Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Vectra Olsztyn opinie

  • ~aga / 2019-02-21 10:53:31
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 3.25 / 5
    Usługi są ok cena ok. Ale obsługa klienta to tragedia. Kiedyś tu opisywałam inne aspekty dzisiaj czas na: Nie wyślą propozycji umowy (przedłużenia) na maila bo nie (konsultanta tu nie winię, bardziej wyższego szczebla decydentów) Choć swoją drogą obsługa też nie miła i obrażona, że nie nabijesz im celów sprzedażowych tylko prosisz o propozycje umowy do zapoznania się spokojnego i podpisania później w punkcie takiej samej. Ale pewnie słyszą rano teksty typu: wyciśnijcie klienta jak cytrynę(a umowa w punkcie nie liczy im się do statystyk).
    ZaletyUsługi ok, cena ok
    WadyTragiczna obsługa klienta (bardziej chodzi o strukturalne i organizacyjne aspekty niż o konsultantów)
    Miejscowośćolsztyn
  • ~Kaśka/psinca / 2019-02-04 22:14:36
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 1.25 / 5
    Ogólnie firma wyrwana z czasów PRL bo w tych mogłaby funkcjonować.Pracownicy nastawieni wyłącznie na zyski,interes klienta mają w "poważaniu"znaczy gdzieś.Jakość usługi -100% nie polecam i omijajcie szerokim łukiem ten komunistyczny twór.(Musielibyście zobaczyć ich siedzibę"Dzban")Szefostwo ma gdzieś co się dzieje z tym tworem....drogie fury,drogie wczasy,własny zysk....a szkielet do d*p* jeśli wiedzie o czym piszę.Pozdrawiam i z całego serca nie polecam
    ZaletyWybór innego operatora(zalecane)
    Wadywszystko jest jedną wielką wadą,nie polecam.
    Miejscowośćolsztyn
  • ~Andrzej / 2017-07-01 10:20:07
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 1.00 / 5
    Byłem klientem 8 lat.Po takim czasie zmieniłem adres zamieszkania.ale tu nie mogę korzystac z ich usług bo w tym rejonie ich nie ma. Napisałem wypowiedzenie miesiąc przed końcem umowy. Dostałem karę umowna na kwotę 850 zł, ale nie za zerwanie umowy zbyt wcześnie tylko naliczone Mi za usługi promocyjne które miałem taniej. TO JEST KPINA! NAJGORSZA SIEĆ JAKA MOŻE BYĆ.
    ZaletyJakie zalety!? Zaletą jest to że już dalej niekorzystam z ich usług.
    WadyDługo by pisać. Szkoda nerwów. Nikomu nie polecam! Wystarczy zobaczyć opinie innych użytkowników. To czymś swiadczy
    olsztyn
  • ~angiel / 2017-11-23 10:30:54
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam firmy. Od 19.11 mama kłopoty z pocztą elektroniczna Zgłaszałem awarie przez ich stronę www do Biura obsługi Klienta . Mija 4 dni i żadnej reakcji. Kontakt telefoniczny niemożliwy. Nikt nie odbiera telefonów mimo kontaktów o każdej porze dnia i oczekiwaniu nawet ponad godzinę . Czy ktoś tam pracuje? Po prostu lekceważ klientów. Arogancja i pewność siebie. Nic nam nie zrobicie. jesteśmy monopolistami i tak damy radę.. Jeżeli jest awaria to solidna firma informuje np. przez sms. Postanowiłem napisać do Prezesa firmy ale nie wiem
    czy to poskutkuje i czy skarga zostanie przekazana bezpośrednio.
    Miejscowośćolsztyn
  • ~Kolko0122 / 2018-01-11 00:18:36
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet psuje sie srednio 10000 razy dziennie. Zmiana kanału jest kompletnie bezuzyteczna, internet dziala tylko na kablu ethernetowym, panstwa firma chyba nie ma pojecia jaka funkcje ma spelniac Wi-fi, gdyz zarowno u mnie jak i wielu znajomych router tylko w teorii takowy sygnal wysyla.
    ZaletyBrak
    WadyBrak polaczenia wifi, czeste rozlaczanie, wszelkie zmiany pomagaja srednio na 1 dzien po czym problem wraca.
    Miejscowośćolsztyn
  • ~Tomasz / 2019-02-12 21:19:38
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 1.00 / 5
    Bardzo powolna sieć która blokuje wiele stron www, które mogę z innych platform otwierać.
    Po wi-fi tragedia. Najgorzej jest jeśli kilka telefonów jest połączonych w domu, żaden nie ma siły ssać czegokolwiek z sieci, zawieszają się nawet strony.....
    ostatni raz mam z nimi doczynienia
    Zaletybrak
    Wadybrak konfiguracji modemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Miejscowośćolsztyn
  • ~PanMarmolada / 2017-12-21 09:37:57
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 1.00 / 5
    vectra zdziera z ludzi pieniądze bo jak kupisz internet za 150 MB/s to dostajesz jakieś 10-30 mb/s i to nie wszystko. Oni też blokują część programów telewizyjnych które były w umowie nienawidzę tej firmy.
    Nie mogę doczekać się na koniec roku 2018 bo wtedy skończy się umowa.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    Miejscowośćolsztyn
  • ~Bambo / 2018-03-13 08:45:29
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 1.00 / 5
    Oferują usługę która nie działa tak jak trzeba nie reagują na zgłoszenia awarii mają klienta za nic. Po kilkunastu telefonach i wizycie w punkcie obsługi klienta w końcu doczekałem się Internetu,czy nie można było tak od razu ŻAŁOSNE jednym słowem nie polecam
    ZaletyBrak
    WadyWad jest tyle że nie sposób wszystkich wymienić
    Miejscowośćolsztyn
  • ~Kormoran Olsztyn / 2017-06-23 17:20:09
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 2.00 / 5
    Obsługa tragiczna!!!
    Dodzwonić się do nich to cud.
    Osobista wizyta zakończyła się kłótnią o kolejkę pomimo trzech osób oczekujących i pseudo panem za biurkiem,ponieważ ten sprzęt z numerkami działa tak samo jak ten złom co zamontowano mi w domu.
    Do tego dzwonią co chwile wciskając jakieś beznadziejnie,nieopłacalne promocje.
    olsztyn
  • ~Tomasz / 2017-12-13 21:01:25
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsze dziadostwo !!pomoc techniczna żeby się dodzwonić graniczy z cudem .
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    Miejscowośćolsztyn
  • ~Michu / 2018-01-28 11:59:10
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 1.00 / 5
    Do tej pory wszystko niby ok dorobne awarie Odkad wypowiedzialem umowe ostatni miesiac brak WI FI mimio kilku tlefonow i zapewnien ze bedzie juz ok Wiec w mieszkaniu mimo oplacanego wi fi jestem zmuszony korzystac z internetu w telefonie PORAZKA
    Miejscowośćolsztyn
  • ~Cxx / 2018-03-13 22:18:14
    Dostawcy internetu › VECTRA
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet nie dziala przez pól roku i nawet technik nie przyjedzie
    ZaletyNie ma
    Miejscowośćolsztyn