Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Vectra Zabrze opinie

  • ~Grzegorz / 2019-06-30 23:57:53
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 1.00 / 5
    Takich oszustów jeszcze nie widziałem, miałem TV w Polsacie i nc+ jedną mam do dzisiaj ale oni w porównaniu z vectra to bardzo uczciwe firmy nie mówię oczywiście że wszystko mają idealnie ale vectra to banda oszustów a zwłaszcza przedstawiciele uważajcie na tych oszustów i zamawiajcie jak już musicie przez telefon bo wszystko się nagrywa a oszust z Vectry się wypnie. Mi powiedział że w każdej chwili mogę zwiększyć pakiet ale nie poinformował mnie że wiąże się to z nową umową ma 24 miesiące nie polecam nikomu
    ZaletyBrak zalet
    WadyZlodziieje i oszuści
    Miejscowośćzabrze
  • ~Przecież bęcie wiedzieć, kto dokonuje o / 2019-01-20 19:33:16
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 1.50 / 5
    1. Nowy dekoder TV nie ma możliwości (w przeciwieństwie do poprzedniego) dowolnego uporządkowania wybranej własnej listy programów z przypisaniem poszczególnym kanałom numerów programów np. 1, 2 itd. Aktualnie dla wyboru konkretnego programu trzeba wcisnąć na pulpicie pilota każdorazowo trzycyfrowy numer kanału zamiast dotychczasowego jednocyfrowego lub co najwyżej dwucyfrowego numeru programu.
    2. Kilka wciśnięć klawiatury i pilot "jest zmęczony". Trzeba odczekać jakiś czas, bo nawet nie można wybrać trzech cyfr kanału
    ZaletyJedyna zaleta, to tylko to, że dekoder jest nowy
    Miejscowośćzabrze
  • ~NIE LUBIE VECTRY / 2019-09-04 12:17:26
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 1.00 / 5
    Nazwę to po imieniu ZŁODZIEJE płaci się za usługi które są jak widmo!!!!! robia ludzi za wariata umawiajac z jakimś technikiem ,człowiek załatwia sobie wolne w pracy traci swój cenny czas z firmy vectra żadnego odzewu !!!!!!!!!! czy ktoś przyjdzie czy nie czy usterka jest załatwiona czy bedzie załatwiona !!!!!!!!!N I E P O L E C A M !!!!!!!!!!!
    ZaletyBARDZO MILUTCY PRZEDPODPISANIEM UMOWY !!!!!!!!
    WadyOSZUŚCI !!!!!!
    Miejscowośćzabrze
  • ~Quintaro / 2016-01-06 18:01:53
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 1.25 / 5
    Mateusz to chyba w Vectrze pracuje więc co może napisać. Mam ich już dość długo ale tylko dlatego, że nie mam dobrej alternatywy. Płacę 220 zł na miesiąc. W zamian oni dają mi kupę nerwów. Nie ma dnia żebym z gwarantowanych 100 Mb przez powtarzają starą śpiewkę: sprawdzić kable , zresetować modem i oczywiście nie ich wina. Szczerze odradzam internet w Vectrze przynajmniej w zabrzu. Telewizja w sumie ok.
    ZaletyTelewizja
    WadyDostajesz prawie non stop 30% transferu za jaki płacisz. Częste awarie.
    Z 10 lat.
  • ~Qba / 2018-08-22 21:29:37
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 1.25 / 5
    Z Vectrą jest jak z ruletką, jednego dnia wszystko będzię działać cacy, na medal, drugiego dnia straconego pakiety będą sięgać 90% a sam internet będzię co chwilę tracił sygnał, nie wspominając o telewizji.
    ZaletyZnikome
    WadyOgrom
    Miejscowośćzabrze
  • ~Simba / 2018-11-04 20:18:41
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 2.75 / 5
    Zgadzam się ze wcześniejszymi opiniami, niestety negatywnymi. vectra oszukuje jak każdy operator, mam umowę na 100 MB/s, a w praktyce nie więcej jak 40-50 MB/s. Są dni, że jest mniej niż 10 MB/s
    ZaletyBez limitu GB (he he he!)
    Wadyj.w.
    Miejscowośćzabrze
  • ~emeryt / 2018-01-16 19:26:35
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 2.00 / 5
    szybkość internetu do kitu a mam 150Mbs.Jestem klientem vectry od 6 lat ,to co dzieje się od paru miesięcy zasłoniło wszystko co było dobrego.
    Zaletyżadnych zalet
    Wadysame wady
    Miejscowośćzabrze
  • ~Patryk / 2018-11-06 02:04:59
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet to jakis żart dostaje białej gorączki gdy ten operator odcina mi internet w nocy to są żarty a nie podejście do klienta... Internet bardzo niestabilny!!
    Miejscowośćzabrze
  • ~Olatymek / 2017-08-18 23:28:00
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Chcialam podpisac umowe na telewizje internet telefon zostalam wyproszona z salonu bo bulam z malym dzieckiem pozdrawiam lysego pracownika z zabrza ide do innej firmy