Na razie nic nie działa a serwis już ponad dwa tygodnie nie odpowiada. Próbuję zainstalować proste CMSy jak Moodle itp. Nic nie działa
    ZaletyNa razie nic
    WadyNic nie działa
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Az.pl
Ocena: 3.33, ilość opinii: 208
Home.pl
Ocena: 1.36, ilość opinii: 188
cal.pl
Ocena: 3.21, ilość opinii: 76
OVH.pl
Ocena: 1.60, ilość opinii: 74
o12.pl
Ocena: 1.65, ilość opinii: 61
Webd.pl
Ocena: 3.26, ilość opinii: 45
VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3408
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.05, ilość opinii: 2997
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2961
UPC Internet
Ocena: 1.85, ilość opinii: 2905
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2868
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2492