Strona: | 1 |

Uwaga na sklep internetowy- the1.pl

Dodaj opinię o swoim odtwarzaczu mp3 »

Studio36

2008-11-07 13:32:44
Kupiłem w the 1.pl telewizor Samsung LE 32A 456 C2D.Wybrałem firmę z ofertą wcale nienajtańszą. Zamówiłem dodatkowo uchwyt uchylny na ścianę, kabel i zapytałem o instr. w jęz. pl. Zapewniono mmnie, że wszystko będzie za parę dni.
Po 5 dniach codziennie dzwoniłem z pytaniem- czy napewno wyszło? - i dostawałem twierdzącą odpowiedź, że tak. Po 9 dniach otrzymałem przesyłkę;
bez instrukcji w jęz. pl. , z uchwytem nie pasującym do tego typu TV. W tej chwili sytuacja sie powtarza: dostaję potwierdzenia, że nowy uchwyt i instrukcja już wychodzą. To już tydzień i nic.Własciciel firmy tłumaczył się, że on nie wie za bardzo czy uchwyty pasuja, czy nie, bo oni nie znają typów TV , którymi handlują. Po prostu przesyłają dalej i koniec.

» http://studio36.pl
~the1.pl

2008-12-07 12:24:23
Klient otrzymal wieszak który pasowal do jego tv nie potrafil sobie poradzic z montarzem wymienililismy mu na swój koszt na model o 50 zl drozszy !!! a on obrzuca nas gdzie sie da flustrat nic wiecej

» http://www.the1.pl

-------------------------------------------------------
the1.pl
~nk

2010-06-17 13:38:03
Kupiłem monitor (został on dostarczony w opakowaniu nie od producenta, bez instrukcji producenta)
, monitor ten zaczoł lekko szwankować i kiedy siągnołem po gwarancję okazało się że
- to nie jest gwarancja poducenta (tylko firmy która sprowadza monitory innej marki)
- jako sprzedawca figuruje firma sprzedająca monitory z odzysku (z wystaw, napraw)
- data zakupu na gwarancji jest o 2 tygodnie wcześniejsza niż data mojego zlecenia

Został mi sprzedany używany monitor!!!

Przy wskazaniu tych błędów sprzedawcy kontakt z nim zamilkł

-------------------------------------------------------
nk

Dodaj opinię o swoim odtwarzaczu mp3 »

Strona: | 1 |
Nick:  ~
Treść: 
Staraj sie pisać bez błędów. Jeśli masz z tym problemy , który ma możliwość sprawdzania błedów w tekstach wpisywanych w pola formularza.
Podpis: 
Link: 
Jeśli jesteś człowiekiem
wpisz słowo "jestem": 
wersja: 2.2.0-alfa | powered by Quick.Forum | zobacz również NGT.pl Kontakt