Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Beskid Media Kęty opinie

  • ~izx / 2018-04-12 13:28:39
    Dostawcy internetu › Beskid Media
    Ocena: 1.00 / 5
    Śmieszna firma! Jesteśmy od 6 (prawie 7) lat z nimi. Po tym czasie żadnej promocji, żadnej zniżki, wszystko to samo co dla nowych, minus router( bo ten się nie należy) Tata zgłaszał wielokrotnie problem z routerem który ma już troche lat, ale jakoś bez odzewu. W tym tygodniu postanowił przedłużyc umowę. Płacimy 49 zł za 100mB, ale dostajemy 70mb. Oczywiście to nie wina beskid media a starego komputera ( podobno). Pan powiedział tacie zeby się cieszył że wogóle ma tyle ?! Gratulacje podejścia do klienta. Nowy router się nam nie należy, bo to tylko dla nowych klientów. Wiec ja pytam po co z wami zostawać? Po 6 latach mimo zgłaszania usterek, nic się nie zmienia. ,, Starzy" klinci są traktowani dużo gorzej niż nowi! Polecam także chodzić z rodzicami do biura obsługi, bo wygląda na to że starszym ludziom wciska się tu kity !!!!
    Mega nie profesjonalnie. szkoda że mieszkam tak dalego bo porozmawiałabym z wami osobiście
    Zaletyyyy ??? internet ?
    Wadyjak wyżej
    Miejscowośćkęty
  • ~Piotr / 2018-01-17 12:25:44
    Dostawcy internetu › Beskid Media
    Ocena: 4.50 / 5
    Kilka lat temu na łączu radiowym to była masakra. Co chwile coś nie działało, a jak tylko zepsuła się pogoda to właściwie internetu nie było. Od ponad roku jestem na świetłowodzie i to jest zupełnie inny świat. Superszybko, niski ping, łącze bardzo stabilne - rano, wieczorem czy w nocy - 100Mbit cały czas. Jeśli jest wolniej, to znaczy że telefon lub komputer połączył się z ruterem po 2,4Ghz, a nie po 5Ghz.

    Z obsługa klienta nigdy nie miałem problemu, choć z drugiej strony od czasu jak jestem na światłowodzie to sie chyba z nimi nie kontaktowałem, bo i po co?
    Zalety- szybko
    - stabilnie
    - niezawodnie
    Miejscowośćkęty
  • ~Małgorzata / 2019-03-28 12:33:11
    Dostawcy internetu › Beskid Media
    Ocena: 1.75 / 5
    Po przejściu na światłowód i wymianie routera/modemu występuje nieustannie konflikt adresu IP. Dział techniczny nie radzi sobie z tym i w końcu po kilku zgłoszeniach uznał, że to jest wina po naszej stronie. Adres IP mamy ustawiony automatycznie, a nie ręcznie; nie mamy dostępu do konfiguracji routera. Ewidentnie problem jest po stronie beskid media (w samym routerze jako urządzeniu lub/i w konfiguracji) tylko nie potrafią się do tego przyznać. Najprościej zwalić na Klienta.
    Miejscowośćkęty
  • ~S / 2017-12-23 23:32:36
    Dostawcy internetu › Beskid Media
    Ocena: 4.50 / 5
    Jestem bardzo zadowolony ze stabilności połączenia. Od ponad roku mam światłowód w ofercie fibernet 100mbps. Prędkośc jest zgodna z umową, trochę może brakuje większej prędkości uploadu, bo czasem kiedy chcę wgrac więcej zdjęć czy jakiś filmik to chwilę to trwa.

    Obsługa klienta na wysokim poziomie, nigdy nie miałem z nimi problemów. Cena - wiadomo, zawsze mogłoby być taniej, ale biorąc pod uwagę jakość usługi to jest naprawdę OK. Polecam
    Miejscowośćkęty
  • ~ptak / 2020-04-01 21:33:54
    Dostawcy internetu › Beskid Media
    Ocena: 2.00 / 5
    Upadają z biegiem czasu, jeśli chodzi o jakość połączenia. BOK to kpina włącznie z pyskatą panienką na infolinii. Brak słów. Jestem od początku z nimi i ani jednego gestu za lojalke. Dobrze ze jest jeszcze UPC i Orange.
    Zaletymało zalet
    Wadydużo by tu pisać, pingi kosmiczne, rozłączenia, itp.
    Miejscowośćkęty
  • ~Zxxx / 2020-01-24 15:02:00
    Dostawcy internetu › Beskid Media
    Ocena: 1.00 / 5
    Od 2019 roku internet to kpina mam od zalozenia firmy ten internet i nawet grosza zniżki za stałego klienta nie dostałem , mam nadzieje ze szybko upadną bo nawet internet nie chce łączyć wiec gdzie dopiero wypowiedzieć się o korzystaniu z niego . dramat
    ZaletyŻadne
    WadyWszystki
    Miejscowośćkęty
  • ~Paweł / 2018-12-23 22:24:01
    Dostawcy internetu › Beskid Media
    Ocena: 2.50 / 5
    Wykupione 100 mb/sc ale przy każdym teście (zalecanym przez beskid media) max 30 przy oglądaniu filmów na internecie porażka. Gry multiplayer porażka ze względu na ping, wezwani serwisanci stwierdzili że wszystko OK przy czym jeden polecił grę na single player.... telewizja ok
    Miejscowośćkęty
  • ~Emilka / 2018-11-06 09:26:50
    Dostawcy internetu › Beskid Media
    Ocena: 5.00 / 5
    Ogólnie najlepszy Internet w okolicy. Mam światłowód, działa bez zarzutu. Polecam!
    Zaletyszybkość łącza
    Miejscowośćkęty
  • ~Kamil / 2020-03-16 19:07:27
    Dostawcy internetu › Beskid Media
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet z Afryki brak stałego łącza internet co chwile rozłącza pinguje nie wiem za co płace
    Miejscowośćkęty
  • ~Renia 60 / 2018-12-17 16:46:30
    Dostawcy internetu › Beskid Media
    Ocena: 4.75 / 5
    Usługa niezawodna,obsługa abonenta życzliwa i rzeczowa.
    Polecam z czystym sumieniem.
    Miejscowośćkęty